in , ,

Cum să vezi toate aplicațiile descărcate

Hotswingers Petreceri de swing

Dacă v-aș fi întrebat care sunt aplicațiile pe care le-ați descărcat și instalat pe smartphone-ul sau tableta dvs., începând cu prima zi de utilizare a dispozitivului, știți cum să îmi răspundeți? Cred că nu, mai ales dacă ești un tip, ca să zic așa, cu o descărcare ușoară. Cu toate acestea, dacă cu această întrebare a mea te-am tachinat și acum ai dori cu adevărat să afli aceste date, să știi că îți pot oferi toate informațiile necesare pentru a putea vedea lista completă de aplicații pe care le-ai descărcat pe dispozitivele tale.

Cum zici? Vrei să aprofundezi subiectul? Bine. Așa că haideți să faceți acest lucru: acordați-mi câteva minute din timpul dvs. prețios liber, să mă simți confortabil și să citesc acest articol concentrat pe cum să vezi toate aplicațiile descărcate. În acest fel veți obține, în câțiva pași simpli, lista tuturor aplicațiilor pe care le-ați descărcat nu numai pe terminalele Android și pe iPhone și iPad, ci și pe PC-ul Windows și / sau pe Mac.

Indiferent de sistemul de operare pe care îl utilizați, veți putea vedea atât aplicațiile pe care le-ați descărcat gratuit, cât și cele pe care le-ați achiziționat (cu posibilitatea de a le descărca din nou fără costuri). Acestea fiind spuse, trebuie doar să vă doresc lectură fericită!

index

Vedeți toate aplicațiile descărcate pe Android

Lista de aplicații Play Store

Vă interesează să înțelegeți cum să vezi toate aplicațiile descărcate pe smartphone sau tabletă Android? Ei bine: acum vă voi explica cum să procedați.

Pentru început, apucați dispozitivul mobil și porniți Play Store (icoana din triunghi colorat prezent pe ecranul de start sau în sertar), adică magazinul oficial de aplicații pentru sistemul de operare Google acasă.

După ce este afișat ecranul magazinului principal, atingeți pictograma ☰ situată în partea stângă sus și alegeți elementul Aplicațiile și jocurile mele din meniul care apare. În noua secțiune a Play Store care vă va fi afișată, veți găsi toate aplicațiile pe care le-ați descărcat, organizate în trei file diferite.

De exemplu, prin intermediul cardului colectare puteți vedea toate aplicațiile descărcate, în timp ce în cea numită instala vi se vor afișa doar aplicațiile pe care le-ați descărcat și care sunt instalate în prezent pe dispozitivul dvs. Apoi este cardul Actualizări dar, în scopul acestui tutorial, nu are nicio utilizare specială, deoarece vă arată doar aplicațiile pentru care este disponibilă o actualizare.

Dacă nu găsiți o anumită aplicație în listă, puteți să apăsați pepictograma filtrului, în partea dreaptă sus a ecranului și sortați lista de aplicații pentru i cele mai recente descărcări sau pentru nume.

Aplicațiile care nu sunt instalate în prezent pe dispozitiv pot fi descărcate din nou fără probleme, pur și simplu apăsând butonul instala pe care le găsești lângă numele lor. Aplicațiile care, pe de altă parte, sunt instalate în prezent pe dispozitiv, pot fi deschise direct din Play Store, atingând butonul deschis pe care le găsești mereu lângă numele lor.

În sfârșit, dacă doriți să eliminați o anumită aplicație din lista celor descărcate, apăsați pictograma X pe care îl găsiți întotdeauna în corespondență cu numele, apoi confirmați-l. Dacă apoi aveți a doua gânduri, puteți face din nou vizibile aplicațiile pe care le-ați eliminat din lista celor descărcate. Cum? Pur și simplu descărcând-o din nou, așa cum ai face orice altă aplicație nouă.

Aplicație pe Play Store de pe Web

Vă rugăm să rețineți că puteți accesa lista tuturor aplicațiilor descărcate pe dispozitivele dvs. Android, de asemenea prin intermediul Versiunea web a Play Store. Tot ce trebuie să faci este să vizitezipagina dedicată de internet stocați și conectați-vă cu acesta Cont Google asociat cu smartphone-ul sau tableta Android.

