in , ,

Cum se instalează aplicațiile pe Huawei

Hotswingers Petreceri de swing

Sunteți în proces de achiziționare a unui smartphone Huawei dar, înainte de a continua în această direcție, doriți mai multe informații despre instalarea aplicațiilor. De fapt, știți că pe unele modele ale celebrului producător chinez nu există clasicul Google Play Store, ci un magazin proprietar, HUAWEI AppGalleryși, prin urmare, nu știți care sunt metodele de instalare disponibile pentru utilizatori.

Este cazul, am dreptate? Atunci nu vă faceți griji: în tutorialul de astăzi, vă voi explica prin fir și prin semn cum să instalați aplicații pe huawei, care vă arată toate soluțiile disponibile. În primul rând, vă voi clarifica ideile despre cele mai noi dispozitive Huawei și HUAWEI AppGallery, magazinul prezent pe acesta din urmă în locul Google Play Store (care, deja vă spun, conține tot ce vă poate avea nevoie!); atunci vă voi povesti despre soluțiile alternative pentru a obține aplicațiile care încă lipsesc în AppGallery.

Tot ce trebuie să faceți este să reduceți cinci minute de timp liber și să consultați instrucțiunile rapide de mai jos. Vă asigur că, la final, veți ști tot ce trebuie să știți despre instalarea aplicațiilor pe terminalele Huawei. Citind fericit și bucurați-vă!

index

HUAWEI AppGallery

Huawei AppGallery

Dacă vă întrebați cum să instalați aplicații pe huawei, cel mai probabil se datorează faptului că ați cumpărat sau sunteți pe punctul de a cumpăra un dispozitiv Huawei printre cele mai recente (de ex. Mate 30 Pro, P40 lite, Mate Xs, P40, P40 Pro sau P40 Lite) și știți că pe acesta din urmă nu este există magazinul Google Play.

Am ghicit? Ei bine, atunci lăsați-vă liniștită: cele mai recente dispozitive Huawei nu includ serviciile Google și Play Store, dar totuși reușesc să ofere o experiență de utilizare completă, satisfăcătoare și sigură. Creditul se adresează ecosistemului de servicii Servicii mobile Huawei (HMS) care garantează economisirea și sincronizarea datelor în cloud, accesul la servicii dedicate pentru utilizarea conținuturilor multimedia (muzică, videoclipuri etc.) și – pe ce vreau să mă concentrez în acest ghid – o alternativă bogată de magazine la cea a Google : numele lui este HUAWEI AppGallery și oferă deja o mulțime de posibilități interesante.

Pe HUAWEI AppGallery sunt deja disponibile cele mai populare aplicații și jocuri, cum ar fi TikTok. telegramă. AICI WeGo. Amazon și Microsoft Office). De asemenea, există link-uri instantanee pentru a descărca alte aplicații populare, de exemplu Facebook. WhatsApp și Zoom, de pe site-urile lor oficiale și Aplicație rapidăadică aplicații care funcționează fără a fi nevoie să descărcați și să instalați pe telefon mai întâi uber. Airbnb. Privalia. Glovo. JustEat. stare de nervozitate. Trenitalia. Wikipedia. Zalando. Mediaset Play și ATM Milano.

Pe scurt, există cu adevărat tot ce ai nevoie, iar catalogul se extinde constant. Dar nu se termină aici! Pe HUAWEI AppGallery, de fapt, există mai multe promoții și cadouri exclusiv pentru utilizatorii platformei (de exemplu, posibilitatea de a participa la extragerea unui smartphone Huawei prin descărcarea anumitor aplicații sau posibilitatea obținerii abonamentelor premium gratuite pentru aplicații și bonusuri de bun venit pentru jocuri).

