in , , ,

Cum să vizionezi Amazon Prime Video pe PS4

Hotswingers Petreceri de swing

Sunteți un fericit proprietar al PlayStation 4 și te distrezi foarte mult cu titlurile disponibile pe celebra consola de acasă Sony. În același timp, sunteți și un mare fan al filmelor și seriilor TV și, prin urmare, ați dori să profitați de PS4 pentru a vă bucura de tot conținutul disponibil pe diversele platforme de streaming, în primul rând Amazon Prime Video, pe care îl privești cu un anumit interes. Ei bine, dacă acesta este cazul, știți că ați ajuns la locul potrivit.

De fapt, în acest tutorial vă voi explica în detaliu cum să vezi Amazon Prime Video pe PS4. În cazul în care vă întrebați, mă voi ocupa de toate întrebările clasice care sunt adresate de obicei celor care doresc să utilizeze acest serviciu pe consolă și vă voi ghida pas cu pas în rezolvarea eventualelor probleme care pot împiedica pornirea, instalarea sau utilizarea aplicația în cauză.

Desigur, va exista și o modalitate de a vorbi despre oferta Prime Video. Pe scurt, în esență voi examina subiectul la 360 de grade. Aș spune, așadar, să lăsăm discuția deoparte și să mergem direct la punct. Tot ce trebuie să faceți este să vă faceți confortabil și să urmați instrucțiunile rapide de mai jos. Acestea fiind spuse, nu am altceva de făcut, decât să vă doresc o citire bună și o viziune bună!

index

Informații preliminare

Amazon Prime Video PS4

Înainte de a intra în detalii despre procedura de mai jos cum să vezi Amazon Prime Video pe PS4, Cred că s-ar putea să vă intereseze să aflați mai multe despre această posibilitate.

Ei bine, Prime Video este serviciu de streaming de Amazon. Este accesibil de pe diverse platforme: de la computere la dispozitive mobile, până la console (la fel ca PlayStation 4). Unul dintre punctele sale forte este faptul că este inclus în Amazon Prime: doar pentru a fi clar, mă refer la acel abonament care vă permite să obțineți diverse beneficii, inclusiv livrări gratuite într-o zi pe multe produse.

Costurile Amazon Prime 36 de euro pe an sau 4,99 euro pe lună. Este de asemenea disponibil pentru studenți Student prim, care în schimb costă 16 euro pe an. În cazul abonamentului standard, există unul 30 zile de încercare gratuită, în timp ce Student prim perioada liberă se extinde la 3 luni. Pentru mai multe detalii, vă sfătuiesc să consultați tutorialul meu pe cum să vă înscrieți la Amazon Prime.

Acestea fiind spuse, aș spune analiza Catalogul Amazon Prime Video. Acesta din urmă include filme și seriale TV de mare succes, dar mulți cred că unul dintre punctele sale forte sunt producțiile Amazon Original. De fapt, într-un mod similar cu ceea ce se întâmplă Netflix, de asemenea, oferă platforma gigantului de e-commerce conținut original cu adevărat demn de remarcat.

Pentru a vă oferi câteva exemple concrete, este distractiv Marele tur, Seriale TV cu Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May (sau dirijorii istorici ai Top Gear). Un alt conținut care nu trebuie subestimat este seria de supereroi Băieții. Un alt aspect apreciat este personalizare efectuată din țară în țară: de exemplu, în Romania avem seriale originale, cum ar fi Celebrity Hunted: Manhunt și documentare de genul Chiara Ferragni – Nerepostată.

Grand Tour Amazon Premium Video PS4

Vorbind despre cerințe de lățime de bandă, trebuie să știți asta pentru a viziona videoclipuri în definiție standard doar o conexiune la 900 Kbits / sec, în timp ce pentru conținut în înaltă definiție trebuie să aveți o conexiune cel puțin 3,5 Mbit / sec. Dacă, pe de altă parte, vrei să pariezi la maxim, asta înseamnă 4K / Ultra HD, aveți nevoie de o conexiune cel puțin 15 Mbit / sec.