După ce ați făcut acest lucru, mergeți la file Aplicații> Aplicațiile mele pe care îl găsiți în stânga și veți vedea lista completă a diferitelor aplicații descărcate. Prin meniul din partea de sus, puteți alege, de asemenea, categoria de aplicații și servicii care vor fi afișate.

Dacă doriți, puteți emite, de asemenea, comanda de instalare de la distanță a aplicației, astfel încât să fie descărcată pe dispozitivul Android imediat ce se conectează la Internet. În acest caz, faceți clic pe buton instala, alegeți numele dispozitivului țintă din meniul derulant de sub scriere Alegeți un dispozitiv și faceți clic pe buton instala.

Vedeți toate aplicațiile descărcate pe iOS / iPadOS

Cum să vezi toate aplicațiile descărcate

Folosiți a iPhone sau a iPad și sunteți interesat să înțelegeți cum să vezi toate aplicațiile descărcate pe acestea din urmă până acum? Deci, pentru a începe, luați dispozitivul și accesați ecranul de pornire al aceluiași.

După aceea, apăsați pictograma de pe App Store (cel cu fundal albastru și „A” tipărit în centru), adică magazinul oficial de aplicații și jocuri pentru dispozitivele mobile Apple și așteptați ca ecranul de start relevant să fie vizibil. Apoi apăsați mai departe fotografia ta, în dreapta sus și selectați elementul Aprovizionare.

În acest moment, vă veți găsi în prezența listei complete de aplicații pe care le-ați descărcat și instalat pe toate dispozitivele dvs. iOS / iPadOS conectate la același cont Apple, din prima zi de utilizare a aceluiași până la ultimul.

Aplicațiile sunt împărțite în două file: toate (care vă permite să vedeți toate aplicațiile descărcate) și Nu pe iPhone / iPad (care vă arată doar aplicațiile pe care le-ați descărcat, dar care nu sunt prezente în prezent pe dispozitivul utilizat). Dacă nu găsiți o anumită aplicație, puteți să o reîncărcați tastând numele în una corespunzătoare bar care este în vârf.

Din același ecran în care sunt listate toate aplicațiile descărcate, puteți de asemenea să descărcați din nou una sau mai multe aplicații, atingând butonulpictograma cloud pe care îl găsiți lângă numele său sau, în cazul celor instalate în prezent pe dispozitiv, le puteți deschide „din mers”, apăsând butonul deschis că ne găsești.

Pentru exhaustivitatea informațiilor, subliniez că chiar și pe iOS / iPadOS, dacă nu mai doriți să vizualizați o aplicație specifică în lista celor descărcate, o puteți ascunde oricând accesând aceeași secțiune a App Store pe care v-am arătat-o ​​în alineatele anterioare. glisând la stânga pe numele aplicației pentru a fi ascunsă și în final apăsând pe formulare Ascundeți vezi că apar în continuare.

Cum să vezi toate aplicațiile descărcate

Dacă trebuie să te gândești la asta, poți face din nou aplicații ascunse vizibile accesând fila astăzi App Store, apăsând pe fotografia ta (dreapta sus), apoi pe a ta ID Apple și conectarea cu Face ID, Touch ID sau parolă.

Pe ecranul următor, selectați elementul Cumpărături ascunse, în partea de jos, găsiți aplicația care va apărea din nou și apăsați pictograma din nor corespunzător acesteia, pentru a finaliza procedura.

Vedeți toate aplicațiile descărcate pe computer

Consultați aplicațiile din magazinul Microsoft

Chiar și pe PC-uri Windows 10 si sui Mac este posibil să descărcați aplicații direct din magazinele producătorilor sistemelor de operare în cauză. Prin urmare, chiar și pe aceste platforme puteți accesa cu ușurință lista de aplicații descărcate. Cum? Îți voi explica într-o clipă.

Dacă utilizați un PC cu Windows 10, conectați-vă la Magazin Microsoft, prin pictograma sa din meniu start (geanta de cumparaturi cu steagul). După aceea, faceți clic pe pictogramă (…) situat în partea de sus și selectați elementul Colecția mea în cutia pe care o vezi.

