in , ,

Cum se vede numărul de telefon pe Instagram

Hotswingers Petreceri de swing

Ați dori să contactați un utilizator pe care îl urmați la telefon Instagram, poate pentru că aveți nevoie de clarificări cu privire la un produs anunțat de acesta sau pentru a-i face o ofertă de muncă Ei bine, aceasta nu ar trebui să fie o problemă, atât timp cât utilizatorul în cauză a făcut publice aceste informații de contact și i-a făcut disponibilă explicit pentru a răspunde oricăror solicitări ale adepților și posibililor colaboratori din partea comercială.

Dacă vă poate ajuta, în următoarele paragrafe vă voi explica cum să vezi numărul de telefon pe Instagram, folosind o funcție specială pe platformă. Pentru completarea informațiilor, atunci, în ultima parte a articolului, vă voi putea arăta cum puteți să ascundeți dumneavoastră numărul de telefon, dacă aveți nevoie.

Deci, sunteți gata să începeți? Da? Excelent! Forță și curaj: faceți-vă confortabil, ocupați-vă tot timpul necesar pentru a vă concentra pe citirea alineatelor următoare și, mai important, încercați să puneți în practică indicațiile pe care urmează să vi le ofer. Lectură fericită!

index

Informații preliminare

Instagram

Înainte de a intra în profunzimea acestui tutorial și a vedea în detaliu cum să afli numărul de telefon de pe Instagram, Trebuie să vă ofer câteva informații preliminare pe care nu-l puteți ignora absolut pentru a continua în cel mai bun mod.

Trebuie să știți, de fapt, că numai cei care au un profil Instagram profesional / corporativ acestea pot face publice datele privind numărul lor de telefon (folosind un buton special care apare în profil).

Prin urmare, înseamnă că, dacă un utilizator cu un cont personal nu decide să scrie „manual” numărul de telefon în biografia sa (ceea ce este puțin probabil), nu veți putea urmări datele de contact ale acestuia din urmă. De asemenea, trebuie să fiți conștienți că este posibil ca unele profiluri profesionale / de afaceri să nu fi inclus numărul de telefon în informațiile de contact publice sau să fi decis să ascunde. În orice caz, să vedem cum să procedăm.

Cum să aflați numărul de telefon de pe Instagram

Mai jos veți găsi informațiile despre cum să afli numărul de telefon de pe Instagram: folosiți-l bine, vă rog!

Cum se vede numărul de telefon pe Instagram pentru Android

Consultați numărul de telefon al Instagram Instagram

Tot ce trebuie să faci vezi numărul de telefon de pe Instagram pentru Android este să porniți aplicația de rețea socială pe dispozitivul dvs., să vă accesați contul, să accesați profilul de interes și să apăsați butonul care face posibilă vizualizarea numărului de telefon (cu condiția ca utilizatorul să fi decis să îl facă public).

Prin urmare, conectați-vă la Instagram de la al lui aplicație oficială, atingeți pictograma din lupa care se află în partea stângă jos și apoi tastați în Nume de utilizator a persoanei (sau companiei) al cărui număr de telefon doriți să vedeți. Apoi, atingeți numele lui, pentru a merge la profilul său.

După ce atingeți profilul de interes, găsiți butonul Apel / Mesaj, care ar trebui să fie localizat în dreapta (sub biografia profilului), și pigiaci de mai sus. Apoi alegeți cu ce aplicație să completați acțiunea (de ex. telefon), astfel încât să puteți vizualiza numărul de telefon legat de cont.

Dacă vedeți butonul în loc de „Apelare” sau „Mesaj” contact, în mod evident, contul în cauză a furnizat și adresa de e-mail ca date de contact: prin urmare, apăsați butonul în cauză pentru a vedea numărul de telefon, care ar trebui indicat în formularea Apel / Mesaj. Dacă nu vedeți niciunul dintre aceste butoane de contact, rețineți că este posibil ca și utilizatorul să fi decis nu afișați numărul de telefon pe Instagram.

