in , ,

Cum să supraviețuim pe Minecraft | irsafari.com

Hotswingers Petreceri de swing

Începi să te apropii Minecraft și ar dori să încerce să joace modul supraviețuire, de când ai auzit despre asta foarte bine. Ei bine, nu ar putea fi altfel: unul dintre cele mai frumoase lucruri despre titlul sandboxului lui Mojang este că îi permite jucătorului să depășească diferitele obstacole pe care le întâlnește pe parcursul exploatării imaginației și creativității. Acest lucru implică totuși că utilizatorul trebuie să se străduiască să poată construi structurile și elementele necesare supraviețuirii sale; ceea ce nu este ușor, de asemenea, deoarece lumea Minecraft poate fi deosebit de dificilă.

Cum zici? Este ceea ce credeți și voi și, prin urmare, ați dori să aveți câteva sfaturi cum să supraviețuiască pe minecraft? Atunci știi că ai ajuns la locul potrivit, la momentul potrivit. În ghidul de astăzi, de fapt, vă voi explica tot ce trebuie să știți despre subiect, vă voi ghida pas cu pas în etapele inițiale ale jocului (cea mai importantă a modului Supraviețuire) și vă voi ilustra activitățile avansate disponibile. Toate acestea, în timp ce aveți grijă să nu obțineți prea mulți spoileri.

Pur și simplu, în acest ghid veți găsi indicații generale despre acest subiect, considerați-l ca un fel de „manual de supraviețuire” de bază care va fi util pentru a începe totul corect. Ce spui atunci? Ești pregătit să înveți elementele de bază ale modului de supraviețuire a Minecraft? Da? Perfect! Tot ce trebuie să faceți este să luați ceva timp și să urmați indicațiile rapide de mai jos. Acestea fiind spuse, nu îmi mai rămâne nimic de făcut, decât să vă doresc lectură fericită și distracție!

index

Informații preliminare

Supraviețuiește Minecraft

Înainte de a intra în detalii despre procedură cum să supraviețuiască pe minecraft, Cred că s-ar putea să vă intereseze să aflați mai multe despre modul de supraviețuire al jocului.

Ei bine, acesta din urmă prevede, după cum se poate vedea din nume, că jucătorul supraviețuiește în lumea jocurilorasta vine generată procedural, prin clasicele „cuburi”, și pot fi deosebit de dificile.

De fapt, pot exista zone cu care se confruntă dușmani (mai ales noaptea) sau cel mai rău dușman al tău ar putea fi acolo foame. În plus, Minecraft se bazează foarte mult pe craftingsau despre crearea de obiecte prin alte elemente care pot fi obținute în lumea jocului. Fără să înveți cum să folosești această caracteristică, nu vei merge mult mai departe. Dacă avatarul tău moare. va pierde toate articolele asta aduce cu ea șiexperiență acumulată.

Pe scurt, în modul supraviețuire, să nu fie confundat cu asta creator (în care toate obiectele din inventarul dvs. sunt disponibile de la început), va trebui, în esență, să construi structuri. ia-ți niște mâncare și luptă să supraviețuiască. Toate acestea explorând imensa lume a jocului din titlul lui Mojang și profitând de elementele pe care vi le pune la dispoziție.

Păianjen Minecraft

Mergând mai departe cu modul Supraviețuire, puteți urmări și dumnezei obiective, considerat de comunitate drept fundamental pentru a vedea „sfârșitul” jocului. Evident că nu te voi strica acum, dar mă voi concentra pe explicarea mecanica de bază a Minecraft, pentru a putea juca corect.

Cum să mergi Supraviețuirea pe Minecraft

Supraviețuire Creați o nouă lume Minecraft

Modul supraviețuire este considerat „principalul” din Minecraft, atât de mult încât vine deseori setat implicit de joc, atunci când încearcă să creeze o lume.

Pornirea acestui mod este foarte simplă (începe doar să creezi o lume); cu toate acestea, titlul de Mojang este disponibil în diferite versiuni și, prin urmare, trebuie urmate proceduri diferite în funcție de cazuri.

Dacă utilizați versiunea Minecraft Java pentru computer, puteți accesa Modul de supraviețuire începând Minecraft Launcherprin apăsarea butonului PLAYfăcând clic pe buton Un singur jucător și apăsând butonul Creați o lume nouă.

