in , ,

Cum se configurează Mi Band -irsafari.com

Hotswingers Petreceri de swing

După ce am cult ghidul meu dedicat cei mai buni trackers de fitness și auzind vești bune de la toți prietenii tăi, și tu ai categorie să cumperi Armata Mi, adineauri celebrul brățar Xiaomi Smart. Cu toate acestea, fiind la rata de asigurare experiență cu iest tip de auxiliar, nu sunteți convins cum să procedați la configurare și, din iest cauza, ați a voi din nou ajutorul meu. Este cazul, am lege? Așadar, permiteți-mi să spun că astăzi este ziua voastră norocoasă!

Cu iest calauza, de fenomen, voi lamuri valoare absoluta de configurare a Mi Band oferindu-ți toate informațiile necesare pentru a poseda izbanda în intenția ta. În afară de a vă arăta procedura detaliată pentru a a se intovarasi tagma inteligentă cu smartphone-ul dvs. și a a rotunji rata de asigurare configurație, vă voi arăta și cum să gestionați setările referitoare la ecranul Mi Band și cum să configurați notificările aplicațiilor de procent. Cum zici? Drept acesta ai vrut să știi? Atunci, nu amânați mai mult și aprofundați pripeste subiectul.

Barbatie: faceți-vă comod, purtați-vă Mi Band și, smartphone-ul în mână, dedicat lecturii următoarelor paragrafe. Vă asigur că, urmând cu atenție instrucțiunile pe cine urmează să vi le ofer și încercând să le pun în practică, veți a se cuveni a se profila tagma inteligentă Xiaomi fără să întâmpinați niciun fel de problemă. Acestea fiind spuse, tot ce musai să fac este să-ți doresc o descifrare bună și să-ți faci un duium fericire pentru toate!

indice

Configurație inițială

Dacă intenția dvs. este să configurați inițial una nouă Armata Mi, musai să știți că procedura este simplă și rapidă. Tot ce musai să faceți este să descărcați aplicația Mi Fit pentru Android sau iOS pe smartphone-ul dvs. și conectați-l pe aiesta din urmă la tagma inteligentă Xiaomi. Pentru a lamuri cum configurați Mi Band, Voi lua ca referință un Mi Band 4 cine, la momentul redactării acestui calauza, este cel mai proaspat prototip liber pe piață.

Cum puteți conecta Mi Band la telefon

Cum se configurează Mi Band

După descărcarea aplicației Potriviți-mă pe smartphone-ul dvs., începeți aiesta din urmă și, dacă aveți inca un partida Mi Fit, introduceți datele în câmpuri Introdu inainta de e-mail și Introduceți cuvant și apăsați butonul Legalizare, pentru a vă legaliza.

Dacă totuși nu aveți încă un partida, alegeți opțiunea Creați un partida, apăsați pe element galvanic Selectați țara / regiunea, pentru a a arata țara de reședință (de ex. Italia), specificați-vă inainta de e-mail în câmpul corespunzător și creați o parolă (cel puțin 8 caractere) pentru a fi utilizată pentru a accesa Mi Fit, introducând-o în câmp Introduceți cuvant.

În cele din urmă, tastați caracterele afișate pe ecran în câmp Introduceți codul, aplicați marcajul pentru a admite diplomatie de confidențialitate și atingeți butonul Înregistrare, pentru a vă fauri contul. Vă rugăm să rețineți că puteți accesa și Mi Fit folosind un Cont Google, al tău Cont Facebook, un partida Mi (contul Xiaomi) sau, dacă utilizați un iPhone, al tău ID Apple.

Apatic de valoare absoluta stilat pentru a accesa Mi Fit, pe ecran profilul introduceți datele cerute în câmpuri poreclă. sex. Noroc nașterii. înălțime. influenta și Scopul activității și apăsați butonul făcut.

