in , , ,

Cum se plătește două fotografii cu iPhone

Hotswingers Petreceri de swing

Ați dori să creați un colaj combinând două fotografii pe care le-ați făcut cu dvs. iPhone dar simpla gândire de a exporta imagini pe computer și de a „regla” cu programe complexe de editare foto, cum ar fi Photoshop, te descurajează? Ei bine, dar cine ți-a spus că trebuie să folosești computerul?

Există aplicații care vă permit să creați colaje foto frumoase direct pe iPhone: începeți-le, selectați imaginile care urmează să fie plasate cot la cot și alegeți modelul „colaj” pe care îl preferați. Totul se face într-un mod foarte simplu și în câteva secunde. Rezultatul poate fi apoi salvat direct pe telefon sau partajat online pe rețelele de socializare. Nu crezi? Așa că acum vă recomand unele dintre cele care mi-au plăcut cel mai mult și vă voi explica cum funcționează.

Curaj! Poți să știi ce mai faci acolo impalat? Ia cinci minute de timp liber și află cum să plătești două fotografii cu iPhone datorită indicațiilor de mai jos. Pașii care trebuie urmați se aplică tuturor modelelor iPhone și tuturor celor mai recente versiuni ale iOS sau iPadOS, dacă utilizați un iPad. Nu trebuie decât să vă doresc o lectură bună și, mai ales, să vă distrați!

index

Google Photos

Google Photos

O aplicație excelentă pe care o puteți utiliza pentru a gestiona fotografiile din galeria iPhone-ului dvs. și a crea colaje cu ele este Google Photos. Nu ai auzit niciodată de asta? Este un serviciu care vă permite să gestionați fotografii în același mod ca și aplicația iOS / iPadOS Photos, adăugând posibilitatea de a crea copii de rezervă ale acestora în cloud complet gratuit (cu condiția să acceptați o limită de rezoluție de 16MP pentru fotografii și 1080p pentru videoclipuri).

Pentru a avea o rezervă fără limite de rezoluție, trebuie să erodați stocarea în cloud Google și, prin urmare, să vă abonați inevitabil la unul dintre planurile sale plătite, așa cum am explicat în tutorialul meu despre modul în care funcționează Google Photos.

În ceea ce privește posibilitatea de a face colaje cu Google Photos, după descărcarea aplicației dinApp Store, pornește-l și conectează-te cu al tău Cont Google. În acest moment, în lista fotografiilor din galerie, pe care le găsiți pe ecranul principal Google Photos, țineți degetul pe miniatura primei pe care doriți să o utilizați în colaj.

Acum, selectați toate celelalte fotografii pe care doriți să le adăugați la proiectul dvs. și apăsați pe pictogramă (+) în vârf. În meniul care vă este arătat, alegeți opțiunea colaj, pentru a genera automat un colaj al fotografiilor alese.

Nu aveți multe opțiuni de personalizare, dar utilizați funcțiapictograma de ajustare, în partea de jos, puteți roti imaginea sau adăugați filtre de colorat în colaj. Nu trebuie să faceți nimic altceva: creația dvs. a fost salvată automat în galeria iPhone și o puteți vizualiza în lista de fotografii, revenind pe ecranul principal.

Canva

Canva

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații cu mai multe funcții care să vă creeze colajele, poate cu posibilitatea de a insera elemente decorative, vă recomand să utilizați Canva. Este gratuit, dar cu un plan de abonament pentru costul 11,99 euro / lună sau 107,99 euro / an, pentru a accesa numeroasele modele pentru a vă crea proiectele.

După descărcarea aplicației dinApp Store, începe Canva din pictograma sa de pe ecranul de start și, pe ecranul principal, conectați-vă cu contul dvs. Google sau Facebook. Puteți decide, de asemenea, să vă înregistrați un cont, pur și simplu folosind al vostru adresa de e-mail.

În acest moment, în ecranul principal al aplicației, apăsați pe element Colaj foto și alege unul dintre numeroasele proiecte disponibile gratuit (sau printre cele Premium, dacă ai un abonament activ).

