in , ,

Cum se clasează pe GTA Online


Când într-un joc video apare scrierea referitoare la faptul că personajul dvs. a crescut la nivel, simțiți întotdeauna o anumită satisfacție. Pe de altă parte, să vezi că rezultatele eforturilor tale sunt întotdeauna frumoase și, prin urmare, înțeleg foarte bine de ce intenționezi să „nivelezi” cât mai mult chiar și în interior GTA Online, modul online de GTA 5, în care încerci doar, dar asta te-a cucerit deja.

Tocmai din acest motiv v-ați întâmplat la tutorialul meu, nu? Caută sfaturi pentru cum să crești rangul pe GTA Online cât mai rapid, am dreptate? Atunci nu vă faceți griji, voi încerca să vă ajut. Totuși, așa cum am mai spus, este nevoie de mult efort pentru a obține rezultate concrete. În cazul titlului Rockstar Games, acest lucru se traduce prin finalizarea activităților din lumea jocurilor, care poate fi, de asemenea, complexă.

În ciuda acestui lucru, nu vă faceți griji: în acest ghid vă voi explica tot ce trebuie să știți despre subiect și vă voi oferi diverse „sfaturi”, sper utile, despre cum să atingeți obiectivul dvs. în cel mai scurt timp posibil. Vino atunci: tot ce trebuie să faci este să-ți faci timp liber și să urmezi indicațiile rapide de mai jos. Acestea fiind spuse, nu mai este nimic de făcut decât să vă doresc să citiți și să vă bucurați!

Index

Informații preliminare

Obține RP GTA online

Înainte de a intra în detalii despre procedura de mai jos cum să crești rangul pe GTA Online, Cred că s-ar putea să vă intereseze să aflați mai multe despre cum se gestionează „nivelurile” în cadrul titlului Rockstar Games.

Ei bine, așa cum se întâmplă adesea în modurile online, personajul dvs. are un nivel, care în acest caz este definit rang. Simplu, este vorba despre reputația pe care o câștigați pe teren jucând jocul Activități furnizate de GTA Online.

Cu cât rangul tău de personaj este mai mare, cu atât sunt mai mari posibilitățile oferite de joc. În special, nivelul tău de profil atestă al tău aptitudini și vă oferă acces la altele noi vehicule. misiuni. arme si asa mai departe. Doar pentru a vă oferi exemple concrete, la rang 120 puteți avea în sfârșit mitraliera cu butoaie rotative Minigunîn timp ce se afla la rang 75 vei debloca misiunea Spionii de Martin Madrazo.

Pe scurt, creșterea în rang pe GTA Online este foarte importantă pentru a continua aventura. Desigur, pentru a vă crește nivelul de personaj, va trebui să obțineți zei RP (puncte de reputație).

Dacă ați jucat deja titlul Rockstar Games de ceva vreme, cu siguranță, veți fi în contact cu acest acronim: este recompense care sunt furnizate jucătorului pentru a finaliza diversele activități. Există cu adevărat totul, de la a alergat pe drum la activități secundare care apar atunci când te aștepți cel puțin.

GTA Misiunea online

GTA Online este un joc nelimitat în care este posibil să ai chiar atât de multe opțiuni încât nu știi de unde să începi. Nu este surprinzător că capac de nivelsau cel mai înalt nivel la care utilizatorul poate aspira este 8000. Pe scurt, cu siguranță, există multe lucruri de făcut înainte de a ajunge la adevăratul „final” al titlului Rockstar Games.

În cazul în care vă gândiți că 8.000 este un nivel de nivel ușor exagerat, nu vă faceți griji: de fapt pun mâna peultima armă la rang 120, in timp cepricepere supremă este atins la nivel 135. Ultimul „bonus” în ceea ce privește vitalitate, ajunge la nota 200.

Acesta din urmă este considerat de mulți jucători drept punctul în care se poate spune că a „completat” GTA Online, chiar dacă vorbim despre un joc în continuă evoluție care poate primi o nouă actualizare peste noapte.

Cum se clasează pe GTA 5 online

După ce ți-am oferit informațiile de bază despre cum funcționează rangul în GTA Online, aș spune că a venit momentul să acționezi și să vezi cum să-l crești.

misiuni

GTA Online Missions

Cea mai obișnuită metodă pentru a vă înscrie pe GTA Online este cu siguranță să o faceți misiuni create de Rockstar Games. Există, de asemenea, multe altele secundare (între activități și așa mai departe), dar cele pe care vă recomand să le faceți sunt proiectate direct de dezvoltatori, care sunt echilibrate pentru a vă permite să obțineți un număr adecvat de puncte de reputație.

