in , ,

Cum se adaugă contacte pe Telegram

Hotswingers Petreceri de swing

La final, tu și cercul de prieteni ați decis să instalați Telegramă și păstrați legătura prin intermediul acestei aplicații de mesagerie populare. Cu toate acestea, atunci când ați încercat să trimiteți un mesaj unora dintre ei, nu ați putut găsi în lista de contacte. Este cazul, am dreptate? Atunci permiteți-mi să vă explic cum să o rezolvați.

Dacă îți iei câteva minute din timp, îți pot arăta cum să adăugați contacte pe Telegram atât de pe smartphone-uri și tablete, cât și de la computere. Pe lângă faptul că vă furnizează informațiile pentru a adăuga un nou contact prin numărul lor de telefon, veți găsi, de asemenea, procedura detaliată pentru a găsi o persoană pe Telegram și pentru a le adăuga la contactele dvs., cunoscând doar numele de utilizator. În plus, vă voi explica cum să adăugați noi contacte la un grup de pe Telegram, inclusiv cele pentru care nu sunteți administrator.

Cum spui? Exact asta ai vrut să știi? Deci, să nu pierdem un timp mai prețios și să luăm imediat măsuri. Faceți-vă confortabil, decupați cinci minute de timp liber și citiți alineatele următoare. Vă asigur că, urmând instrucțiunile mele și încercând să le pun în practică, adăugarea de noi contacte pe Telegram va fi o briză. Lasa-l sa parieze?

index

Cum se adaugă un contact pe Telegram

Procedura pentru adăugați contacte pe Telegram este simplu și rapid, atât de pe smartphone-uri și tablete, cât și de la calculatoare. Tot ce trebuie să faceți este să accesați secțiunea Contacte din celebra aplicație de mesagerie și alegeți opțiunea de a adăuga oameni noi. Cum se face? O să-i explic imediat!

De pe smartphone-uri și tablete

Adăugați contact Telegram

la adăugați un contact la Telegram de pe smartphone-uri și tablete, lansează aplicația celebrului serviciu de mesagerie pentru dispozitive Android și iPhone / iPad, apăsați butonul ☰, în stânga sus și alegeți opțiunea Contacte din meniul care se deschide (pe iPhone / iPad trebuie doar să apăsați pe element Contacte situat în meniul de mai jos).

În ecranul nou care apare, atingeți butonul +, introduceți datele de contact pentru a fi adăugate în câmpuri Nume. Nume de familie și Număr de telefon și apăsați butonul , în dreapta sus (pe iPhone / iPad, trebuie să atingeți elementul în schimb Crea), pentru a adăuga persoana în cauză pe lista de contacte din Telegram.

Dacă vedeți mesajul când încercați să adăugați un contact nou Persoana cu acest număr de telefon nu este încă înregistrată pe Telegram, înseamnă că contactul în cauză nu utilizează încă Telegram sau și-a creat un cont folosind un alt număr de telefon.

Cum zici? Te întrebi cum să importați contacte pe Telegram? În acest caz, trebuie să știți că, după instalarea aplicației celebrului serviciu de mesagerie pe telefonul smartphone și crearea contului dvs., puteți permite Telegram să acceseze contactele telefonului și să le importe pe cele ale persoanelor care, la rândul lor, sunt înregistrați pentru acest serviciu.

Dacă aveți un dispozitiv Android, puteți activa această opțiune accesând secțiunea Contacte din Telegram și apăsând pe articole Continua și Permite. Dacă, pe de altă parte, aveți un iPhone / iPad, trebuie să deschideți Telegram, să accesați secțiunea Contacte, apăsați pe element Permiteți Setări și, pe ecran Telegramă, deplasați pârghia lângă element Contacte din OFF la ON.

În cele din urmă, subliniez că din setările Telegram puteți activa și sincronizarea contactelor, ceea ce vă permite să păstrați sincronizarea și actualizarea contactelor dispozitivului cu contul dvs. Telegram. Pentru a activa această funcție activată Android, atingeți butonul ☰, selectați elementul Setări din meniul care se deschide, alegeți opțiunea Confidențialitate și securitate și deplasați pârghia lângă opțiune Sincronizarea contactelor din OFF la ON.

pe iPhone / iPadîn schimb, atingeți vocea Setări în meniul de mai jos, accesați secțiunea Confidențialitate și securitate, apăsați pe opțiune Setări date și, în noul ecran afișat, mutați pârghia lângă element Sincronizarea contactelor din OFF la ON.

De la computer

Adăugați contactul Telegram de la computer

Dacă intenția dvs. este să adăugați un nou contact folosind butonulaplicația oficială a Telegram pentru Windows 10, porniți din urmă, atingeți butonul ☰, selectați opțiunea Contacte din meniul propus și apăsați pe element adaugă contact. Apoi introduceți datele persoanei pe care o adăugați în câmpuri Nume. Nume de familie și Număr de telefon și faceți clic pe buton Crea, pentru a completa adăugarea.