Cât despre securitate, trebuie subliniat faptul că aplicațiile adăugate la HUAWEI AppGallery, înainte de a fi aprobate, sunt supuse a patru niveluri de control; prin urmare, în interiorul magazinului există doar conținut verificat și sigur pentru utilizator. Acestea fiind spuse, aș spune să iau măsuri și să văd, în detaliu, cum să descărcați aplicații din HUAWEI AppGallery.

În primul rând, chiar dacă aceasta nu este o operație obligatorie, recomand cu tărie să accesați Setări a smartphone-ului dvs. și, dacă nu ați făcut-o încă, să asociați o ID HUAWEI la dispozitivul dvs., datorită căruia puteți sincroniza date cu cloud și să vă bucurați de cel mai bun dintre toate serviciile HMS, inclusiv HUAWEI AppGallery.

Așa că începe HUAWEI AppGallery (cu o apăsare pe pictograma relativă pe care o găsiți pe ecranul de pornire) și, dacă este prima dată când porniți magazinul, acordați magazinului toate permisiunile necesare pentru a funcționa corect. Odată făcut acest lucru, puteți căuta aplicațiile și jocurile de interes.

În partea de sus a ecranului există o practică bara de căutare care vă permite să căutați aplicații și jocuri după titlu; imediat mai jos, există o suprafață mare în care curge conținutul evidențiat; urmați pictogramele pentru a accesa rapid Jocuri. Cadouri. promoții și Lista dorințelorÎn timp ce parcurgeți pagina, puteți întâlni diferite grupuri de aplicații și jocuri, împărțite după diferite criterii: aplicații noi care vă plac. jocuri noi iubite. cele mai populare aplicații. colecții de top și așa mai departe.

În partea de jos, apoi, există meniul de navigare pentru a accesa recomandat (ecranul principal al HUAWEI AppGallery), Categorii (pentru a răsfoi aplicații și jocuri în funcție de categoriile lor), clasamente top, la secțiune administra (pentru gestionarea aplicațiilor) și la secțiune utilizator (pentru a vă gestiona profilul de utilizator).

După ce ați identificat aplicația sau jocul pe care intenționați să îl descărcați, tot ce trebuie să faceți este să apăsați pe el icoană, pentru a vizualiza descrierea cu informații, capturi de ecran, comentarii etc. și apoi pe buton instala (în partea de jos a ecranului), pentru a începe descărcarea. În partea de jos a ecranului veți găsi, de asemenea, pictograme pentru acțiune aplicația (din stânga) și adăugați o comentariu (în dreapta).

Cea mai mare parte a conținutului disponibil pe aplicația HUAWEI AppGallery este gratuită, dar există și achiziții plătite sau care conțin aplicații în aplicație. Pentru plată puteți utiliza unul card de credit / debit sau zei Puncte Huaweiadică creditele digitale care pot fi obținute prin participarea la diverse activități propuse de Huawei.

HUAWEI AppGallery

Cât despre Aplicație rapidăadică aplicațiile care pot fi utilizate fără a fi instalate mai întâi pe dispozitiv, le puteți găsi cu ușurință parcurgând pagina principală a HUAWEI AppGallery și apăsând pe element mai mult legat de secțiune Aplicație rapidă.

Aceasta va deschide pagina cu toate aplicațiile rapide (sau, alternativ, le puteți căuta direct după titlu, folosind bara din partea de sus): după ce l-ați identificat pe cel de instalat (de ex. uber. Airbnb. Privalia. Glovo sau JustEat), apăsați mai întâi pe al său icoană apoi pe buton deschis.

Aplicația rapidă selectată va începe imediat și puteți adăuga pictograma acesteia pe ecranul de start, cum ar fi aplicațiile „tradiționale”. După aceea, vă puteți gestiona aplicațiile rapide, accesând meniul Gestionare> Gestionare rapidă de aplicații de HUAWEI AppGallery.

Aplicație rapidă

Acum totul ar trebui să fie suficient de clar. Pentru mai multe informații, însă, puteți citi tutorialul meu pe cum funcționează HUAWEI AppGallery, în care am ilustrat funcționarea magazinului Huawei în detaliu și mai detaliat.

