in , , ,

Cum să verificați contul pe TikTok


Prietenii tăi te-au convins să te înscrii TIC-tac dar, având în vedere popularitatea dvs. pe alte rețele de socializare, ați observat că pe acestea din urmă există deja conturi bazate pe persoana dvs. care au fost create de fanii dvs. Având în vedere acest lucru, vă întrebați dacă există o modalitate de a vă verifica profilul TikTok, pentru a raporta adepților dvs. care este contul dvs. oficial.

Cum spui? Exact așa stau lucrurile și, în această privință, te întrebi cum să ai un cont verificat pe TikTok? În acest caz, nu vă faceți griji, sunt aici pentru a vă ajuta chiar dacă, trebuie să știți că, în acest moment, nu este posibil să trimiteți cererea de verificare a profilului dvs. către TikTok, deoarece totul se întâmplă automat. Cu toate acestea, prin unele măsuri, despre care vă voi povesti în detaliu în capitolele următoare ale acestui tutorial al meu, este posibil să grăbiți procesul legat de obținerea căsuței albastre, care poate fi obținută de oricine are un profil popular.

Acestea fiind spuse, dacă sunteți curioși să aflați mai multe și, dacă abia așteptați să începeți, stați confortabil și luați câteva minute de timp liber. Citiți cu atenție sfaturile pe care vi le voi oferi în scurt timp, pentru a reuși în intenția pe care v-ați propus-o. În acest moment, trebuie doar să vă doresc o lectură bună și să vă faceți un mare „noroc”.

Index

Informații preliminare

TIC-tac

Înainte să explic cum să ai un cont verificat pe TikTok permiteți-mi să ofer informații preliminare utile despre aceasta. De fapt, trebuie să știți că, așa cum s-a prevăzut, la momentul redactării acestui ghid, nu este posibil să trimiteți echipei TIC-tac cererea de a vă verifica profilul.

Acolo căpușă albastrăde fapt, se atribuie automat tuturor persoanelor publice, companiilor și / sau altor subiecte de relevanță și interes public. Tot în ceea ce privește Influencer și eu Creator, cum ar fi de exemplu utilizator YouTuber sau Instagram Influencer care aterizează TIC-tac, există aceleași metode de atribuire.

În esență, prin urmare, este posibil să primiți ecusonul cu căpușa albastră doar din momentul în care este atribuit automat TIC-tac, în urma verificărilor, care sunt efectuate pe profiluri extrem de populare, de către echipa companiei din rețeaua de socializare populară de partajare video.

După ce lămurim acest lucru, singura soluție pe care o puteți pune în aplicare, pentru a accelera procesul de primire a căpușei albastre, este să puneți în aplicare câteva strategii simple, care vă permit să deveniți celebru pe TIC-tac, sperând să primească râvnita ecuson albastru. În acest sens, urmați instrucțiunile și sfaturile pe care vi le ofer în capitolele următoare, pentru a putea face acest lucru.

Cum să devii popular pe TikTok

TIC-tac este o rețea socială în creștere rapidă, iar devenirea faimoasă nu este atât de imposibilă, deoarece implementând unele strategii particulare și, utilizând la maxim toate conținuturile platformei populare de partajare video, este posibil să ajungeți pe scurt la un public foarte mare. Acestea fiind spuse, haideți să vedem împreună cum să utilizăm cel mai bine TIC-tac, pentru a obține un număr considerabil de adepți într-un timp scurt.

Creați conținut de calitate

Primul sfat pe care vreau să vi-l ofer, pentru a vă ajuta să deveniți celebru pe TIC-tac este să înceapă să ne gândim la strategia care urmează să fie pusă în aplicare, în ceea ce privește crearea de conținut multimedia, care trebuie să fie de calitate absolută și trebuie să se evidențieze și din punct de vedere estetic.

De fapt, trebuie să știi asta TIC-tac este o platformă de partajare video în care sunt de obicei publicate videoclipuri foarte scurte și, deseori și de bună voie, de asemenea amuzante. În special, tipurile de videoclipuri care sunt depopulate sunt videoclipurile în sincronizarea buzelor, i voiceoverssau dansurile sau cele în care este interpretată coregrafia unui dans inventat de un utilizator al comunității.

