in , ,

Deschideți magazinul online | irsafari.com

Hotswingers Petreceri de swing

Doriți să creați un site de comerț electronic cu aspect profesional, dar nu aveți abilități în programare sau design web? Ați dori să vă extindeți afacerea prin deschiderea unui magazin online, dar, cel puțin pentru moment, nu aveți sume mari pentru a investi în acest proiect? Nu vă faceți griji: există mai multe soluții pe care vă puteți baza pentru a vă atinge obiectivul, iar eu vă prezentăm astăzi.

Dacă îți petreci câteva minute din timpul liber, îți pot sugera câteva site-uri care îți permit deschide un magazin online în câteva clicuri, cheltuind puțin și cu posibilitatea de a-și testa funcționarea fără costuri pe o perioadă limitată de timp. În plus, dacă am abilitățile necesare pentru a face acest lucru, vă voi arăta câteva soluții pentru a crea un magazin online prin instalarea personalizată a unui CMS (sistem de gestionare a conținutului) pe un spațiu web achiziționat separat.

Pe scurt, indiferent de nevoile dvs. și de cunoștințele dvs. actuale în domeniu, cu siguranță veți găsi o soluție pentru a vă începe afacerea online. Curajul apoi: rotiți-vă mânecile, aruncați o privire la instrucțiunile rapide de mai jos și încercați să le puneți în practică. Vă asigur că nu veți regreta!

index

Deschide magazinul online gratuit

Dacă nu aveți abilități excelente de programare și / sau design web, vă puteți baza pe servicii care vă permit deschide un magazin online și gestionați-o în mai multe clicuri, direct prin browser sau din aplicație.

Sunt inclusiv hosting (adică spațiu pentru găzduirea site-ului), domeniu (adică adresa asociată site-ului) și oferă perioade de încercare sau planuri gratuite: aici sunt unele dintre cele mai interesante.

Shopify

Shopify

Shopify este una dintre cele mai bune soluții pe care vă puteți baza dacă trebuie să deschideți un magazin online, dar nu aveți abilități avansate în domeniul programării web și / sau al proiectării Web. Este, de fapt, un serviciu cu deja peste 1.000.000 de magazine din întreaga lume, care vă permite să creați comerț electronic profesionist într-o mână de clicuri sau robinete (este disponibil și ca aplicație pentru Android și iOS / iPadOS).

Oferă multe teme personalizabile din care să aleagă, găzduire sigură și nelimitată, lățime de bandă nelimitată gratuită, certificat SSL, funcție blog și un nume de domeniu gratuit shopify.com, cu posibilitatea de a achiziționa unul personalizat sau de a folosi unul existent. Vă permite apoi să începeți campanii de marketing pe Google, Facebook, e-mail sau SMS, să vizualizați statistici avansate de vânzări și să gestionați cu ușurință comenzi, inventar, lista clienților, vânzări, coduri de reduceri și multe altele.

Puteți încerca gratuit pentru o perioadă limitată de timp (fără a introduce detalii de plată și nici obligație de reînnoire), după care puteți alege din diverse planuri disponibile, potrivite pentru toate bugetele și toate nevoile: cea de bază începe de la 29 USD / lună și include produse nelimitate; 2 conturi de personal; Asistență 24/7 în limba engleză; crearea manuală a comenzilor; posibilitatea de a utiliza canale de vânzare, cum ar fi piețele de piață și social media; recuperarea căruțelor abandonate și multe altele.

Pentru a crea comerțul electronic cu Shopify, conectați-vă la site-ul oficial al serviciului, tastați-vă adresa de e-mail în câmpul corespunzător și faceți clic pe buton Începeți proba gratuită, apoi tastați în parolă doriți să îl utilizați pentru contul dvs., nume doriți să atribuiți magazinului și apăsați butonul Creează-ți magazinul.

În pagina următoare, specificați dacă ai început deja să vinzi. care sunt câștigurile dvs. curente și dacă creați un magazin pentru un client, furnizați celelalte informații solicitate, faceți clic pe buton următor (sau pe asta Salta, dacă doriți să săriți pasajul) și completați prospectul aferentadresa pentru a primi plăți.

În acest moment, ar trebui să vă aflați în fața panoului de gestionare Shopify cu, în stânga, meniul care vă permite să accesați rapid toate secțiunile serviciului: făcând clic pe acasă puteți accesa tabloul de bord principal al comerțului electronic; făcând clic pe ordinele. produse. clienţii și analiză puteți gestiona comenzi, produse, clienți și vizualiza datele de vânzări; apăsând pe marketing puteți configura campanii de marketing; făcând clic pe reduceri puteți seta coduri de reducere în timp ce intrați App și Magazin online puteți personaliza caracteristicile și aspectul magazinului.

