in , ,

Cum să vă schimbați numele pe 8 Ball Pool


După ce am citit ghidul meu dedicat jocuri gratuite la piscină, ai decis să descarci biliard 8 bile, unul dintre cele mai cunoscute titluri online ale acestui gen. Întrucât abia aștepți să începi să joci, ai ales să începi un nou joc fără a-ți crea un cont și, din acest motiv, ți-a fost atribuit automat Nume la întâmplare, pe care doriți să o schimbați acum. Problema este că toate încercările tale nu au dat rezultatul dorit și nu știi cum să reușești.

Dacă este așa, permiteți-mi să vă explic cum să schimbi numele pe 8 Ball Pool. În paragrafele următoare, vă voi arăta toate soluțiile disponibile care vă vor permite nu numai să schimbați numele care vi s-a fost atribuit automat la începutul jocului, ci și să vă salvați progresul și să accesați 8 Pool Ball-uri de pe toate dispozitivele dvs., fără să fie nevoie să începi un joc nou de la zero.

În plus, în caz de probleme, veți găsi, de asemenea, informațiile necesare pentru a solicita asistență de la personalul Miniclip, site-ul care a dezvoltat jocul. Curaj: faceți-vă confortabil, puneți deoparte cinci minute de timp pentru a dedica lecturii următoarelor rânduri și urmați cu atenție instrucțiunile pe care urmează să vi le ofer. Îți doresc o lectură bună și, mai ales, distrează-te!

Index

Informații preliminare

Schimbă-ți numele pe 8 Ball Pool

Înainte să ajungem la inima acestui tutorial și să vă explicați cum să schimbi numele pe 8 Ball Pool, este necesar să se facă o premisă necesară cu privire la tipul de cont care poate fi creat în celebrul joc de biliard dezvoltat de Miniclip.

Va fi util să știți că toți jucătorii noi au posibilitatea de a începe un nou joc ca „invitați”, fără a se înregistra. Jucătorii care aleg această opțiune, pot avansa în joc ca toți ceilalți utilizatori, dar progresul lor este salvat doar pe dispozitivul folosit, fără posibilitatea de sincronizare pe mai multe dispozitive. În plus, jucătorilor care aleg să joace ca „invitat” li se atribuie automat un nume de utilizator (de ex. Guest1234a) care nu poate fi modificat.

Până de curând, a fost posibil să se creeze un cont personal numit ID Miniclip ceea ce a permis, în timpul înregistrării, să aleagă un nume personalizat unic. Din păcate, însă, începând cu începutul anului 2020, nu mai este posibilă crearea unui astfel de cont, iar singura soluție rămasă pentru a putea personaliza numele folosit în joc este conectarea jocului la un Cont Google (numai pe dispozitivele Android) sau pe cont propriu cont de Facebook.

Procedând astfel, nu numai că este posibil să treceți de la numele care a fost atribuit automat de Miniclip la cel asociat cu unul dintre conturile indicate mai sus, dar este posibilă și sincronizarea progresului jocului pe mai multe dispozitive și, în caz de probleme, să se recupereze cu ușurință propriul joc. După ce am clarificat acest lucru, să vedem cum se procedează.

Cum puteți schimba numele de pe 8 Pool Ball din smartphone-uri și tablete

Conectați 8 bazine de bilă la Facebook

După cum am menționat în rândurile anterioare, tot ceea ce trebuie să faci schimbați numele pe 8 Ball Pool de pe smartphone și tabletă este să lansezi aplicația de joc pentru dispozitive Android sau iPhone / iPad și conectați jocul curent la unul dintre conturile acceptate de 8 Ball Pool.

Pentru a face acest lucru, apucați dispozitivul, porniți aplicația celebrului joc de biliard și așteptați să vă încarce jocul. Acum, apăsați pe pictograma de pe roată dințată, în stânga jos, găsiți opțiunea Conectați-vă la Facebook și atingeți butonul relevant Coleg.

Apoi apăsați pe opțiune Tu deschizi, pentru a deschide aplicația Facebook și atingeți butonul Continua, pentru a conecta 8 Ball Pool la contul dvs. de Facebook și înlocuiți automat numele dvs. de joc cu cel pe care îl utilizați în celebra rețea de socializare.

În mod alternativ, dacă utilizați un dispozitiv Android, puteți conecta, de asemenea, 8 Ball Pool la Jocuri Google Play și utilizați numele asociat Contului dvs. Google. În acest caz, apăsați pe pictograma din roată dințată, pentru a accesa Setări din 8 Pool Ball, și atingeți butonul Coleg legat de articol Conectați-vă la Google Play.

