in , ,

Programe de planificat | irsafari.com

Hotswingers Petreceri de swing

După ce te-ai gândit la asta timp îndelungat, ai decis să îți renovi locuința dând o renovare frumoasă atât interioarelor, cât și spațiului verde din jurul casei tale. Înainte de a începe lucrarea încredințându-vă experților din sector, totuși, ați dori să creați singur proiectul casei, pentru a vă colecta toate ideile și nevoile. Din acest motiv, ați făcut câteva cercetări pe web pentru a localiza software-ul pentru desen cel mai potrivit pentru nevoile dvs. și ați ajuns direct pe ghidul meu.

Așa este, nu-i așa? Atunci permiteți-mi să spun că ați venit la locul potrivit la momentul potrivit! În paragrafele următoare, de fapt, vă voi arăta o serie de programe de proiectat că puteți lua în considerare atât crearea de proiecte de case și grădini, cât și amenajarea spațiilor interioare. Pentru fiecare program pe care îl voi enumera, vă voi arăta procedura detaliată pentru descărcare și instalare pe computer și vă voi arăta principalele caracteristici.

Prin urmare, dacă sunteți de acord și nu așteptați să aflați mai multe, să nu pierdeți mai mult timp la chat și să mergeți direct la acțiune. Curaj: faceți-vă confortabil, luați tot timpul pe care îl considerați adecvat și dedicați-vă lecturii alineatelor următoare. Identificați programul pe care îl considerați cel mai potrivit pentru nevoile dvs. și vă asigur că, punând în practică indicațiile pe care urmează să vi le ofer, veți putea să vă proiectați casa și să vă puneți toate ideile în alb și negru. Lectură fericită și, mai ales, treabă bună!

index

Programe pentru proiectarea casei

Dacă sunteți în căutarea programe de proiectat care vă permit să creați aspectul casei dvs. și să vă personalizați proiectele până la cele mai mici detalii, va fi util să știți că sunt atât de multe încât sunteți răsfățat la alegere: iată câteva dintre cele care mi se par cele mai interesante.

AutoCAD (Windows / macOS)

AutoCAD

Printre primii programe de proiectare a casei că puteți considera că există AutoCAD, un software profesionist celebru pentru Windows și macOS foarte apreciat de profesioniștii din sector, care vă permite să creați desene în 2D și 3D. Este disponibil prin abonament (281 euro / lună sau 2.245 euro / an), dar îl puteți încerca gratuit timp de 30 de zile.

Pentru a descărca versiunea de încercare gratuită a AutoCAD, apoi conectați-vă la site-ul oficial al programului, faceți clic pe opțiune Descărcați versiunea de încercare gratuită, alegeți versiunea de interes (AutoCAD dacă utilizați Windows sau AutoCAD pentru Mac dacă utilizați macOS), apăsați butonul următor (de două ori la rând), selectați opțiunea Un utilizator corporativ prin meniul derulant Voi folosi acest software ca. și faceți clic pe buton următor.

În ecranul nou care apare, selectați opțiunea Creare cont, completați formularul de înregistrare cu datele dvs. personale, aplicați căsuța necesară pentru a accepta politica de confidențialitate și apăsați butoanele Creare cont și închide. În cele din urmă, introduceți datele companiei dvs. în câmpurile corespunzătoare și faceți clic pe buton Descărcarea începe, pentru a începe descărcarea AutoCAD. Pentru procedura detaliată vă las în ghidul meu cum să descărcați AutoCAD gratuit.

Descărcați complet, dacă aveți un Windows PC, faceți dublu clic pe butonul fișier doar descărcat, selectați opțiunile da și instalarea și atașați marcajul de lângă opțiune accept, apoi faceți clic pe butoane următor și instala, așteptați ca bara de progres să ajungă la 100% și apăsați butonul Începe acum, pentru a finaliza instalarea și a porni AutoCAD.

Dacă utilizați un Macîn schimb, în ​​schimb, deschideți pachet dmg doar descărcat, faceți dublu clic pe fișier Instalați Autodesk AutoCAD [anno] pentru Mac conținut în acesta, apăsați butonul deschis, introduceți tasta parolă ca administrator al computerului și faceți clic pe buton în regulă. După ce se face acest lucru, puneți marcajul de lângă material Sunt de acord cu Termenii de utilizare, apăsați butonul următor (de două ori la rând) și așteptați finalizarea instalării.

Prima dată când porniți AutoCAD, conectați-vă cu datele de autentificare asociate contului AutoDesk creat anterior și alegeți opțiunea Începeți procesul, pentru a activa proba gratuită a programului. Apoi începeți un nou proiect, alegând opțiunea nouși începeți să creați proiectul dvs. de origine folosind instrumentele de desen și modelare 3D din bara laterală din stânga. Având în vedere complexitatea utilizării AutoCAD, dacă sunteți prima experiență cu acest tip de program, vă recomand să aruncați o privire la ghiduri oficiale disponibile pe site-ul AutoDesk.