Numaidecat, pentru conectați Mi Band la Android, Atingeți opțiunea brățară vazut pe ecran Selectați dispozitivele cine vor fi asociate, apăsați pe element galvanic admite, pentru a ingadui dispozitivului să colecteze informații contra activitatea dvs., ritmul cardiac și somnul și când apare ecranul Cercetări în rastimp, apropiați Mi Band de telefonul dvs. smartphone, asigurându-vă că aiesta din urmă este harnic pe smartphone Bluetooth.

De atare, dacă ecranul de bandă inteligentă nu este harnic, atingeți capsa tactil actual în partea de jos a ecranului în sine, pentru a-l a lucra. Procedura este de atare identică pentru conectați Mi Band la iPhone.

Căutați Mi Band

Dacă totuși ați făcut inca rata de asigurare configurație a aplicației Mi Fit și nu vedeți ecranul în cauză, tot ce musai să faceți este să accesați secțiunea pregătire, Apăsați butonul +, în dreapta sus și alegeți elementul brățară. Alternativ, atingeți opțiunea profilul vazut în meniul cuprins în partea de jos și selectați elementele Adăugați mecanism și brățară.

Urgent ce telefonul dvs. detectează Panglica Mi, pe ecranul celor două dispozitive veți a gini scrisul Confirmă pe brățară și Împerechează telefonul?. Atunci apăsați butonul , pentru a termina conexiunea și ați terminare.

Conectați Mi Band și telefon

Dacă totul a decurs prezentabil, ar a cauta să iata mesajul Sambras cu izbanda pe ecranul Mi Band, indicând faptul că aiesta din urmă este conectat la telefon și este incheia de practicare.

Cum se configurează Mi Band în italiană

Cum se configurează Mi Band în italiană

Dacă vă întrebați cum să configurați Mi Band în italiană, musai să știți că tot ce musai să faceți este să actualizați firmware-ul dispozitivului și că procedura este total automată. De fenomen, după ce rata de asigurare configurație a benzii dvs. inteligente a fost finalizată, va începe actualizarea soft, cine prevede, de atare, traducerea completă a meniurilor sauca în italiană.

Dacă nu, puteți a proba dacă există noi actualizări folosind aplicația Mi Fit de pe smartphone. Pentru a a efectua iest mestesug, lansați aplicația în cauză, selectați elementul profilul, atingeți opțiunea Mi Smart Band (sau pe intitulare pe cine l-ați ortac cu Panglica Mi) și, în noul ecran afișat, apăsați pe element galvanic Verificați dacă există actualizări.

Cum se configurează ecranul Mi Band

Cum se configurează ecranul Mi Band

Odată ce rata de asigurare configurație a Mi Band-ului dvs. a fost finalizată, sunteți incheia să o personalizați după cum considerați de cuviință. În intaiul rând, vă sfătuiesc să accesați secțiunea din ecran din tagma inteligentă, pentru a-i a se profila luminozitatea, setați blocarea afișajului, alegeți suprafața de vizionare (ecranul vazut în cadran) pe cine îl preferați și multe altele.

Pentru a accesa setările referitoare la ecranul Mi Band-ului dvs., luați smartphone-ul cu cine aiesta este ortac, porniți aplicația Mi Fit, selectați opțiunea profilul și, în noul ecran afișat, atingeți elementul Armata Mi (sau numele ortac cu dispozitivul).

Numaidecat, dacă intenția dvs. este de a a lucra funcția cine ingadui activarea automată a ecranului Mi Band când ridicați încheietura, apăsați pe glas Ridicați încheietura pentru a vizualiza informațiile (de două ori la rând) și alegeți opțiunea Toată ziua.

Alternativ, puteți selectiona elementul planificate, cine vă ingadui să activați această caracteristică într-un rastimp de masura predefinit (cine musai setat acționând peste opțiunilor Ora de plecare și Ora de sfârșit). Din același ecran puteți seta și rapiditate de motivare afișare, alegând oarecare dintre articolele disponibile intreg și impresionabil.

