in , ,

Cum se face piatra lustruită pe Minecraft

Hotswingers Petreceri de swing

Se joacă la Minecraft și explorându-ți lumea în cadrul jocului, ai adunat numeroase materiale, de la cele mai rare la cele mai obișnuite și ți-ai construit casa în care să îți depozitezi obiectele și să dormi noaptea.

Privind podeaua și pereții din Pietrisco, totuși, ai simțit că îți îmbunătățești puțin estetica și transformă Pietrisco în ceva mai frumos de văzut. Piatra zdrobită este solidă și funcțională, dar ați dori un material mai potrivit pentru clădirile dvs. Am dreptate, nu?

Atunci de ce nu folosiți Piatră lustruită ca material de construcție? Cum zici? Te-ai gândit la asta, dar nu știi cum se face piatra lustruită pe Minecraft? Nu vă faceți griji: dacă doriți, sunt aici să vă ajut! Citiți doar capitolele următoare pentru a afla cum să obțineți acest material și apoi să-l puteți folosi așa cum doriți. Citind fericit și bucurați-vă!

index

Informații preliminare

Diferitele tipuri de piatră Minecraft

Înainte de a explica pașii care vă vor conduce pentru a obține Piatră lustruită, hai să vă povestesc puțin piatră și derivatele sale din lumea Minecraft.

Veți fi observat, de fapt, că Piatra este unul dintre cele mai frecvente materiale din lumea Minecraft. Îl poți găsi fără să fii măcar săpat sau, în orice caz, prin eliminarea câtorva blocuri de Pământ de pe suprafață și poți colecta folosind un simplu Pickaxe din lemn.

Pentru a construi un pickaxe din lemn, trebuie doar să obțineți câteva lemn interacționând cu un copac, chiar și cu mâinile goale și lucrând i Busteni de lemn obținut pentru a crea cel puțin 5 unități de scânduri de lemn.

Lucrând mai departe 2 unități de scânduri de lemn get 4 unități de bețe de lemn, Dintre care 2 va trebui să vă construiți pickaxe din lemn. Plasarea într-un banc de lucru 2 unități de bastoane de lemn și 3 unități de scânduri de lemn, puteți obține o pichetă din lemn care poate colecta Piatra.

În acest moment, sunteți gata să acționați și să colectați Piatra: haideți să vedem cum.

Cum se face piatra netedă pe Minecraft

Un pod în piatră lustruită

După cum ați observat cu siguranță, atunci când ridicați Piatra cu un Pickaxe veți primi unele zdrobit, care reprezintă produsul ruperii blocului de piatră. Deși acest bloc este destul de util și perfect capabil să servească drept material de construcție, cu siguranță vă întrebați cum se face piatra lustruită în Minecraft pornind de la ea.

Ei bine, pentru a obține acest material trebuie mai întâi să creezi unul cuptor asta vă permite să lucrați blocurile de piatră zdrobite pe care le-ați obținut anterior. Dacă nu știți cum să o faceți, interacționați pe un banc de lucru și locurile, în sloturile corespunzătoare, 8 unități de piatră zdrobită.

Astfel, veți obține un cuptor care funcționează deja, dar îl puteți face pe acesta din urmă să fie mai performant adăugând instrumente suplimentare, cum ar fi Cuptor de topire șifumător: pentru a afla mai multe, vă recomand să citiți ghidul meu pe cum să faci Cuptorul pe Minecraft.

Bine. După ce Cuptorul este construit, asigurați-vă că aveți unele combustibil să-l hrănească. Chiar dacă puteți folosi busteni din lemn, scânduri din lemn sau chiar bastoane din lemn ca combustibil, vă recomand cu mare drag să folosiți un material mai potrivit.

De exemplu, puteți obține Del Carbone săpați până găsiți del Cărbune brut, pe care îl puteți colecta folosind un Pickaxe de piatră. Alternativ, puteți utiliza funcția cărbune obținut prin gătirea buștenilor din lemn în interiorul cuptorului.

Acum că ai combustibil și ai piatră zdrobită, așezați Fornace pe pământ.

Puneți Fornace pe pământ

Crearea Pietrei lustruite are loc în doi pași. Primul pas este să gătiți Pietrisco, deci să interacționați cu Cuptorul. Acum pătrat 1 unitate de piatră strivită în blocul superior e 1 unitate de combustibil în blocul inferior pentru a crea piatră.

Creați piatră

Acum că ați creat piatra, interacționați din nou cu cuptorul. verandă 1 unitate de piatră în blocul superior e 1 unitate de combustibil în blocul inferior, în cazul în care combustibilul este epuizat. Veți obține astfel Piatră lustruită.

Creați piatra netedă

După cum vedeți, realizarea Pietrei lustruite pe Minecraft este într-adevăr simplă. Cu acest bloc puteți construi structuri mai bune din punct de vedere estetic în comparație cu structurile de piatră sau piatră, dar nu numai.

Piatra finisată este, de fapt, unul dintre materialele necesare realizării unui Cuptor de topire, instrument foarte util în etapele avansate ale jocului.

Puteți afla totul despre cuptoare și despre utilizările acestora citind ghidul meu din cum să faci Cuptorul pe Minecraft, care conține instrucțiuni utile pentru a vă permite să creați numeroase variante ale acestui instrument util.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cele mai bune tarife de energie electrică irsafari.com

Cum să eliminați sunetul notificărilor