În special, sfatul meu este să fii cu ochii pe aceste misiuni: Lovitură la dig / presiune pe dig (oferit de Gerald, se deblochează la nivelul 6, termini în câteva minute și primești 1.000 RP, până la 4 jucători), Explozie I / Blow Up I (Simeon Yetarian, nivel 12, 1.650 RP, până la 2 jucători), Snoopers / Rooftop Rumble (Martin Madrazo, nivel 75, 4.350 RP, până la 4 jucători) e Operația de refuz / gunoi (Martin Madrazo, nivel 81 și vei primi 3.050 RP într-un timp scurt, până la 6 jucători).

După cum am menționat anterior, GTA Online este un joc în continuă evoluție și, prin urmare, poate exista variații, mai ales din punctul de vedere al RP care poate fi obținut cu misiunile individuale. Mai mult, datele se pot schimba în funcție de câte jucători a luat parte la misiune și timpul petrecut.

În orice caz, misiunile pe care le-am menționat sunt printre cele cu cele mai bune raportul timp / câștig pe care l-am găsit pe GTA Online. Prin urmare, vă sfătuiesc să aruncați o privire la aceste activități, desigur întotdeauna, fără să uitați de toate celelalte, deoarece există multe alte misiuni disponibile.

Misiuni online Lester GTA

Vă reamintesc că există două metode pentru începe o misiune: du-te cu personajul tău în locul în care scrisoare inițială de la „angajator” (de exemplu, „L” pentru Lester) sau să profitați de traseu Setări> ONLINE> Activități> Potrivire rapidă> Începeți o misiune.

În cazul în care doriți să alegeți o misiune specifică, o puteți face urmând instrucțiunile pe care le-am ilustrat în ghidul meu cum să faci misiuni pe GTA Online, unde am explicat și cum să încep i fotografii.

Alătură-te unui echipaj

Alătură-te echipajului GTA Online

„Unirea este forță” este o afirmație care acum este foarte abuzată, dar dacă obișnuiești să joci titluri online, știi cât de corectă este această propoziție pentru lumea jocurilor video. De fapt, în GTA Online poate fi foarte interesant alăturați-vă unui echipaj, pentru a obține primă așteptat în termeni de RP.

Spre deosebire de ceea ce cred unii jucători, avantajele aderarii la un echipaj nu sunt doar estetice (culori personalizate, decalcomanii ale vehiculului și multe altele), dar există și creșteri excelente în ceea ce privește puncte de reputație. Crezi că misiunile pe care le joci mai mult oameni pot aduce un 20% mai mult RP. Deja numai cu alta persoana ajungi la 10%.

Pe scurt, înțelegeți asta joacă GTA Online cu prietenii tăi ar putea să vă ofere un avantaj, deoarece vă veți ridica în rang mult mai repede, fără să faceți chiar eforturi prea mari.

Apropo, în caz că nu cunoașteți alți oameni care joacă titlul Rockstar Games, s-ar putea să vă gândiți să vă alăturați unuia echipaj public. Acestea din urmă se pot găzdui până la 300 de utilizatori și de obicei sunt foarte fericit să includ oameni noi. În plus, fiecare utilizator poate face parte dintr-un număr maxim 5 echipaje simultan și să fie lider a unuia dintre ei. Pe scurt, posibilitățile oferite de joc nu lipsesc cu siguranță.

Dacă nu știți să vă alăturați unui echipaj, vă invit să consultați tutorialele mele cum să vă alăturați GTA Social Club, sus cum să creezi un echipaj pe GTA Online Haide cum să vă alăturați unui echipaj pe GTA Online.

Aruncă o privire la Newswire

Newswire GTA Online

O posibilitate pe care puțini oameni o cunosc sau o subestimează este aceea legată de Newswire. Este un centru de informare creat direct de Rockstar Games pentru a ține jucătorii la curent cu ultimele noutăți.

De exemplu, în cazul în care a eveniment în care sunt așteptați puncte de reputație dublăîn mod evident, nu-l poți rata dacă vrei să crești în rang. Din acest motiv, îți recomand să fii mereu atent la Newswire conectându-te la portalul oficial al Jocurilor Rockstar printr-o municipalitate browser pentru navigare web.