Alegând un proiect, veți fi direcționat către secțiunea de modificare a acestuia, prin intermediul căreia puteți alege diferitele căsuțe și înlocuiți imaginile implicite cu cele pe care le puteți importa din galeria iPhone (vă sunt arătate în zona de mai jos). Dacă doriți să adăugați mai multe elemente în colaj, cum ar fi imagini, texte sau decoratiuni, apasă pe pictogramă (+) așezat în partea de jos.

Când credeți că ați finalizat proiectul, apăsați pepictogramă partajare situat în partea dreaptă sus și, în caseta care vă este arătată, alegeți dacă salvați imaginea pe dispozitiv (Salvați ca imagine) sau dacă partajați colajul cu alte servicii externe pe care le găsiți în listă.

Aspect de pe Instagram

Aspect de pe Instagram

Intenționezi să creezi colaje foto pentru a le posta poate pe Instagram? Atunci vă invit să încercați Aspect de pe Instagram, o aplicație publicată oficial de Instagram ceea ce vă permite să creați colaje frumoase și, de asemenea, să le împărtășiți pe contul dvs. al celebrei rețele sociale. Îl poți descărca gratuit dinApp Store.

Funcționarea aplicației este foarte intuitivă: după pornirea și parcurgerea scurtei sale prezentări inițiale, tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul Începe și permite accesul la memoria dispozitivului.

Apoi, apăsați pe ecranul care vă este arătat miniaturi din fotografiile pe care doriți să le importați în colaj, prin zona din centru. Dacă nu le găsiți, utilizați filele de mai jos pentru a filtra albumele de fotografii de pe iPhone.

În zona de mai sus, alegeți a schemă (adică un aranjament) dintre cele care vi s-au prezentat, apăsând pe acesta. Procedând astfel, veți accesa secțiunea de editare, pentru a personaliza colajul.

Utilizând butoanele din partea de jos, puteți decide să înlocuiți o imagine de colaj (înlocui), activați modul oglindă (Efect oglindă) sau rotiți imaginile selectate (Flip). De asemenea, puteți activa un contur pentru a distanța imaginile una de la alta (garnituri).

Dacă doriți să schimbați aranjarea imaginilor, mențineți presiunea degetelor pe una dintre ele și apoi trageți-o în noua casetă. Dacă, pe de altă parte, doriți să evidențiați un detaliu diferit al imaginii din caseta colajului, apăsând degetele puteți să le mutați sau să efectuați o mărire sau reducere.

Când sunteți mulțumit de rezultat, atingeți butonul Salvați plasat în partea dreaptă sus și alegeți să vă partajați colajul Instagram. Facebook sau dacă să o exporti în alte aplicații, apăsând butonul mai mult.

Vă avertizez că funcționalitatea colajului aplicației Aspect de pe Instagram este disponibil și în povestiri Instagram, prin filtrul corespunzător. Ți-am spus despre asta în detaliu în ghidul meu din cum să faci colaje pe Instagram.

Picsew

Picsew

Dacă doriți să creați colaje verticale sau orizontale cu fotografiile dvs., poate să faceți bannere sau să combinați capturi de ecran ale unor aplicații, vă recomand să utilizați aplicația Picsew: unul dintre cei mai buni de acest gen.

Ca și în cazul tuturor aplicațiilor despre care v-am povestit până acum, îl puteți descărca gratuit dinApp Store dar este disponibilă o versiune Premium, cu un cost pornind de la 1,09 euro, care vă permite să obțineți mai multe caracteristici, cum ar fi exportul de înaltă calitate, capacitatea de a îmbina inteligent capturile de ecran sau accesul la șabloane sau adnotări.

După ce descărcați aplicația în cauză și o porniți pe iPhone, în ecranul principal, atingeți miniaturi din fotografiile pe care doriți să le importați. Odată făcut acest lucru, alegeți modelul care va fi aplicat pe colaj, alegând din vertical (vertical) sau orizontal (orizontală), selectând elementele corespunzătoare de mai jos.