Dacă, pe de altă parte, aveți un Mac și a descărcat Telegram din Magazin de aplicații Mac, lansați aplicația în cauză, faceți clic pe pictogramăom mic, în stânga jos și apăsați pe element adaugă contact. În noul ecran care apare, introduceți datele persoanei pe care doriți să o adăugați în contactele Telegram din câmpuri Nume. Nume de familie și Număr de telefon, faceți clic pe buton O.K Si asta e.

Preferați să adăugați un nou contact din Telegrama web, versiunea online a popularului serviciu de mesagerie accesibil prin browser-? Dacă da, faceți clic pe butonul ☰, selectați opțiunile Contacte și Contact nou, introduceți datele de contact pentru a fi adăugate în câmpuri Nume. Nume de familie și Număr de telefon și apăsați butonul Salvați. Simplu, nu?

Cum se adaugă contacte pe Telegram fără număr

Cum se adaugă contacte pe Telegram fără număr

Dacă vă întrebați dacă este posibil adăugați contacte pe Telegram fără număr, veți fi fericit să știți că răspunsul este pozitiv, atât timp cât cunoașteți cel puțin numele de utilizator utilizat pe Telegram al persoanei de interes.

Pentru a continua pe un dispozitiv Android, porniți aplicația din Telegramă, atingeți pictograma din lupă, în dreapta sus, introduceți numele de utilizator al persoanei pe care doriți să o adăugați la contactele din câmp Căutare, în partea de sus și atingeți utilizatorul în cauză, pentru a deschide chatul.

În noul ecran care apare, apăsați din nou pe butonul Nume a persoanei căutate, atingeți pictograma trei puncte, în partea dreaptă sus și selectați opțiunile Adaugă la contacte și Terminat.

pe iPhone / iPadîn schimb, apăsați pe element Contacte vizibil în meniul de mai jos, introduceți numele de utilizator al persoanei care vă interesează în câmp Căutare și atingeți utilizatorul în cauză.

În ecranul nou care apare, selectați opțiunea Adăugați utilizator, verificați dacă datele afișate pe ecran sunt corecte și atingeți opțiunea Terminat, în dreapta sus, pentru a adăuga persoana la contactele dvs. de pe Telegram.

Adăugați un contact Telegram fără număr pe iPhone

Doriți să adăugați un utilizator pe care l-ați cunoscut la un canal sau la persoanele de contact Grup Telegram? În acest caz, tot ce trebuie să faceți este să accesați canalul / grupul de interes și să apăsați mai departe fotografie a persoanei pe care doriți să o adăugați la contacte.

În noul ecran care apare, dacă aveți un dispozitiv Android, apăsați pe pictogramă trei puncte, selectați opțiunea Adaugă la contacte și atingeți butonul Terminat. Dacă, pe de altă parte, aveți un iPhone / iPad, apăsați pe element Adaugă la contacte și atingeți opțiunea Terminat, sus în dreapta.

Dacă preferați să mergeți de la un computer, veți fi fericit să știți că ambele proceduri sunt identice cu cele pe care tocmai le-am indicat pentru smartphone-uri și tablete. Pentru a adăuga un nou contact prin numele său de utilizator, introduceți-l în câmp Căutare, în dreapta sus, faceți clic pe Nume a utilizatorului și selectați opțiunile adăuga [nome] la contacte și Terminat.

Pentru a adăuga un contact dintr-un grup / canal Telegram, în schimb, apăsați pe el fotografie și faceți clic pe articole adaugă contact și Terminat. Subliniez, totuși, că ambele opțiuni nu sunt disponibile doar pe Telegram Web.

Cum se adaugă contacte la grupul Telegram

Cum se adaugă contacte la grupul Telegram

Tot ce trebuie să faci adăugați contacte la un grup Telegram este să accesați grupul de interes și să apăsați pe opțiunea de a adăuga oameni noi. Procedura este identică atât de la smartphone-uri și tablete, cât și de la computere.

Pentru a continua, deci porniți Telegram, accesați grupul de interese, apăsați pe al său Nume și, în noul ecran afișat, selectați opțiunea Adăugați membru. Apoi apăsați mai departe Nume a persoanei pe care doriți să o adăugați la grup și selectați opțiunea da/adăuga, Pentru a confirma intenția. Apoi repetați procedura pentru toate contactele pe care intenționați să le adăugați.

Dacă intenția dvs. este să adăugați mai multe persoane într-un grup în care sunteți administrator și considerați procedura de a adăuga utilizatori individual nepractic, puteți crea o legătură de invitație și să o trimiteți tuturor utilizatorilor pe care doriți. În acest caz, accesați grupul în cauză, apăsați pe numele său și selectați opțiunile Adăugați membru și Invitați să vă grupați prin link. Confortabil, nu?

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum se activează modul întuneric pe WhatsApp Android

Cum se descarcă Zoom | irsafari.com