in , ,

Cum să urmăriți Mediaset Play cu Chromecast

Hotswingers Petreceri de swing

Ați decis să recuperați ultimul episod din ficțiunea dvs. preferată prin intermediul serviciului de streaming Mediaset Play. Din păcate, totuși, ecranul smartphone-ului dvs. este prea mic pentru a vă permite o vizionare satisfăcătoare a conținutului și, prin urmare, vă gândiți la o soluție alternativă. În acest sens, v-ați gândit să difuzați conținutul portalului Mediaset prin TV Chromecasturi, dar nu știi cum să faci asta.

Cum zici? Exact așa stau lucrurile și, prin urmare, vă întrebați cum să vezi Mediaset Play cu Chromecast? Nu vă faceți griji: dacă doriți, sunt aici pentru asta și, în capitolele următoare, vă voi arăta cum să difuzați conținutul Mediaset la TV prin intermediul aplicației Mediaset Play pentru Android și iOS / iPadOS și site-ul Mediaset, prin intermediul browserului Chrome.

Acestea fiind spuse, dacă sunteți nerăbdători să începeți, stați confortabil și luați câteva minute de timp liber și urmați cu atenție instrucțiunile pe care urmează să vi le ofer, astfel încât să puteți reuși în intenția pe care v-ați propus-o. Trebuie doar să vă doresc o lectură bună și, mai ales, o viziune bună!

index

Operațiuni preliminare

Înainte să explic cum să vezi Mediaset Play cu Chromecast, Trebuie să vă arăt cum să efectuați operațiunile preliminare necesare pentru transmiterea conținutului multimedia din Mediaset Play la TV via Chromecasturi: găsiți mai multe detalii în acest sens în alineatele următoare.

Configurația Chromecast

Configurația Chromecast

Prima procedură preliminară pe care trebuie să o implementați pentru a vizualiza conținutul multimedia al Mediaset Play la TV cu Chromecasturi este configurația inițială a dongle-ului HDMI produs de Google.

Prin urmare, pentru a porni, conectați dispozitivul la intrare HDMI a televizorului șiIntrare USB de aceeași sau la priza de alimentare, pentru a o alimenta cu energie electrică.

După ce faceți acest lucru, descărcați și porniți aplicația Google Home pentru Android sau iOS / iPadOS, pentru a efectua configurația inițială a Chromecast. Pentru a efectua procedura în cauză, apăsați butonul Începe, apoi conectați-vă la al vostru Cont Google.

În acest moment, în ecranul principal al aplicației, apăsați pe buton (+) mai sus, apoi apasă pe voci Configurați dispozitivul> Configurați dispozitivele noi acasă, pentru a porni vrăjitorul, ceea ce vă va permite să adăugați toate dispozitivele detectate în apropiere.

În caz de îndoieli sau probleme, citiți tutorialul meu pe cum să configurați Chromecast.

Descărcați și înregistrați-vă pentru aplicația Mediaset

Mediaset Play

Pentru a putea vedea Mediaset Play la TV via Chromecasturi, trebuie să descărcați aplicația de serviciu oficial pentru Android sau iOS / iPadOS, precum și înregistrarea gratuită a unui cont, pentru a putea vizualiza conținutul la cerere disponibil în catalog.

Acestea fiind spuse, pentru a descărca aplicația pe Android, conectat la Play Store folosind linkul pe care vi l-am furnizat și apăsați butonul instala. Pentru a face mai departe iOS sau iPadOSîn schimb, conectat laApp Store folosind linkul furnizat, apăsați butonul Get / Instalare și deblocați descărcarea și instalarea aplicației prin Face ID, Touch ID sau parola contului dvs. iCloud. În caz de îndoieli sau probleme, citiți tutorialul meu pe cum să descărcați Mediaset Play.

Când aplicația pornește, apoi apăsați butonul Zona personală situat în partea de jos, atingeți elementul Autentificare și înregistrați-vă, apăsând butonul Înregistrare. În acest moment, pentru a crea contul dvs. Mediaset, puteți continua conectându-vă Cont Facebook sau asta Googleprin apăsarea butoanelor respective.

Alternativ, completați formularul de înregistrare care vă este arătat, indicând altul adresa de e-mail pentru a confirma procedura folosind butonul Înregistrare. Pentru mai multe informații, citiți tutorialul meu pe cum să vă înregistrați pe Mediaset Play.

Cum să urmăriți Mediaset Play cu Chromecast

Fără premisele necesare, dacă vă întrebați cum să conectați Mediaset Play cu Chromecast sau dacă vrei să știi cum să difuzezi Mediaset Play cu Chromecast, tot ce trebuie să faceți este să continuați să citiți acest ghid: în alineatele următoare vă voi explica în detaliu cum să procedați de pe Android, iOS / iPadOS și PC.

De pe smartphone-uri și tablete

Smartphone Chromecast

Pentru a transmite conținutul multimedia al Mediaset Play la TV via Chromecasturi funcționând ca smartphone și tabletă, trebuie mai întâi să porniți aplicația de servicii de streaming Mediaset pe care ați descărcat-o pe dispozitiv, pentru a vă autentifica în contul dvs., prin secțiunea Zona personală.

De asemenea, nu uitați că dispozitivul dvs. trebuie să fie conectat la aceeași rețea Wi-Fi la care Chromecasturi.

După aceea, localizați prin secțiune La cerere sau prin cea referitoare la transmisiile în direct, conținutul care vă interesează să transmiteți și atingeți-l pentru a-l reda pe dispozitivul dvs.

În acest moment, pentru a o transmite la TV, trebuie doar să apăsați pepictograma transmisiei situat în colțul din dreapta sus, după care, în meniul care vă este arătat, apăsați pe numele Chromecast, pentru a trimite semnalul de transmisie pe acesta din urmă și pentru a reproduce conținutul multimedia direct pe TV.

De pe computer

PC Chromecast

Dacă preferați să acționați ca un computer, să transmiteți conținutul multimedia al Mediaset Play la TV via Chromecasturi, trebuie să utilizați browserul Google Chrome. În plus, computerul trebuie să fie conectat la aceeași rețea Wi-Fi ați configurat anterior Chromecasturi.

Acestea fiind spuse, pentru a începe, conectați-vă la site-ul oficial de Mediaset Play și conectați-vă la contul dvs., prin secțiune Zona personală (L ‘icoana omului mic).

În acest moment, localizați prin secțiune direct sau cel numit La cerere, conținutul multimedia de interesul dvs. și începeți redarea multimedia făcând clic pe acesta.

După aceea, pentru a difuza conținutul la TV prin Chromecasturi, apăsați pepictogramă (…) situat în colțul din dreapta sus al browserului. După aceea, în meniul care vă este arătat, faceți clic pe element grindă. În cele din urmă, faceți clic pe caseta de transmisie, pe butonul numele Chromecast, astfel încât să trimiteți intrarea pe dispozitivul Google și să redați conținutul multimedia direct la TV.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Italia. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul Aranzulla.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Italia, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by Irene

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Aplicația camerei

Aplicații pentru aflarea numerelor private