SmartDraw (Windows / Web)

SmartDraw

SmartDraw este un alt program pe care îl puteți lua în considerare pentru a proiecta o casă. Dacă nu ați mai auzit de asta, este un software plătit care poate fi încercat gratuit timp de 7 zile, disponibil pentru Windows PC și într-o versiune Web accesibilă prin browser-, care permite nu numai crearea de planuri pentru case și birouri, dar și pentru a crea grafice și diagrame, hărți ale minții, prezentări și multe altele.

Pentru a descărca versiunea de încercare a SmartDraw, conectați-vă la site-ul oficial al programului, faceți clic pe buton Încearcă acum, în partea dreaptă sus și alegeți dacă descărcați software-ul pe computer sau utilizați versiunea online. În primul caz, apăsați butonul Descărcați, introduceți-vă adresa de e-mail în câmpul corespunzător și faceți clic pe element Descărcare gratuită, pentru a începe descărcarea.

După ce descărcarea este completă, faceți dublu clic pe fișier smartdraw_[versione]_setup.exe, apăsați butonul da, pentru a permite programului să facă modificări pe computer, faceți clic pe opțiuni următor și Accept și așteptați ca bara de progres să ajungă la 100%. În acest moment, selectați elementul Faceți clic aici pentru a continua, pentru a activa proba gratuită de SmartDraw și porniți programul.

Dacă, pe de altă parte, preferați să utilizați versiunea online a SmartDraw, alegeți opțiunea Începe acum, introduceți datele cerute în câmpuri Adresa de e-mail și Creați parola și faceți clic pe butoane Înscrieți-vă și Continuați cu procesul.

Înregistrați-vă pe SmartDraw

Acum, indiferent de versiunea de SmartDraw pe care ați ales să o utilizați, selectați opțiunea Planuri de podea, pentru a crea planul camerelor casei și alege forma de interes a dvs. printre cele disponibile în secțiuni Contururile camerei. Planurile casei. bai. bucatarii. mansarde. Alte camere etc. Alternativ, atingeți elementul Plan de etaj personalizat, pentru a crea un plan de la zero de la zero.

În acest moment, tot ce trebuie să faceți este să folosiți instrumentele disponibile în meniul din partea de sus și în bara laterală din stânga, pentru a personaliza planul, adăuga mobilier și accesorii și proiectați casa în detaliu.

La sfârșitul procesului gratuit de SmartDraw, puteți achiziționa versiunea completă a programului făcând clic pe butonul Cumpără acum, în dreapta sus și alegerea planului de interes din Utilizator unic (295 USD), pentru a achiziționa licența unică sau Mai mulți utilizatori (595 USD / lună cu facturare anuală), pentru a alege versiunea de abonament care permite accesul mai multor utilizatori simultan.

Programe pentru proiectarea grădinilor

Dacă ați decis să acordați o renovare frumoasă spațiului verde care vă înconjoară casa, vă puteți baza pe unul dintre programe de proiectare a grădinilor care sunt ilustrate mai jos.

SketchUp (Windows / macOS / Web)

SketchUp

SketchUp este un program avansat de proiectare care vă permite să proiectați case, clădiri și grădini. Este disponibil atât într-o versiune gratuită accesibilă direct din browser, cât și într-o versiune de abonament (începând de la 119 USD / an cu 30 de zile de încercare gratuită) pentru a descărca pe computer.

Dacă credeți că aceasta este soluția care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs., conectată la site-ul oficial al SketchUp, faceți clic pe buton Încercați SketchUp, selectați opțiunea Utilizare personală prin meniul derulant vizibil pe ecran Ești gata să începi? și apăsați butonul Creare cont, pentru a vă crea contul. Apoi introduceți adresa dvs. de e-mail în câmp E-mail, faceți clic pe buton următor, specificați datele cerute în câmpuri nume. nume de familie și parolă și apăsați butonul Creați un cont nou.

După ce faceți acest lucru, accesați căsuța dvs. de e-mail, localizați e-mailul trimis de SketchUp și faceți clic pe buton Activați contul, pentru a vă activa contul și a vă autentifica. În noul ecran care apare, selectați opțiunea de interes (de ex. arhitectură. Design grafic. Design interior etc.) prin meniul derulant interese, puneți marcajul de validitate lângă element Sunt de acord și faceți clic pe buton Accesați aplicațiile mele.

