in , ,

Cum să vă schimbați numele pe Twitch

Hotswingers Petreceri de swing

După ce am citit ghidul meu pe cum să crești pe Twitch, ai decis să-mi urmezi indicațiile și să încerci să-ți mărești adepții În primul rând, totuși, ați dori să vă oferiți canalului dvs. un bun schimb, schimbând și canalul nume. După ce nu ați făcut niciodată așa ceva înainte, nu aveți idee cum să procedați și, din acest motiv, ați dori din nou ajutorul meu. Așa este, nu-i așa? Atunci spune-mi că ai ajuns la locul potrivit la momentul potrivit!

În paragrafele următoare, de fapt, voi explica cum să schimbi numele pe Twitch oferindu-ți toate informațiile necesare pentru a avea succes în intenția ta. În primul rând, va fi sarcina mea să vă enunț care sunt limitele impuse de Twitch în legătură cu schimbarea numelui de utilizator. În continuare, veți găsi procedura detaliată pentru asocierea unui nume nou contului dvs., atât de la computer, cât și de la smartphone și tabletă. În cele din urmă, vă voi explica cum să alegeți culoarea numelui de utilizator în chatul oricărui canal Twitch.

Dacă abia aștepți să afli mai multe, să nu mai pierdem timpul de chat și să mergem direct la acțiune. Curaj: faceți-vă confortabil, tăiați-vă cinci minute de timp liber pentru a-i dedica lecturii următoarelor paragrafe și urmați cu atenție instrucțiunile pe care urmează să vi le ofer. Vă asigur că, încercând să le puneți în practică pe dispozitivul dvs. de interes, schimbarea numelui de pe Twitch va fi o briză. Noi pariu?

index

Informații preliminare

pir

Înainte de a intra în detaliile acestui ghid și explicați-vă cum să schimbi numele pe Twitch, poate fi util să știm când este posibilă efectuarea acestei operații și de câte ori.

Ei bine, în momentul în care scriu acest ghid, puteți să vă schimbați numele de utilizator pe Twitch 60 de zile. După modificare, numele „vechi” nu va mai fi disponibil pentru minimum 6 luni, după care Twitch are dreptul de a decide dacă pune numele în cauză la dispoziția comunității și a noilor utilizatori. Cu toate acestea, această opțiune nu este valabilă pentru i partener al lui Twitch: în acest caz, numele „abandonate” nu vor fi din nou disponibile altor utilizatori.

În plus, va fi util să știți că schimbarea numelui de utilizator pe Twitch nu duce la pierderea de urmăritori, date referitoare la vizualizări și abonamente active. Cu toate acestea, după schimbarea numelui, nu va fi posibilă accesarea statisticilor de transmisie asociate cu numele anterior.

Dacă vă interesează aceste date, înainte de a vă schimba numele, puteți descărca o copie în format CSV pe computer. Pentru a face acest lucru, conectați-vă la site-ul oficial Twitch, conectați-vă la contul dvs., atingeți-vă fotografie, în dreapta sus și selectați elementul Tabloul de bord autor din meniul care se deschide. În pagina recent deschisă, apăsați butonul ☰, în stânga sus, alegeți opțiunile Informații detaliate și Analiza canalului și faceți clic pe buton Export de date, vizibil sub graficul vizualizărilor canalului.

În sfârșit, aș dori să subliniez că schimbarea numelui de utilizator duce inevitabil la modificarea adresei URL a canalului dvs.: deoarece Twitch nu prevede o redirecționare automată de la vechea adresă la noua adresă URL, vă recomand să actualizați manual adresa web a canalului dvs. oriunde îl utilizați.

Cum să schimbați numele pe Twitch de pe computer

Cum să schimbați numele pe Twitch de pe computer

Fără premisele menționate anterior, să trecem la acțiune. la schimbați numele pe Twitch de pe PC, conectat la site-ul oficial al platformei de streaming live și dacă nu ați făcut-o deja, conectați-vă la contul dvs. făcând clic pe buton Autentificare situat în dreapta sus. Apoi introduceți datele dvs. în câmpuri Nume de utilizator și parolă și apăsați din nou butonul Autentificare, pentru a vă autentifica.

Acum, faceți clic pe al tău fotografie, în dreapta sus, selectați elementul Setări din meniul care se deschide și, în pagina recent deschisă, localizați secțiunea Setări profil. În acest moment, apăsați pe pictograma din creion legat de articol Nume de utilizator, introduceți noul nume pentru a vă asocia cu contul dvs. în câmp Nume utilizator nou (dacă este disponibil, veți vedea simbolul ) și faceți clic pe buton reîmprospăta, pentru a salva modificările.

Schimbați numele pe Twitch

Procedând astfel, numele dvs. de utilizator și adresa URL a canalului dvs. Twitch vor fi modificate imediat și nu veți putea aplica alte modificări în următoarele 60 de zile. Din acest motiv, vă recomand să alegeți cu atenție noul nume pe care să-l utilizați și să verificați că nu ați făcut nicio scriere.

Subliniez că din secțiune Setări din contul dvs. Twitch și puteți modifica, de asemenea, numele afișat pe canalul dvs. Trebuie să știți, totuși, că este posibil să schimbați doar utilizarea literelor mari și minuscule (de exemplu, de la „aranzulla” la „AranZulla”).