Dacă nu aveți idee cât de bine este rețeaua dvs., vă recomand să aruncați o privire la tutorialul meu pe cum să verificați viteza de conectare. Dacă descoperiți că aveți o rețea lentă, vă invit să consultați ghidul meu cum să îmbunătățiți conexiunea pe PS4: s-ar putea să vină la îndemână.

HDCP PS4

Pentru restul, pentru a profita de Amazon Prime Video pe PS4, trebuie să le activațiHDCP, un sistem de gestionare a drepturilor digitale care este de obicei solicitat de consola Sony pentru a porni corect aplicațiile de servicii de streaming. În general, această opțiune este deja activată implicit, dar unii utilizatori o dezactivează pentru ca dispozitivele compatibile non-HDCP să funcționeze (de exemplu, unele carduri de achiziție nu pot „captura” fluxul video cu HDCP activat).

Ei bine, dacă ai dezactivat HDCP, va trebui să îl activezi mergând pe calea Setări> Sistem și bifând caseta Activați HDCP. Dacă aveți nevoie de mai multe detalii despre acest sistem, vă sugerez să consultați liniile directoare oficiale Sony.

Cum să descărcați Amazon Prime Video pe PS4

Conexiune la Internet PS4

După ce v-am arătat oferta și cerințele pentru a accesa Amazon Prime Video din PS4, aș spune că sunteți aproape gata să continuați cu instalarea aplicației oficiale a serviciului pe PlayStation 4. Spun aproape pentru că înainte de a descărca aplicația trebuie să configurați cum trebuie să te consolezi.

Pe lângă activarea HDCP așa cum este explicat mai sus, trebuie să vă asigurați că PS4 este conectat la Internet și au un Cont PSN asociat, deoarece pentru a continua trebuie să vă conectați la Magazin PlayStation, magazinul digital oficial Sony de pe care sunt descărcate toate jocurile și aplicațiile. Cu toate acestea, nu este nevoieAbonament PlayStation Plus (adică despre multiplayer online).

Pentru a continua e conectați PS4 la Internet, apoi du-te la Bara de instrumente în partea de sus a meniului principal PS4 și apăsați butonul X a controlerului de pe pictograma de Setări (servieta). După aceea, mergeți la cărare Rețea> Configurați conexiunea la Internet și alegeți dintre opțiuni Utilizați Wi-Fi (pentru a vă conecta la o rețea wireless, introducând cheia de acces) sau Utilizați un cablu de rețea (LAN) (pentru a vă conecta la Internet prin cablu).

Conectați-vă la PSN

Sistemul va efectua unul verificarea conexiunii la Internet și, dacă totul a fost făcut corect, ar trebui să poți merge pe potecă Setări> Management cont și apăsați tasta X a plafonului de pe voce Conectați-vă la PlayStation Network, pentru a efectua autentificare la profilul dvs. PSN sau pentru a crea un profil nou apăsând pe element Utilizator nou al rețelei PlayStation? Creați un cont și urmând instrucțiunile de pe ecran.

Acestea sunt pași relativ simpli de finalizat, dar dacă aveți orice fel de îndoială sau trebuie să fiți ghidați pas cu pas, vă invit să consultați tutorialul meu despre cum să accesezi PlayStation Network.

Odată conectat la PSN, reveniți la meniul principal al consolei și apăsați butonul X controlerul de pe pictogramă Magazin PlayStation (geanta de cumpărături). Așa că apăsați pe element Căutare prezent la partea de sus și tipul „Videoclip prim Amazon”. În acest moment, treceți la dreapta și selectați butonul panoul de aplicații (unde există logo-ul serviciului pe un fundal alb).

Magazin Amazon PlayStation Prime Amazon

După aceea, trebuie doar să apăsați butonul Descărcați iar sistemul va efectua automat descărcare șiinstalare aplicația Amazon Prime Video de pe PS4.

