in , ,

Cum se creează un PEC personal

Hotswingers Petreceri de swing

De ceva timp, ați auzit despre acest lucru PEC, adică din mail confirmat. După ce te-ai gândit la asta timp îndelungat, ești convins că ar putea fi util și pentru tine, dar pur și simplu nu știi pe ce serviciu să te bazezi. Așa este, nu-i așa? Atunci veți fi încântați să știți că sunteți pe ghidul potrivit.

Astăzi, de fapt, am decis să vă explic prin fir și prin semn cum să creezi un PEC personal ilustrând ofertele principalilor furnizori ai acestui serviciu și încearcă să vă explice, în cel mai simplu mod posibil, cum funcționează e-mailul certificat.

Așadar, faceți câteva minute de timp liber, faceți-vă confortabil și citiți tutorialul meu, datorită căruia veți descoperi toate metodele, costurile și funcționalitatea PEC. Îți doresc o lectură bună și o treabă bună!

 • Informații preliminare
 • Cum să creezi un PEC personal gratuit
 • Cum se creează un PEC personal plătit
 • Informații preliminare

  Informații despre PEC

  Înainte de a explica în detaliu cum puteți obține o cutie PEC, permiteți-mi să vorbesc despre acest instrument mai detaliat. Trebuie să știți, în primul rând, că e-mailul certificat a fost creat în scopul de a permite comunicațiile electronice cu valoare juridică și cu confirmare de primire, cum ar fi ceea ce se poate obține prin trimiterea unei scrisori recomandate cu bon de întoarcere.

  PEC diferă de e-mail-ul normal tocmai pentru certificarea de primire și trimitere, ceea ce poate garanta valoarea legală comunicării.

  Până în prezent PEC este obligatoriu numai pentru întreprinderi, inclusiv proprietățile unice (care trebuie să înregistreze cel puțin un cont PEC în Registrul societăților începând cu 30 iunie 2013) și pentru Freelanceri înscriși într-o comandă sau colegiu, dar utilitatea sa este fără îndoială și pentru restul cetățenilor. Printr-o casetă PEC este posibil, de fapt, să evitați trimiterea de mailuri înregistrate și să obțineți o comunicare legal valabilă în perioade extrem de rapide între persoane private, cu companii sau cu administrațiile publice.

  Tocmai pentru aceste caracteristici, știți că pentru a activa o casetă PEC, va trebui în orice caz dovedeste-ti identitatea la furnizorul pe care veți alege să vă bazați (adică compania care furnizează serviciul, există mai multe pe care le puteți contacta). Datele pe care vi le va solicita furnizorul de servicii vor permite, prin urmare, sistemului să certifice trimiterea și primirea comunicațiilor de la dvs., fără niciun fel de operațiune suplimentară.

  În ciuda multiplelor niveluri de control și validare la care sunt supuse comunicațiile care se realizează prin PEC, din punctul dvs. de vedere, gestionarea unei căsuțe de e-mail certificate va fi exact aceeași cu cea a oricărei alte căsuțe de e-mail, cum ar fi Gmail sau servicii similare. De fapt, îl puteți folosi într-un client normal, prin aplicația smartphone și, în unele cazuri, prin intermediul panoului Web; toate fără a utiliza carduri inteligente sau alte dispozitive speciale.

  Acestea fiind spuse, aș spune că mergeți direct la acest punct. Deci, sunteți gata să aflați cum să creezi un PEC personal? Găsiți totul explicat în detaliu în capitolele următoare!

  Cum să creezi un PEC personal gratuit

  Cel mai probabil, vă întrebați dacă este posibil creați un PEC personal gratuit. Ei bine, răspunsul este da, dar pentru o perioadă limitată de timp. Unii furnizori, de fapt, oferă o perioadă de încercare, uneori chiar destul de extinsă, în care este posibil să deschideți o casetă PEC și să o utilizați gratuit. La sfârșitul perioadei de încercare, puteți alege dacă păstrați caseta PEC (prin înscrierea la un abonament) sau o anulați. Pentru a afla despre aceste oferte, citiți mai departe.

  Cum se creează un Pmail Legalmail

  Creați un PEC cu Legalmail

  Legalmail este un furnizor puternic orientat către lumea profesioniștilor. Propune trei planuri diferite pentru căsuțele poștale PEC: planul Bronz, cea mai ieftină (25 de euro pe an + TVA), oferă o cutie de 5 GB cu arhivă de securitate, acces mobil și notificări prin SMS, dar nu include nicio perioadă de încercare gratuită. Plan Aur, cea mai scumpă dintre cele trei, oferă o cutie de 15 GB cu arhivă de securitate, acces mobil și notificări SMS pentru 75 de euro pe an + TVA.