Acum, utilizați icoane cu creion lângă casetele în care sunt adăpostite fotografiile, în cazul în care doriți să faceți decupaje. Din păcate, dacă utilizați versiunea gratuită, nu veți putea accesa toate instrumentele suplimentare pentru a decora imaginea, pe care o găsiți în fila din partea de sus Unelte.

După ce terminați colajul, atingeți tastapictogramă partajare în partea dreaptă sus și alegeți dacă îl salvați pe dispozitiv (Export în fotografii sau Export în fișiere) sau dacă doriți să îl partajați în alte aplicații instalate pe iPhone (Distribuie la).

Colaj foto gratuit

Colaj foto gratuit

Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru fotografii de țiglă cu iPhone, Vă sugerez să încercați și voi Colaj foto gratuit. După cum se poate ghici din numele său, este o aplicație gratuită care vă permite să creați cu ușurință colaje foto folosind telefonul de acasă Apple.

Include multe șabloane predefinite și vă permite să îmbogățiți imaginile selectate cu diverse efecte grafice. Singurul său defect este că conține bannere publicitare care încetinesc uneori munca, dar nimic deosebit de grav.

Puteți instala Colaj foto gratuit direct dinApp Store. După efectuarea acestei operații, porniți aplicația în cauză și selectați formatul colajului care va fi creat, folosind butoanele cu raporturile de formă situate în partea de jos (de ex. 4: 3. 1: 1etc.) și tiparele din centrul ecranului.

În acest moment, apăsați pe butoane + plasat în centrul ecranului și apoi pe miniatură din fotografia pe care doriți să o importați în acea casetă de colaj. Dacă vi se solicită consimțământul pentru a accesa galeria multimedia a dispozitivului, sunteți de acord.

Acum, apăsați butonul >, în partea de jos și folosiți butoanele care apar în zona de mai jos pentru a face modificări. Selectând o fotografie a cadrului, puteți să o rotiți, să o reflectați pe orizontală și să aplicați efecte speciale. Deselectând fotografiile, puteți utiliza în schimb butoanele pe care le vedeți pentru a schimba conturul sau chiar pentru a schimba aspectul selectat anterior.

Când sunteți mulțumit de rezultat, apăsați pepictograma săgeată situat în partea dreaptă sus și alegeți dacă salvați colajul în format standard (normal) sau de înaltă rezoluție (mare) și dacă îl salvați pe dispozitiv sau îl împărtășiți în alte aplicații.

Pic colaj

Pic colaj

O altă aplicație excelentă care vă permite să creați colaje foto pe iPhone este Pic colaj asta, precum și pentru aplicația despre care v-am spus despre capitolul precedent, are prea multe bannere publicitare, dar este încă foarte confortabil de utilizat.

Defecțiunea sa principală – dacă dorim să o considerăm în acest fel – este că adaugă un mic filigran la colajele create și nu vă permite să folosiți unele efecte dacă nu cumpărați versiunea completă a aplicației. 4,99 euro / lună sau 36,99 euro / an.

Toate clare până acum? Ei bine, hai să trecem la acțiune. Pentru a combina două sau mai multe fotografii cu Pic colaj, după descărcarea acesteia dinApp Store, porniți-l, permiteți-i să acceseze ruloul iOS și apăsați butonul Grile. Apoi selectați aspectul pe care doriți să-l utilizați și apăsați pe unul dintre geamurile colajului. Acum, apăsați butonul fotografie și importați fotografia din galerie. Repetați această procedură pentru toate celelalte panouri din colaj.

Ei bine, acum trebuie doar să utilizați funcțiile din zona de mai jos pentru a aplica autocolante, a seta fundalul, a adăuga texte și orice element decorativ pe care doriți să îl introduceți în colaj. Dacă doriți să faceți o modificare la fotografia unei casete, trebuie doar să atingeți și să folosiți tastele care vă sunt arătate.

După ce ați terminat, apăsați butonul Efectuat, în partea de sus și alegeți dacă salvați colajul creat doar în galeria multimedia pentru iPhone (Salvați în album) sau partajați-l extern prin unul dintre serviciile indicate mai jos.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Verificați acoperirea ADSL irsafari.com

Cum să îmbunătățești Clash Royale