in , ,

Cum se transferă muzica celulară | irsafari.com


În sfârșit, ți-ai cumpărat primul smartphone și, entuziast, ai dori să-l adaptezi la nevoile tale: de exemplu, în primul rând, ai dori să copiezi o parte din biblioteca de muzică pe care o ai pe computer pe memoria smartphone-ului, pentru a avea cântecele tale. preferatele mereu la îndemână, oriunde te-ai afla.

Dacă aceasta este intenția ta, atunci știi că ești la locul potrivit, la momentul potrivit! În cadrul acestui tutorial, de fapt, vă voi arăta o serie de tehnici foarte valabile pentru transferați muzică pe telefonul mobil simplu și rapid. În special, vă voi explica cum să copiați muzica pe telefonul mobil prin computer, cum să o descărcați prin aplicație și cum să mutați muzica de pe telefonul dvs. pe computer (sau pe un stick USB), pentru a elibera spațiu prețios.

Așa că, fără a mai aștepta, faceți-vă confortabil și citiți cu atenție tot ce am de explicat pe această temă: vă garantez că, la sfârșitul lecturii acestui ghid, veți fi dobândit cunoștințele necesare pentru a atinge în mod genial obiectivul pe care vi l-ați propus. Acestea fiind spuse, nu am altceva de făcut, decât să vă doresc lectură fericită și distracție!

Index

Cum să descărcați muzică pe telefonul mobil

Există numeroase metode de copiere a muzicii pe telefonul mobil. Personal, vă recomand să luați în considerare transferul de muzică din calculator sau folosirea unora aplicaţia pentru descărcarea muzicii.

Cum să transferați muzică de pe computer pe telefonul mobil

Dacă intenționați să copiați biblioteca de muzică de pe computerul dvs. (sau o parte din ea) pe smartphone, puteți obține acest lucru cu ușurință folosind un cablu USB. Așa.

Android

Cum să transferați muzică de pe computer pe telefonul mobil

Pentru a transfera muzică din ferestre la Android, cea mai simplă metodă este de a utilizaExplorator de fișiere a sistemului de operare Microsoft. În general, nu este necesar să instalați drivere pentru a accesa folderele smartphone-ului, deoarece totul este deja inclus în cele mai recente versiuni de Windows.

Cu toate acestea, în primul rând, conectați dispozitivul la computer folosind un cablu USB, suna inapoizonă de notificări Android, glisând din partea de sus a ecranului în jos, selectați elementul aferent Conexiune USB (de exemplu, „USB pentru încărcare”) de două ori succesiv, apoi aplicați marcajul de lângă opțiune Transfer de fișiere / MTP. În acest sens, smartphone-ul va fi setat ca o unitate de memorie externă și, în consecință, Windows ar trebui să-l citească ca atare. Prima dată când conectați smartphone-ul la computer, ar trebui să puteți aștepta descărcarea automată a driverelor de pe Internet.

Jocul este practic făcut: începețiExplorator de fișiere Windows, făcând clic pe pictogramă folder galben care se află în tava de sistem, selectați elementul Acest computer situat în bara laterală din stânga și faceți dublu clic pe prima nume de telefon apoi pe folder Memorie partajată internă (sau card SD), pentru a accesa memoria dispozitivului său.

Acum trebuie doar să copiați melodiile pe care le preferați de pe computer în folder Muzică Android: făcând acest lucru, fișierele vor fi recunoscute automat de către playerele muzicale instalate pe dispozitiv.

Cum să transferați muzică celulară

Dacă, pe de altă parte, ceea ce utilizați este un Mac, trebuie să instalați o mică aplicație pe computerul dvs. numită Transfer de fișiere Android (sau Transfer de fișiere Android), pentru a permite schimbul de date între computer și dispozitivul în cauză (nu îl puteți accesa de la Finder).