Evident, totul este gratuit: nu vă temeți dacă primiți un mesaj prin e-mail care vă anunță „achiziționarea” aplicației: suma care vă va fi „taxată” va fi egală cu 0 euro.

Cum să vizionezi Amazon Prime Video pe PS4

TV și video PlayStation 4

Odată ce aplicația a fost instalată, a sosit momentul să o folosești. Ei bine, primul lucru pe care trebuie să-l știi este că PlayStation 4 gestionează aplicații multimedia diferit de celelalte.

De fapt, dacă ai accesat meniul principal al consolei, ai observat deja că nu există nicio pictogramă legată de Amazon Prime Video. Nu vă faceți griji: doar apăsați butonul X pad deasupra cutiei TV și video și selectați Amazon Prime Video printre aplicațiile din partea de sus.

Amazon Prime Video vă va întâmpina rugându-vă să vă conectați cu dvs. Cont Amazon sau să se înregistreze. Prin urmare, continuați rulând autentificare, intrând adresa de e-mail și parolă din profilul tau. Dacă, însă, nu aveți un cont Amazon cu abonament Prime activ, vă sugerez să aruncați o privire la tutorialul meu de pe cum să obțineți Amazon Prime gratuit (prin perioada de încercare).

După ce v-ați conectat la Prime Video din PlayStation 4, veți observa imediat căinterfața aplicației este foarte similar cu cel găsit pe alte platforme, în special în ceea ce privește televizoarele inteligente. Puteti defilați spre casă cu săgeți direcționale din pad și accesați pagina unuia specific conținut cu butonul X. În partea de sus sunt toate carduri adecvat, inclusiv funcția Căutare (prin care puteți găsi orice film, serie TV sau documentar) și categorii disponibile.

Ecran de pornire Amazon Prime Video PS4

Mergând, însă, în jos, există unele linii dedicat diferitelor tipuri de conținut cel mai recent la Amazon Original. Prin pornirea oricărui conținut, comoditatea va apărea pe ecran Player video Prime. Vă permite să du-te înapoi 10 secunde. mergi mai departe (realizat prin analogii), pauză continutul, sul prin bara corespunzătoare, alegeți limbajul audio și subtitrările și obțineți mai multe informații despre actorii dintr-o anumită scenă prin intermediul Funcționalitatea radiografiei. Aceasta este o caracteristică particulară foarte interesantă, deoarece vă permite să aprofundați conținutul vizionat.

Dacă aveți copii și nu doriți să le arătați conținut care nu este potrivit pentru minori, vă recomand să setați Controlul parental din meniu Setări, având în vedere că filtrul PlayStation 4 nu funcționează în aplicația Prime Video. Un alt lucru pe care vreau să-l clarific este faptul că versiunea PS4 a aplicației nu vă permite să descărcați conținut pentru vizualizare offline.

Player Prime PS4 Amazon Amazon

În rest, o posibilitate foarte interesantă, disponibilă de la începutul anului 2020, este cea a cumpărați și închiriați conținut prin intermediul Magazin Prime Video. În acest caz, nici nu trebuie să configurați o metodă de plată legată de contul dvs. PSN, deoarece profilul dvs. Amazon este plătit. Pentru mai multe detalii despre această caracteristică, vă recomand să consultați ghidul meu cum să plătiți pe Amazon.

Perfect, acum cunoașteți principalele posibilități legate de serviciul de streaming al companiei Jeff Bezos. În caz că vrei aprofunda subiectul, Vă sfătuiesc să consultați tutorialul meu pe cum funcționează Amazon Prime Video în Romania.

Chirie Cumpărați Amazon Prime Video PS4

În caz că aveți zei pe gânduri și nu mai doriți să plătiți abonamentul, ceea ce trebuie să faceți este să îl anulați urmând ghidul meu de pe cum să dezactivezi Amazon Prime.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Come zippare una cartella | irsafari.com

Cum să vezi ultimul acces Instagram chiar dacă este ascuns