TrovApp

TrovApp

Cum tocmai am spus, hai HUAWEI AppGallery există deja multe dintre cele mai populare aplicații, dar este posibil ca unele aplicații pe care le-ați folosit pe vechiul dvs. smartphone, cum ar fi Google, să nu fie disponibile. Ce să faci în acest caz? Trebuie să renunți? Absolut nu!

Dispozitivele Huawei cu HMS oferă diverse posibilități și vă permit să instalați aplicații și din surse externe, comparativ cu HUAWEI AppGallery, deci nu este nevoie să renunțați (într-adevăr, absența serviciilor Google duce la o creștere generală a performanței și a autonomiei).

De exemplu, în loc de Gmail, puteți utiliza aplicația implicită E-mail pentru gestionarea e-mailului și configurarea contului dvs. Gmail în acesta din urmă; YouTube poate fi utilizat în siguranță din browser (cu posibilitatea creării unei comenzi rapide pe ecranul de pornire), iar alte aplicații pot fi instalate din magazine terțe, prin intermediul pachete apk.

În ceea ce privește aplicațiile Google, acestea funcționează fără probleme, dar pot exista unele mici limitări ale funcțiilor oferite: de exemplu Hărți funcționează integral, dar nu vă permite să vă autentificați și, prin urmare, să vă salvați locurile preferate.

Acestea fiind spuse, în legătură cu instalarea de aplicații care nu sunt încă prezente pe HUAWEI AppGallery, aș dori să vă vorbesc despre TrovApp: este o aplicație dezvoltată de o echipă de dezvoltatori italieni care vă permite să vă bazați pe cele mai fiabile și complete baze de date de aplicații disponibile online și să descărcați aplicații și jocuri din acestea din urmă.

Puteți descărca TrovApp direct de pe HUAWEI AppGallery, în urma indicații pe care vi le-am dat înainte. După ce faceți acest lucru, lansați aplicația și localizați conținutul de interes. Pentru a face acest lucru, puteți arunca o privire la lista de aplicații și jocuri populare de pe ecranul principal (pe care le puteți sorta după popularitate sau pentru numeprin apăsarea pe elementele corespunzătoare situate în partea de sus); alternativ, puteți căuta pe categorii apăsând pe element Filtrează pe categorii și bifați categoriile de interes (de ex. Audio și muzică. alimente. fotografie. jocuri și așa mai departe), sau după titlu, folosind corespunzător bar plasat în vârf.

După ce găsiți aplicația de care sunteți interesat, apăsați pe aceasta icoană apoi pe unul dintre butoanele de sub titlu Faceți clic pentru a instala. În funcție de caz, poate fi necesar să descărcați pachetul apk necesar pentru instalarea aplicației de pe site-ul său oficial sau de pe un alt magazin de aplicații Android, cum ar fi Magazin Amazon sau ApkPure.

În primul caz, pagina Web se va deschide din care să ia pachetul de instalare al aplicației selectate. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul descărcare și confirmați descărcarea fișierului, prin notificarea care apare pe ecran (mai jos).

După finalizarea descărcării, trebuie doar să deschideți meniu de notificări (de unde puteți urmări progresul descărcării), printr-un glisor din partea de sus a ecranului în jos și apăsați pe numele pachet apk.

În ecranul care vă este arătat, apoi apăsați pe permite, apoi mai departe instala și așteptați ca instalarea aplicației să se termine automat.

Instalarea aplicației

Cu toate acestea, în cazul magazinelor terțe, trebuie să le descărcați mai întâi pe acestea din urmă și apoi să le utilizați pentru a obține aplicațiile de interes.

Cât despre Magazin Amazon, de exemplu, după apăsarea butonului de pe butonul magazin în cauză în cadrul TrovApp, veți fi trimis înapoi pe site-ul Amazon, unde va trebui să apăsați butonul de descărcare a aplicației alese apoi pe cel pentru descărcare magazin.