Pentru a obține, conectați-vă la acest site web, faceți clic pe buton Descarcă acum, pentru a obține fișierul de instalare a programului și, după ce descărcarea este completă, deschideți pachet dmg Transfer de fișiere Android. Folosind ecranul Finder, trageți pictograma în folder Aplicații Mac, accesați cel din urmă, faceți dublu clic pe pictograma pe care tocmai ați copiat-o și apăsați butoanele Tu deschizi este Continua pentru a porni programul (care ar trebui apoi să se închidă automat).

În continuare, conectați telefonul la Mac folosind cablul USB și setați-l modul de transfer de fișiere așa cum v-am arătat anterior (trebuie să apelați zona de notificare Android și să atingeți Opțiuni de conectare USB).

În urma acestei operații, software-ul instalat anterior ar trebui să se deschidă (sau să se redeschidă) automat, permițându-vă să accesați dosarele dispozitivului: trebuie doar să faceți dublu clic pe folder Muzică și trageți în interiorul său melodiile care vor fi copiate pe smartphone.

Pe lângă tehnicile enumerate până acum, vă va fi convenabil să știți că există și alte sisteme de încărcare a muzicii pe Android, cum ar fi sincronizarea muzicii prin playere media sau transferul fără fir: v-am spus în detaliu despre asta. în cadrul tutorialului meu pe cum să încarci muzică pe Android

iPhone

Cum să transferați muzică celulară

Cea mai „tradițională” metodă de transfer de muzică de pe computer laiPhone este de a folosi iTunes, Software-ul multimedia Apple disponibil gratuit pentru computere cu ferestre.

Pentru a obține, dacă utilizați Windows 10, conectat deschide Magazin Microsoft, faceți clic pe butoane obține este Deschideți Microsoft Store și, la deschiderea magazinului, finalizați configurarea făcând clic pe butoane obține este Instalare.

Dacă, totuși, utilizați o versiune anterioară de Windows, conectat la Site-ul Apple, faceți clic pe buton Descărcați iTunes pentru Windows acum și așteptați descărcarea fișierului de instalare a programului. Apoi lansați pachetul obținut anterior și faceți clic pe butoane Redirecţiona. Instalare. Da de două ori la rând e Sfârșit, pentru a încheia configurația. Dacă aveți nevoie de o mână suplimentară pentru a finaliza această procedură, aruncați o privire la ghidul meu de mai jos cum să descărcați iTunes.

După terminarea instalării programului, conectați „iPhone” la computer cu ajutorul cablului Fulger, așteptați ca software-ul multimedia Apple să pornească automat și, dacă este necesar, să permită comunicarea între cele două dispozitive, apăsând butonul autorizare care apare pe ecranul ambelor dispozitive și introduceți, atunci când este necesar, cod de deblocare pe iPhone.

Acum, faceți clic pe butonulPictograma iPhone care ar fi trebuit să apară în meniul iTunes, în stânga sus și să faceți clic pe element Muzică rezident în bara laterală din stânga, conform formulării rezumat. După ce se face acest lucru, puneți marcajul de lângă material Sincronizare muzică și, dacă sunteți interesat să copiați întreaga bibliotecă de muzică pentru computer pe „melafonino”, faceți clic pe buton aplica pentru a începe transferul.

Dacă, pe de altă parte, preferați să sincronizați doar câteva melodii, liste de redare sau artiști, puneți un marcaj lângă element Liste de redare, artiști, albume și genuri selectate și selectați elementele care vor fi sincronizate cu iPhone folosind casetele de mai jos. Dacă doriți să excludeți sincronizarea videoclipurilor și a notelor vocale, eliminați marcajul din opțiuni Include clipuri video este Include note de voce. După ce ați terminat, faceți clic pe buton aplica pentru a începe transferul.

Dacă unele melodii pe care doriți să le copiați pe telefonul dvs. nu sunt încă incluse în biblioteca iTunes, puteți să le trageți pur și simplu în secțiune Muzică dintre acestea din urmă, după cum se explică în acesta este tutorialul meu. Dacă, pe de altă parte, sunteți interesat să copiați melodii individuale pe iPhone fără a-l sincroniza cu biblioteca iTunes, puteți bifa caseta Gestionați manual muzică și videoclipuri în card rezumat iTunes și apoi glisați i piese din interesul dumneavoastră din secțiune Muzică a programului de pepictograma smartphone-ului.