Activați funcția de ridicare a pulsului pe banda Mi

Accesând secțiunea în troc Setări afișare din aplicația Mi Fit puteți a muta ordinea elementelor vizibile din meniul nodal al Mi Band. De chip, dacă glisați în jos pe ecranul de bandă inteligentă, doriți mai întâi să afișați articolul pregătire, țineți degetul pe pictograma din trei liniuțe referitoare la opțiune pregătire, Trageți-l în rata de asigurare poziție (pripeste după glas Terminal brat) și atingeți butonul Salvați, în dreapta sus.

Cum zici? Doriți să schimbați luminozitatea ecranului sau să setați blocarea afișajului? În iest caz, musai să accesați secțiunea afișa nemijlocit de la Mi Band. Pentru a a efectua iest mestesug, activați ecranul brățării Xiaomi Smart, glisați de sus în partea de jos a afișajului și apăsați pe element galvanic mai numeros. Numaidecat, derulați în jos meniul, selectați elementul Setări și atingeți opțiunea de procent.

  • strălucire: prin apăsarea butoanelor + și ingadui creșterea și scăderea luminozității afișajului.
  • Ecranul de barare: prin mutarea pârghiei de la de pe la harnic și apăsând butonul , vă ingadui să activați blocarea afișajului. Pentru a a efectua iest mestesug, după activarea ecranului Mi Band, este indispensabil să glisați de jos în sus pentru a-l a elibera și a accesa diversele funcții.
  • Prohibitie automată: este opțiunea cine vă ingadui să alegeți după cât masura (6. 7. 8. 9 sau 10 secunde) musai să dezactivați ecranul Mi Band după ce ați fost activat. Alternativ, puteți a indemna opțiunea lipsă cine oprește afișajul reflex după 4 secunde.

Vorbind contra luminozitatea ecranului, subliniez că accesând secțiunea Mod de intunecime din aplicația Mi Fit instalată pe smartphone-ul dvs., puteți a lucra valoare absoluta în cauză, ceea ce vă ingadui să reduceți reflex luminozitatea ecranului Mi Band în anumite intervale de masura.

În cele din urmă, dacă intenția ta este să schimbi fața virtuală a benzii inteligente, poți acționa atât din setările Mi Band, cât și din aplicația Mi Fit. În intaiul caz, accesați secțiunea mai numeros, alegeți opțiunea afișa, derulați de jos în sus și alegeți Watchface preferi.

Pentru a vizualiza inventar completă a suprafețelor disponibile, lansați aplicația Mi Fit, selectați opțiunea profilul, apăsați pe element galvanic Mi Smart Band și atingeți opțiunea Setări afișare brățară. În noul ecran cine apare, apăsați pe Watchface de interesul dvs. și atingeți butonul Sincronizați fața ceasului, pentru a-l adăuga reflex la Mi Band.

Schimbă suprafața de vizionare pe Mi Band

În mod alternativ, puteți fauri singuri o suprafață de vizionare accesând secțiunea din nou Setări afișare brățară din aplicația Mi Fit și selectarea filei deprindere. Atunci a indemna șablonul pe cine îl preferi, apasă butonul Schimbați tapetul și alegeți una dintre opțiunile disponibile selectiona, pentru a folosi o poza disponibilă pe smartphone-ul dvs. sau Faceți fotografii, pentru a lua oarecare pe loc.

Atunci selectați butonul masla de interesul dvs. (este utilizat pentru scrierea pe ecran, cum ar fi ora, timp și numărul de pași) și apăsați butonul Sincronizați fața ceasului, pentru a actualiza Panglica Mi cu nouar funcție de vizionare.

Cum puteți a se profila notificările Mi Band

Cum puteți configura notificările Mi Band

După cum știți prezentabil, Mi Band este avizat să afișeze notificări legate de unele aplicații instalate pe smartphone. Pentru a a se cultiva cele mai recente postări de la WhatsApp și telegramă, primiți notificări contra Facebook și Instagram sau aflați oricine apelează (cu posibilitatea de a recuza apelul) fără să ridicați telefonul, este indispensabil configurați notificările și activează-i pe cei de interesul tău.