În acest moment, apăsați butonul Începeți modelarea, pentru a începe proiectarea locuinței dvs. folosind versiunea gratuită Web a SketchUp sau selectați opțiunea Descărcați legat de articol SketchUp Pro, pentru a descărca programul pe computer și a-l utiliza gratuit timp de 30 de zile. În acest sens, ghidul meu despre cum să descărcați gratuit SketchUp.

În primul caz, tot ce trebuie să faceți este să plasați un semn de selectare lângă opțiune Sunt de acord. Hai să mergem și faceți clic pe buton în regulă și Începeți modelarea, pentru a utiliza SketchUp Free și pentru a crea proiectul online.

SketchUp online

Dacă, pe de altă parte, ați ales să descărcați SketchUp pe computer și aveți un Windows PC, faceți dublu clic pe fișier SketchUpPro.exe, apăsați butoanele da și instalași așteptați finalizarea instalării. Dacă, pe de altă parte, utilizați un Mac, deschideți Pachet ZIP doar descărcat, faceți dublu clic pe fișier Instalați SketchUp Pro, selectați limba care vă interesează (de ex. italiană) și apăsați butoanele în regulă și instala, pentru a începe instalarea.

După aceea, sunteți gata să creați un nou proiect. Pentru a face acest lucru, selectați tasta șablon de interesul dvs. și utilizați instrumentele situate în meniul din partea de sus, pentru a seta măsurile grădinii și a adăuga noi elemente la proiect.

Pentru ao salva, alegeți opțiunea fișier, în stânga sus și faceți clic pe buton Salvați prezent în meniul care se deschide. Pentru a afla mai multe, vă las în ghidul meu cum se utilizează SketchUp.

Landscape Designer (Windows)

Proiectant peisagistic

Proiectant peisagistic este un software profesionist pentru proiectarea grădinilor și bazinelor de înot. Are multe instrumente pentru a crea proiecte unice și, mai ales, o funcție care vă permite să vă plimbați practic în grădină. Este disponibil pentru Windows PC într-o versiune demo care vă permite să testați funcționalitatea software-ului timp de 14 zile și ca aplicație gratuită pentru dispozitive Android și iPhone / iPad. Pentru a achiziționa versiunea completă a computerului este necesar să solicitați o ofertă accesând Pagina de preț a site-ului software.

Pentru a descărca versiunea de probă de pe computer, conectați-vă la Site-ul oficial al Landscape Designer, faceți clic pe opțiune Demo, în dreapta sus, introduceți datele solicitate în câmpuri nume. nume de familie. tip (profesional. companie sau privat) telefon. E-mail și Comentarii și solicitări și apăsați butonul prezenta, pentru a primi un e-mail care conține un link pentru a descărca programul.

Conectați-vă apoi la e-mailul dvs., localizație-mail trimis de Landscape Designer și faceți clic pe linkul conținut în acesta, pentru a începe descărcarea programului. După ce descărcarea este completă, faceți dublu clic pe fișier LandscapeDesigner_trial.exe obținut, apăsați butonul următor și așteptați ca bara de progres să ajungă la 100%

Apoi faceți clic pe buton următor, puneți marcajul de validitate lângă element Accept condițiile cuprinse în contractul de licență și apăsați butoanele următor (de trei ori consecutiv) e instala, pentru a începe instalarea. În cele din urmă, faceți clic pe buton Se termină, pentru a închide fereastra și a porni Landscape Designer.

Apoi selectați elementul continuare și apăsați pe opțiune Creați un nou proiect, pentru a crea un proiect gol și a începe să vă construiți grădina. În acest moment, selectați opțiunea teren vizibil în meniul de sus, pentru a alege tipul de teren preferat (ridicatura. Grila de ridicare. Modelarea terenului etc.) și accesați secțiunea peisaj, pentru a adăuga elementele de interes (speculative. bordură. plante. Zona de acoperire la sol. Muchie stâncoasă etc).

Pentru fiecare element adăugat, prin instrumentele vizibile în bara laterală din dreapta, puteți personaliza în continuare proiectul dvs. având grijă de fiecare detaliu. Apăsând, însă, pe opțiune vedere, în partea de sus, puteți alege vizualizarea pe care o preferați plan. perspectivă și Navigare interactivă (vă permite să vizualizați grădina cu o grafică 3D).

După finalizarea creării proiectului dvs. de grădină, îl puteți salva făcând clic pe element fișier (stânga sus) și selectarea opțiunii de interes: Salvați cu as, pentru a salva proiectul și a-l edita din nou mai târziu, ed Export plan de etaj în fișier, pentru a salva planul grădinii în format PDF.