Cum să transferați muzică celulară

Cum spui? Folosește o Mac și nu un computer cu Windows? Nicio problemă: începând de la macOS 10.15 Catalina, funcțiile iTunes au fost integrate în căutător. Prin urmare, după conectarea telefonului la computer prin cablu Fulger, trebuie doar să porniți software-ul menționat anterior făcând clic pe pictogramă desene animate zâmbitoare plasat în bar doc, selecteazăPictograma iPhone cine se află în bara laterală din stânga și faceți clic pe fila Muzică, situat în partea de sus. În rest, operația este identică cu cea a iTunes pentru Windows.

Notă: în versiunile Mac înainte de 10.15, cu toate acestea, iTunes este preinstalat în sistemul de operare și poate fi pornit făcând clic pe butonul note muzicale atașat la bară doc. Operația, de asemenea, în acest caz, este complet similară cu cea a programului Windows.

Alternativ, dacă sunteți abonat al serviciului Apple Music, puteți profita de sincronizarea bibliotecii muzicale iCloud pentru a adăuga fișierele de pe PC la biblioteca de muzică online, găsindu-le, de fapt, și în biblioteca de aplicații Muzică iPhone Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre această soluție, vă refer la citirea ghidului meu dedicat transferați muzică de pe PC pe iPhone.

Aplicație pentru a descărca muzică pe mobil

Cum să transferați muzică celulară

Dacă nu dețineți sau nu puteți utiliza un computer, știți că puteți descărca muzică pe telefonul dvs. mobil folosind unele aplicaţia specifică în scopul care, într-un cuplu de apăsări, vă permite să pregătiți sute și sute de melodii gata pentru ascultare.

În acest caz, puteți descărca piese din mai multe servicii de gazduire, de la portaluri care pot fi utilizate gratuit sau prin abonarea la una dintre platforme de streaming disponibil: pentru a afla mai multe, citiți cu atenție ghidul meu aplicație pentru a descărca muzică gratuit, în care am analizat diferitele soluții disponibile.

În orice caz, amintiți-vă că descărcarea abuzivă a muzicii protejate prin drepturi de autor poate reprezenta o crimă și că, personal, nu intenționez să încurajez pirateria în niciun fel și nu îmi asum nici o responsabilitate pentru utilizarea pe care o veți face a informațiilor incluse în tutorialul menționat mai sus. .

Cum să transferați muzică de pe mobil pe computer

Cum să transferați muzică de pe mobil pe computer

În ceea ce privește trecerea inversă, adică funcționarea transferați muzică de pe mobil la PC, vă puteți deplasa în diferite moduri. De exemplu, dacă dețineți un smartphone de marcă Android, puteți utiliza aceeași soluție văzută în capitolul precedent din acest ghid, dar în sens invers: tot ce trebuie să faceți, în practică, este să mutați muzica din folderul computerului în folder Muzică a memoriei interne a smartphone-ului, prin cele mai clasice copiaza si lipeste. Nimic mai mult, nimic mai puțin!

Dacă, pe de altă parte, ceea ce deții este un iPhone, puteți acționa cu ușurință bazându-vă pe software-ul terț, cum ar fi EaseUS MobiMover gratuit, disponibil complet gratuit pentru ambele ferestre că pentru MacOS. Cu toate acestea, rețineți că, pentru a utiliza software-ul pe Windows, este esențial să apară iTunes instalat anterior pe computer, pentru o simplă problemă a șoferului.

Oricum, pentru a descărca EaseUS MobiMover Free, conectat la el site oficial și faceți clic pe buton Descarcă gratis corespunzător sistemului de operare instalat pe computer.

