in , ,

Cum se pot a-si scoate fotografiile pierdute -irsafari.com

Hotswingers Petreceri de swing

S-a întâmplat tuturor, cel puțin o dată în viața lor, să șteargă din greșeală o poza, realizând rapid după greșeala făcută sau samite căutând-o în zilele următoare și nu o mai găsesc. Vi s-a întâmplat acesta vreodată? Pariez că da, și sunt neaparat că ai fi găsit o metodă pentru a a-si scoate datele șterse fără foarte vartos silinta. Am proces? Dacă da, știți că sunteți la locul nimerit! Cu iest calauza, de fenomen, vă voi a reprezenta cum să recupereze fotografiile pierdute de pe toate dispozitivele dvs. folosind unele instrumente simple, dar eficiente.

După ce sfatul meu va fi pus în practică, veți a merge reface ștergerea accidentală a fotografiilor dvs. în câțiva pași. Cel puțin dacă acționezi la sezon. De fenomen, musai să știți că apoi când ștergeți un fișier de pe mecanism, aiesta nu se avorta implinit, ci este insemnare ca șters de sistemul de operare. În iest fel, partea de tinere de minte orisicine conținea acea mira este disponibilă pentru alte fișiere. Cu toate că sistemul de operare nu folosește acea menire a memoriei, cu toate acestea, este probabil să recuperați a poza marcată ca ștersă din ea. Prin continuare, este insemnat să acționați înainte de suprascriere și să evitați pe cât probabil folosirea dispozitivului pe orisicine sunt prezente datele orisicine urmează să fie recuperate (tocmai pentru a a ocoli suprascrierea datelor).

Este totul evident? Ei comod, apoi dacă sunteți termina să aflați cum să recuperați imaginile pierdute de pe telefonul mobiliar sau computerul dvs., faceți-vă comod și luați cinci minute pentru a încerca soluțiile pe orisicine urmează să vi le ofer. Invar, ar a se cadea să aveți victorie în „întreprinderea” dvs. fără foarte multe probleme. Citanie fericită și vartos bafta pentru toate!

indice

Cum să recuperați fotografiile pierdute pe Android

Smartphone-ul dvs. Android cu siguranță va fi intreg de fotografii și, cu atâtea date stocate, s-ar fi zdravan întâmpla să ștergeți din greșeală o poza. Ți s-a întâmplat? În iest caz, nu musai să vă faceți cauta: vă va lua tare puțin sezon a-si scoate fotografiile pierdute de pe telefonul mobiliar!

Cum se pot a-si scoate fotografiile pierdute din Strec

Recupera fotografii cu Google Photos

Dacă utilizați un smartphone Android, este tare potential să îl utilizați Google Photos pentru a-ți gestiona galeria.

Puteți a cerca iest materie prin deschiderea aplicației pe orisicine o utilizați pentru a vizualiza fotografiile dvs., în orisicine veți a privi cum apare cuvântul „Google Photos” la purcedere sau în a taia de căutare din partea de sus. Apoi pictograma ar a se cadea să fie cea a unei roți colorate.

Dacă da, vă voi a infatisa o strigari excelentă: Google s-a gândit să introducă o funcție tare utilă, capabilă să mute fotografiile șterse într-un folder provizoriu, „Coșul de reciclare”, păstrându-le pentru șaizeci de zile. În mod reliefat, iest materie se aplică abia dacă ați șters imaginea din Google Photos sau dacă, totuși, ați activat opțiunea de rezervă a fotografiilor pe cloud prin Google Photos (în ultimul caz, cu toate acestea, ar a se cadea să găsiți fotografiile pierdute drept în ecranul conducator a aplicației și nu în Coșul de lepadatura).

Prin continuare, după deschiderea Google Photos, apăsați butonul located bogat în stânga sus. Intre diversele elemente din meniul orisicine s-au neprefacut, veți tine acesta lepadatura: apăsați pe ea și veți a privi toate imaginile șterse în șaizeci de zile anterioare. Conj destupa una, apăsând pe ea, pentru a vizualiza opțiunea din partea de jos a restitui, orisicine va a reduce imaginea fiindca a fost înainte de eliminarea accidentală.

Ținând apăsat pe o poza sezon de câteva secunde, puteți, de asemanator, să activați selecția mai multor imagini: în iest fel, puteți a reface mai multe fișiere într-un pas, selectând opțiunea a restitui, în dreapta jos.