Cum se vede numărul de telefon pe Instagram pentru iPhone

Vedeți numărul de telefon Instagram iPhone

la vezi numărul de telefon de pe Instagram pentru iPhone, trebuie să urmați practic aceiași pași în care v-am dat deja capitolul pe Android.

Mai întâi, apoi, conectați-vă la Instagram de la al lui aplicație oficială, atingeți pictograma din lupa care este situat în partea stângă jos și, în domeniu de cercetare care apare în partea de sus, tastați Nume de utilizator ale persoanei sau companiei al cărei contact telefonic doriți să îl vizualizați. Apoi atingeți numele lui pentru a merge direct la profilul său.

Apoi găsiți butonul Apel / Mesaj, care ar trebui să fie localizat în dreapta (sub biografia profilului) și atingeți-l. În acest fel, meniul va apărea în partea de jos apel care conține numărul de telefon al utilizatorului: apăsând pe acesta, apelul va fi inițiat.

Dacă contul a stabilit trimiterea de SMS-uri ca o acțiune legată de numărul, aplicația se va deschide Mesaje: numărul persoanei ar trebui să fie vizibil în partea de sus.

Dacă în loc de „Apelare” sau „Mesaj”, consultați butonul contact, înseamnă că contul în cauză a furnizat nu numai telefonul, ci și adresa de e-mail ca date de contact.

Apoi apăsați pe butonul în cauză și apoi apăsați pe element Apel / Mesaj, pentru a afișa datele de contact pe care le-ați căutat. Nu vedeți niciunul dintre butoanele de mai sus? Rețineți că este posibil ca utilizatorul să fi decis nu afișați numărul de telefon pe Instagram.

Cum să vedeți numărul de telefon pe Instagram de pe PC

Vezi numărul de telefon pe Instagram de pe PC

vrea vezi numărul de telefon pe Instagram de pe PC? Îmi pare rău, dar, când scriu, nu este posibil să fac acest lucru și nici de la Instagram Web, nici din Instagram pentru Windows 10. Chiar dacă accesați un profil profesional sau de companie care a făcut public numărul de telefon, de fapt, nu veți vedea cardul care indică datele în cauză.

Singura excepție ar putea viza acele profiluri – personale, profesionale sau de afaceri care sunt – care, dintr-un motiv sau altul, au decis să facă public numărul de telefon în biografie. Dar repet, este excepția, nu regula.

Cum să nu se afișeze numărul de telefon pe Instagram

Eliminați numărul Instagram

Ați venit la acest tutorial cu scopul de a înțelege cum să nu se afișeze numărul de telefon pe Instagram? Îți pot explica și asta. Procedura pe care urmează să vi-o arăt este valabilă atât pentru Android cât și pentru iOS (de la PC, de asemenea, în acest caz nu este posibil să procedați).

Pentru a elimina numărul de telefon din opțiunile de contact ale profilului dvs. corporatist / profesional Instagram, conectați-vă la contul dvs. din Android sau iOS, apăsați pe pictogramăom mic amplasat în partea dreaptă jos (sau pe miniatură fotografia ta de profil) și apoi pe buton Modificați-vă profilul (pe Android) sau edita (pe iOS), localizat în stânga.

Acum, în noul ecran deschis, atingeți elementul Vizualizarea profilului (în secțiune Informații despre profil) Și mutați-vă în sus OFF comutatorul situat lângă articolul Afișează informațiile de contact. Apoi salvați modificările făcute apăsând butonul (✓) situat în partea dreaptă sus (pe Android) sau pe element capăt situat în partea dreaptă sus (pe iOS).

Dacă totul a decurs corect, butonul ar fi trebuit să dispară din profilul tău apel (sau mesaj), indicând că totul a decurs fără probleme. Cu toate acestea, dacă am nevoie de clarificări suplimentare cum să nu se afișeze numărul de telefon pe Instagram, citiți ghidul pe care l-am legat mai devreme: cu siguranță vă va fi de mare ajutor!

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Italia. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul Aranzulla.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Italia, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by Giuseppe

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să-mi urmăresc comenzile pe eBay

Programe pentru a converti videoclipuri