in , ,

Cum se descarcă Powtoon gratuit

Hotswingers Petreceri de swing

Pentru unele dintre proiectele dvs. personale, ați căutat mult timp un instrument pentru a crea prezentări animate. Căutările dvs. s-au încheiat când v-au sfătuit să încercați PowToon, un serviciu online care vă permite să creați prezentări atât folosind șabloane gata de utilizare, cât și începând de la zero. După ce v-ați înregistrat la serviciu și a creat primul dvs. proiect animat, ați încercat în orice mod să-l descărcați pe computer fără a activa unul dintre planurile plătite disponibile, dar toate eforturile dvs. au fost în zadar.

Așa este, nu-i așa? Atunci permiteți-mi să vă explic cum să descărcați Powtoon gratuit oferindu-ți toate indicațiile pentru a avea succes în scopul tău. În primul rând, va fi sarcina mea de a indica ce prezentări puteți descărca fără costuri și care sunt limitele aplicate de serviciu, indicând și planurile de abonament disponibile. În continuare, veți găsi procedura detaliată pentru a descărca aplicația Powtoon pe smartphone-uri și tablete, utile pentru vizualizarea și partajarea prezentărilor.

Dacă sunteți de acord și nu așteptați să aflați mai multe, să nu pierdem timpul mai prețios și să luăm imediat măsuri. Faceți-vă confortabil, decupați cinci minute de timp liber și citiți alineatele următoare. Sunt sigur că, urmând cu atenție instrucțiunile mele și încercând să le pun în practică, veți putea descărca prezentările dvs. pe computer și le puteți vizualiza de pe smartphone-uri și tablete folosind aplicația service. Lectură fericită!

index

Cum se descarcă Powtoon gratuit pe PC

PowToon este un serviciu care vă permite să creați prezentări online de tot felul, cu posibilitatea de a le descărca pe computer în diferite formate. În paragrafele următoare, veți găsi toate informațiile necesare pentru a accesa lista prezentărilor dvs. și pentru a le exporta pe cele de interes.

Informații preliminare

Ecranul principal al Powtoon

Să începem cu o clarificare importantă: dacă sunteți în căutarea unei modalități de a descărcați gratuit Powtoon pe computer în sensul că doriți să descărcați programul și să îl instalați pe computer, îmi pare rău să vă spun că nu este posibil să îl faceți.

Într-adevăr, Powtoon este un serviciu online care poate fi utilizat prin oricare browser- (Ex. Chrome. Firefox. Safari etc.) atâta timp cât ai o conexiune la Internet activă. Acestea fiind spuse, va fi util să știți că este posibil să descărcați toate prezentările create cu Powtoon pe computer, chiar și în format video.

Tot ce trebuie să faceți pentru a utiliza serviciul în cauză, este să vă conectați la site-ul său oficial și să creați un cont gratuit. Pentru a face acest lucru, conectați-vă la pagina principală a Powtoon, faceți clic pe opțiune Înscrieți-vă gratuit, în dreapta sus, completați formularul de înregistrare, introducând datele dvs. în câmpuri Prenume. Adresa de e-mail și parolă și apăsați butonul Înscrie-mă.

În acest moment, conectați-vă la căsuța dvs. de e-mail, localizație-mail trimis de Powtoon și apăsați butonul Confirmați și continuați, pentru a vă verifica identitatea și a vă activa contul.

Cum să descărcați videoclipuri gratuit de la Powtoon

Cum să descărcați videoclipuri gratuit de la Powtoon

Dacă vă întrebați dacă este posibil descărcați videoclipuri gratuit de la Potwoon, din nou îmi pare rău să vă spun că răspunsul este negativ. De fapt, această funcționalitate este disponibilă numai pentru utilizatorii care au activat unul dintre planurile de abonament.

Cu toate acestea, dacă nu veți obține portofelul pentru a descărca prezentările dvs., puteți opta pentru unul dintre formatele gratuite dintre PDF și PPT. În ambele cazuri, cu toate acestea, sigla Powtoon este aplicată prezentărilor exportate.

Acestea fiind spuse, pentru a descărca o prezentare de la Powtoon, legată de site-ul oficial al serviciului, faceți clic pe buton Autentificare, în dreapta sus, introduceți datele dvs. în câmpuri Email / Nume de utilizator și parolă și apăsați butonul Autentificare, pentru a vă accesa contul.

Acum, dacă ați creat deja una sau mai multe prezentări, găsiți secțiunea Powtoon-ul meu, apăsați pe opțiune export la prezentarea pe care intenționați să o descărcați și în casetă Descărcați vizibil în pagina recent deschisă, selectați formatul care vă interesează PDF și PPT. Apoi introduceți tasta titlu din prezentare în câmpul corespunzător, specificați categoria acesteia prin meniul derulant Selectați o categorie și faceți clic pe buton următor.