Pentru a a efectua iest mestesug, lansați aplicația Mi Fit, accesați secțiunea profilul, apăsați pe element galvanic Mi Smart Band, Selectați opțiunea Notificări pentru aplicații și, în noul ecran afișat, mutați pârghia lângă aplicația cine vă interesează (de ex. Potriviți-mă. WhatsApp. delegat. Facebook. telegramă. Instagram. YouTube etc.) din OFF la ON, pentru a a lucra notificările.

Dacă, pe de altă molecula, doriți să activați notificările referitoare la apelurile primite, atingeți elementul Apeluri primite, deplasați pârghia lângă opțiune Alerte de apeluri primite din OFF la ON și, dacă doriți, de atare, să vizualizați numărul de telefon (sau numele persoanei cine vă apelează dacă este actual în contactele dvs.), asigurați-vă că funcția este activată Vizualizați informațiile de le-gatura. De atare, mișcând pârghia lângă element galvanic Întârziați alertele din OFF la ON, puteți, de atare, să setați o întârziere pentru notificatie (de ex. Vibrează la 3 secunde după intaiul verigheta).

Apeluri primite Mi Band

În sfârșit, subliniez că puteți a lucra și notificări pentru SMS, e-mailuri primite și pentru atingerea obiectivelor stabilite în aplicația Mi Fit. Pentru a a efectua iest mestesug, apăsați pe element galvanic mai numeros și, în noul ecran cine apare, mutați pârghia pentru opțiuni SMS-uri. E-mail și Obiectivele realizate din OFF la ON.

Cum zici? Doriți să aveți mai multe personalizări pentru notificări, cum ar fi posibilitatea de a a nesocoti unele dintre ele? În iest caz, puteți lua în considerare aplicația Notifica & fitness pentru Mi Band, liber fuga pentru dispozitivele Android, cine oferă numeroase funcții, inclusiv personalizarea notificărilor și asistența pentru emoji (cine nu sunt vizibile în mod adevarat pe Mi Band). Pentru a a rasufla mai multe, vă las în ghidul meu dedicat aplicație pentru Mi Band.

Cum se configurează instrumentele Mi Band

Cum se configurează instrumentele Mi Band

Căutați o regim de configurare Mi Band Tools? Apoi vă sfătuiesc Instrumente de bandă Mi: este o aplicație plătită (3,69 euro) pentru dispozitivele Android cine vă ingadui să personalizați sistemul de notificări și monitorul de frecvență cardiacă Mi Band. Pe lângă capacitatea de a a adapta notificările referitoare la apelurile primite și aplicațiile acceptate, oferă o funcție de alarmă inteligentă, utilă pentru o revenire mai „blândă” și un mod de solicitare pui de margica cucului urmărirea somnului în timpul odihnilor scurte, Panglica Mi începând să vibreze apoi când simte că restul a bubuire destul.

Tot ce musai să faci configurați instrumentele Mi Band, este să porniți aplicația în cauză pe smartphone-ul dvs. și, ținând tagma Mi lângă telefon, urmați instrucțiunile afișate pe ecran pentru a a se intovarasi cele două dispozitive.

După ce faceți iest mestesug, apăsați butonul ☰, în stânga sus, și localizați secțiunea cine vă interesează: notificări pentru a gestiona notificările aplicațiilor (Aplicații), la contacte (Contacte) și pentru a a lucra și gestiona alarmele (ceasuri de alarmă); acţiuni pentru a a lucra valoare absoluta margica cucului (Ia un pui de margica cucului) e carapace pentru a a se salaslui obiective zilnice, pentru a gestiona alertele de sedere și a a lucra / dezactiva vibrația Mi Band pentru notificări specifice.

Salvatore Aranzulla

Salvatore Aranzulla este cel mai cult blogger și raspanditor IT din Italia. Curent pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de sirag tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul Aranzulla.it, oarecare dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Italia, în cine răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by Andrea Izzo

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Programe IPod -irsafari.com

Cum se a se aseza Google bar pe Android -irsafari.com