În ecran Alege un cont, prin urmare, selectațiCont Google doriți să vă conectați la 8 bazine de bilă (sau alegeți opțiunea Adaugă un alt cont, pentru a utiliza un alt cont decât cele vizibile pe ecran) și așteptați finalizarea conexiunii. Dacă totul a decurs bine, în câteva momente veți vedea, în stânga sus, numele și fotografia asociate contului Google ales.

Conectați 8 bilute de bilă la Google Play

Vă rugăm să rețineți că, indiferent de tipul de cont pe care ați ales să îl asociați cu 8 Pool Ball, puteți modifica imaginea asociată contului selectând unul dintre avatarurile disponibile în joc. Rețineți, însă, că pentru a schimba avatarurile trebuie să utilizați cele 8 puncte VIP Pool Pool, pe care le puteți câștiga gratuit câștigând jocurile și avansând în joc și cumpărați-le din magazinul 8 Ball Pool (începând de la 2,29 euro pentru 20.000 Puncte VIP).

Acestea fiind spuse, pentru a schimba imaginea asociată contului dvs., apăsați pe a ta fotografie, în partea stângă sus, atingeți pictograma din creion, selecteazăavatar preferi printre cele disponibile, să o cumperi și să apeși butonul Statele Unite ale Americii, pentru a completa editarea imaginii de profil.

Cum să schimbați numele pe 8 Ball Pool de la computer

8 Bilă de bilă de la computer

După cum știți bine, este posibil să jucați și 8 Pool Ball de la computer, fie pe Facebook că pe site-ul oficial Miniclip. În primul caz, numele folosit în joc este același cu cel asociat contului dvs. pe celebra rețea de socializare: prin schimbarea acesteia din urmă (pe care o puteți face o dată la 60 de zile), numele afișat pe 8 Ball Pool va fi, de asemenea, actualizat automat. În acest sens, ghidul meu despre cum să schimbi numele pe Facebook.

Dacă, totuși, intenția dvs. este să începeți un nou joc de 8 Ball Pool de pe site-ul oficial Miniclip, va fi util să știți că puteți juca jocuri individuale fără cont sau conectați contul de Facebook, personalizând imediat numele afișat în joc. .

În ultimul caz, conectat la site-ul oficial Miniclip, așteptați încărcarea jocului și faceți clic pe buton Autentificați-vă cu ID Miniclip. În noul ecran care apare, alegeți opțiunea Logheaza-te cu Facebook, faceți clic pe buton Continuă ca. [nome] Si asta e.

În caz de probleme

Suport Miniclip

Dacă ați respectat instrucțiunile oferite în alineatele precedente, ar fi trebuit să puteți conecta 8 Ball Pool la unul dintre conturile disponibile și, în consecință, să schimbați numele afișat în joc. Dacă nu, întrucât ați întâmpinat probleme care vă împiedică să vă conectați, vă recomand să contactați personalul Miniclip și să solicitați asistență.

Pentru a face acest lucru, conectați-vă la Site de suport Miniclip, apăsați pe opțiune Trimite o cerere, în partea dreaptă sus și selectați opțiunea biliard 8 bile prin intermediul meniului derulant vizibil pe ecran, pentru a indica jocul pentru care solicitați asistență.

În acest moment, introduceți adresa dvs. de e-mail în câmp adresa ta de email și specificați codul unic asociat contului dvs. cu 8 bilete în câmp Care este jucătorul / codul dvs. unic. Dacă nu cunoașteți codul în cauză, porniți aplicația 8 Ball Pool, apăsați pe al tău Nume, în stânga sus și scrieți codul vizibil sub titlu ID unic, sus în dreapta.

După aceea, selectați opțiunile Mi-a legat contul este Vreau să îmi administrez detaliile contului prin meniurile derulante Selectați o problemă pe care o aveți este Ce fel de problemă ai cu contul tău? și specificați problema întâmpinată, selectând opțiunea de interes din Legă-mi contul de Facebook sau Google (pentru probleme de conectare la contul dvs. Facebook sau Google) e Avatarul meu / Yo-Me / Întrebarea referitoare la porecle (pentru asistență legată de numele de utilizator din 8 Ball Pool).

În final, specificați subiectul solicitării dvs. în câmp Subiect; descrie problema întâlnită în teren Descriereși apăsați butonul Trimite, pentru a trimite mesajul. În câteva zile, veți primi un răspuns din partea personalului Miniclip la adresa de e-mail indicată mai sus.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

14241 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să devii polițist în GTA

Cum să accesați G Suite