Descărcați prezentarea Powtoon

În cele din urmă, în secțiune calitate, aplicați marcajul de validare lângă opțiunea gratuită a interesului dvs. între Standard 480p și Calitate HD 720p, pentru a alege calitatea de export a prezentării și apăsați butonul Descărcați Powtoon, pentru a primi un e-mail cu linkul pentru a descărca fișierul. Deci, deschideție-mail în cauză și faceți clic pe buton Descărcare PDF sau Descărcare PPT, pentru a porni descărcarea.

Nu ați creat încă prezentări? În acest caz, tot ce trebuie să faceți este să alegeți unul dintre șabloanele gata de utilizare vizibile în apropierea articolului Ce tip de Powtoon ați dori să creați? sau faceți clic pe buton Powtoon gol, pentru a crea o prezentare de la zero.

După finalizarea creării prezentării dvs., nu trebuie decât să apăsați butonul Previzualizare și export, în partea dreaptă sus, faceți clic pe buton export și repetați procedura pe care am indicat-o în rândurile anterioare pentru a descărca proiectul în cauză pe computer.

Exportați o nouă prezentare pe Powtoon

Dacă trebuie să descărcați prezentarea în format video, așa cum se menționează în rândurile anterioare ale acestui ghid, trebuie să activați în mod necesar unul dintre planurile de abonare Powtoon.

  • pro: permite descărcarea prezentărilor și în format MP4 și oferă un spațiu de stocare de 2 GB (față de 100 MB din versiunea gratuită). În plus, vă permite să exportați maxim 5 prezentări pe lună (și maximum 60 pe an) fără sigla Powtoon. Costă 89 USD / lună sau 228 dolari / an.
  • Pro +: oferă toate avantajele versiunii Pro, dar permite exporturi nelimitate fără logo-ul serviciului și oferă un spațiu de stocare de 10 GB. Costă 197 $ / lună sau 348 USD / an.
  • agenție: pe lângă avantajele planului Pro +, oferă un spațiu de stocare de 20 GB și oferă funcții suplimentare, cum ar fi utilizarea animațiilor avansate în prezentările dvs. Costă 99 USD / lună cu facturare anuală.

Puteți activa oricând unul dintre planurile în cauză conectându-vă la contul dvs., făcând clic pe buton Cumpără acum, în dreapta sus și apăsând pe opțiune Ia plan pe abonamentul pe care îl preferi.

Cum se descarcă Powtoon gratuit pe smartphone-uri și tablete

Cum se descarcă Powtoon gratuit pe smartphone-uri și tablete

Powtoon este disponibil și ca aplicație pentru dispozitive Android și iPhone. Trebuie să știți, totuși, că aplicația în cauză nu vă permite să creați prezentări noi, ci doar să vizualizați și să distribuiți cele disponibile în contul dvs. În plus, vă permite să încărcați fotografii, videoclipuri și înregistrări vocale de pe dispozitiv, pentru a fi folosite ulterior pentru a crea noi prezentări de pe computer (sau de pe smartphone / tabletă prin browser).

Acestea fiind spuse, tot ce trebuie să faci pentru a descărca aplicația Powtoon este să accesezi magazinul de dispozitive, să localizezi aplicația în cauză și să începi să o descarci. Dacă aveți un smartphone sau o tabletă echipată cu Android, Prin urmare, începeți Play Store, apăsând pe pictograma acesteia (simbolul ▶ ︎ colorat), tastați „PowToon” în câmpul de căutare situat în partea de sus și atinge butonul Căutare.

Acum, localizați aplicația în cauză în rezultatele căutării (ar trebui să fie primul rezultat), atingeți pictograma Powtoon și apăsați butonul instala, pentru a porni descărcarea și instalarea aplicației.

Descărcați Powtoon pe Android

Dacă, pe de altă parte, aveți un iPhone, începețiApp Storeprin apăsarea pictogramei sale ( „A” alb pe fond albastru deschis) prezentați pe ecranul principal al „melafonino” dvs. și atingeți elementul Căutare, situat în meniul de mai jos.

În ecranul nou care apare, tastați „PowToon” în câmpul de căutare situat în partea de sus și atinge butonul Căutare, pentru a vizualiza rezultatele căutării. Acum, apăsați în sus PowToon (ar trebui să fie primul rezultat) și atingeți butonul obține pentru a începe descărcarea aplicației. Vi se poate cere să vă verificați identitatea prin Face ID, Touch ID sau introducerea parolei dvs. Apple ID.

După ce descărcarea este completă, indiferent de dispozitivul pe care îl aveți, apăsați butonul deschis sau selectați pictograma aplicației pentru a porni Powtoon, introduceți adresa de e-mail asociată contului dvs. în câmpul vizibil lângă pictograma plic, tastați în parolă în câmpul corespunzător și atingeți elementul Autentificare, pentru a vă autentifica și a vizualiza lista completă a prezentărilor dvs.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Italia. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul Aranzulla.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Italia, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by Andrea Izzo

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să conectați Chromecast

Cum să ia miere pe Minecraft