Dacă sunteți interesat de această opțiune, găsiți caseta Numele afișat, personalizați utilizarea literelor majuscule în numele dvs. de utilizator și faceți clic pe buton Salvați modificările, pentru a schimba numele afișat pe canalul dvs. În acest caz, puteți schimba numele dvs. de câte ori doriți, fără nicio limită de timp.

Cum se schimbă numele de pe Twitch din mobil

Dacă intenția ta este schimba numele pe Twitch din mobil, Îmi pare rău să vă spun că nu este permis să faceți acest lucru folosind aplicația pentru dispozitiv Android și iPhone / iPad. Într-adevăr, accesând secțiunile Setări și Editează profilul din contul dvs., puteți edita doar imaginea de profil și biografia. Deși nu este permis schimba numele pe Twitch din aplicație, puteți face acest lucru accesând versiunea desktop a site-ului Twitch prin intermediul site-ului browser-. Cum se face? O să-i explic imediat!

Cum să schimbați numele pe Twitch Android

Cum să schimbați numele pe Twitch Android

la schimba numele pe Twitch Android, lansați browserul instalat pe dispozitivul dvs. (îl voi lua ca referință Chrome), legat de site-ul oficial Twitch, apăsați pictograma din trei puncte, în partea dreaptă sus și selectați opțiunea Site de desktop din meniul care se deschide.

După aceea, apăsați pe element Autentificare, în dreapta sus, introduceți datele asociate contului dvs. în câmpuri Nume de utilizator și parolă și atinge butonul Autentificare, pentru a vă autentifica. Apăsați, apoi, pe fotografia dvs., în partea dreaptă sus, selectați opțiunea Setări și, pe pagina recent deschisă, asigurați-vă că opțiunea este selectată profilul.

În acest moment, găsiți secțiunea Setări profil, atingeți pictograma din creion legat de articol Nume de utilizator, introduceți tasta nume de utilizator nou ales în câmpul corespunzător și apăsați butonul reîmprospăta, pentru a aplica modificările.

Cum să schimbați numele pe Twitch iPhone

Cum să schimbați numele pe Twitch iPhone

Procedura pentru schimba numele pe Twitch pe iPhone este aproape identică cu cea pe care tocmai v-am arătat-o ​​pentru dispozitivele Android.

Apoi porniți Safari, conectat la Pagina principală Twitch, apăsați pictograma butonului aO vizibil în bara de adrese și alegeți opțiunea Solicitați site-ul desktop. După aceea, atingeți butonul Autentificare, introduceți detaliile contului în câmpuri Nume de utilizator și parolă și apăsați butonul Autentificare, pentru a vă autentifica.

Acum, apasă pe al tău fotografie, în dreapta sus, selectați elementul Setări și, în pagina recent deschisă, găsiți secțiunea Setări profil. Apoi faceți clic pe pictograma din creion referitoare la opțiune Nume de utilizator, introduceți noul nume de utilizator în câmp Nume utilizator nou și apăsați butonul reîmprospăta, pentru a vă salva modificările și a vă schimba numele pe Twitch.

Dacă, din anumite motive, încercarea de a accesa Twitch dintr-un browser ar trebui să deschidă aplicația de service, pentru a merge mai departe, dezinstalați temporar aplicația Twitch. Pentru a face acest lucru, țineți degetul pe pictograma acesteia câteva momente și selectați opțiunea Ștergeți aplicația din meniul care se deschide. Pentru procedura detaliată, vă las ghidul meu pe cum să dezinstalați aplicațiile pe iPhone.

Cum se schimbă culoarea numelui de pe Twitch

Cum se schimbă culoarea numelui de pe Twitch

Dacă vă întrebați dacă este posibil schimba culoarea numelui de pe Twitch, veți fi bucuroși să știți că este permis să o faceți în chatul oricărui canal. Această funcționalitate nu este disponibilă în aplicația Twitch pentru smartphone-uri și tablete, dar schimbând culoarea numelui de utilizator de la computer, aceasta va fi activă și în chat-urile de pe smartphone-uri și tablete.

Pentru a schimba culoarea numelui dvs. în chatul Twitch, conectați-vă, prin urmare, la site-ul oficial al serviciului, conectați-vă la contul dvs. (dacă nu l-ați făcut deja) și selectați oricare canal live. În acest moment, apăsați pe pictograma din roata de transmisie situat lângă buton Chat, faceți clic pe opțiune edita legat de al tău Nume de utilizator și, în secțiune Culoarea numelui, alegeți culoarea care vă interesează.

Vă va fi util să știți că puteți schimba, de asemenea, culoarea numelui dvs. din chat-ul dvs. de canal. Dacă da, faceți clic pe al tău fotografie, în dreapta sus și selectați elementul canal din meniul care se deschide. În noul ecran afișat, apăsați pictograma roata de transmisie, în partea dreaptă jos, selectați opțiunea Comutați la setări pentru non-moderatori, faceți clic pe element edita legat de al tău Nume de utilizator și alegeți culoarea de interes. Simplu, nu?

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum de a pune ecranele pe iPhone

Ce este și cum funcționează HUAWEI AppGallery