Programe de design interior

Dacă vă întrebați dacă există programe de design interior care permit atât mobilarea camerelor individuale ale casei cât și proiectarea mobilierului, veți fi fericiți să știți că răspunsul este pozitiv. Iată câteva soluții de acest gen care ar putea fi potrivite pentru tine.

Arrangător de cameră (Windows / macOS / Linux)

Aranjare cameră

Aranjare cameră este un software pentru amenajări interioare și mobilier: ideal și pentru cei care caută programe de proiectare a mobilierului. Este disponibil pentru Windows, macOS și PC-uri Linux. Costă 19,95 euro, dar poate fi încercat gratuit timp de 30 de zile.

Pentru a descărca versiunea de probă a Room Arranger pe computer, conectați-vă la site-ul oficial de software și faceți clic pe buton Descărcați. Descărcarea finalizată, dacă aveți Windows PC, faceți dublu clic pe fișier rooarr[versione].exe, apăsați butoanele da și următor, puneți marcajul de validitate lângă element Accept condițiile licenței și faceți clic pe butoane următor (de două ori la rând) e instala, pentru a începe instalarea. Așteptați apoi ca bara de progres să ajungă la 100% și apăsați butonul capăt, pentru a închide fereastra și a porni Room Arranger.

Dacă, pe de altă parte, utilizați un Mac, deschideți pachet dmg doar descărcat, trageți pictograma Room Arranger în folder Aplicații macOS și deschideți calea în cauză; apoi faceți clic dreapta pe pictograma programului și selectați elementul deschis de două ori la rând, pentru a evita ocolirea restricțiilor macOS cu privire la aplicațiile de la dezvoltatorii necertificați (operație necesară doar la primul început).

Indiferent de sistemul de operare instalat pe computerul dvs., atunci când porniți Room Arranger, selectați limbă de interesul dvs. (de ex. italiană) și apăsați butonul în regulă. Acum, faceți clic pe element Proiect nou, alegeți tipul de proiect (O cameră sau Apartament (mai multe camere)) și setați dimensiunea camerelor.

În acest moment, prin elementele colectate în secțiune Adăugați articole, puteți adăuga elemente noi (dulapuri. scaune. tabele. scară. Uși și ferestre etc.) în încăperile care vă interesează, în timp ce utilizați instrumentele vizibile în meniul de sus puteți schimba pereții (Schimbați pereții), adăugați note (Comentarii), editați proiectul (Proprietățile proiectului) și activați vizualizarea 3D (Explorați în 3D).

După cum am menționat mai sus, puteți proiecta și mobilier individual: după adăugarea unui mobil la proiect, faceți dublu clic pe el, pentru a-și seta măsurile, alegeți culorile, adăugați o descriere și multe altele.

După finalizarea modificărilor, selectați opțiunea proiect, în stânga sus și alegeți elementul Salvați As, pentru a salva proiectul în format RAP (formatul programului). Alternativ, selectați opțiunile export și Salvați ca imagine, pentru a salva proiectul în format PNG. JPG sau BMP.

Planificator de bucătărie (Web)

Planificator de bucătărie

Cum zici? Căutați programe pentru proiectarea bucătăriilor? Dacă da, vă puteți baza Planificator de bucătărie, un serviciu online complet gratuit care vă permite să vă proiectați bucătăria până la cele mai mici detalii, alegând dintr-o gamă largă de mobilier, materiale și accesorii. La sfârșitul proiectului, este de asemenea posibil să contactați un dealer din zona dvs. și să solicitați un preț pentru bucătăria proiectată.

Dacă luați în considerare Kitchen Planner soluția care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs., conectată la site-ul oficial al serviciului, faceți clic pe buton Porniți configuratorul de bucătărie și, pe pagina recent deschisă, introduceți dimensiunile bucătăriei dvs. în câmpuri Inaltime ambientala. Lungimea peretelui A. Lungimea peretelui B. Lungimea peretelui C și Lungimea peretelui D.

După aceea, accesați secțiunile Adăugați dulapuri de bucătărie, să alegeți și să introduceți mobilierul și accesoriile care vă interesează în proiect, de ex desen, pentru a alege tipul de podea și pereți. Odată ce proiectarea este completă, faceți clic pe pictogramă floppy, pentru a salva proiectul și a primi un link prin e-mail, la care puteți accesa oricând. Dacă, pe de altă parte, doriți să activați afișajul în modul VR, apăsați pe opțiune VR și încadrați Cod QR afișat pe ecran cu smartphone-ul.

În sfârșit, subliniez faptul că prin selectarea articolului Cere oferta și completând formularul care a apărut pe ecran cu datele dvs. personale, puteți solicita o ofertă (fără restricții) de la un dealer din zona dvs.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să vezi ultimul acces Instagram chiar dacă este ascuns

Cum se face videoconferință | irsafari.com