in , ,

Cum se descarcă Disney plus pe Smart TV


Ați decis să vă abonați Disney +, serviciul de streaming deținut de compania Mickey Mouse. Cu toate acestea, ați dori să puteți vedea conținutul său pe Smart TV, pentru a vă bucura de toate filmele și seriile TV din catalog așezate confortabil pe canapea. Cu toate acestea, din cauza inexperienței dvs., nu știți să reușiți și din acest motiv, ați dori ajutor.

Dacă acesta este exact cazul și, prin urmare, dacă vă întrebați cum să descărcați Disney plus pe Smart TV veți fi fericit să știți că tocmai v-ați întâmplat la tutorialul potrivit și la momentul potrivit. În capitolele următoare ale acestui ghid, de fapt, vă voi oferi toate informațiile utile referitoare la subiect și vă voi explica în detaliu cum puteți descărca aplicația Disney + pe Smart TV. De asemenea, vă voi oferi câteva soluții alternative, utile în cazul în care doriți să utilizați serviciul chiar și pe televizorul non-inteligent.

Acestea fiind spuse, dacă sunteți acum curioși să aflați mai multe și, dacă abia așteptați să începeți, stați confortabil și luați doar câteva minute de timp liber pentru voi. Urmați cu atenție procedurile pe care urmează să le ilustrez, astfel încât să puteți reuși ușor și rapid în intenția pe care v-ați propus-o. În acest moment, trebuie doar să vă doresc o lectură bună și, mai ales, o viziune bună.

Index

Ce este Disney +

Ce este Disney +

Înainte să explic cum să descărcați Disney plus pe Smart TV permiteți-mi să vă ofer câteva informații preliminare despre serviciul de streaming al companiei Mickey Mouse.

Disney +de fapt, este serviciul de streaming Disney care include toate produsele de divertisment ale mărcilor legate de compania Mickey Mouse: pe lângă filmele de animație clasice Disney și noile filme de acțiune live, serviciul oferă, de asemenea, lungmetraje și scurtmetraje în catalog Pixardar și filme Minune, toate produsele de divertisment legate de universul din Razboiul Stelelor cum ar fi filme și seriale TV și multe altele.

Prețul serviciului este de 6,99 € pe lună sau 69,99 € pe an cu Proces gratuit de 7 zile dar nu există obligații de reînnoire. Disney + este, de asemenea, un serviciu multi-platformă care poate fi vizualizat de toate platformele hardware și software majore.

Printre principalele moduri de utilizare Disney + există, de fapt, posibilitatea de a o utiliza din browser, prin intermediul acesteia site oficial, de la smartphone-uri și tablete, prin aplicația pentru Android (începând de la Android 5.0 Și mai târziu), iPhone (actualizat la iOS 11 și versiunile ulterioare și e iPad (actualizat la iPadOS ) dar și pe dispozitive Kindle Fire cu sistem de operare FireOS. În ceea ce privește televizoarele Smart, este posibil să descărcați aplicația pe principalele modele de marcă LG. Samsung și de asemenea Android TV.

În mod alternativ, puteți vizualiza conținutul multimedia al serviciului pe televizorul non-inteligent, datorită ajutorului unor dispozitive precum Chromecasturi. Stick TV de foc. Apple TV HD / 4K. Aplicația poate fi descărcată și pe PlayStation 4 este Xbox One.

Cum se descarcă Disney + Smart TV

Fără a aduce atingere premiselor referitoare la conținutul catalogului pentru platforma de streaming Disney + și, de asemenea, cele referitoare la principalele moduri de utilizare a serviciului, să vedem împreună, pas cu pas, cum să descărcați aplicația pe Smart TV.

Operațiuni preliminare

Conexiune la Internet TV

Pentru a descărca aplicația din Disney + pe Smart TV, mai întâi trebuie să fiți conectat televizorul la Internet, pentru a accesa magazinul virtual al acestuia și, pentru a face acest lucru, descărcați aplicația cunoscutului serviciu de streaming.

Acestea fiind spuse, puteți face o conexiune prin cablu, utilizând cablul Ethernet: pentru a efectua această operație, luați un capăt al cablului în cauză și conectați-l la portul Ethernet relativ, care este de obicei situat în partea din spate a televizorului inteligent. Celălalt capăt al cablului, însă, ar trebui conectat la portul Ethernet situat în partea din spate a routerului.

În cazul în care doriți, conectați Smart TV-ul la Internet prin Wifi trebuie să efectuați această operație acționând prin meniu Setări a Smart TV.

