in , ,

Verificați acoperirea ADSL irsafari.com

Hotswingers Petreceri de swing

Ați decis să schimbați furnizorii de internet, dar înainte de a vă înscrie la un nou abonament ADSL, doriți să vă asigurați că nu există obstacole tehnice pentru a vă complica planurile? Nimic nu putea fi mai ușor. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la site-ul web al operatorului cu care intenționați să vă înscrieți la un plan de internet și să efectuați verificați acoperirea ADSL pentru zona ta.

În postarea de astăzi vă voi explica de fapt cum puteți verifica acoperirea ADSL cu toți furnizorii italieni principali pentru a vă permite să-l identificați pe cel care vă poate oferi un serviciu mai bun în funcție de zona dvs. În ceea ce privește viteza conexiunii la internet, rețineți că toate ofertele sunt de până la 20 Mega, dar, în mod clar, viteza reală poate varia în funcție de opțiunile activate și de alți factori precum distanța de la centrala telefonică, gradul de deteriorare. a cablurilor utilizate, condițiile meteorologice etc.

Așadar, dacă sunteți de fapt interesat de această problemă, vă sugerez să nu pierdeți un timp mai prețios, să vă acordați cinci minute sau mai puțin de timp liber și să vă concentrați în citirea acestui ghid. Nu vă faceți griji, nu va trebui să instalați niciun program pe computer și nu va trebui să pierdeți timp prețios la telefon cu diverși și orice operatori … puteți face totul independent și direct de pe computer (sau chiar de pe mobil)!

index

Acoperire ADSL WINDTRE

WINDTRE

Dacă intenționați să efectuați un abonament la Internet cu WINDTRE dar nu știți dacă zona dvs. este acoperită de acoperirea ADSL a managerului, puteți verifica cu ușurință acest lucru conectându-vă la site-ul companieiurcând FIBRE (în meniul de sus) și apoi selectați plan de interesul tău.

În pagina care se deschide, faceți clic pe element verificați viteza disponibilă, tastați adresa dvs. în formularul care vă este propus (vă ajută cu sugestiile pentru finalizarea automată), indicați dacă ai deja o linie fixă și a număr mobil și faceți clic pe buton Verificați.

În cazul acoperirii zonei, atât directe, cât și indirecte, veți fi redirecționat automat către pagină pentru a vă abona la planul de internet selectat, altfel va apărea un mesaj care vă avertizează că în zona dvs. nu este încă posibil să vă abonați la un ADSL / Fibră cu Infostrada.

Acoperire ADSL TIM

TIM

Dacă doriți să efectuați o verificare a acoperirii ADSL de rețea TIM (ex Telecom Romania) din zona dvs., conectat la site-ul operatorului și completați formularul care vă este propus, indicând adresa unde doriți să activați linia de internet în câmpurile corespunzătoare (ajutați-vă cu sugestiile pentru completarea automată).

Prin urmare, specificați dacă doriți activează o nouă linie fixă sau păstrează-ți numărul (bifând una dintre casetele corespunzătoare) și faceți clic pe buton continua.

În câteva momente, veți primi rezultatul testului. Dacă zona dvs. este atinsă de fibra ADSL sau TIM, vi se va oferi o serie de oferte care pot fi abonate pentru a obține un plan de internet cu managerul. Dacă, pe de altă parte, zona dvs. nu este acoperită de serviciu, vi se va afișa un mesaj care vă va avertiza că nu este încă posibil să vă abonați la un abonament cu TIM.

Acoperire ADSL Vodafone

Vodafone

Doriți să verificați acoperirea ADSL Vodafone dar nu știi cum să o faci? Nicio problemă, acum o voi explica imediat. Pentru a reuși în intenția ta, conectează-te la site-ul operatorului și selectați una dintre ofertele disponibile.

Apoi faceți clic pe buton Activați online, completați formularul care vă este propus Strada și numărul casei (vă ajută cu sfaturile de completare automată) și apăsați Verificați acoperirea și activați online.

Dacă zona dvs. este atinsă de Vodafone ADSL, atât direct cât și indirect, vi se va afișa o pagină Web cu un rezumat al ofertei alese și butonul pentru activarea acesteia online. În caz contrar, veți fi informați că nu există acoperire și, prin urmare, nu puteți profita de serviciile ADSL oferite de operator.