Apoi, sistemul vă va cere să introduceți numele lumii și să alegi una modalitate: selectați setarea Mod: Supraviețuire iar dacă doriți, faceți clic pe buton Alte opțiuni din lume pentru a regla prezența structurilor (sate, temnițe și multe altele), un fel de lume (normal, plat, biomi vaste, amplificate și bufet), posibilitatea de a utiliza comenzi (Vă sfătuiesc să o activați, vă va ajuta în caz de probleme) și bonus piept.

Setări mondiale

După ce ați făcut modificările, nu uitați să apăsați butonul făcut iar mai târziu Creați o lume nouă. Perfect, acum jocul te va catapulta în harta în modul Supraviețuire.

Dacă aveți deja un joc în modul creator cu comenzile activate, puteți trece la modul oricând doriți supraviețuire: doar apăsați butonul T pe tastatură, introduceți comanda / supraviețuire gamemode și apăsați prezenta. Comanda se poate schimba în funcție de Versiunea Minecraft în posesia ta.

Cum să mergi Supraviețuirea pe Minecraft

Dacă te joci din versiune Rata de mână de Minecraft pentru Windows 10, console și dispozitive mobile, tot ce trebuie să faceți pentru a crea o lume nouă este să începeți titlul, apăsați butonul Redare și selectați succesiv butoanele Creați nou și Creați lume nouă.

În acest moment, în dreapta, puteți alege numele lumii, modul de joc (Supraviețuirea este implicită), dificultate și altele preferinţe. În partea stângă jos există și opțiuni pentru configurarea multiplayer.

Supraviețuirea Minecraft Bedrock

După terminarea modificărilor, apăsați butonul crea, pentru a crea lumea și a începe jocul tău.

Cum să supraviețuim pe Minecraft în prima noapte

Poruncile Minecraft

După ce intri în joc, aventura ta va începe. Afirm că fiecare joc este diferit în funcție de harta generată de joc și activitățile care se desfășoară, dar există întotdeauna un „fir comun” comun pe care vi-l explic. Voi examina Versiunea Java a Minecraft pentru exemple practice, dar în realitate totul este foarte asemănător și în Bedrock (pozițiile elementelor de interfață se schimbă în principal, dar nu ar trebui să te chinui să le găsești).

Ei bine, probabil că veți fi confuz imediat ce veți intra în joc, deoarece nu veți ști cu exactitate de unde să începeți: titlul lui Mojang vă pune în fața miriadelor de elemente interesante, dar inițial multe dintre ele nu sunt disponibile pentru interacțiune.

În orice caz, consider că sunt deja cunoscut comenzi. Dacă nu este cazul, înainte de a pleca în modul Supraviețuire, vă sfătuiesc să mergeți la setări și aruncă o privire la secțiune comenzi.

După ce vă familiarizați cu comenzile (s-ar putea să vă gândiți să o faceți în modul creativ, pentru a nu pierde prea mult timp în Supraviețuire), primul lucru pe care trebuie să îl faceți este a lovit un copac cu mâna ta, ca să obții zei trunchiuri.

Minecraft Tree Trunk

După aceea, colectați jurnalele de la sol iar acestea vor apărea îninventar rapid prezent în partea de jos. Acum, deschideți ecranul inventar (de exemplu, butonul E de pe computer) și transportați 1 unitate de portbagaj în meniu Fabricația prezent în dreapta sus. Dacă ați strâns mai multe, vă sfătuiesc să le „împărțiți” (de ex. Pe computer doar apăsați butonul dreapta al mouse-ului peste ele) În acest moment, veți vedea că în colțul din dreapta sus există un element nou, adică. axă. Luați-l și trageți-l pe al doilea loc îninventar rapid.

Scânduri de stejar Minecraft

Perfect, acum ai 4 axe. Rămâneți pe ecranul de fabricație și așezați i 4 axe în 4 cutii din masă. În acest fel, ați creat un banc de lucru: trageți-l la inventarul rapid și închideți fereastra.

Banca de lucru Minecraft

În acest moment, luați banc de lucru (de ex. roată de mouse pe computer) și așezați-l pe sol (de exemplu, faceți clic dreapta pe PC), pentru a găsi o zonă în care există spațiu liber. Simțiți-vă liber să rupeți buruienile sau elementele care vă creează probleme.

Perfect: acum aveți baza cu care să creați toate instrumentele necesare, deoarece folosind bancul de lucru aveți unul 3 x 3 masa de lucru (și nu mai sunt de 2 x 2, cum ar fi cea din meniul Fabricare).

