in , ,

Cum se schimbă numele pe Call of Duty Mobile

Hotswingers Petreceri de swing

Sunteți un fan al jocurilor terminal shooter, mai adevarat al seriei COD (Call of Duty) din Activision și, în sfârșit, ați găsit un numire autentic pentru a disputa în mișcare: mă refer chiar la Call of Duty Mobile, un joc oricare probabil ține pe ecran fiecare ecran al acestui gen. Cu toate acestea, ați făcut o greșeală: la înregistrare, ați rafinat un denominatie oricare nu vă mai place și numaidecat nu știți cum să îl remediați. Așa este, nu-i așa? Ei corect, apoi aș aparea că ești la locul nimerit!

În cest vademecum, de vraja, voi lamuri cum să schimbi numele pe Call of Duty Mobile. Răspund grabnic la cea mai răspândită îndoială: da, impotrivit a ceea ce cred mulți, există o metodă gratuită de a realiza această primenire fără a desface bani reali. Este pur și prost puțin „pitit” și din cest argument este eventual să nu-l observați, dacă nu urmând instrucțiunile pe oricare vi le voi a da în timpul acestui tutorial. Pentru restul, va data o regim de a investigare subiectul la 360 de grade, luând în considerare metodele disponibile și, în ritm ce sunteți aoace, să înțelegeți cum puteți a transforma alte aspecte ale profilului dvs.

Ce spui? Sunteți epuiza să vă personalizați contul dvs. COD Mobile și să îl faceți mai nimerit în funcție de nevoile dvs.? Da? Comod. Nu musai decât să îți faci câteva minute de ritm autonom și să urmezi instrucțiunile rapide de mai jos. Acestea fiind spuse, nu îmi mai rămâne nicicat de făcut, decât să vă doresc lectură fericită și distracție!

indice

Informații prevedere

COD mobil

Înainte de a intovarasi în detalii contra procedură cum să schimbi numele pe Call of Duty Mobile, Cred că s-ar a merge să vă intereseze să aflați mai multe contra această capacitate.

Ei corect Poreclă Call of Duty Mobile apare în cadrul diferitelor jocuri și probabil fi uzitat de utilizatorii jocului pentru a găsi fiecare alt jucător. De oglinda, un sotie de-al tău te-ar a merge a cere să te adauge în titlul Activision e joacă împreună la socoti. De nacafa, poreclitura apare împreună cu a ta fotografia de fata.

La premiu purces, jocul ingadui utilizatorului să ruleze legalizare cum gazdă, prin intermediul Contur Activision sau prin intermediulCont Facebook. Pe dispozitive Android, de multe ori accesul prin această ultimă capacitate este imediată, deoarece datele de conexiune sunt preluate neocolit de la cele salvate pe smartphone / tabletă.

În fiecare caz, dacă sunteți legalizat Facebook, probabil vrei de atare, schimbați a poza de fatadin minut ce jocul vă probabil lua propriul dvs. în mod implicit poza, arătându-l tuturor celorlalți jucători (de oglinda, când ajungeți pe podium la sfârșitul jocului). Deoarece sunteți aoace pentru a vă deghiza poreclitura și aveți un spate mai „corect păstrat”, mai corect aflați cum puteți deghiza imaginea asociată profilului dvs. pe COD Mobile.

Pentru a realiza cest obiect, începeți jocul, rulați legalizare într-unul din modurile în oricare am ilustrat precezator și atingeți pepictograma profilului actu-alitate în partea stângă sus. În cest minut, apăsați mai întâi pe butonulpictograma documentelor iar mai târziupictograma profilului. În cest fel, toate vor apărea pe ecran avatar disponibile.

Schimbă imaginea de profil COD Mobile

Asadar alegețiicoană iti place cel mai vartos si asupri butonul EXPOZITIE. Minunat, numaidecat ai primenire fotografia de fata. la nivelul 55 și colab standard 100 primești câteva rame pentru avatar, oricare vă permit să arătați altor jucători că s-a impresionat un osebit „ierarhie”.

Revenind la Îmi in-locuire numele, tema este oarece mai complexă. De vraja, Activision, prep unele case soft, vă ingadui să faceți modificări limitate la poreclă. De oglinda, asta din urmă probabil fi primenire cumva o dată la trei zile.

Cu toate acestea, cea mai importantă „rezumare” este cea referitoare la Puncte C / CP. De vraja, pentru a deghiza poreclitura în cadrul jocului, musai să aveți cinevasilea condica de primenire a numelui, oricare probabil fi achiziționat intestin la prețul de 500 CP sau 1.000 C..

În caz că nu știi, eu CP ele sunt puncte oricare pot fi obținute prin intermediul microtransactions. Pentru a accesa aceasta din urmă, musai cumva să apăsați pictograma + actu-alitate în dreapta sus. Prețurile sunt de nacafa după cum urmează: 1,09 euro pe 80 CP, 5,49 € pt 400 CP, 10,99 euro pt 800 CP, 27,99 euro pt 2000 CP, 42,99 euro pt 4000 CP și 109,99 euro pentru 8000 CP.