Aici veți găsi toate detaliile cazului cu privire la activitățile care se desfășoară pe GTA Online. De exemplu, a Mai 2020 a fost un eveniment numit Hunting Pack că se aștepta triplă recompensă pentru cei care au participat la modul Viteza explozivă. Aceasta înseamnă că utilizatorii ar putea lua acasă punctele de reputație s-au triplat decât de obicei și creșterea rangului mult mai repede.

În general, apare Newswire actualizat în fiecare marți, așa că vă sfătuiesc să „săriți” din când în când, în acest fel puteți rămâne la curent cu posibilitățile oferite de titlul Jocurilor Rockstar. Este suficient pentru tine joacă așa cum era de așteptat de la dezvoltatori și veți vedea că recompensele în ceea ce privește reputația vor fi foarte bune.

Printre altele, GTA avertizează jucătorul cu privire la bonusurile disponibile direct prin intermediul ecran de încărcare și permite jucătorului să porniți aceste moduri prin apăsarea unui singur buton. Pe scurt, modalitățile pentru obține bonus RP cu siguranță nu lipsește.

A alergat pe drum

GTA Curse de drumuri online

Cum spui? Nu aveți o mare dorință de a face misiuni sau de a trebui să așteptați la anumite evenimente și pur și simplu doriți să vă ridicați în rang în timp ce vă distrați cu activități „rapide”? Nicio problemă, în acest caz vă recomand să faceți unele cursa rutiera.

De fapt, printre activitățile cele mai apreciate de comunitatea GTA Online sunt cu siguranță cursele cu vehicule. În mod clar, și în acest caz, titlul de Rockstar Games are un conținut destul de ridicat, având în vedere nenumăratele vehicule în joc. Printre altele, există și curse cu mai multe vehicule, unde puteți chiar începe cu un bolid și ajunge la final în bicicletă.

Pe scurt, spiritul GTA rămâne și în acest tip de cursă, care poate fi de obicei finalizată în câteva minute. Din păcate, nu vă pot oferi indicații precise cu privire la RP și ai bani că veți obține, deoarece există multe variabile implicate, de atunci Numărul de participanți A poziţie unde pui capăt provocării.

Urmăriți cursele GTA Online

Cu toate acestea, a face multe curse este cu siguranță un mod minunat de a ajunge la RP acasă într-o după-amiază fără griji. Doar pentru a vă oferi câteva informații indicative, contează că, în general, vorbim despre cel puțin 500 de puncte de reputație pe rasă și destul de des finaliza activitatea a mai primi ceva (chiar și fără a câștiga).

Cursele cu vehicule sunt accesibile în două moduri: puteți deschide Hartă și căutațipictograma steagului sau mergi pe cărare Setări> ONLINE> Activități> Potrivire rapidă> Începeți o cursă.

Activitatea CEO

Computer CEO GTA Online

După ce ți-ai arătat activitățile clasice „de bază”, adică cele care sunt folosite de mulți jucători pentru a obține RP, este timpul să îți arătăm ce te va aștepta atunci când vei avea șansa să devii CEO al unei companii pe GTA Online.

Ei bine, odată cu conducerea unei companii, veți avea posibilitatea să începeți unele activități speciale. Printre acestea, există misiuni de recuperare și vânzare a cutiei. Puneți pur și simplu, după ce ați achiziționat un depozit, poti recuperați lăzi și din revinde-le la un preț mai mare. Puteți face acest lucru și cu i vehicule, dar nu vreau să vă stric prea mulți.

În orice caz, trebuie să știi că aceste activități îți permit să iei ceva ca tine până la 50.000 RP. Pe scurt, dacă doriți să vă clasificați cu personajul dvs., ar trebui să fiți cu siguranță cu ochii pe această posibilitate.

Evident, trebuie să fii deja un punct avansat al jocului, din moment ce trebuie să fiți CEO a unei companii pentru a începe acest tip de misiuni / activități. Pentru toate detaliile cazului cu privire la această posibilitate, vă sfătuiesc să consultați ghidul meu despre cum să devii CEO la GTA Online, unde am explicat și cum să începeți acest tip de afacere.

CEO GTA Online Missions

În rest, având în vedere că sunteți interesat de titlul jocurilor Rockstar, v-aș sfătui să aruncați o privire asupra pagina site-ului meu dedicat GTA, în care sunt prezenți mulți alți ghizi asta te poate interesa. În special, puteți fi interesat de cele referitoare la cum să cumperi un birou pe GTA Online și ai cele mai bune cumpărături pentru GTA Online.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

13168 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Programe de factură gratuite irsafari.com

Cum funcționează GoFundMe | irsafari.com