Acoperire ADSL Fastweb

Fastweb

Dacă doriți să verificați acoperirea ADSL din Fastweb, conectat la site-ul operatorului prin linkul pe care tocmai v-am indicat-o și completați formularul care vă este propus. Pe teren comun trebuie să indicați numele municipalității de reședință, în corespondență cu câmpurile via și Numărul casei adresa dvs. în meniul derulant Operator de linie fixă trebuie să selectați numele operatorului dvs. telefonic curent (dacă aveți unul).

Dacă o linie telefonică este deja activă la casa dvs., specificați numărul dvs. de telefon în câmpuri prefix și Număr de telefon, alegeți dacă vă mențineți numărul de telefon curent sau nu prin meniul derulant, selectați numele operatorului dvs. actual ADSL și faceți clic pe buton Verificați disponibilitatea pentru a obține rezultatele testului.

După ce se va face acest lucru, în câteva secunde veți ști dacă zona dvs. este atinsă de Fastweb ADSL, dacă acoperirea este directă sau indirectă și care sunt planurile oferite de operator la care vă puteți abona.

Acoperire Tiscali ADSL

Tiscali

Pentru a efectua controlul de acoperire ADSL Tiscali, trebuie să vă conectați la site-ul grupului folosind linkul pe care tocmai l-am indicat, alegeți planul la care doriți să vă abonați și faceți clic pe butonul relevant Descoperiți.

În acest moment, faceți clic pe buton Începe, indicați locația, adresa și numărul casei unde intenționați să activați linia (vă ajută cu sugestiile pentru finalizarea automată) și faceți clic pe buton continuare. Apoi indicați dacă aveți deja un servicii telefonice activ și, dacă este necesar, furnizați și numărul dvs. de telefon; apoi apăsați pe continuare, indică, de asemenea, dacă aveți un Serviciu de internet activ și apăsați pe Verificați acoperirea.

În pagina care vă va fi afișată ulterior, dacă există acoperire, veți găsi rezumatul ofertei selectate și butonul pentru a-l achiziționa online.

Acoperire ADSL Linkem

Abonament Linkem

Dacă zona dvs. nu este acoperită de ADSL, este posibil să fiți interesat de sisteme alternative de conectare, precum sistemul mixt de fibre radio Linkem.

Pentru a verifica acoperirea acestui manager, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la el site-ul oficial și alegeți unul dintre ofertele disponibile.

În pagina care se deschide, tastați-vă adresa în câmpul text adecvat (vă ajută sugestiile pentru completarea automată) și apăsați butonul Verificați acoperirea, pentru a afla dacă puteți continua sau nu.

Oferte ADSL comparate

Verificați acoperirea ADSL

Dacă după efectuarea procedurii de verificare a acoperirii ADSL în zona dvs., doriți să aflați care sunt cele mai interesante oferte ale furnizorilor italieni, puteți contacta SOSTariffe. Apoi conectați-vă la site-ul web al serviciului prin linkul pe care tocmai v-am indicat-o și faceți clic pe pictogramă ADSL situat în bara laterală din stânga, la secțiune tehnologie. În acest fel veți putea vedea toate ofertele disponibile în ordinea prețului (de la cele mai ieftine la cele mai scumpe).

Folosind celelalte opțiuni atașate la bara laterală din stânga (de exemplu, bara de ajustare în raport cu taxa lunară a ofertei sau meniul pentru alegerea furnizorilor de internet), puteți filtra căutarea pentru a vizualiza doar tarifele care vi se potrivesc cel mai bine. la nevoile tale.

Pentru a vizualiza mai multe informații pe fiecare plan, treceți cursorul mouse-ului peste pictogramele situate în bara albastră: cea a telefon vă permite să vizualizați costul apelurilor, cel al modem arată costurile de închiriere ale modemului și așa mai departe. Dând clic pe buton Detalii plasat sub numele unei oferte, puteți vizualiza detalii suplimentare despre aceasta din urmă și o puteți semna direct online.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum conectați difuzoarele cu fir roșu și negru la televizor

Cum se plătește două fotografii cu iPhone