in , ,

Cum se descarcă TikTok | irsafari.com

Hotswingers Petreceri de swing

Toți prietenii tăi sunt sus TikTok: o rețea de socializare foarte populară în special printre cei mai tineri, caracterizată prin prezența unor videoclipuri scurte, adesea distractive, pentru a naviga rapid. Cu siguranță nu vrei să fii „tăiat din joc” și vei descărca aplicația pe rând. Cu toate acestea, dacă ați ajuns la acest articol, par să înțeleg că aveți o anumită dificultate în efectuarea acestei operații. Așa este, nu-i așa? Atunci nu vă faceți griji: dacă doriți, sunt aici pentru a vă ajuta.

În paragrafele următoare ale acestui tutorial, de fapt, vă voi explica prin fir și prin semn cum se descarcă TikTok pe Android, iPhone și iPad. În plus, dacă vă interesează, vă voi dezvălui câteva „blocaje” pentru a descărca aplicația pe calculatorul dvs., chiar dacă o versiune oficială a aplicației desktop nu este încă disponibilă.

Din moment ce te văd destul de dornic să continui, aș spune să nu mai pierzi timpul de chat și să treci imediat la treabă. Curaj: faceți-vă confortabil, concentrați-vă să citiți rândurile următoare și, mai important, încercați să implementați „sfaturile” pe care vi le voi oferi. Îți doresc lectură fericită și, mai ales, descărcare fericită!

index

Cum se descarcă TikTok gratuit

Hai să mergem direct la punct și să vedem cum să descărcați gratuit TikTok pe toate dispozitivele compatibile. Vă garantez că posibilitatea de a finaliza această procedură va fi dezarmantă simplitate.

Cum se descarcă TikTok pe Android

TikTok

Dacă este intenția ta descărcați TikTok pe Android, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să începeți Play Store (icoana din triunghi colorat situat pe ecranul principal sau în sertarul aplicațiilor). Apoi, atingeți tasta bara de căutare care se află în partea de sus a ecranului, tastați „TikTok” în cea din urmă și apăsați butonul Căutare (pictograma lupa, care se află în colțul din dreapta jos al tastaturii).

În acest moment, localizațiPictograma TikTok (simbolul T stilizat) și apăsați pe ea (sau atingeți numele TikTok), pentru a accesa pagina sa de descărcare. Dacă citiți acest tutorial de pe dispozitivul Android pe care doriți să instalați TikTok, puteți accelera totul apăsând direct pe acest link, care se referă la pagina de descărcare a aplicației din Play Store.

Suntem aproape acolo. Pentru a începe instalarea aplicației, trebuie să atingeți butonul verde instala și așteptați finalizarea procesului (nu ar trebui să dureze mult, chiar dacă depinde de viteza conexiunii dvs. la Internet). Dacă vi se solicită să completați configurarea contului dvs. introducând o metodă de plată valabilă, ignorările lucrul (făcând clic pe opțiunea corespunzătoare): nu trebuie să plătiți nimic pentru a descărca și utiliza TikTok.

Cum zici? Nu există Play Store pe dispozitivul dvs.? Nicio problemă: este posibil să instalați TikTok folosind o procedură „alternativă”, care constă în descărcarea Fișier APK (adică pachetul pentru instalarea „manuală” a aplicației).

Înainte de a explica cum se instalează pachetul TikTok APK, trebuie să faceți o operație preliminară: asigurați-vă că ați activat opțiunea care vă permite să efectuațiinstalarea aplicațiilor din surse necunoscute (adică din alte surse decât Play Store) de pe dispozitiv. Pentru a face acest lucru, lansați aplicația Setări (L ‘pictograma roată pe ecranul de start sau în sertar), selectați articolele Securitate și confidențialitate> Altele> Instalați aplicații necunoscute din meniul care se deschide, atingeți numele browserului web pe care îl veți folosi pentru a descărca aplicația și a vă deplasa în sus ON maneta de comutare situată în apropierea articolului Permiteți instalarea aplicației (rețineți că formulările pot varia ușor în funcție de dispozitivul utilizat).

În continuare, trebuie să accesați un site fiabil pentru a descărca pachetul APK. Acest lucru este foarte important, deoarece nu este neobișnuit pe web să întâlnim pachete APK modificate care conțin malware. Vă sfătuiesc să contactați Site-ul APKMirror, un cunoscut portal care conține o bază de date uriașă cu numeroase aplicații în format APK.

După ce ați făcut acest lucru, utilizați butonulpictograma lupa situat în partea de sus a paginii, tastați „TikTok” și, după apăsarea pe card APPS, apăsați pe formulare TikTok de TikTok Pte. Ltd.. Dacă doriți să accesați direct secțiunea APKMirror dedicată TikTok și acționați de pe dispozitivul pe care instalați aplicația, click aici.