Aplicație pentru a a-si scoate fotografiile pierdute

Cu DiskDigger vă puteți recupera fișierele

Dacă nu utilizați Google Photos sau dacă ați șters o mira cu mai vartos de șaizeci de zile în urmă, nu disperați: există alte metode de redoban-dire a fotografiilor șters de pe telefonul mobiliar pe orisicine îl puteți aplica pentru a găsi imaginile. Una dintre aceste metode este să folosiți aplicații dedicate recuperării datelor șterse orisicine vă permit să acționați pe porțiuni de tinere de minte orisicine nu au fost încă suprascrise, așa cum v-am explicat în rândurile inițiale ale tutorialului.

DiskDigger, descărcabil netrebuin-cios din Magazinul Android Play, este o aplicație de iest tip, orisicine vă a cuteza să recuperați fișierele netrebuin-cios JPG și PNG din amintirile smartphone-urilor și tabletelor și de pe cardurile SD. Există și vreunul versiune plătită ceea ce vă a cuteza să recuperați alte tipuri de fișiere, dar imediat nu aveți amenintare.

În invidie faptului că lucrează la toate versiunile impoporare de Android, DiskDigger beneficiază tare vartos permisiunile root, orisicine îi permit să afle mai esential memoria dispozitivului și, prin continuare, să recupereze mai multe date. Dacă nu știți din-spre ce vorbește, vă sugerez să-l citiți pe al meu ghid despre cum să rootați Android, pentru a a transpira mai multe din-spre iest calfa.

Odată ce aplicația este deschisă și, dacă este neaparat, permisiunile root sunt acordate, pur și neamestecat apăsați butonul nodal Începeți scanarea foto de bază, pentru a incepe scanarea memoriei. Dacă ați instrunat permisiuni root aplicației, vă recomand să utilizați secțiunea Scanare completă (necesară rădăcină), pentru rezultate mai bune. În iest caz, asigurați-vă că selectați locația în orisicine au fost găsite imaginile șterse din opțiuni.

Rețineți că procesul samite fi tare indelung și că veți a merge a privi fotografii sau duplicate nesubscrise. Rezultatele sunt afișate în sezon adevarat. Pur și neamestecat apăsați pe una sau mai multe fotografii dintre cele găsite pentru a le selectiona, atunci puteți apăsa butonul seninatate a-si scoate, pentru a începe procesul de redoban-dire.

Puteți, de asemanator, să apăsați pepictograma roată bogat în partea dreaptă sus pentru a seta filtre orisicine vă permit să excludeți imagini foarte smeri, conj previzualizări sau pictograme. DiskDigger vă va întreba dacă salvați fotografiile pe un post de genul Google Drive. dropbox sau caseta de e-mail sau dacă le salvați dispozitivul în sine. Deși este tare suportabil să le salvați pe mecanism, vă recomand întotdeauna să utilizați alte opțiuni: iest materie vă va a cuteza evitați erorile de suprascriere a memoriei, mai selectionare dacă spațiul de pe dispozitivul dvs. este puțin vechi sau semen implinit.

Dacă ați hotarat să vă salvați imaginile pe un post strain, veți a privi afișarea ecranului de partajare a fișierelor: prin aiesta din urmă, puteți a pecetlui fiindca și cum să salvați fișierele recuperate. Dacă, însă, din verice prilej doriți să salvați drept fișierele recuperate pe dispozitivul dvs., vi se va afișa lista de bucate de dosare prezente.

Prin apăsarea butonului seninatate A ingadui accesul urmat de numele locației, puteți scoate imaginile în folderul selectionat. De asemanator, puteți a pecetlui să creați un nou folder apăsând butonul cu cele trei puncte verticale bogat în partea dreaptă sus și selectând opțiunea Folder nou.

Cum se pot a-si scoate fotografiile pierdute pe iPhone

Careva dintre punctele invar ale smartphone-urilor iPhone este calitatea fotografică excelentă orisicine vă a cuteza să creați și să stocați multe fotografii. Dacă aveți și un „iPhone” și ați șters din greșeală o poza sau o mira, nu musai să vă faceți cauta: există, de asemanator, în iest caz, câteva proceduri simple orisicine vă pot a prindori să recuperați fotografiile pierdute de pe telefonul mobiliar.

Cum se pot a-si scoate fotografiile pierdute din Strec

Iată cum puteți recupera fotografiile din Galeria iPhone

Dacă dețineți un iPhone cu iOS 8 sau mai târziu, puteți aplica o funcție interesantă introdusă integrată în aplicație poza. Când ștergeți o poza sau o mira din aceasta din urmă, de fenomen, iPhone-ul mută fișierul într-un album intitulat Șters proaspat, păstrându-l sezon de patruzeci de zile înainte de eliminarea definitivă. Iată ce musai să faceți pentru a-l accesa și pentru a a-si scoate fișierul.