Odată ce descărcați pachet apk Amazon Appstore, instalați-l așa cum s-a explicat mai sus; apoi porniți magazinul, conectați-vă cu contul dvs. Amazon și reveniți la TrovApp.

În acest moment, selectați din nou aplicația de interes din TrovApp și apăsați butonul pentru Magazin Amazon. În cele din urmă, pe pagina care se deschide, alegeți deschis aplicația magazinului Amazon și finalizați descărcarea de acolo, apăsând butonul corespunzător cheie.

Magazin Amazon

La finalul descărcării, vi se va oferi instalarea clasică a pachetului apk din aplicația (sau jocul) de interesul dvs.

Trebuie doar să urmați instrucțiunile pe care vi le-am dat mai devreme și, în câteva momente, veți găsi aplicația sau jocul gata să fie lansat pe ecranul de start.

Play Store

Play Store

Dacă aveți un smartphone Huawei pe care serviciile Google sunt încă prezente, așadar Play Store, evident că citiți acest ghid, deoarece sunteți la început cu Android și nu știți cum să îl utilizați.

Ei bine, mă bucur să vă anunț că este într-adevăr un dezbrăcat! Pentru început, dacă nu ați făcut-o deja, mergeți la Setări a dispozitivului dvs. (dispozitivulpictograma roată care se află pe ecranul de start) și asociază un cont Google cu acesta din urmă, apăsând pe elemente Conturi> Adăugare cont. Mai multe informații aici.

În acest moment, trebuie doar să deschideți Play Store (simbolul ▶ colorat pe care îl găsiți pe ecranul de pornire) și să căutați aplicația sau jocul dvs. de interes: puteți răsfoi propunerile prezentate pe ecranul principal al magazinului; acces Topul și categorii, apăsând pe filele din partea de sus sau efectuați o căutare pe nume, folosind corespunzător câmp prezent în partea de sus a ecranului.

După ce ați identificat aplicația de interes, apăsați pe pictograma acesteia, apoi pe buton instala și dacă este necesar, confirmați. Dacă nu v-ați asociat încă modalitate de plată valabil pentru contul dvs., vi se poate solicita acest lucru (puteți utiliza o carte de credit / debit, credit de telefon sau refuza, apăsând butonul ignora).

Dacă vreunul dintre pași nu vă este clar, puteți găsi mai multe informații despre cum să instalați aplicațiile pe Android în tutorialul meu dedicat subiectului.

Alte soluții pentru a descărca aplicații pe Android

HUAWEI AppGallery

Flexibilitatea sistemului de operare Android vă permite să descărcați aplicații și jocuri din orice sursă. Obțineți un pachet apk, îl deschideți și, așa cum s-a văzut anterior, în câteva apăsări, ați terminat.

Totuși, aceasta descoperă și latura potențială riscuri de securitate. Există, de fapt, magazine și site-uri necertificate care răspândesc aplicații rău intenționate concepute cu scopul de a fura datele utilizatorilor care le instalează și de a provoca alte daune aduse acestora din urmă (de exemplu, afișarea de conținut publicitar foarte invaziv).

Având în vedere cele de mai sus, sfatul meu este să instalați aplicații doar din magazine cunoscute, cum ar fi HUAWEI AppGallery. Play Store și Magazin Amazonsau de pe site-urile oficiale ale diferitelor aplicații (de ex. Facebook și WhatsApp).

Pentru restul, fiți atenți la site-urile și aplicațiile care permit descărcarea pachetelor apk, deoarece acestea ar putea răspândi malware și vă pot face riscuri inutile pentru confidențialitate. Pe magazinele doar menționate puteți găsi tot ce aveți nevoie și chiar mai mult!

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să personalizați Android irsafari.com

Cum să devii un nomad digital | irsafari.com