in , ,

Cum se face o copertă pentru telefonul mobil

Hotswingers Petreceri de swing

Ați cumpărat recent un smartphone nou și, intenționând să îl protejați cât mai mult de posibile denivelări, căderi și zgârieturi, v-ați gândit bine să îi aplicați o copertă. Cei aflați în prezent, însă, nu vă satisfac. În consecință, ați dori să vă creați propriul dvs. personalizat complet. Dar cum o faci? Întrebare legală! Dacă doriți, vă pot indica acest lucru, cu ghidul meu pe această temă.

În rândurile următoare, de fapt, găsiți explicate, prin fir și prin semn, cum să faci o copertă pentru telefonul mobil, contactând unele servicii online care vă permit să selectați modelul smartphone-ului de referință, materialul care va fi folosit pentru carcasă, culorile, fotografiile și motivele care vor fi imprimate pe el și multe altele, toate într-un mod incredibil de simplu și rapid.

În mod alternativ, puteți lua în considerare să vă faceți o copertă, oferindu-vă dvs. cu diverse materiale și suport. Acum, însă, trebuie doar să vorbim și să mergem mai departe. Vă doresc, ca de obicei, lectură fericită și vă voi oferi un noroc imens pentru orice. Sunt sigur că în final vei putea spune că ești mulțumit de ceea ce ai învățat, precum și, bineînțeles, că ai reușit în sfârșit în intenția ta. Ce zici să pariem?

index

Cum se face o copertă pentru telefonul mobil

Așa cum am spus la începutul ghidului, pt faceți o copertă pentru telefonul mobil vă puteți baza pe site-urile de internet special concepute pentru a crea carcase de smartphone personalizate. Mai jos, așadar, veți găsi cele care în umila mea părere reprezintă cel mai bun din categorie. Pune-le la încercare imediat, sunt sigur că nu te vor dezamăgi.

Covershop.it

Covershop.it

Primul serviciu online util pentru a face o copertă pentru telefonul mobil pe care vreau să vă sugerez să îl considerați este Covershop.it. Este un portal care, după cum sugerează și numele, vă permite să cumpărați huse pentru smartphone-uri, tablete și alte dispozitive și să le creați pe cele personalizate, realizate din silicon moale, selectând culoarea de bază și adăugând fotografii, texte și diverse alte elemente decorative. . Prețurile încep de la 14,99 euro, iar expedierile sunt destul de rapide.

Pentru a-l putea folosi, accesați secțiunea pagina principală a Covershop.it, mutați indicatorul mouse-ului peste meniu Creați-vă propria copertă personalizată situat în partea de sus și selectați marca smartphone-ului dvs. sau, dacă nu este prezent în listă, alegeți elementul Toate modelele și selectați-l din pagina următoare, apoi indicați modelul exact pentru smartphone pentru care doriți să faceți cazul.

În noua pagină care ți se arată acum, faceți clic pe buton Personalizați produsul situat în dreapta, apoi utilizați editorul care vă este propus pentru a face toate personalizările corespunzătoare cazului dvs.

Mai precis, prin meniul din stânga puteți alege culoarea de bază a copertei, puteți aplica orice clipuri, texte, fotografii și logo-uri și puteți gestiona nivelurile diferitelor elemente decorative adăugate, în timp ce în dreapta puteți găsi previzualizarea cazului și puteți utiliza comenzile disponibile pentru a muta, redimensiona, edita etc. toate decorațiunile.

După ce v-ați personalizat capacul, faceți clic pe buton Cumpara situat în dreapta sus și apăsați butonul din nou Cumpara din meniul care se deschide, pentru a adăuga produsul în coș.

Pentru a finaliza achiziția, faceți clic pe logo-ul site-ului situat în partea stângă sus, pentru a reveni la pagina de pornire, apoi mutați indicatorul mouse-ului peste pictograma cu tasta geantă de cumpărături situat în dreapta sus și faceți clic pe buton Check out.

Apoi completați formularul care vă este propus, furnizând informațiile dvs. personale (nume, prenume, număr de telefon, etc.) și adresa dvs., indicând metoda de expediere pe care doriți să o utilizați și furnizând detaliile de plată. Ulterior, tot ce trebuie să faceți este să așteptați ca coperta creată să fie livrată la adresa indicată mai sus.

Personalizzalo.it

Personalizzalo.it

Un alt site web pe care puteți considera că vă bazați pentru a crea o copertă mobilă este Personalizzalo.it. Vă permite să creați carcase pentru smartphone-uri și alte dispozitive într-un mod total personalizat, precum și diverse alte gadgeturi, cum ar fi cămăși și genți. Capacele pot fi schimbate prin alegerea tipului și materialului, adăugând fotografii și ilustrații și diverse alte detalii. Prețurile încep de la 19,90 € și, chiar și în acest caz, expedierile sunt destul de rapide.

Pentru a crea o copertă personalizată pe Personalizare, accesați secțiunea pagina principală a site-ului, mutați indicatorul mouse-ului peste element crea situat în partea de sus și selectați opțiunea capac din meniul care se deschide. Apoi, selectați marca mobilului dvs. dintre cele disponibile și, mai târziu, modelul exact de smartphone.