Mai întâi, deschideți aplicația Fotografii ca și cum ați a privi galeria foto în mod exact, atunci atingeți panoul album plasat în partea de jos dreapta și derulați până găsiți albumul Șters proaspat. Adineauri atingeți opțiunea selectiona și apăsați pe fotografiile pe orisicine doriți să le restaurați. Ca final pas, atingeți opțiunea a-si scoate și confirmă operațiunea, ceea ce va a reduce fotografiile la poziția inițială, împiedicând anularea definitivă a acestora.

Dacă ai descărcat aplicația Google Photos pe „melafonino” și ați activat funcția de imitare de rezervă a fotografiilor în cloud sau, în verice caz, utilizați-o ca aplicație implicită Gallery, puteți a-si scoate și fotografiile prin intermediul acesteia din urmă, așa cum este explicat în capitol dedicat recuperării imaginilor din fotografiile Google pentru Android: etapele orisicine musai făcute sunt aceleași.

Programe pentru recuperarea fotografiilor pierdute

Nu puteți găsi fotografiile șterse de pe iPhone sau căutați o mira orisicine datează indata mai comod de patruzeci de zile? Eventual credeți că nu aveți nicio șansă de redoban-dire, dar nu este. Există, de fenomen, zei Programe PC orisicine vă permit să recuperați datele din memoria iPhone sau din copiile de rezervă de pe calculator electronic sau cloud.

Din păcate pentru iOS nu există aplicații orisicine să vă permită să acționați drept pe mecanism, așa cum se întâmplă pe Android (iest materie se datorează restricțiilor sistemului de operare iOS), ci prin conectarea telefonului la calculator electronic – ținând spate întotdeauna de vorbirea porțiunilor de memorii încă suprascris – puteți a ocoli afacere.

De pilduire, EaseUS MobiSaver este un orar pentru Windows și macOS orisicine vă a cuteza să recuperați datele șterse de pe iPhone acționând catre dispozitivului sau a copiilor de rezervă ale acestuia: puteți a transpira mai multe citind ghidul pe orisicine l-am pregătit pentru dvs. cum să recuperați fișierele șterse de pe iPhone.

În același marfa veți găsi, de asemanator, instrucțiuni cu cautatura la utilizarea altor programe de redoban-dire a datelor, cum ar fi Dr.Fone și PhoneRescue. Ai încredere în ei și ar a se cadea să poți a-si scoate cel puțin catva.

Cum se pot a-si scoate fotografiile pierdute pe calculator electronic

Dacă musai a-si scoate fotografiile pierdute pe calculator electronic, veți fi încântat să știți că există multe soluții orisicine vă pot a prindori să vă atingeți obiectivul. La fel ca și pe telefonul mobiliar, de fenomen, de asemanator, pe PC există programe create deosebit pentru a căuta fișiere șterse și permit recuperarea lor (atâta sezon cât acționați la sezon, dar indata îl știți). Permiteți-mi să vă arăt câteva: sunt neaparat că vă vor fi utile.

Recuva (Windows)

Recuperarea fișierelor cu Recuva

Recuva este un soft admirabil mare de Piriform orisicine vă a cuteza să recuperați multe dintre fișierele șterse din greșeală de pe discul computerului, dar și din unitățile externe, cum ar fi USB stick-uri. Carduri SD și multe altele. Datorită funcției rarunchi de căutare și a posibilității de a a rezolva între o scanare rapidă și una avansată, Recuva vă samite a prindori să recuperați imaginile șterse în câteva minute.

Recuva este slobod într-o tra-ducere gratuită, mai vartos decât grandoman pentru scopurile dvs., dar există și o tra-ducere plătită (de la pregiur 20 de euro / an) orisicine vă a cuteza să recuperați fișierele exact și de pe discurile virtuale și este avizat să se actualizeze inconstient.

Acestea fiind spuse, pentru a descărca versiunea gratuită a Recuva, vizitați site-ul oficial al programului și mai întâi faceți chicot pe capsa Descarcă versiunea gratuită și atunci pe acesta Descărcați. Atunci, deschideți fișier .exe obținut, selectați Glas italiană din meniul bogat în partea dreaptă sus și atunci apăsați butonul stabili. După terminarea instalării, apăsați butonul pentru începe Recuva.

În fanta orisicine vă este propusă, puteți apăsa butonul următor și alegeți tipurile de fișiere pe orisicine doriți să le recuperați: în cazul dvs. Fotografii. Atunci apăsați din nou în sus următor și alegeți locația în orisicine au fost localizate datele orisicine vor fi recuperate. Dacă nu sunteți neaparat, puteți selectiona opțiunea Nu sunt neaparat.

Atunci apăsați butonul următor de două ori și faceți-vă comod: Recuva va încerca să vă recupereze imaginile. Puteți selectiona, de asemanator, opțiunea Activați scanarea profundă, dacă panglica scanare nu returnează rezultatele dorite.