Pentru a afla mai multe, vă invit să consultați tutorialul meu cum să creezi un e-commerce cu Shopify, în care am ilustrat mai detaliat funcționarea serviciului.

Site un minut

Site un minut

Site un minut este un alt nume binecunoscut în contextul creării de site-uri web destinate comerțului electronic (și nu numai). Permite deschide un magazin online gratuit cu trei produse și un domeniu al treilea nivel oneminutesite.it folosind teme gata de utilizare optimizate și pentru mobil.

Pentru a plasa mai mult de trei produse în magazin, trebuie să treceți la unul dintre planurile plătite, cum ar fi Un site Minute profesionist ceea ce vă permite să vindeți 20 de produse pentru 8 euro / lună + TVA sau Încercați și cumpărați care include o încercare gratuită de 3 luni a planului afaceri (16 euro / lună + TVA) și vă permite să introduceți produse nelimitate în magazin.

Planurile includ, de asemenea, certificat de securitate HTTPS, domeniu personalizat, 3 conturi de e-mail activate, 200 MB de spațiu Web, asistență Pro în 24 / 48h, fără publicitate, HTML și CSS care pot fi modificate, număr de telefon cu mesagerie vocală care poate fi activat gratuit, Google Analytics Code, Google Maps Key, Google Search Console, integrare cu Găsiți prețuri, coduri promoționale și multe altele. Nu există comisioane de vânzare. Mai multe informații aici.

Pentru a deschide comerțul electronic pe site-ul One Minute, conectat la pagina principală a serviciului, faceți clic pe buton CREAȚI E-COMMERCE și alegeți o temă printre cele disponibile. Apoi completați formularul care vă este propus numele magazinului. adresa de e-mail și parolă, bifați caseta pentru contact general și captcha și apăsați butonul Creați-vă magazinul online.

În acest moment, decideți dacă să începeți creație ghidată a site-ului (pentru a fi ghidat în personalizarea acestuia) sau asta fă-o singur (dacă preferați să vă construiți site-ul manual), apăsați pe Selectați și continuați și continuați după instrucțiunile de pe ecran. În cazul vrăjitorului, va trebui să răspundeți la o serie de întrebări legate de site-ul dvs.

La sfârșitul configurației inițiale, puteți profita de editorul One Minute Site pentru a vă construi comerțul electronic. Elementele afișate pe ecran pot fi personalizate cu un simplu clic pe ele. Cu toate acestea, pentru a gestiona catalogul magazinului, puteți apăsa pe filă eCommerce (sus) și apoi pe buton Activați comerțul electronic.

Odată ce configurația inițială a magazinului a fost realizată (prin introducerea setărilor generale, a metodelor de plată, a costurilor de transport, a documentelor etc.), puteți gestiona cu ușurință produsele dvs., așa cum este explicat și în ghid oficial al site-ului One Minute.

Alte soluții pentru a deschide un magazin online

Jimdo

Serviciile pentru deschiderea unui magazin online menționat mai sus sunt printre cele mai bune, dar nu sunt singurele. Iată, așadar, câteva alte alternative interesante pe care le-ați putea lua în considerare.

  • Blomming – este un serviciu binecunoscut pentru crearea comerțului electronic și vânzarea produselor sale online, tot prin Facebook. Are un plan gratuit de 15 zile, după care costă 9,99 euro / lună cu 5% comisioane sau 19,99 euro / lună cu 3% comisioane. Facturarea este anuală. Ți-am spus mai multe despre asta acesta este tutorialul meu.
  • Wix – un serviciu binecunoscut pentru crearea de site-uri web fără cunoștințe de programare. Vă permite să creați un site gratuit asociat cu un domeniu de nivel al treilea .wixsite.com cu planuri plătite pentru comerț electronic începând cu 17 euro / lună. Ți-am spus despre asta acesta este ghidul meu.
  • Jimdo – un alt nume binecunoscut în crearea site-urilor web „pe zbor”. Vă permite să creați site-uri de e-commerce începând de la 15 euro / lună (cu facturare anuală) cu domeniu inclus, 10 GB spațiu și comisioane zero.

CMS pentru a deschide magazine online

CMS

Dacă sunteți confortabil cu „crearea” manuală și gestionarea site-urilor web, puteți lua în considerare instalarea unui CMS (un sistem de gestionare a conținutului) dintr-un spațiu web achiziționat separat (prin intermediul unui hosting, pentru a fi asociat cu a domeniu, care poate fi achiziționat și separat) și să gestionați comerțul electronic prin intermediul acestuia din urmă.

Vei pierde comoditatea de a avea o soluție care face totul într-un singur clic, dar vei câștiga atât din punct de vedere al flexibilității, cât și al costurilor fixe care trebuie suportate. Există mai multe CMS-uri pe care le poți contacta: iată câteva dintre cele mai cunoscute exemple.

