in , ,

Cum să vezi cine te-a tăcut pe Instagram

Hotswingers Petreceri de swing

În ultima vreme, ați observat că postările pe care le postați Instagram nu prea au succes? Obțineți din ce în ce mai puțin like-uri și comentarii, în ciuda faptului că numărul de persoane care vă urmează nu a scăzut deloc? Ei bine, poate exista o explicație mai mult decât plauzibilă în spatele acestui lucru: este posibil ca unii oameni să fi tăcut contul dvs. de Instagram și, prin urmare, să nu vă vadă postările și / sau poveștile dvs., au diminuat interacțiunile cu conținutul care produc.

Mă întrebi cum poți afla dacă s-a întâmplat asta? În paragrafele următoare ale acestui tutorial, voi avea ocazia să vi le explic. Îți spun, însă, imediat, că nu vei putea avea certitudinea absolută că un anumit utilizator ți-a „tăcut” conținutul. Singurul lucru pe care îl puteți face este să încercați să strângeți „indicii” utile pentru a demonstra sau respinge această teză.

Deci, sunteți gata să aflați cum să vezi cine te-a tăcut pe Instagram? Da? Foarte bine! Forță și curaj: faceți-vă confortabil, ocupați-vă tot timpul necesar pentru a vă concentra pe citirea alineatelor următoare și, mai important, încercați să implementați „sfaturile” pe care vi le voi oferi. Nu-mi mai rămâne nimic de făcut, cu excepția faptului că îți doresc lectură fericită și ai un mare noroc pentru toate!

index

Informații preliminare

Instagram

Înainte de a intra mai adânc în articol și explicați-vă cum să vezi cine te-a tăcut pe Instagram, mi se pare corect să vă ofer câteva informații preliminare cu privire la procedura în cauză.

În primul rând, vreau să explic exact în ce constă funcția care îți permite să taci alte conturi de Instagram. După cum sugerează și numele său, funcția în cauză vă permite să taci tot ceea ce privește postările și / sau poveștile utilizatorilor urmăriți, fără a fi nevoie să apelați laNu mai urmări și fără a fi nevoie bloc. Dacă vă amintiți corect, am descris funcția care vă permite să reduceți la tăcere alte conturi Instagram acest alt ghid.

Deoarece Instagram nu trimite nicio notificare utilizatorului care este redus la tăcere, de fapt nu este posibil să știm dacă au fost tăcute, cu atât mai mult de cine. Ce poți face este să „investighezi” în diverse moduri și, astfel, să încerci să afli cine a încetat să-și urmărească postările și poveștile, dar, așa cum s-a spus, nu este posibil să se efectueze verificări care să ofere certitudine absolută a lucrului.

Dacă până acum totul vă este clar și doriți să procedați de fapt, tot ce trebuie să faceți este să continuați să citiți și să aplicați sfaturile pe care urmează să vi le ofer. Cu un pic de noroc și un spirit de investigație, ai putea cel puțin să înțelegi cine ar fi putut să tace contul tău de Instagram.

Cum să afli cine te-a tăcut pe Instagram

Deci să vedem cum să afli cine te-a tăcut pe Instagram analizând like-urile, comentariile și, de asemenea, vizualizările poveștilor. În acest fel, puteți colecta informații utile cu privire la cine ar fi decis să vă taie contul pe rețeaua socială foto.

Analizați „Like-urile” pe care le primiți pe postări

Vezi like-urile primite pe Instagram

Primul lucru pe care vi-l recomand să faceți pentru a încerca să aflați cine a tăcut contul dvs. de Instagram este analizați „Like-urile” primite în postări. Dacă un utilizator obișnuia să-ți placă postările și nu o face de ceva timp, este posibil să nu vadă noul conținut pe care îl publici, poate pentru că l-a blocat de la vizualizare.

Cum poți reuși să analizezi aprecierile pe care le primești? Pentru a continua de la mobil. conectați-vă la Instagram din aplicația sa pentru Android sau iOS, atingeți pictograma dinom mic situat în colțul din dreapta jos (sau pe miniatura pictogramei fotografia ta de profil, în cazul în care ați adăugat mai multe conturi în aplicația Instagram) și apăsați peavanpremieră a unuia dintre ultimele postări pe care le-ați postat în feed-ul dvs.

Apoi, atingeți vocea Îi place [nome utente] și alți oameni și, în câmpul text Căutare plasat în partea de sus (imediat sub numărul de aprecieri primite), tastați tasta numele de utilizator că credeți că a decis să tace postările tale. Dacă nu ți-a plăcut postul examinat, vei vedea că scrierea apare Nu a fost găsit niciun utilizator.