În acest moment, un nou ecran vă va afișa lista de aplicații pe care le-ați descărcat de pe Microsoft Store până acum. În cazul în care doriți să instalați din nou, apăsați butonul instala pe care îl găsești alături.

Dacă doriți însă să ascundeți o aplicație din listă, faceți clic pe pictogramă (…) situat la partea sa și alege elementul Ascundeți din meniul care s-a deschis. În orice moment, puteți vedea aplicațiile ascunse apăsând butonul Afișați produse ascunse în partea de sus. Prin intermediul cardului instalat în partea stângă, însă, veți putea vedea toate aplicațiile pe care le-ați instalat în prezent pe computer.

pe MacOSîn schimb, tot ce trebuie să faci este să deschizi Magazin de aplicații Mac prin pictograma sa găsită în Dock („A” pe un fundal albastru) și selectează-ți a ta Nume de utilizator situat în partea stângă jos, pentru a accesa ecranul aplicațiilor descărcate până acum.

Apăsând pepictograma bule de vorbire, puteți descărca din nou aplicația în cauză pe Mac. Dacă doriți să ascundeți o aplicație descărcată, atingeți pictograma (…) alături și alegeți elementul Ascundeți achiziționarea.

În caz de probleme

Chiar dacă mi-ați urmat instrucțiunile, nu ați mai putut vedea lista completă de aplicații descărcate pe dispozitivele dvs.? Ei bine, cel mai probabil vina este atribuită faptului că nu sunteți conectat la un Cont Google. măr sau Microsoft (depinde de platforma de interes) sau că în orice caz nu este cea corectă.

Oricum, nu trebuie să vă faceți griji, putem încerca să o rezolvăm împreună. Găsiți toate instrucțiunile corespunzătoare chiar mai jos.

Android

Rezolva erorile Play Store

Dacă nu puteți vedea aplicațiile pe care le-ați descărcat anterior Play Store, motivele pot fi diferite și voi sublinia unele care v-ar putea ajuta să rezolvați această problemă.

În primul rând, asigurați-vă că sunteți autentificat cu contul Google corect. Pentru a face acest lucru, pur și simplu atingeți butonul miniatură situat în partea dreaptă sus a ecranului principal al Play Store și verificați dacă sunteți conectat cu contul exact Gmail.

În caz contrar, apăsați pe un alt cont deja asociat, prezent în listă sau adăugați unul nou, apăsând pe element Adaugă un alt cont. De asemenea, puteți consulta acesta este ghidul meu dacă ai vrea să afli mai multe despre subiect.

Dacă pur și simplu nu puteți accesa ecranul de pornire Play Store, este probabil pentru că nu aveți o conexiune la Internet activă. De fapt, un mesaj va indica faptul că nu sunteți conectat la Internet. În acest caz, pur și simplu conectați-vă la rețeaua de date SIM sau Wi-Fi, urmând sfaturile pe care vi le-am oferit în ghidul meu cum să vă conectați la internet.

iOS / iPadOS

iPhone și iPad

Dacă nu ați putut găsi o aplicație specifică peApp Store de iOS / iPadOS, problema ar putea fi identificată pe un ID Apple asociat dispozitivului, altul decât cel pe care l-ați folosit pentru a descărca aplicația în cauză.

În acest caz, tot ce trebuie să faceți este să vă autentificați cu ID-ul Apple corect, urmând scrupulos procedurile pe care le-am indicat în acesta este ghidul meu. Asigurați-vă, însă, că sunteți conectat la Internet.

Pentru Windows / MacOS

calculatoare și smartphone-uri

Dacă nu găsiți o anumită aplicație descărcată de pe computer ferestre sau MacOS sau nu puteți vedea lista de aplicații instalate, probabil problema constă în faptul că nu sunteți autentificat cu același cont pe care l-ați folosit anterior.

În acest sens, sfatul meu este să accesați Magazin Microsoft cu al tău Cont Microsoft sau la Magazin de aplicații Mac cu al tău ID Apple. Dacă nu știi cum să o faci, îți sugerez să citești ghidurile mele cum să schimbați contul Microsoft iar cel pornit cum să schimbați ID-ul Apple.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum se descarcă echipele Microsoft | irsafari.com

Cum funcționează Google Meet | irsafari.com