in , ,

Cum se descarcă echipele Microsoft | irsafari.com

Hotswingers Petreceri de swing

Unii dintre angajații tăi te-au rugat, atunci când este posibil, să poți lucra de acasă. Din acest motiv, ați lucrat imediat pentru a găsi un instrument care să le permită să schimbe rapid mesaje și documente, dar și să organizeze conferințe video și să organizeze întâlniri. Căutările dvs. s-au încheiat când l-ați găsit Echipe Microsoft, un serviciu foarte popular, disponibil și într-o versiune gratuită, care vă permite să faceți tot ce aveți nevoie. Din păcate, însă, toate încercările dvs. de a-l descărca nu au dat rezultatul dorit și, acum, nu mai știți unde să vă bateți capul pentru a reuși în intenția dvs.

Este cazul, am dreptate? Atunci permiteți-mi să spun că ați venit la locul potrivit la momentul potrivit. Cu ghidul de astăzi, de fapt, voi explica cum să descărcați echipele Microsoft pe computere, smartphone-uri și tablete și vă voi ghida în primele utilizări ale acestei soluții. În primul rând, vă voi arăta caracteristicile versiunii gratuite a serviciului și principalele diferențe dintre planurile plătite disponibile, oferindu-vă și prețurile fiecărui abonament. În continuare, veți găsi atât instrucțiunile de creare a contului pe echipe, cât și procedura detaliată pentru a descărca și instala software-ul în cauză pe toate dispozitivele.

Dacă sunteți de acord și nu așteptați să aflați mai multe, să nu pierdeți mai mult timp la chat și să treceți la acțiune imediat. Curaj: faceți-vă confortabil, luați tot timpul pe care îl considerați adecvat și dedicați-vă lecturii alineatelor următoare. Urmărind cu atenție instrucțiunile pe care urmează să vi le ofer și încercând să le pun în practică, sunt sigur că veți putea descărca echipele Microsoft și le veți putea folosi pentru a vă crea echipa. Lectură fericită!

index

Prețuri pentru echipele Microsoft

Prețuri pentru echipele Microsoft

Înainte să ajungem la inima acestui tutorial și să vă explicați cum să descărcați echipele Microsoft, vă poate fi util să știți care sunt costurile pentru utilizarea serviciului în cauză.

În primul rând, vreau să clarific că este posibil să descărcați echipele Microsoft pe computere, smartphone-uri și tablete fără costuri. Pentru a-l utiliza, însă, trebuie să activați un cont și, mai ales, să alegeți planul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Dacă intenția ta este să folosești Echipe Microsoft pentru a discuta și a face conferințe video cu colegii tăi, cu posibilitatea de a schimba și partaja fișiere (maxim 2 GB pe utilizator și 10 GB per grup) și de a lucra la documentele Office direct pe echipe, poți alege plan gratuit a serviciului, care oferă toate caracteristicile menționate și permite accesul la un număr nelimitat de utilizatori.

Alternativ, puteți lua în considerare unul dintre abonamentele Microsoft 365 (ex Office 365) care includ echipe Microsoft.

  • Microsoft 365 Business Basic: în ceea ce privește echipele Microsoft, oferă toate caracteristicile planului gratuit, cu posibilitatea de a atașa fișiere de chat de până la 1 TB per utilizator, dar care limitează accesul la 300 de utilizatori. În plus, oferă funcții pentru planificarea și înregistrarea întâlnirilor. Costă 4,20 euro / utilizator / lună + TVA cu facturare anuală. Mai multe informații aici.
  • Standard de afaceri Microsoft 365: pe lângă toate caracteristicile echipelor Microsoft incluse în planul de bază, vă permite să obțineți versiunile desktop ale Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access și Publisher. Costă 12,60 euro / utilizator / lună + TVA sau 10,50 euro / utilizator / lună + TVA cu facturare anuală. Mai multe informații aici.
  • Office 365 E3: permite accesul la un număr nelimitat de utilizatori și nu oferă limite pentru fișierele încărcate în chat. În plus, vă permite să organizați și conferințe audio. Costă 19,70 euro / lună / utilizator + TVA cu facturare anuală. Mai multe informații aici.

Cum se creează un cont pentru echipele Microsoft

Cum se creează un cont pentru echipele Microsoft

Creați un cont pentru echipele Microsoft este o procedură rapidă și ușoară care vă permite să vă asociați propriul dvs. Cont Microsoft (sau creează unul nou) la Echipe, operație necesară pentru a putea accesa serviciul atât de pe computer, smartphone și tabletă sau prin browser-.

Pentru a continua, conectați-vă la site-ul oficial al echipelor Microsoft, alegeți opțiunea Pentru companii, introduceți-vă pe ale voastre adresa de e-mail în câmpul corespunzător și apăsați butonul următor. Dacă aveți deja un cont Microsoft, puteți utiliza aceeași adresă de e-mail asociată contului respectiv.