Acestea sunt doar câteva dintre exemple: ceea ce caracterizează TIC-tac este că videoclipurile publicate sunt întotdeauna originale, distractive și de scurtă durată (maxim 60 de secunde). În plus, ele ies în evidență pentru asamblarea lor constând dintr-o serie de secvențe montate una în spatele celuilalt, într-un mod frenetic.

Deși, de obicei, acestea sunt cele mai vizionate și apreciate tipuri de videoclipuri TIC-tac conținuturile care ies în evidență din tiparele obișnuite pot deveni de asemenea populare, deoarece important este că respectă formatul platformei, caracterizat tocmai de secvențe rapide, dar și de scrieri suprapuse, precum și de o muzică de fundal .

Acestea fiind spuse, pentru a crea conținut de înaltă calitate, trebuie să identificați mai întâi publicul la care doriți să ajungeți și, în consecință, să vă gândiți la tipul de videoclip pe care doriți să-l realizați, în funcție de afacerea dvs.

În esență, ceea ce trebuie să aspire este să distrezi publicul cu ceea ce știi sau ce poți face, creând videoclipuri în linie cu cele publicate pe platformă sau să te distingi de ceilalți, pentru a fi mai creativ.

Nu uitați că puteți viziona videoclipuri postate oricând TIC-tac, pentru a găsi inspirația potrivită și, dacă este necesar, luați o atenție. De fapt, tot ce trebuie să faci este să pornești aplicația TIC-tac pentru Android sau iOS/iPadOS, apăsând asupra lui pictograma notei muzicale, localizat pe ecranul de start și / sau în sertarul dispozitivului.

După aceea, conectați-vă la contul dvs., dacă este necesar și derulați în jos începând de la ecran Acasă (simbolul casei) pentru a putea vedea toate videoclipurile din secțiune Pentru dumneavoastră, care conține cel mai popular conținut, pe baza algoritmului TIC-tac crede că este interesele tale.

Participați la provocări

Participați la provocări

Pe lângă sfaturile pe care vi le-am dat capitolul precedentîn ceea ce privește identificarea strategiei dvs. personale, în ceea ce privește publicarea videoclipurilor de înaltă calitate, vreau să vă ofer o sugestie despre cum să găsiți inspirația potrivită pentru crearea videoclipurilor și, în același timp, să profitați de tendinţe de TIC-tac a deveni celebru.

De fapt, trebuie să știi asta TIC-tac este o rețea socială care se bazează foarte mult pe comunitatea sa, prin provocările care sunt realizate în fiecare zi. Participarea la provocări este, prin urmare, cea mai bună metodă de a nu rămâne niciodată cu idei cu privire la publicarea videoclipurilor, precum și cea mai simplă soluție pentru a ajunge la utilizatorii rețelei de socializare.

Te întrebi cum să vezi provocările zilei și ai vrea să știi care sunt hashtag-urile populare? Bine, o voi explica imediat. Pentru a începe, porniți aplicația pentru Android sau iOS/iPadOS a rețelei de partajare a videoclipurilor apăsând pe pictograma notei muzicale situat pe ecranul de start și / sau în sertarul dispozitivului dvs., după care conectați-vă la contul dvs., dacă este necesar.

Acum, apăsați butonul Descoperi (pictograma lupa) situat în partea de jos, astfel încât să se afișeze ecranul referitor la provocări și la hashtag-urile din tendinţe. Primele sunt afișate în glisor în partea de sus, în timp ce lista completă de hashtag-uri populare este vizibilă defilând în jos. În ambele cazuri, puteți vedea cele mai populare videoclipuri referitoare la provocarea sau tendința selectată apăsând pe aceasta.

În acest sens, dacă doriți să realizați un videoclip pe baza unui hashtag sau unul provocare apăsați butonul cu tasta simbolul camerei video, pentru a deschide editorul TIC-tac și să creeze conținut multimedia, prin instrumentele puse la dispoziție de rețeaua socială. În acest sens, dacă aveți nevoie de o mână pe acest subiect, citiți tutorialul meu pe cum să faci videoclipuri pe TikTok.

Implică publicul

Implică publicul

Printre cele mai bune soluții pe care le puteți pune în aplicare, pentru a ajunge rapid la popularitate TIC-tac înseamnă să angajezi publicul și să interacționezi cu acesta.