Acum, derulați în jos pagina afișată, localizați secțiunea Toate versiunile și apăsați pe cea mai recentă versiune stabilă dintre cele disponibile; pe pagina nouă care s-a deschis, localizați caseta Descărcați, apăsați pe versiune compatibilă cu dispozitivul tău și în final apasă butonul Descărcare APK, pentru a porni descărcarea fișierului APK TikTok. Dacă apare un avertisment mai jos, permite

Când descărcarea este completă, apelați meniu de notificări din Android (glisând din partea de sus a ecranului în jos) și apăsați pe numele Pachet APK descărcat. Deci, apăsați pe butoane în regulă. deschis. instala și deschis și asta este.

Urmând procedura, dacă aveți un dispozitiv cu Play Store, vă recomand să restabiliți protecția împotriva originilor necunoscute, prin Setări Android.

Cum se descarcă TikTok pe iPhone

Magazinul de aplicații TikTok

Aveți un dispozitiv Apple și de aceea sunteți interesat să știți cum se descarcă TikTok pe iPhone și / sau cum să descărcați TikTok pe iPad? O să mă stabilesc imediat.

În primul rând, începețiApp StorePrin apăsarea pictogramei albastre care prezintă imaginea „Un” alb stilizat situat pe ecranul de start al dispozitivului; apoi atingeți butonul Căutare plasat în partea dreaptă jos și, în domeniu de cercetare plasat în partea de sus a ecranului, tastați „TikTok”.

Apoi, Pigia, pe rezultatul căutării corespunzător TikTok (pictograma „T” stilizat), pentru a deschide fișa cu descrierea cererii. Dacă acționați direct de pe dispozitivul pe care intenționați să instalați aplicația, puteți grăbi totul făcând clic pe acest link, pentru a merge direct la secțiunea App Store dedicată TikTok.

După accesarea paginii de descărcare a aplicației, atingeți butonul obține (sau pe pictograma din nor, dacă ai descărcat anterior TikTok) și confirmați descărcarea cu ID-ul feței, Atingeți ID sau parolă a ta ID Apple. Mai simplu decât atât ?!

Cum se descarcă TikTok pe computer

TikTok BlueStacks

Vă întrebați dacă este posibil descărcați TikTok pe computer? Răspunsul este ni. În mod oficial, TikTok este disponibil numai pentru Android și iOS / iPadOS, prin urmare nu pentru platforme desktop cum ar fi Windows și macOS. Cu toate acestea, puteți evita această limitare profitând de a emulator pentru Androidsau software care simulează funcționarea unui dispozitiv Android pe computer.

Unul dintre cei mai cunoscuți emulatori de pe piață este BlueStacks. Pentru a-l folosi, mergeți la al lui site-ul oficial și faceți clic pe butonul verde Descărcați Bluestacks. Când descărcarea este completă, dacă utilizați ferestre, deschideți fișier .exe ai și apasă pe butoane da. Instalați acum și complet, pentru a finaliza configurația.

Dacă utilizați un Macîn schimb, deschideți fișier .dmg aveți dublu clic pe butonulPictograma BlueStacks care apare pe ecran și, dacă vi se solicită să confirmați deschiderea aplicației, faceți-o făcând clic pe buton deschis; apoi faceți clic pe buton Instalați acum, tastați în parolă de administrator macOS și faceți clic pe buton Instalați Asistent.

În cele din urmă, faceți clic pe buton Preferințe de sistem deschise, Faceți clic pe buton permite, apoi pe pictograma din lacăt situat în colțul din stânga jos al ferestrei deschise și, pentru a încheia procedura, tastați încă o dată tasta parolă Mac și faceți clic pe buton Deblocare.

Aproape acolo: după instalarea și pornirea BlueStacks, conectați-vă la contul dvs. Google: pentru a face acest lucru, faceți clic pe element Înregistrare, apoi mai departe Autentificare, asigurațiadresa de e-mail și parolă din contul dvs. în câmpurile de text respective, apoi faceți clic pe următor și accept a continua.

În continuare, începeți mai departe Play Storefăcând clic pe pictograma sa din secțiune acasă, căutați aplicația TikTok folosind aplicația corespunzătoare bara de căutare, faceți clic pe rezultatul corespunzător și începeți instalarea aplicației făcând clic pe buton instala.

Dacă doriți mai multe informații pe cum să instalați TikTok pe computer, Vă refer la analiza aprofundată în care am procedat pentru a explica procedura pe care tocmai v-am descris-o mai detaliat. Să știu cum să faci videoclipuri pe TikTokîn schimb, ghidul pe care trebuie să-l citești și celălalt pe care tocmai l-am legat de tine.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

MEGA: cum să-l folosești și să descarci fișiere, filme și muzică

Programe pentru curățarea Android