Când descărcarea este completă, lansați fișierul obținut anterior și, dacă utilizați un computer ferestre, faceți clic pe element Personalizați instalarea și eliminați marcajul de selectare din opțiune Sunt de acord să particip la programul de colectare a statisticilor anonime.

Acum, puneți marcajul de validitate lângă element Am citit și accept termenii de licență EaseUS și faceți clic pe buton Instaleaza acum, pentru a începe descărcarea fișierelor de program de pe Internet. Dacă, pe de altă parte, utilizați un Mac, trageți tastaicoană EaseUS MobiMover în folder Aplicații Mac, folosind programul căutător care apare pe ecran și ați terminat.

Cum să transferați muzică de pe mobil pe computer

Din acest moment, procedurile sunt echivalente pentru ambele sisteme de operare. În primul rând, prin urmare, conectați iPhone-ul la computer folosind computerul Cablu fulger, start EaseUS MobiMover gratuit și selectați cardul Transferă cu 1 clic, pentru a deschide secțiunea programului cea mai potrivită pentru acest scop. Daca este necesar, autoriza apoi comunicarea între dispozitive confirmând mesajul de avertizare care apare pe ambele dispozitive și introducând, când este necesar, ruda cod de deblocare.

Acum, faceți clic pe filă De la dispozitiv la computer situat în bara laterală din stânga, faceți clic pe buton Incepe și aplicați marcajul de selectare lângă pictogramă Audio, lăsându-i pe ceilalți necontrolați. După ce ați terminat, faceți clic pe buton Transfer și ați terminat: toate melodiile din memoria iPhone vor fi salvate automat într-un folder de pe desktop / desktop. Mai ușor decât atât ?!

Pe lângă EaseUS MobiMover, există și alte soluții pentru a transfera muzică de la iPhone la computer, cum ar fi IExplorer, Căutare fișiere iTunes / Finder și eu servicii de streaming de muzica: Ți-am spus despre asta în detaliu în interiorul meu tutorial specific pe această temă.

Cum să transferați muzică de pe mobil pe PC cu Bluetooth

Cum să transferați muzică de pe mobil pe PC cu Bluetooth

Detineti un computer cu Bluetooth și doriți să utilizați această tehnologie de comunicare pentru a transfera fișierele de pe smartphone pe computer? Nu vă faceți griji, nu este deloc dificil.

Înainte de a continua, însă, vreau să specific că această procedură este aplicabilă numai smartphone-urilor și tabletelor echipate cu Android. iPhone, însă, nu vă permite să transferați fișiere de orice fel în modul Bluetooth.

E clar? OK, hai să continuăm. Mai întâi, pregătește-ți computerul pentru detectarea Bluetooth: dacă folosești ferestre, suna inapoizonă de notificări făcând clic pe pictograma din benzi desenate situat lângă ceas, faceți clic dreapta pe „țiglă” pentru Bluetooth și alegeți elementul Mergi la Setari din meniul propus. Dacă este necesar, setați pârghia Bluetooth sus Pe și așteptați ca formularea să apară imediat mai jos Acum identificabil ca [nome computer].

Sus MacOSîn schimb, trebuie să mergi la Preferințe de sistem făcând clic pe pictograma în formă de dAngrenaj plasat pe doc, accesați secțiunea Bluetooth din fereastra care se deschide și, dacă este necesar, faceți clic pe buton Porniți Bluetooth plasat în bara laterală din stânga. Dacă totul a decurs cum trebuie, ar trebui să vezi că apare formularea Acum vizibil ca [nome Mac].

În ambele cazuri, aveți grijă să nu închideți ecranul de setări: aceasta este o operație indispensabilă, astfel încât computerele să poată fi detectate și împerecheate cu smartphone-ul.

După ce faceți acest lucru, ridicați-vă telefonul Android, accesați meniul Setări> Dispozitive conectate> Preferințe conexiune> Bluetooth și, dacă este necesar, să vă deplasați în sus PE comutatorul rezident din partea de sus a ecranului. Acum, atingeți vocea Perechează dispozitiv nou, așteaptă pentru numele calculatorului apare în lista de Dispozitive disponibile și atingeți numele lui pentru a începe solicitarea de împerechere.