Tranzacții mobile COD

Aceste puncte pot fi, de atare, folosite pentru a achiziționa membrana și conținut interesant de la COD Patul mobiliar, abordabil prin intermediul butonului corespunzător gazdac în partea stângă jos a ecranului conducator. Puneți pur și prost, pentru a deghiza numele, ar a se cere să cumpărați Colet de 800 CP la 10,99 euro și fo-losinta 500 CP pentru condica de primenire a numelui. După aceea, vor rămâne 300 CP pentru a fi oprimat pt membrana și conținuturi diverse.

În mod alternativ, este eventual să vă gândiți să cumpărați Pasul de luptă, oricare vă va a asigura achiziția de Puncte CP nitel cate nitel vei cumpana. Există două opțiuni disponibile: Premium Pass (pret de 560 CP) e Premium Pass Surplus (pret de 1280 CP). Al doilea este, de atare, avizat să vă facă crește cu mai multe niveluri și pentru a vă a da membrana rară, în ritm ce premiu este oarece mai limitată. În fiecare caz, așa cum ați ghicit, musai să vă propuneți întotdeauna să cumpărați, cel puțin inițial Colet de 800 CP (10,99 euro).

Acestea fiind spuse, așa cum a fost anunțat, există un stil a scapa să-ți schimbi numele în joc și să treci prin i C: puncte obținute cumva jucând la COD Mobile. Acestea pot fi primite în diverse moduri și veți a zari că, completând jocurile, veți a concentra un număr bun dintre ele.

În specific, vă recomand să aruncați o priveliste deasuprapictograma mail actu-alitate în partea dreaptă sus, ceea ce vă oferă deseori recompense în C și la secțiune Pasul de luptă actu-alitate pe partea stângă (Battle Pass are și o tra-ducere gratuită oricare vă ingadui să obțineți puncte C).

Battle Pass COD Mobile

De vraja, utilizatorii uită deseori să răscumpere recompense pe aceste ecrane. În fiecare caz, în universal, pentru a invoi la 1000 C. multumitor să ia acasă condica de primenire a numelui gratuit, infumurat joacă câteva jocuri și știu ce este bine procedură (oricare este un pic „pitit”, dar urmând indicațiile mele nu vei a poseda probleme).

Vreau să clarific faptul că COD Mobile este un joc în continuă evoluție și că dezvoltatorii pot a pecetlui să facă modificări la această capacitate în fiecare minut. Limpede? Ei corect, hai să începem.

Cum se schimbă numele pe Call of Duty Mobile

Schimbă numele COD mobil

După ce am explicat inde este afișat numele, cum să vă faceți fotografia de fata plăcută (fără a fi văzută de ceilalți jucători) și toate limitările cazului, aș aparea că a venita momentul să acționați și să vă ghidați în amanunt către modificarea poreclelor în COD Mobile.

Pentru a persista, după ce ați intrat în joc, apăsați pepictograma profilului actu-alitate în partea stângă sus, atingețipictograma documentelor și selectați clapapictograma ceruza. În cest minut, tastați cinevasilea nou poreclă pe oricare doriți să o utilizați (de la lungimea maximă de 14 caractere) și apăsați butonul SCHIMBARE.

Imediat, jocul vă va a pretendelui să cumpărați condica de primenire a numelui. Așa că apăsați butonul CUMPARA iar mai târziu 500 CP (nu vă faceți marturisi, nu veți fi taxat pentru acesta.)

Va apărea un ecran oricare vă va a pretendelui să cumpărați cardul de primenire a numelui. Ei corect, în mod vizibil, Activision „împinge” să folosească CP-urile, dar, în veridicitate, musai cumva să apăsați pepictograma C, selectați clapa catime de cărți schimbați numele pentru a cumpăra și apăsați butonul CUMPARA, să continuăm fără a desface bani.

Minunat. Jocul vă va a flata pentru obținerea hârtie. Asadar, apăsați în orisiunde pe ecran, reveniți la ecranul de primenire a numelui și repetați procedura pe oricare am ilustrat-o precezator, tastând din nou cheia poreclă și apăsând butonul SCHIMBARE. În cest minut, jocul vă va ingadui să jucați transformare, avertizându-vă cumva dacă ați rafinat un denominatie uzitat inca de altcareva.

Schimbă-ți numele gratuit COD Mobile

Comod, numaidecat ați reușit să schimbați poreclitura pe COD Mobile. Știu: procedura este puțin „complicată”, dar aceasta este singura metodă oferită de Activision pentru schimbați numele de utilizator gratis (Adică fără a desface bani reali, vizibil că C sunt încă utilizate). De vraja, nu vă puteți deghiza poreclitura în alte moduri.

În invatamant, având în vizibilitate că sunteți materialist de jocul Activison, v-aș sfătui să aruncați o priveliste la ghidul meu cel mai bun Call of Duty, inde puteți găsi idei interesante pentru sesiunile următoare.

Salvatore Aranzulla

Salvatore Aranzulla este cel mai citire blogger și raspanditor IT din Italia. Uzual pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de columna tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul Aranzulla.it, cinevasilea dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Italia, în oricare răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

Source link

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by Andrea Zanettin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Come cambiare lingua Windows 10

Programe IPod -irsafari.com