Minecraft sol de lucru

În continuare, despărți alți copaci și colectează câțiva unitatea de bușteni (în caz că nu ați făcut-o deja). Deci, apăsați mai departe banc de lucru și poziție 1 unitate de portbagaj, „Extragerea” 4 unități de axe care derivă din ea. Acum, poziționează 2 unități de axe, unul deasupra celuilalt, în cadrul mesei de lucru. În acest fel, veți obține 4 bețe, pe care va trebui să-l „mutați” îninventar rapid.

Lipiți Minecraft

După ce se face acest lucru, rămâneți în interiorul ecranului bancii de lucru și poziționați 3 ași în rândul de sus din tabel (dacă nu aveți suficienți ași, „generați” alții prin intermediul unităților de trunchi) și 2 bețe în blocul central din celelalte rânduri. Acum puteți lua pichete din lemn și pune-l înăuntruinventar rapid.

Pickaxe din lemn Minecraft

Bine, acum ai un instrument care îți permite sparge blocurile mai repede și aveți, de asemenea, mai multe posibilități extrage minerale. La începutul jocului, este posibil să fiți interesat de cărbune, deoarece veți avea nevoie de el pentru a crea torțe și gătește alimente cu cuptor.

Cu toate acestea, deocamdată, vă recomand sparge bancul de lucru (îl puteți ridica și se va termina în inventarul dvs.), accesați unul munte aproape de locul în care personajul tău a fost „născut” e sparge blocurile externe cu târnăcopul, crearea un fel de „gaură”, care va fi al tău casă pentru primele nopți. Vă sfătuiesc să găsiți un loc unde există și unele moloz (blocuri de culoare gri).

Gaura Minecraft

Acum, așezați banc de lucru în dreapta și accesați-l. Deci loc 8 unități de piatră zdrobită în masa de artizanat, lăsând blocul la mijloc gol și mutați cuptor care a fost creat în inventarul rapid. În cele din urmă, așezați-l pe sol, imediat în dreapta bancului de lucru.

Cuptor Minecraft

În acest moment, ar trebui să fie aproape noaptea și, prin urmare, poate fi necesar să vă „închideți” proprietatea. Pentru a face acest lucru, poziționați 6 unități de osie (Vă reamintesc că le puteți trece prin jurnalele) din stânga mesei de confecționare și luați uşi care derivă din ea.

Adu Minecraft

Prin urmare, utilizați i blocuri pentru care ați obținut anterior pentru „Închide” structura (ambele părți și partea superioară), lăsând liber 2 blocuri, unul deasupra celuilalt, în față. Prin urmare, așezați ușă. Perfect, acum monștrii pe care Minecraft „îi generează” noaptea nu vor putea să ajungă la tine.

Minecraft acasă

Odată făcut acest lucru, a venit momentul să facem acte curajoase, adică învinge unii dușmani și vânează prada. Pentru a face aceste lucruri, veți avea nevoie de unul sabie. Accesul, prin urmare, la banc de lucru și poziție 1 băț în blocul central inferior e 2 axe în blocurile centrale superioare, introducând inventarul în sabie de lemn care derivă din ea.

Sabia de lemn Minecraft

Deci ieșiți din casă, luați sabie si cauta inamici și animale. Poate, înainte de a pleca, creează o pickaxe din lemn nou, având în vedere că celălalt este probabil să se rupă. Un alt lucru: amintiți-vă închide ușa din casa ta.

Acasă din afara Minecraft

dușmani sosesc din noapte, atunci trebuie să așteptați până când este întuneric pentru a le găsi (chiar dacă probabil ați ajuns deja la acest punct), în timp ce le puteți căuta deja animale. Vă sfătuiesc nu merge prea departe din casa ta și să-ți amintești unde este.

Păianjen Minecraft

Dacă puteți trece în revistă zi, ai atins deja un obiectiv important: ai învățat cum să supraviețuim în prima zi pe Minecraft. În acest moment, vă recomand să intrați într-unul peșteră, deci căutați dușmani și cărbune.

Unii adversari, cum ar fi zombi, pot să vă ofere și unele carnea putredă. Dacă într-adevăr nu găsești altceva ca aliment, s-ar putea să te gândești să o folosești, dar trebuie să știi asta există șanse de 80% de „otrăvire” personajul tău pentru o perioadă (scoțând unele unități de foame, adică pictogramele din dreapta jos).