În acest sens, dacă prin secțiune Pentru dumneavoastră ai găsit un videoclip care te interesează pe care îl pui „like”, apăsând peicoana inimii și comentați, scriind mesajul dvs. în secțiunea vizibilă apăsând pe simbol de desene animate. Dacă, pe de altă parte, doriți să urmați utilizatorul care a realizat videoclipul, apăsați pe el poză de profil apoi atingeți butonul urma.

O altă soluție pe care o puteți pune în aplicare pentru a implica publicul este să inventați dansuri sau tendințe, invitând alți utilizatori să participe și să reușiți în acest scop Vă sugerez să utilizați cele mai populare melodii ale TIC-tac.

Acestea fiind spuse, pentru a vedea care sunt cele mai utilizate piese de muzică de către comunitatea rețelei de socializare, porniți aplicația TIC-tac pentru Android sau iOS/iPadOS apăsând asupra lui pictograma notei muzicale care se află pe ecranul de start și / sau în sertarul dispozitivului. După aceea, conectați-vă la contul dvs., pentru a vizualiza ecranul Acasă.

Acum, apasă buton (+), pentru a deschide editorul multimedia al TIC-tac, apoi atingeți vocea Sunete situat în partea de sus, pentru a vizualiza secțiunea dedicată bibliotecii multimedia a rețelei sociale. Unele dintre cele mai utilizate melodii sunt vizibile în glisorul din partea de sus, dar puteți face referire și la secțiunile din fila Playlist, precum vocile Cu cât asculți mai mult este Popular.

După identificarea melodiei care va fi utilizată, atingeți-o pentru a asculta previzualizarea, apoi, pentru a o folosi, apăsați pe marcaj roșu. În acest moment trebuie doar să realizați videoclipul apăsând butonul buton roșu de înregistrare și folosind celelalte instrumente ale editorului din TIC-tac, cum ar fi le tranziții.

Dacă ați identificat independent un sunet pe care sunteți interesat să îl utilizați în timp ce vizionați videoclipurile TIC-tac îl puteți folosi ca muzică de fundal pentru videoclipurile pe care le creați. În acest caz, pentru a face acest lucru, apăsați pepictograma discului situat în colțul din dreapta jos al videoclipului și apoi atinge butonul Folosiți sunetul, pentru a adăuga melodia la editorul multimedia TikTok.

Folosiți hashtag-uri

Hashtag tiktok

hashtag sunt foarte importante pe TIC-tac deoarece acestea sunt etichete precedate de simbolul # care descriu conținuturile publicate și le catalogează în cadrul platformei, pentru a facilita identificarea acestora.

Cu toate acestea, hashtag-urile trebuie să fie relevante pentru conținutul publicat și, în plus, este mai bine să le folosești pe cele mai populare, pentru a ajunge mai rapid la mai mulți utilizatori. Din acest motiv, este important să fi identificat anterior care sunt hastag-uri populare care, după cum se explică în capitolul precedent, poate fi identificat prin secțiune Descoperi de TIC-tac.

Acest tip de etichetă trebuie publicat direct în subtitlul videoclipului pe care l-ați făcut; în consecință, după înregistrarea videoclipului prin intermediul editorului din TIC-tac, accesibil apăsând butonul buton (+) pe ecran Acasă, atingeți butonul Redirecţiona, pentru a vizualiza secțiunea Public.

În acest moment, scrieți subtitrarea videoclipului în câmpul text Descrieți videoclipul dvs., apoi atingeți butonul #Hashtag și începeți să scrieți hashtagul pe care doriți să îl adăugați. În acest fel, vi se va afișa lista de hashtag-uri înrudite și le puteți folosi pe cele care au un număr mai mare de vizualizări.

În concluzie, subliniez că printre cele mai populare hashtag-uri generice există #Pentru dumneavoastră este #Pentru dumneavoastră, pe care utilizatorii le adaugă la videoclipurile lor, pentru a vă asigura că sunt afișate în secțiune Pentru dumneavoastră.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

14241 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Aplicația de supraveghere video | irsafari.com

Cum se transferă muzica celulară | irsafari.com