  Plan ArgintÎn cele din urmă, oferă 6 luni de mail gratuit certificat cu 8 GB spațiu, arhivă de securitate, acces mobil și notificări prin SMS. După perioada de încercare, serviciul costă 39 de euro + TVA pe an.

  Deci, dacă doriți să profitați de cele 6 luni de mail gratuit certificat prin activarea planului Argint, Viziteaza Site oficial legalmail. Acum apăsați elementul de meniu din stânga Cutie gratuită pentru 6 luni și, pe pagina următoare, butonul Activați acum contul dvs. gratuit.

  Apoi tastați adresa PEC pe care doriți să o activați, pentru a verifica dacă aceasta este disponibilă, apăsați butonul Verifica și apoi butonul Creează un cont. Apoi completați formularele care vă sunt propuse și trimiteți documentația solicitată, respectiv contractul semnat și cartea de identitate, la InfoCert.

  La sfârșitul procesului de activare, veți putea accesa căsuța poștală PEC de la panou web, de la aplicație la Android este iOS / iPadOS și de la orice program de e-mail pentru PC sau Mac. Puteți găsi parametrii IMAP pe care să-i utilizați pe Site-ul InfoCert.

  Cum se creează un PEC Register.it

  Creați un PEC cu Registru

  Register.it oferă un plan care include o încercare gratuită a serviciului său PEC. Acest plan se numește PEC agil și are un cost anual de 33,90 EUR + TVA, care garantează o cutie de 2 GB plus acces mobil și notificări prin SMS. Alternativ, puteți alege planul PEC Unica care pentru 34 de euro / an oferă o cutie poștală de 3 sau 5 GB, acces mobil și notificări prin SMS, fără a oferi totuși o perioadă de încercare gratuită.

  Dacă doriți să profitați de oferta Register.it și să activați caseta PEC gratuită în câțiva pași, vizitați mai întâi site-ul oficial al furnizorului și apăsați butonul Activați gratuit. Apoi bifați caseta referitoare la acceptarea condițiilor de serviciu și apăsați butonul Continua, a continua.

  Completați acum formularul care vă este propus cu toate dvs. date personale și datele dinAdresa PEC vrei să creezi; apoi apăsați butonul Continua, verificați identitatea dvs. (trimițând documentația necesară la Register.it) și configurați PEC-ul în clientul dvs. de e-mail, utilizând parametrii IMAP descriși în această pagină web sau accesați caseta prin panou web.

  Cum se creează un PEC personal plătit

  Dacă nu sunteți interesat de încercări gratuite sau, în orice caz, soluțiile enumerate mai sus nu v-au convins, puteți arunca o privire la oferte ale altor furnizori, care oferă soluții pentru toate bugetele și toate nevoile, dar fără încercarea inițială gratuită: aici sunt cele mai interesante.

  Cum se creează un PEC Aruba

  Creați un PEC cu Aruba

  aruba, compania italiană renumită care operează în lumea serviciilor de găzduire, domenii și servicii, cum ar fi semnătura electronică și poștă certificată, oferă planul Standard PEC la 5 euro + TVA pe an, cu o cutie de 1 GB (pentru primul an, apoi 7,90 euro + TVA pe an). Abonamentul include, de asemenea, un serviciu anti-spam și scanarea mesajelor antivirus.

  Cu toate acestea, dacă planul PEC Standard este prea limitat, știți că planul este disponibil Pro, care pentru 25 de euro + TVA pe an oferă o cutie de 2 GB cu 3 GB de arhivă și notificare prin SMS și planul premiu care la prețul de 40 de euro + TVA pe an include o cutie de 2 GB cu 8 GB de arhivă și notificări prin SMS.

  Pentru a crea adresa de e-mail certificată cu Aruba, accesați site-ul furnizorului, apasa butonul Cumpără corespunzător denumirii planului pe care l-ați ales (de ex. Standard) și apoi apăsați butonul Continua. Acum apăsați butonul conectare și completați procesul de înregistrare și creare a căsuței completând formularele care vă sunt propuse.

  Pentru a activa serviciul PEC, vi se va cere să vă verificați identitatea în conformitate cu indicațiile Aruba în sine. Vei putea apoi să-ți accesezi inbox-ul prin intermediul panou web, aplicație pentru Android este iOS / iPadOS sau puteți configura clientul dvs. de e-mail folosind parametrii găsiți în ghidul meu dedicat.

  Cum se creează un PEC Poste Italiane

  Creați un PEC cu Poste Italiane

  Un alt manager PEC foarte ieftin este Post italian, care oferă planul PEC Baza privată la un cost de 5,50 euro + TVA pe an. Acest plan include o cutie poștală de 100 MB, cu 200 de e-mailuri disponibile pe zi. Planurile de afaceri sunt însă numite Baza PEC este Afaceri PEC avansate și au prețuri variabile și trebuie definite cu departamentul de vânzări. În orice caz, acestea includ cinci căsuțe poștale PEC cu 1 GB spațiu și 200 de loturi zilnice.