Carbone

Din acest motiv, vă sfătuiesc să le căutați pe altele animale, pentru a primi del mâncare sănătoasă (cum ar fi carnea crudă de vită sau carnea crudă de oaie, care poate fi consumată imediat). În special, ar trebui să cauți în afara peșterii oaie. De fapt, acestea din urmă pot potențial să vă ofere atât mâncare, cât și lână prețioase. De fapt, trebuie să știți ce aveți nevoie 3 blocuri de lână a crea un pat. o bloc de lână poate fi, de asemenea, creat prin 4 funii, care poate fi obținut, de exemplu, prin înfrângerea i păianjeni și eu păianjeni de peșteră.

Oile Minecraft

Pe scurt, obiectivul tău actual este să faci găsi cărbune în peșteri, alimente prin intermediul animale afara si 3 unități de lână (prin oaie sau prin șirurile de păianjeni, aveți grijă să aveți toate aceeași culoare a lânii). Poate dura ceva timp pentru a obține aceste materiale, dar vă asigur că vă veți distra să le găsiți.

Oile Minecraft găsite

În caz că o faci pierde toate punctele vitale ale avatarului (ceea ce este destul de frecvent în această etapă), veți putea reînvia, dar veți pierde toate obiectele pe care o porți cu tine șiexperiență acumulată (de exemplu, prin extracția cărbunelui, este bara verde pe care o vedeți mai jos).

Cu toate acestea,casa pe care ai construit-o va rămâne accesibilă și apoi îl puteți folosi ca punct de plecare, reconstruind din nou toate obiectele necesare. Din acest motiv, în faza inițială, v-am recomandat să construiți casa în apropierea zonei reamenajate, așa că o puteți găsi imediat. Amintiți-vă să reconstruiți ambele sabietârnăcopul, poate în mai multe unități.

Daredevil Minecraft

Dacă într-adevăr nu puteți obține diferitele elemente, incearca sa astepti ziua, astfel încât să existe mai puțini dușmani. cărbune se poate găsi într-adevăr chiar și afară. În plus, este posibil să vă gândiți să faceți două călătorii: una pentru a recupera lână și mâncare și alta pentru a recupera cărbunele.

Minecraft de cărbune exterior

Odată recuperat 3 unități de lână, un pic de cărbune (Vă sfătuiesc să vă aprovizionați dacă este posibil) și poate câteva unități de carnea crudă, întoarce-te la tine acasă.

Probabil, între timp va fi noapte, așa că va trebui să creați unele torțe, care vă va ține dușmanii la distanță și vă va ajuta să vedeți cum ar trebui să fie în interiorul casei și peșterilor dvs.

Deci, interacționează cu banc de lucru și poziție 1 băț sub e 1 unitate de cărbune în centru, extrăgând torțe care derivă din ea.

Lanternă Minecraft

Acum, așezați câteva lanterne în față și în interiorul casei și astfel vei avea iluminatul necesar pentru a vedea bine noapte. V-am sfătuit să luați mult cărbune doar pentru a putea construi cât mai multe torțe.

Iluminat Minecraft

Acum, a sosit momentul să creăm pat, care te va ajuta să dormiți și să petreci noaptea neserioasă. Pentru realizarea acestui proiect, interacționează cu banc de lucru și poziție 3 axe sub e 3 unități de lână în rândul din centru. Deci ia pat asta derivă din el și îl puneinventar rapid.

Patul Minecraft

Acum vă sfătuiesc să plasați pat în stânga camerei. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să interacționați și să așteptați, pentru a putea trece timpul.

Perfect, acum știi cum „Salt” noaptea fără consecințe. Trebuie menționat că puteți folosi doar patul noaptea sau în timpul furtunii.

Dormitorul Minecraft

În acest moment, de când ai unul cuptor, a venit momentul să-l folosim. Interacționează, așadar, cu acesta din urmă și pune-te în vârf 1 unitate de carne crudă de oaie (sau carne de vită crudă, ce ați reușit să obțineți de la animale) și mai jos cărbune.

În acest fel, veți vedea apariția din dreapta carne de oaie gătită (sau similar), mult mai sănătos decât precedentul (pe computer, îl puteți mânca ținând apăsat butonul dreapta al mouse-ului). Vă reamintesc că mâncarea „o rezolvă” foame (pictogramele din partea dreaptă jos), în timp ce faceți regenerează automat viața este necesar să aveți bară de foame până la max.

