in , ,

Cum se instalează VST pe FL Studio

Hotswingers Petreceri de swing

Ești un iubitor de muzică și visul tău a fost întotdeauna să fii artist și să îți exprimi creativitatea în acest fel. Recent, ați descoperit existența unor soluții care vă permit să creați melodii direct de pe computer. Ați fost fascinat de această lume și încercați să înțelegeți toate „secretele” sale.

În special, ați auzit de VST (Virtual Studio Technology), un standard plug-in folosit de unele software de muzică binecunoscute și numeroasele posibilități pe care le oferă. Totuși, nu v-ați dat seama cum să le luați și să le instalați FL Studio, software-ul pe care îl utilizați pentru proiectele dvs. de muzică?

Dacă este așa, știți că sunteți la locul potrivit! În acest tutorial, de fapt, vă voi ilustra în detaliu cum se instalează VST pe FL Studio explicând pe scurt în ce constă această posibilitate și voi ajunge la funcțiile avansate ale acestor pluginuri, trecând prin instalarea și activarea lor. Îți doresc o lectură bună și să îți faci un noroc mare pentru cariera ta muzicală!

index

Informații preliminare

VST FL Studio

Înainte de a intra în detalii despre procedura de mai jos cum se instalează VST pe FL Studio, Cred că s-ar putea să vă intereseze să aflați mai multe despre această posibilitate.

Ei bine, așa cum o să știi cu siguranță, FL Studio Este unul dintre programe pentru compunerea muzicii cel mai complet și folosit din lume, foarte apreciat și de noile pârghii ale scenei rap (atât de mult, încât este adesea listat printre cele mai bune programe de beat).

FL Studio are deja nenumărate caracteristici, dar pentru a-l folosi la potențialul maxim, trebuie să îl utilizați conecteaza, care sunt, în general, denumite VST (Virtual Studio Technology, care ar fi de fapt termenul standard pentru pluginuri).

Există o mulțime de plugin-uri VST Sintetizatoare (Synth) samplere (Sampler) efecte și Efecte MIDI. Fără a intra prea mult în tehnicități, se folosesc sintetizatoare și probe generează sunete de instrument, în timp ce pluginurile VST pentru efecte vă permit „Procesați” sunetul.

Toate clare până acum? Ei bine, atunci aș spune că putem merge mai departe la practică.

Cum se instalează un VST pe FL Studio

Instalare Windows VST FL Studio

După ce v-am explicat care sunt posibilitățile oferite de această lume, aș spune că sunteți gata să învățați cum se instalează VST pe FL Studio 20. În cazul meu am folosit această versiune a software-ului pentru Windows, dar în realitate procedura este foarte similară și pentru celelalte ediții ale software-ului și, de asemenea, pentru instalați VST pe FL Studio pentru Mac.

Ei bine, există în esență două tipuri de pluginuri VST pentru FL Studio: cele care se instalează singure înființat și cele care trebuie adăugate manual la program. În primul caz, totul este foarte simplu: trebuie doar să descarciinstalare, începe-l și urmează instrucțiunile care apar pe ecran. În al doilea caz, însă, este necesar așezați fișierul în folderul potrivit.

Pentru a vă oferi un exemplu concret de plugin cu înființat, Voi lua în considerare spirală, un sintetizator pe care îl puteți încerca gratuit (are o limitare care generează zgomote și iese din ton; pentru a o elimina trebuie să plătiți 145 de dolari, dar în realitate puteți testa totul fără prea multe probleme).

Ei bine, pentru a descărca Helix pe ferestre, trebuie să vă conectați la al lui portal oficial și mai întâi faceți clic pe buton Descărcări iar mai târziu Descărcați pentru Windows.

În acest moment, porniți fişier obținut, faceți clic succesiv pe taste Sunt de acord. instalare și Închide și în acest fel veți finaliza instalarea pluginului. Dacă instalatorul nu funcționează corect, vă recomand să apăsați butonul dreapta al mouse-ului deasupra butonului fișier de configurare și selectați elementul Rulat ca administrator.

Instalarea macOS-urilor VST FL Studio

Dacă utilizați MacOS, doar apăsați butonul Descărcați pentru Mac și faceți clic succesiv pe taste Continua. Continua. Accept. Continua. Instalare și Închide. În cele din urmă, vi se va cere să intrați în Parola de administrare Mac, pentru a finaliza instalarea. Pe scurt, în cazul unui plugin cu configurare, totul este foarte simplu.

Mai multe îndoieli ar putea apărea de la acele pluginuri, poate puțin „datate”, care nu au o configurație, ci doar fişier pentru a fi copiate în folderul FL Studio (de ex. i fișier .dll pe Windows).

Ei bine, în realitate nu există prea multe probleme și în acest caz: mutați fișierele în interiorul folder dedicat plugin-urilor VST. Dacă nu știi unde este ultima, deschide-o FL Studio, apăsați pe element OPȚIUNI în partea de sus și faceți clic pe Gestionați pluginurile.

În acest fel, o fereastră va apărea pe ecran și va fi listată în stânga traseu folosit de program pentru a gestiona pluginuri VST. De exemplu, pe ferestre calea pe care am urmat-o este C:Program Files (x86)VstPluginsîn timp ce mai departe MacOS este ~/Library/Audio/Plugins/VST.

Cum se activează VST pe FL Studio

Activați pluginurile FL Studio

După finalizarea instalării pluginurilor VST, este necesar activați-le direct prin FL Studio.

Pentru a face acest lucru, faceți clic pe element OPȚIUNI situat în partea de sus și apăsați pe opțiune Gestionați pluginurile. În acest moment, faceți clic pe buton Găsiți pluginuri prezentați în partea stângă sus și așteptați ca programul să finalizeze scanarea.

Ulterior, derulând lista, veți vedea că voi apărea și voi fi evidențiat conecteaza pe care le-ați instalat anterior, prin metodele pe care le-am enumerat în capitolul precedent. În acest moment, apăsați pepictograma stelei prezent în apropiere de numele pluginurilor implicat și ați terminat: ați activat cu succes VST-urile.

Acum trebuie doar să închideți fereastra și să faceți clic pe element Pluginuri de bază de date, pe care îl găsiți în stânga. După aceea, apăsați în sus instalat, alege tipul de plugin-uri (între Efecte și Generator) și faceți clic pe opțiune VST. Perfect, aici veți găsi toate pluginurile pe care le-ați instalat (de tipul ales). Pentru a deschide o conecteaza, este suficient pentru tine trageți-l spre dreapta Si asta e.

Perfect, ai învățat corect instalați și lansați pluginuri VST pe FL Studio. Acum depinde de dumneavoastră să studiați posibilitățile imense oferite de această lume, încercând să înțelegeți cum funcționează pluginurile pe care le-ați ales și cum pot fi utile pentru muzica dvs.

Plugin VST în funcția FL Studio

În caz că trebuie sfat, Vă sfătuiesc să consultați ghidul meu cel mai bun VST gratuit, de unde puteți găsi diverse idei de la care puteți începe, fără a fi nevoie să cheltuiți nici măcar un cent.

În rest, v-aș sfătui să aruncați o privire la tutorialele mele despre cum se folosește FL Studio și cum se amestecă cu FL Studio, ghiduri care pot fi utile pentru a învăța cum să stăpânești programul.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să faci o lesă pe Minecraft

Cum să filmați ecranul PC-ului