  Dacă doriți să deschideți o casetă PEC personală cu Poste Italiane, conectată la site-ul oficial al serviciului și faceți clic pe element Cumpara online, în secțiunea Ești persoană particulară? situat în dreapta jos. Conectați-vă la contul dvs. pe site-ul Poste Italiane sau creați unul nou făcând clic pe element conectare. Apoi, urmați instrucțiunile furnizate de Poste Italiane pentru a deschide căsuța poștală certificată în câteva minute.

  Din nou, vi se va solicita validarea identității dvs. prin trimiterea contractului PEC semnat furnizorului și copierea unui document de identitate valabil. Odată activat, puteți configura PEC pe clientul dvs. de e-mail preferat cu parametrii IMAP pe care îi găsiți pe site-ul Poste Italiane sau folosiți panou web.

  Cum se creează un PEC KOLST

  Creați un PEC cu KOLST

  KOLST este un alt furnizor de luat în considerare, deoarece oferă servicii PEC la prețuri foarte competitive.

  Plan Inteligent oferă, pentru 5 euro pe an + TVA, o cutie de 1 GB pe domeniul peceasy.com sau peceasy.it, trimitere nelimitată, acces prin Webmail, scanare antivirus și alerte prin e-mail.

  Următorul plan, Domeniul 5, costă 10 euro pe an + TVA și adaugă posibilitatea de a avea un domeniu personalizat. Dimensiunea cutiei crește, de asemenea, la 5 GB. În sfârșit, există și planul Domeniul 10, de la costul de 30 de euro pe an + TVA, care oferă toate avantajele planului Domeniul 5 cu confirmare de primire, tot prin SMS, și cu spațiu crescut la 10 GB.

  Pentru a achiziționa o cutie PEC cu KOLST, conectați-vă la site-ul oficial al furnizorului și apăsați butonul Cumpără plasat sub numele planului de interes. Apoi alegeți domeniu și apăsați butonul Verifica. Acum continuați completând expertul pentru activarea adresei de e-mail.

  Puteți configura clientul dvs. de poștă făcând referire la indicațiile vizibile pe Site-ul KOLST (după ce faceți clic pe element Trebuie să configurez căsuțele din programul meu. Care sunt serverele dvs. de poștă pentru PEC?) sau vă puteți conecta de la panou web.

  Cum se creează un PEC gratuit

  Creați un PEC cu Libero

  De asemenea Poșta PEC gratuită oferă utilizatorilor săi un serviciu de e-mail certificat excelent, disponibil atât pentru utilizatori privați, cât și pentru companii. Libero oferă două planuri de a alege dintre: PEC familial, din 14,99 € / an (inclusiv TVA), care include 1 cutie PEC cu spațiu de stocare de 1 GB și PEC nelimitat că, în schimb, cu prețul 25 euro / an + TVA, oferă 1 cutie PEC și spațiu nelimitat.

  Pentru a crea o casetă PEC cu Libero, pur și simplu conectați-vă la pagina principală a serviciului și apăsați butonul Permite. Apoi apăsați butonul creează cont și introduceți datele necesare, pentru a vă înregistra la serviciu.

  În ceea ce privește ceilalți manageri, acum trebuie să completați formularul propus pentru verificarea identității. Apoi introduceți toate datele dvs. personale, inclusiv cod fiscal sau TVAși finalizați procedura de activare a poștei certificate, trimițând documentația semnată furnizorului (anexându-i-o o copie pe două fețe a cărții de identitate sau declarația de certificare înlocuitoare în cazul companiilor sau al proprietăților unice).

  Parametrii de inserat în clientul de poștă, dacă aveți nevoie de aceștia, pot fi consultați pe site-ul Site-ul Libero, altfel vă puteți autentifica de la Webmail sau aplicație pentru Android este iOS / iPadOS.

  Alte oferte PEC

  Creați un PEC cu alți furnizori

  Dacă serviciile pe care le-am enumerat nu corespund nevoilor dvs. sau dacă sunteți curioși să aflați ce alte companii oferă o casetă PEC, vă recomand să consultați lista oficială a operatorilor autorizați să furnizeze servicii PEC pe site-ul webAgenția digitală Romania și lista de alte oferte PEC interesant pe care îl propun mai jos.

  Escorte galati

  SEO MARKETING

  What do you think?

  25892 points
  Upvote Downvote

  Written by admin

  Comments

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Loading…

  0

  Cum să activați comentariile pe YouTube

  Programe de editare video Mac