Minecraft gătea carne de oaie

Adică, acum ai aflat fundamentele supraviețuirii pe Minecraft și te poți înțelege foarte bine datorită ceea ce ți-am explicat. De aici încolo, nu vreau să fac prea mulți spoileri, deoarece titlul de Mojang trebuie trăit învățând despre el. Cu toate acestea, vă pot oferi câteva informații utile pentru a continua.

În primul rând, veți avea nevoie moloz pentru a începe să actualizați unelte, făcându-le piatră (pentru ca acestea să fie mai rezistente). În ceea ce privește, de exemplu, pickaxe, puteți face acest lucru pur și simplu folosind rețeta „pickaxe” din pickaxe din lemn, dar folosind piatră zdrobită pe care o puteți găsi în jurul hărții.

Pickaxe din piatră Minecraft

După aceea, veți avea nevoie de portbagaj unde să puneți articole pe care nu le puteți transporta. Puteți să-l creați prin alăturare 8 unități de axe prin intermediul banc de lucru (lăsați blocul central gol). Pentru restul, va trebui extindeți-vă casa, pentru a-l îmbunătăți prin obiectele pe care le găsiți.

Puteți merge apoi la descoperirea satelor și multe altele, explorând harta. Dacă vă întrebați pentru ce este experiență, Vă recomand să aruncați o privire acesta este tutorialul meu. Pe scurt, cu siguranță că nu vă vor lipsi lucrurile de făcut și veți vedea că vă veți distra și veți descoperi întotdeauna lucruri noi în timpul explorărilor dvs.

Portbagaj Minecraft

Un lucru pe care vreau să-ți subliniez este existența carte de bucate: de fiecare dată când întâlnești a element nou, Minecraft deblochează automat rețetele legate de aceasta.

Puteți accesa cartea cu rețete apăsând pepictograma cărții prezent în meniu Fabricația (de exemplu, butonul E de pe computer sau de pe banca de lucru). Puteți apăsa buton de blocare, mare în centru, pentru a vedea rețete fezabile cu materialele pe care le aveți la dispoziție.

Carte de rețete Minecraft

În orice caz, mulți jucători preferă să folosească instrumente externe pentru a găsi rapid „rețetele”. De exemplu, un site pe care vă recomand să îl utilizați este MineSearch. Pentru a vă folosi, conectați-vă la al lui pagina principală și tastați în bara de căutare situat în partea dreaptă sus, d numele elementului ai nevoie

În acest fel, va apărea pe ecran combinație de obiecte necesare pentru a-l crea și va trebui pur și simplu să le găsiți în joc. Pe scurt, în acest fel puteți construi aproape orice în Minecraft.

Obsidian MineSearch Minecraft

Pentru restul, mai târziu este posibil să doriți să căutați Fier brut și te creează arme puternice și armuri, precum și du-te găsi i caro și extrage uneleObsidian. Acesta din urmă va fi util pentru creează portalul Nether.

De aici se va deschide o lume nouă de posibilități, pe care nu vreau să o anticipez prea mult. Cu toate acestea, dacă sunteți interesat de ce activități „finale” ale jocului, Vă sfătuiesc să consultați (atenție există spoilere) acesta este tutorialul meu. acest alt ghid al meu și acest tutorial meu legat de o activitate binecunoscută „opțională”.

Pe scurt, după cum probabil ați ghicit, ore de joc asta vă va oferi modul de supraviețuire al Minecraft nenumărat. Cu toate acestea, dacă încă nu sunteți mulțumit de Minecraft odată ce aventura s-a încheiat, vă invit să aruncați o privire asupra pagina site-ului meu dedicată titlului Mojang, unde puteți găsi multe idei pentru sesiunile de joc.

Ferma Minecraft

De exemplu, există multe ghiduri despre cum crea structuri particulare, din fermă o pod, tutorial despre metode avansate pentru obține obiecte de care aveți nevoie în modul Supraviețuire, cum ar fi miere șiarcși postări legate de cele mai bune creații comunitare (ceea ce vă va garanta multitudinea altor ore de joc). În sfârșit, vă recomand să aruncați o privire și asupra ghidului meu de pe cum se descarcă Minecraft Earth. Este un joc mobil complet gratuit care vă permite să explorați harta titlului Mojang în timp ce mergeți în lumea reală. Pe scurt, trebuie doar să vă doresc multă distracție!

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Aplicație pentru a păstra parola | irsafari.com

Cum se creează un cont Google Suite