Pe pagina recent deschisă, puneți o bifă lângă opțiune Pentru job (dacă alegeți elementul Pentru prieteni și rude vei fi sfătuit să descărcați Skype) și faceți clic pe buton următor. Acum, dacă ai ales să folosești un Cont Microsoft, introduceți-l parolă în câmpul corespunzător și apăsați pe element Autentificare, altfel faceți clic pe buton Creare cont, pentru creați un cont Microsoft.

Odată făcut acest lucru, introduceți datele cerute în câmpuri nume. nume de familie. Numele companiei și Țara sau zona geografică, apăsați butonul Configurarea echipelor, așteptați finalizarea configurației și ați terminat.

Dacă, totuși, intenția dvs. este să folosiți echipe Microsoft pentru școala dvs., alegeți opțiunea din pagina principală Echipe Pentru educație, introduceți tastaadresa de email a scolii în câmpul corespunzător și faceți clic pe buton Pentru a începe. Dacă școala dvs. este deja înscrisă în Office 365 Education, alegeți opțiunea de la care sunteți interesat profesor și student și urmați instrucțiunile afișate pe ecran pentru a crea contul de echipe.

Cum să descărcați echipele Microsoft gratuit

Acum ești pregătit Descărcați echipele Microsoft gratuit pe toate dispozitivele. În paragrafele următoare veți găsi procedura detaliată atât pentru a descărca și instala software-ul în cauză pe computerul dvs., cât și pentru a descărca aplicația Echipe pentru dispozitive Android și iPhone / iPad.

Cum se descarcă echipele Microsoft pe computerul Windows

Cum se descarcă echipele Microsoft pe computerul Windows

la descărcați echipa Microsoft pe computerul Windows, conectat la site-ul oficial al programului, faceți clic pe buton Descărcați pentru desktop și apăsați butonul Descarcă echipe, pentru a porni descărcarea.

După ce descărcarea este completă, faceți dublu clic pe fișier Teams_windows.exe și așteptați terminarea instalării automate a echipelor. În acest moment, introduceți adresa de e-mail asociată contului dvs. Microsoft (aceeași pe care o utilizați în urmă cu ceva timp pentru a vă înscrie la echipe) în câmp Adresa de autentificare, apăsați butonul Autentificare, introduceți-l parolă în câmpul corespunzător și faceți din nou clic pe buton Autentificare, pentru a vă autentifica.

Odată terminat, pe ecran Bine ați venit la echipe, apăsați butonul continuare, pentru a accesa ecranul de start al echipelor și a începe să creați și să gestionați echipa dvs. sau să vă alăturați unui grup existent.

Cum se descarcă echipele Microsoft pe Mac

Cum se descarcă echipele Microsoft pe Mac

Dacă vă întrebați dacă este posibil descărcați echipele Microsoft pe Mac, veți fi bucuroși să știți că răspunsul este pozitiv. Din nou, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la site-ul oficial Microsoft, să începeți descărcarea programului și apoi să îl instalați pe Mac.

Pentru a face acest lucru, conectați-vă la site-ul oficial al echipelor Microsoft și apăsați butoanele Descărcați pentru desktop și Descarcă echipe. După ce descărcarea este completă, faceți dublu clic pe fișier Teams_osx.pkg obținut, apăsați butonul continuare (de două ori la rând) și faceți clic pe element instala.

Apoi introduceți tasta parolă din contul de utilizator pe macOS și apăsați butonul Instalați software, pentru a începe instalarea echipelor Microsoft. În cele din urmă, faceți clic pe buton închide, pentru a închide fereastra și a începe programul.

Prima dată când porniți Echipe, introduceți adresa de e-mail asociată contului dvs. Microsoft în câmp Adresa de autentificare, faceți clic pe buton Autentificare, introduceți cea relevantă parolă în câmpul corespunzător și faceți din nou clic pe buton Autentificare, pentru a vă autentifica. În cele din urmă, faceți clic pe buton continuare, pentru a accesa ecranul principal Echipe și a începe crearea grupului de lucru.

Folosiți echipe pe Mac

Dacă, totuși, vedeți mesajul Încă nu utilizați echipe, dar îl puteți configura pentru organizația dvs., înseamnă că nu ați asociat încă contul Microsoft cu echipele. În acest caz, faceți clic pe buton Înscrie-te la echipe, pentru a accesa site-ul oficial al serviciului și urmați instrucțiunile pe care vi le-am oferit în alineatele dedicate crearea unui cont Microsoft Teams.

Cum se descarcă echipele Microsoft pe smartphone-uri și tablete

Cum se descarcă echipele Microsoft pe iPhohe

Așa cum am menționat în rândurile anterioare ale acestui ghid, echipele Microsoft sunt disponibile și ca aplicație pentru smartphone-uri și tablete. Tot ce trebuie să faceți pentru a-l descărca este să accesați magazinul dispozitivului dvs. și să începeți să îl descărcați.