  • WordPress – este cel mai folosit CMS din lume pentru crearea de bloguri și site-uri de internet. Sursă gratuită și deschisă, are numeroase pluginuri și teme care vă permit să extindeți funcțiile și să le modelați în funcție de nevoile utilizatorului. Printre cele mai interesante pluginuri, din perspectiva comerțului electronic, există WooCommerce ceea ce vă permite să creați un magazin online în câteva clicuri simple. Pentru mai multe informații despre cum funcționează WordPress, vezi tutorialul meu dedicat subiectului.
  • Joomla – este una dintre cele mai bune alternative la WordPress. Este un CMS care poate fi utilizat pentru crearea de site-uri web, bloguri tradiționale și, de asemenea, comerț electronic, prin pluginuri precum Virtuemart. Mai multe informații aici.
  • Magento – CMS open source utilizat pe scară largă pentru crearea de magazine online cu volume de afaceri medii-mari. Cu siguranță mai puțin intuitiv decât WordPress, este totuși foarte puternic și flexibil. Versiunea sa de bază (Open Source) este gratuit, dar sunt și plătite (Comerț Magento), cu potențial mai mare. Mai multe informații aici.
  • Drupal – este un CMS gratuit și open source, utilizat la crearea comerțului electronic mediu-mare. Este extrem de puternic și flexibil, dar, tocmai din acest motiv, este nevoie ca anumite cunoștințe tehnice să fie utilizate în mod profitabil. Mai multe informații aici.
  • PrestaShop – CMS open source considerat ca una dintre cele mai bune și mai simple alternative la Magento. Îl puteți descărca gratuit sau îl puteți cumpăra deja instalat în pachete all-in-one care includ, de asemenea, hosting și domeniu. Mai multe informații aici.

Dacă sunteți în căutarea soluțiilor pentruhosting comerțului dvs. electronic sau pentrucumpărarea unui domeniu, nu ezitați să consultați tutorialele mele dedicate acestor subiecte.

Trebuie să știți, de asemenea, că există soluții simplificate pentru CMS care, contra unei cheltuieli lunare sau anuale destul de limitate, vă permit să aveți instalații CMS gata de utilizare, inclusiv hosting și domeniu. Un exemplu mai presus de toate esteGestionat WooCommerce Hosting în Aruba.

Cu Aruba Managed WooCommerce Hosting, puteți crea un magazin online bazat pe WordPress și pluginul WooCommerce cu spațiu nelimitat pe SSD, a Baza de date de 2 GB pe SSD, certificat SSL DV, suport pentru trafic până la 500.000 de vizitatori lunari. backup automat. mediu de înscenare, și multe altele. Prețurile pornesc de la 124,50 euro + TVA pentru primul an și apoi 249,00 euro + TVA / an. Pentru mai multe informații, consultați tutorialul meu despre Aruba Managed WooCommerce Hosting.

Deschideți un magazin online pe platformele existente

Dacă nu doriți să vă deschideți propriul comerț electronic, dar doriți să profitați de viabilitatea platforme deja înființate în acest sector, iată câteva alternative care ar putea fi potrivite pentru tine.

Deschide magazinul online pe Amazon

Amazon

Amazon este cel mai cunoscut magazin online din lume și punerea produselor la vânzare pe acesta din urmă echivalează cu o vizibilitate enormă.

la deschide un magazin online pe Amazon, puteți alege să optați pentru o cont de bază (mai puțin de 40 de articole de vânzare pe lună) plătind o taxă de închidere fixă ​​de 0,99 euro + un comision pentru raportare în funcție de categoria produsului vândut sau Cont Pro care nu are limite la produsele vândute și oferă un cost recurent de 39 de euro / lună + un comision pentru raportare în funcție de produsul vândut.

Pentru mai multe detalii despre cum se vinde pe Amazon, consultați tutorialul pe care l-am dedicat subiectului și pagina oficială a Amazonului.

Deschide magazin online pe eBay

eBay

de asemenea eBay, faimosul site de licitație online, oferă posibilitatea de a crea un magazin pentru cei care au nevoie să facă volume mari de vânzări. Există trei planuri disponibile: bază cu 300 de înregistrări Cumpărați-l acum gratuit la 19,50 euro / lună; premiu cu 10.000 de înregistrări Cumpărați-l acum gratuit la 39.50 euro / lună e Premium Plus cu Cumpărați acum reclame nelimitate gratuite la 149,50 euro / lună.

Pentru mai multe informații despre cum să deschizi un magazin eBay, consultați tutorialul pe care l-am dedicat subiectului și Pagina oficială eBay.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să blocați videoclipuri pe Facebook de pe telefonul dvs. mobil

Come zippare una cartella | irsafari.com