După ce scanarea este completă, Recuva vă va arăta fișierele găsite. Le puteți selectiona și apăsa butonul a-si scoate, atunci alegeți locația în orisicine să le salvați. Nu uitați că fișierele marcate cu a punct de vedere roșu sunt fișiere tare deteriorate, pe orisicine cu compact le puteți a-si scoate. Prin continuare, preferați-le pe cele cu puncte vanat sau palid.

PhotoRec (Windows / macOS / Linux)

PhotoRec a fost dezvoltat pentru a recupera imaginile și fotografiile șterse din greșeală

Dacă soluția menționată mai sus nu te-a incredintat sau nu a zdravan să vă recupereze fișierele, puteți aplica PhotoRec pentru a încerca să găsiți imaginile șterse. Cest soft netrebuin-cios și open source este compatibil cu Windows, macOS și Linux. Cu toate acestea, tocmai pe Windows, are o interfață grafică, așa că mă voi a polariza pe această tra-ducere.

Datorită PhotoRec, puteți a savarsi o scanare avansată a discului computerului sau a unităților externe pentru a a-si scoate fișiere de tot felul, inclusiv fotografii și imagini. Soft-ul este furnizat împreună cu TestDisk, un soft de redoban-dire a datelor planuit pentru recuperarea partițiilor pierdute, de orisicine nu aveți amenintare în iest timp.

Pentru a descărca PhotoRec, vă rugăm să vizitați site-ul oficial al programului și apăsați butonul vanat Descărcare gratuită TestDisk. Atunci, deschidețicaid zip intocmai ați descărcat și extrageți fișierele într-un folder selectionare. Atunci faceți indoit chicot pe fișier qphotorec_win.exe, pentru a incepe interfața de fo-losinta a software-ului.

Dacă aveți mai multe discuri pe calculator electronic, acestea vor apărea în lista de bucate nodal în partea de sus: Asigurați-vă că o selectați pe cea corectă înainte de a a lungi. Atunci apăsați butonul Navigați, în dreapta jos, pentru a a rezolva dosarul în orisicine să salvați fișierele recuperate. Atunci faceți chicot și pe capsa Formate de fișiere, miez jos, pentru a a rezolva tipurile de fișiere de recuperat: în cazul imaginilor, musai să alegeți formatele jpg. png. bmp și gif. În cele din urmă, începeți scanarea făcând chicot pe capsa Căutare.

După cum v-am explicat la începutul capitolului, PhotoRec efectuează o scanare tare detaliată, așa că aveți răbdare până la sfârșitul procesului. Odată finalizat, puteți închide programul și puteți căuta imaginile recuperate din folderul selectionat prin intermediul butonului Navigați.

Alte soluții pentru a a-si scoate fotografiile pierdute pe PC

Alte soluții de recuperare

Deși programele pe orisicine vi le-am calcul în iest calauza sunt tare valabile și vă vor a prindori cu siguranță în găsirea imaginilor dvs., există multe alte programe orisicine vă pot fi utile.

Dacă, prin continuare, doriți să descoperiți alte programe pentru a a-si scoate imaginile și fotografiile pierdute pe calculator electronic, vă recomand să le citiți pe ale mele ghid pentru programe pentru recuperarea fotografiilor șterse, fiindca veți găsi mai multe pentru utilizarea atât pe Windows cât și pe macOS.

Cum se pot a-si scoate fotografiile pierdute pe WhatsApp

Recupera imagini de pe WhatsApp

Dacă ați șters greșit fotografiile sau imaginile primite WhatsAppNu vă faceți cauta: ceea ce am explicat în iest calauza samite fi vechi și pentru recuperarea fișierelor multimedia primite sau trimise de cea mai populară aplicație de mesagerie din sistem planetar.

Da, ai înțeles! Puteți consecinta aceleași proceduri enumerate mai sus și recuperați fișierele din sclipi. Mai fidel dacă utilizați un telefon Android, urmați capitolul de mai jos cum să recuperați fotografiile pierdute pe Android, în sezon ce, dacă folosiți iPhone, veți găsi capitolul cum să recuperați fotografiile pierdute pe iPhone. Sunt neaparat că, punând în practică soluțiile enumerate în iest calauza, veți a merge a-si scoate imaginile de orisicine aveți amenintare. Zdravan bafta!

Salvatore Aranzulla

Salvatore Aranzulla este cel mai cult blogger și propo-vaduitor IT din Italia. Frecvent pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de convoi tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul Aranzulla.it, vreunul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Italia, în orisicine răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum se a se aseza Google bar pe Android -irsafari.com

Cum să pui valoare absoluta întunecat pe WhatsApp -irsafari.com