De exemplu, pe LG Smart TV, porniți televizorul prin intermediul corespunzător buton roșu situat pe telecomandă, apoi apăsați butonul cu simbolul angrenajului de asemenea, situat pe telecomandă, pentru a afișa un meniu lateral pe ecran.

Acum, apăsați butonul simbol (…) situat în partea de jos a ecranului, pentru a deschide meniul Toate setările. În acest moment, apăsați pe element Reţea apoi pe formulare Conexiune Wifi.

Apoi, în acest ultim ecran, găsiți formularea care se referă la conexiunea dvs. de internet și apăsați pe ea pentru a vă conecta. În cele din urmă, dacă este necesar, introduceți tasta parola buton de acces și apăsați butonul Conectați.

În caz de îndoieli sau probleme în derularea procedurii pe care tocmai am indicat-o sau pentru mai multe informații despre aceasta, citiți tutorialul meu dedicat subiectului.

Instalați aplicația Disney +

Aplicația de televiziune Disney plus

După ce am explicat cum să conectați Smart TV la Internet, este timpul să ajungeți la inima tutorialului. În rândurile următoare vă voi explica, pas cu pas, procedurile necesare pentru descărcarea și instalarea aplicației Disney + pe Smart TV. În acest sens, ca exemplu, voi ilustra procedurile care trebuie efectuate pe Smart TV în posesia mea, un LG Smart TV de ultimă generație cu sistem de operare WebOS.

Acestea fiind spuse, pentru a începe, trebuie să porniți magazinul virtual implicit al Smart TV, care, numit Magazin de conținut LG, oferă acces la catalogul tuturor aplicațiilor descărcabile.

Pentru a face acest lucru, apăsați butonul meniu de pe telecomandă (simbolul casei), apoi derulați în meniul principal al Smart TV, localizați aplicația Magazin de conținut LG (simbolul unui sac de cumpărături) și apăsați pe pictograma sa, pentru a porni magazinul virtual LG.

Acum, utilizați motorul de căutare situat în partea de sus (pictograma lupa) pentru a localiza aplicația Disney +, tastându-i numele. După identificarea acesteia printre rezultatele căutării care vă sunt afișate, apăsați pe pictograma acesteia, pentru a afișa cardul de previzualizare, apoi apăsați pe buton Instalare, pentru a începe descărcarea și instalarea automată.

În acest moment, așteptați câteva secunde, astfel încât procedura de descărcare și instalare să fie finalizată automat după care, porniți aplicația, apăsând butonul Începe.

Aplicația Disney + Smart TV

În sfârșit, pentru a utiliza serviciul de streaming, apăsați butonul Autentificare în ecranul principal din Disney +, pentru a vă autentifica cu datele contului la care v-ați abonat și pentru a profita de tot conținutul multimedia din catalog. Nu credeai că va fi atât de ușor, nu-i așa?

Alte moduri de a viziona Disney + la TV

Alte moduri de a viziona Disney + la TV

Dacă nu dețineți un Smart TV, dar ați dori totuși să vedeți Disney + la TV puteți obține acest lucru folosind dispozitivele care vă permit să faceți Smart un televizor.

Așa cum s-a spus în capitol dedicat informațiilor privind serviciul de streaming deținut de compania Mickey Mouse, Disney + acceptă redarea de media de pe Chromecasturi, astfel încât să puteți trimite transmisia acționând prin aplicația de service pentru Android este iPhone/iPad.

În mod alternativ, puteți instala aplicația pe dongle-ul Amazon, Stick TV de foc. În plus, Disney + suporturi Apple TV HD / 4K, atât în ​​ceea ce privește posibilitatea descărcării aplicației dinMagazin de aplicații de la Apple TV, dar și prin începerea difuzării din aplicația Disney + pentru iPhone/iPad, prin urmare, folosind AirPlay.

În cele din urmă, subliniez că aplicația poate fi descărcată și în PlayStation 4 este Xbox One. În acest sens, pentru mai multe informații despre aceasta, consultați ghidurile pe care le-am legat cu privire la funcționarea acestor dispozitive, precum și la tutorialul meu dedicat în profunzime funcționării Disney + în care am explicat în detaliu cum se utilizează serviciul de streaming pe toate platformele pe care este disponibil.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

13168 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum funcționează GoFundMe | irsafari.com

Cum să recuperați fișierele șterse gratuit de pe unitatea pen