Dacă aveți un smartphone sau o tabletă echipată cu Android, prin urmare, începeți Play Store, apăsând pe pictograma acesteia (simbolul ▶ ︎ colorat) de pe ecranul de start sau în sertarul aplicației, tastați „Echipe Microsoft” în câmpul de căutare situat în partea de sus și atinge butonul Căutare. Apoi localizați aplicația în cauză în rezultatele căutării, atingeți pictograma acesteia (una „T” alb pe un fond violet) și apăsați butonul instala, pentru a începe descărcarea și instalarea acestuia.

Ai un iPhone? Te întrebi cum să descărcați echipele Microsoft pe iPad? În acest caz, pornițiApp Storeprin apăsarea pictogramei sale ( „A” alb pe fond albastru deschis) prezentați pe ecranul principal al dispozitivului Apple și atingeți elementul Căutare, situat în meniul de mai jos. În ecranul nou care apare, tastați „Echipe Microsoft” în câmpul de căutare situat în partea de sus, atingeți butonul Căutare, pentru a vizualiza rezultatele căutării și apăsați pe Echipa Microsoft (ar trebui să fie primul rezultat). În cele din urmă, atingeți butonul obține pentru a începe să descărcați aplicația și ați terminat. Vi se poate cere să vă verificați identitatea prin Face ID, Touch ID sau introducerea parolei dvs. Apple ID.

Cum se utilizează echipele Microsoft din browser

Cum se utilizează echipele Microsoft din browser

Pe lângă descărcarea și instalarea echipelor Microsoft pe computer, trebuie să știți că puteți utiliza serviciul prin intermediul site-ului browser-. Toate browserele cele mai populare sunt acceptate, dar pe unele, cum ar fi Safari pentru Mac, serviciul se află într-o versiune de previzualizare și, prin urmare, este posibil ca unele funcții să nu fie pe deplin disponibile.

Acestea fiind spuse, dacă credeți că utilizarea browserului este soluția care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs., conectată la site-ul oficial al echipelor Microsoft, apăsați butonul Autentificare, introduceți detaliile contului în câmpuri E-mail, telefon sau Skype și parolă și faceți clic pe buton Autentificare, pentru a vă autentifica.

În acest moment, dacă v-ați creat deja echipa, ar trebui să vizualizați utilizatorii pe care i-ați adăugat, canalele create și conversațiile active. Făcând clic pe butoane Adăugați mai multe persoane și Creați alte canale, puteți adăuga alți utilizatori și crea noi canale.

Dacă totuși nu ați creat încă un grup, selectați opțiunea Alăturați-vă sau creați o echipă și, în noul ecran afișat, faceți clic pe buton Creați o echipă. În mod alternativ, puteți căuta un grup existent introducând numele său în câmp Căutați echipe, în dreapta sus.

Cum se activează echipele Microsoft plătite

Cum se activează echipele Microsoft plătite

Dacă ați activat versiunea gratuită a echipelor Microsoft, dar acum doriți să treceți la un plan de abonament, trebuie să știți că nu este necesar să descărcați o versiune nouă a echipelor, ci pur și simplu să activați abonamentul de interes direct de pe site-ul oficial Microsoft.

Pentru a continua, vă rugăm să vă conectați la Planurile echipelor și pagina de prețuri, găsiți planul pe care doriți să îl activați și faceți clic pe butonul relevant Cumpără-l acum. Apoi introduceți adresa de e-mail asociată contului dvs. Microsoft în câmp Introdu adresa de e-mail și apăsați butonul următor.

În acest moment, poate fi necesar să creați un cont nou pentru a activa planul ales. Dacă vedeți opțiunea Configurați contul, faceți clic pe el, introduceți datele cerute în câmpuri nume. nume de familie. Număr de telefon și Numele companiei și apăsați butonul următor.

Acum, puneți marcajul de lângă opțiunea care vă interesează SMS-uri și apel și apăsați butonul Trimiteți codul de verificare, pentru a primi un cod de securitate util pentru verificarea identității. Realizat și asta, în secțiune Creează-ți identitatea corporativă, alege opțiunea de la care te interesează Folosiți un nume de domeniu pe care îl dețineți deja și Adăugați mai târziu un domeniu personalizat și apăsați butonul Continuați și conectați-vă.

În sfârșit, dacă este disponibil pentru abonamentul ales, selectați planul de facturare pe care îl preferați lunar și anual, alegeți modalitatea de plată a interesului dvs. (card de credit sau debit sau cont bancar), introduceți datele în câmpurile corespunzătoare și faceți clic pe buton Plasați comanda, pentru a finaliza plata și a activa planul ales.

Trebuie să știți că puteți dezactiva abonamentul în orice moment accesând secțiunea Servicii și abonamente din contul tău.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum se face o copertă pentru telefonul mobil

Cum să vezi toate aplicațiile descărcate