Dacă vrei să acționezi din PC. conectați-vă la Instagram de la al lui Versiune web sau de la al lui aplicație pentru Windows 10, faceți clic pe butonul numele dvs. de utilizator (dreapta sus), derulați pagina afișată și analizați cele mai recente postări pe care le-ați publicat.

Apoi faceți clic pe butonulavanpremieră a unuia dintre ei și faceți clic pe element Îi place [nome utente] și alți oameni și apoi parcurgeți lista utilizatorilor care i-au plăcut, mergând în căutarea utilizatorului pe care îl credeți că a decis să vă taie contul (pe versiunea desktop a Instagram nu este posibilă utilizarea funcției de căutare).

Indiferent dacă operați de pe un mobil sau un computer, repetați operațiunea descrisă doar pentru alte postări (poate pentru cele pe care le-ați publicat în ultimele 3-4 săptămâni) și, dacă observați că începând de la o anumită dată, utilizatorul „suspect” nu va a interacționat mai mult cu conținutul pe care l-ați postat pe Instagram, este posibil să fi redus la tăcere contul dvs. (sau cel puțin postările dvs.).

Analizați comentariile pe care le primiți la postări

Vezi comentariile primite pe postările de pe Instagram

Discursul rostit pentru „îmi place” se aplică și în cazul i comentarii: Dacă un utilizator a comentat anterior mesajele dvs. și acum nu, este posibil să vă fi redus la tăcere. Din acest motiv, vă invit analizează comentariile pe care le primești la postări. Permiteți-mi să vă explic cum puteți face acest lucru.

Dacă preferi să acționezi ca mobil. conectați-vă la Instagram din aplicația sa pentru Android sau iOS, atingeți simbolulom mic găsit în partea dreaptă jos sau în miniatură fotografia ta de profil (dacă ați adăugat mai multe conturi în aplicația Instagram) și apoi apăsați peavanpremieră a unuia dintre ultimele postări pe care le-ați publicat pe platformă.

În continuare, dacă sunt disponibile comentarii, atingeți elementul Vezi toate e[[[[N]comentariile și defilați, prin urmare, ecranul Comentarii asta vă este arătat, căutând un comentariu făcut de persoana care credeți că a redus contul dvs.

Dacă preferi să acționezi ca PC. conectați-vă la Instagram de la al lui Versiune web sau de la al lui aplicație pentru Windows 10, faceți clic pe butonul numele dvs. de utilizator (dreapta sus), derulați pagina afișată și analizați cele mai recente postări publicate. Apoi faceți clic pe butonulavanpremieră unul dintre ele și derulați partea din dreapta a casetei deschise, căutând orice comentariu disponibil de la utilizator care credeți că a decis să vă reducă la tăcere pe Instagram.

Indiferent dacă lucrați de la versiunea mobilă a Instagram sau de la versiunea pentru desktop, repetați operațiunea descrisă doar pentru alte postări (poate pentru cele pe care le-ați publicat în ultima lună) și, dacă găsiți că începând de la o anumită dată, Utilizatorul „suspect” nu a mai comentat mesajele dvs., este posibil să le fi redus la tăcere.

Analizați vizualizările poveștilor

Analizați părerile despre poveștile Instagram

Dacă vrei să știi cum să vezi cine ți-a tăcut poveștile pe Instagram, Vă recomand analizați vizualizările poveștilor la fel: în mod evident, trebuie să o faceți înainte de a fi șterse automat după 24 de ore de la publicare. Dacă un utilizator anterior văzuse aproape întotdeauna poveștile și acum nu mai face, de fapt, acest lucru ar putea indica faptul că le-a redus la tăcere.

Pentru a continua de la mobil. conectați-vă la Instagram din aplicația sa pentru Android sau iOS, atingeți tasta fotografia ta de profil plasat la formulare Povestea ta (stânga sus) și, în ecranul deschis, apasă pe formulare Vizualizări (stânga jos). În ecran Oameni care au văzut care s-a deschis apoi încearcă să vadă dacă apare numele utilizatorului „suspect”.

Dacă preferi să acționezi ca PCÎn schimb, conectați-vă la Instagram de la al lui Versiune web sau de la al lui aplicație pentru Windows 10, faceți clic pe butonul fotografia ta de profil (în dreapta sus, lângă numele de utilizator), faceți clic pe formulare Vizualizat din[[[[N] și defilați caseta Vizualizări a apărut pe ecran, mergând în căutarea utilizatorului despre care credeți că a redus poveștile.

Vă sfătuiesc să monitorizați poveștile timp de cel puțin 1-2 săptămâni după procedura pe care tocmai v-am indicat-o: dacă în toată această perioadă de timp, utilizatorul „suspect” nu apare niciodată în lista celor care au vizionat poveștile, s-ar putea ca le-a tăcut.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Come igienizzare il cellulare | irsafari.com

Cum să elimini virusul iPhone irsafari.com