Cum să transferați muzică celulară

După ce se face acest lucru, verificați dacă același lucru apare pe ambele dispozitive PIN și faceți clic pe buton OK / Conectare afișat pe ecranul computerului pentru a stabili conexiunea. Dacă este necesar, atingeți și butonul Pereche care apare pe ecranul Android.

După ce procedura de împerechere a fost finalizată, sunteți gata să trimiteți muzică de pe Android pe computerul dvs.: utilizând orice aplicație care gestionează fișiere (de ex. Fișiere Google), accesați folderul care conține melodia pe care să o trimiteți computerului dvs. (de ex. Audio sau Muzică), localizați melodia care vă interesează și atingeți sageata in jos mail în corespondență.

Acum, atingeți vocea Acțiune atașat la meniul care apare pe ecran, selectați elementul Bluetooth și atingeți Nume a computerului împerecheat anterior, care ar trebui să apară în lista dispozitivelor detectate, pentru a începe transferul.

Dacă totul a decurs fără probleme, ar trebui să vedeți un mesaj pe computer despre o solicitare de transfer de intrare: dacă este necesar, confirmați autorizarea de a continua, făcând clic pe butonul corespunzător și așteptați finalizarea descărcării. După transfer, fișierele vor fi salvate în folder Documente Folder de schimb Bluetooth de ferestre sau în folder Descarca de MacOS.

Dacă intenționați să mutați muzică de pe iPhone pe computer, însă, nu puteți utiliza Bluetooth din cauza limitărilor impuse de Apple. Cu toate acestea, dacă dețineți un Mac, poți să folosești Airdrop, tehnologia de partajare dezvoltată de Apple pentru a comunica și a partaja fișiere între dispozitivele „mărului mușcat”. Pentru a afla mai multe, puteți consulta în mod liber ghidul meu cum funcționează AirDrop: Sunt sigur că veți învăța să utilizați acest serviciu într-o clipă.

Cum să transferați muzică de pe telefonul mobil pe USB stick

Cum să transferați muzică celulară

Pentru transferați muzică de pe mobil pe USB stick puteți urma cel puțin două căi diferite: prima, și mai convenabilă, constă în mutarea muzicii de la telefon pe stick-ul de memorie prin computer, urmând aceleași instrucțiuni văzute anterior.

Cu toate acestea, dacă nu dețineți un computer și doriți să faceți acest lucru direct, știți că trebuie să cumpărați unul USB stick OTG cu atac micro USB. USB-C sau Fulger (în funcție de tipul portului de încărcare de pe dispozitiv) sau a adaptor capabil să conecteze portul telefonului la un stick USB clasic.

Kingston DTDUO3 / 32 GB USB Flash Drive 32 GB, USB 3.0, viteză de citire 70 …

Vezi oferta pe Amazon

TUTUO Tip C SD / Micro SD (TF) Cititor de carduri USB-C către USB 3.0 Potrivit …

Vezi oferta pe Amazon

HooToo Flash Drive iPhone 32G [MFi certificato] USB 3.0 pentru Supe memory …

Vezi oferta pe Amazon

Unitate Flash Sandisk iXpand USB 3.0 32 GB pentru iPhone și iPad

Vezi oferta pe Amazon

După ce ați obținut ceea ce aveți nevoie, puteți copia cu ușurință piesele muzicale folosind o specială manager de fișiere pentru Android, folosind aplicația Fișiere IOS sau folosind aplicația care însoțește cheia USB / fulger cumpărat: pentru a afla mai multe, vă invit să citiți ghidul meu pe cum să descărcați muzică pe USB stick, în care am analizat acest scenariu în detaliu.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

14241 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să verificați contul pe TikTok

Cum să revin la versiunea anterioară de Android