În acest moment, indicați tipul de copertă pe care intenționați să îl faceți, alegând, în funcție de modelul de smartphone pe care l-ați selectat, între: o copertă moale, o copertă rigidă lucioasă sau mată sau, din nou, o carcasă de carte.

După ce faceți acest lucru, decideți dacă puteți personaliza carcasa cu propria fotografie sau cu una dintre graficele gata de utilizare puse la dispoziție direct de la Personalizați-l. În primul caz, încărcați și imaginea de pe computer, în timp ce în al doilea, alegeți graficele de interes din catalogul propus.

Apoi utilizați editorul intern de pe site pentru a face alte personalizări pe coperta dvs. Mai exact, în dreapta, la secțiune Personalizează, găsiți comenzile și meniurile pentru a muta, roti și mări imaginea selectată, în secțiune avansat găsiți funcții utile pentru a adăuga texte, pentru a schimba culoarea de fundal, pentru a aplica efecte suplimentare etc. În partea stângă a ecranului, totuși, vi se arată o previzualizare a copertei.

După ce ați editat, faceți clic pe element crea care se află în partea dreaptă jos și, pe pagina nouă care se deschide, apăsați butonul confirmare. În acest moment, faceți clic pe buton Autentificare / Înregistrare situat în partea dreaptă jos, după care înregistrați-vă pe site tastând o adresă de e-mail și o parolă sau conectați-vă folosind butonulCont Google sau cel Facebook.

După înregistrare, faceți clic pe buton pe noua pagină care vă este propusă continuare și furnizați-vă adresa de expediere completând câmpurile corespunzătoare atașate formularului care se deschide. Alegeți, așadar, dacă primiți chitanța sau factura, faceți clic pe buton continuare și selectați metodele de expediere și plată pe care doriți să le utilizați. După ce se va face acest lucru, va trebui pur și simplu să așteptați ca coperta personalizată să fie trimisă la adresa indicată mai sus.

Alte site-uri pentru a face un telefon mobil

GoCustomized

Împreună cu site-urile pentru a realiza un cover mobil pe care l-am menționat deja în rândurile anterioare, puteți lua în considerare să vă bazați pe portalurile incluse în categoria pe care o găsiți în lista de mai jos. Sunt la fel de valide, cu prețuri accesibile și transport la fel de rapid. Aruncați o privire imediată, cu siguranță veți putea găsi o soluție care vă va satisface.

  • GoCustomized – este un portal care vă permite să creați huse personalizate pentru toate cele mai populare modele de smartphone-uri, în prezent pe piață și nu. Puteți alege între diverse materiale și tipuri, în timp ce pentru decorațiuni, imagini, modele, fundaluri colorate etc. pot fi aplicate.
  • DaPersonalizzare.it – portal suplimentar care vă permite să creați carcase personalizate pentru smartphone-uri de diferite tipuri, precum și tricouri, pălării și alte gadgeturi. Toate copertinele pot fi schimbate adăugând fotografii după cum doriți, texte și desene și puteți selecta, de asemenea, culoarea de fundal și opacitatea.
  • Snapfish – este un portal faimos care vă permite să comandați imprimeuri online și care vă permite, de asemenea, să creați huse personalizate pentru smartphone-urile și iPhone-urile Samsung, decorându-le cu fotografii după cum doriți.
  • Photobox – un alt serviciu web care vă permite să comandați tipărirea fotografiilor și prin care este posibil să creați coperte personalizate pentru dispozitivele Samsung și pentru iPhone, alegând designul, fotografiile care vor fi utilizate, introducând o legendă în voie etc.

Cum se face o copertă de telefon mobil DIY

Capac de imprimare 3D pentru telefonul mobil

Pe lângă site-urile web special concepute pentru crearea de carcase personalizate pentru telefoanele mobile, dacă sunteți un tip deosebit de creativ și „ingenios”, puteți lua în considerare serios ideea de faceți o copertă de telefon mobil DIY sau din editați o copertă pentru telefonul mobil deja existent, pentru a-l înfrumuseța sau repara.

În acest sens, făcând unele Căutare Google și pe YouTube există numeroase tutoriale care oferă idei utile cu privire la modul de confecționare și personalizare a caselor de smartphone folosind diverse materiale și alte obiecte, cum ar fi baloane, șosete din terry, blugi, pâslă etc. În majoritatea cazurilor, acestea sunt soluții ușor de implementat practic de oricine.

Dacă aveți atunci unul Imprimantă 3D, puteți crea o carcasă cu totul nouă pentru telefonul mobil, începând practic de la zero, folosind numeroasele modele disponibile online, pregătite pentru imprimare sau crearea unuia direct. Dacă nu aveți încă o imprimantă 3D și doriți câteva sfaturi cu privire la ce dispozitiv din categorie să cumpărați, îl puteți consulta pe al meu ghid de cumpărare: există numeroase sfaturi despre mărci, modele și caracteristici care vă pot ajuta cu siguranță.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să convertiți fișiere | irsafari.com

Cum se descarcă echipele Microsoft | irsafari.com