in , ,

Cum să ștergeți contactele iPhone | irsafari.com

Hotswingers Petreceri de swing

De fiecare dată când căutați un nume pe iPhone, apar zeci de contacte „inutile” pe care le-ați face fericit? Privind prin agenda de adrese iOS ați observat că există zeci de contacte duplicate? Ei bine, nu prea știu ce aștepți să le anulezi. Cum zici? Nu știi cum să o faci? Nicio problemă, mai jos veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie.

Citiți mai departe și aflați cum să ștergeți contactele iPhone atât prin agenda de adrese iOS, cât și prin unele aplicații terțe, care vă permit să găsiți nume duplicate, filtrați agenda de adrese pe baza parametrilor personalizabili (de exemplu, contacte fără nume, fără număr de telefon sau fără adresă de e-mail) și permit pentru a șterge contactele în serie.

Dacă ați activat sincronizarea agendei de adrese cu iCloud (funcție care este activată în mod implicit pe toate telefoanele iPhone), puteți, de asemenea, să vă gestionați contactele de pe Internet folosind panoul de gestionare a iCloud. Toate modificările făcute pe site vor fi sincronizate automat cu iPhone. Acum, însă, să nu punem prea multă „carne de gătit”, hai să încercăm să procedăm pas cu pas și să vedem cum să redim în mod eficient agenda de adrese iOS.

index

Operațiuni preliminare

Cum să ștergeți contactele iPhone

Înainte de a ajunge la inima ghidului și explicați-vă cum să ștergeți contactele de pe iPhone, pare corect să vă avertizeze că dacă ați activat funcția sincronizare de contact cu icloud. Gmail sau un alt serviciu de agendă online, modificările pe care le faceți pe contactele stocate pe telefon vor fi raportate automat pe serverul de la distanță și, prin urmare, vor fi sincronizate pe toate celelalte dispozitive conectate la același cont.

Pentru a verifica și eventual dezactiva sincronizarea contactelor cu un serviciu cloud, deschideți aplicația Setări din iOS (pictograma roată situat pe ecranul de start) și urcați în sus Parolă și cont. Prin urmare, selectați tastacont de interesul tău și mergi în sus OFF pârghia în raport cu Contacte. În cazul iCloud, trebuie să apăsați și pe icloud înainte de a putea opri maneta de contact.

De asemenea, vă recomand să rulați un backup pentru contactele iPhone înainte de a face orice tip de modificare: veți afla cum să o faceți atât în ​​ghidul pe care tocmai l-am legat de dvs., cât și direct în timpul acestui tutorial, cu câteva aplicații pe care vi le voi sugera.

Cum să ștergeți rapid contactele iPhone

Fără clarificările de mai sus, aș spune să încep „bomba”, văzând cum să ștergeți rapid contactele iPhone prin intermediul aplicației Contacte de la iOS și a unor soluții terțe care pot face această sarcină și mai ușoară.

Aplicația Contacte

Cum să ștergeți contactele iPhone

Să începem cu elementele de bază, adică cum să ștergem contactele de pe iPhone folosind aplicația Contacte inclus „standard” în iOS. Aceasta este o aplicație destul de limitată: nu vă permite să ștergeți duplicatele sau să ștergeți contactele în serie. Totuși, este întotdeauna bine să știi cum funcționează.

După pornirea acesteia (este pictograma agendei situată pe ecranul de pornire) vă veți găsi în fața listei cu toate numele salvate în agenda de adrese. Pentru a șterge unul, selectați-l cu degetul și atingeți butonul edita situat în dreapta sus.

Apoi derulați ecranul până la capăt, apăsați butonul Ștergeți contactul și confirmați anularea contactului prin răspuns Ștergeți contactul la notificarea care apare pe ecran. Mai ușor decât atât?

tăciune

tăciune

Având în vedere funcționalitatea limitată a aplicației Contacte de la iOS, era inevitabil ca App Store să fie înrăit de aplicații alternative pentru gestionarea contactelor.

Printre acestea, vă subliniez tăciune: o aplicație gratuită care, după cum sugerează și numele, folosește o abordare de stil iască pentru a permite utilizatorului să curețe agenda de adrese pentru iPhone. Pe scurt, odată pornit, propune contactele de pe telefon, simultan, și solicită utilizatorului să gliseze spre dreapta sau spre stânga, pentru a le marca, respectiv, pentru a fi păstrate sau șterse. Persoanele de contact marcate drept „a fi șterse” sunt plasate într-o listă separată și, ulterior, utilizatorul poate decide dacă le șterge pe toate în vrac sau dacă șterge doar câteva individual.

Înainte de a explica cum funcționează Cinder mai detaliat, vreau să fac o premisă importantă: aplicația nu mi se pare în niciun fel suspectă sub aspectul confidențialității și a fost de asemenea promovat oficial de Apple pe magazinul său; cu toate acestea, la momentul scrierii, politica dvs. de confidențialitate nu este accesibilă și, prin urmare, nu este posibil să excludeți a priori că, de exemplu, contactele examinate se termină pe serverele la distanță. Repet, nu am motive concrete să mă îndoiesc de comportamentul bun al aplicației – de fapt, aproape sigur, contactele rămân la telefon și nu sunt comunicate serverelor la distanță – dar în absența documentelor oficiale pe care să-mi bazez declarațiile, mi s-a părut corect să vă fac acest lucru premisă.

Acestea fiind spuse, să trecem la afaceri. După descărcarea și pornirea Cinder de pe „melafonino”, acordați permisiunea aplicației să accesați contactele și începe să alergi unele glisați spre dreapta pentru a marca contactele „a păstra” și glisați spre stânga pentru a marca contactele „care trebuie șterse”.

Apoi, apăsați pe pictograma din gunoi apare în partea din stânga jos și alegeți dacă ștergeți toate contactele marcate drept „a fi șterse” apăsând butonul Ștergeți toate prezentați în partea dreaptă sus sau dacă doriți să ștergeți doar câteva individual, apăsând butonul respectiv Șterge.

Persoane de contact ICloud

Cum să ștergeți contactele iPhone

Dacă ați activat sincronizarea agendei de adrese pentru iPhone cu iCloud, vă puteți conecta la site-ul web iCloud.com și ștergeți contactele iPhone de acolo.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi serviciul împreună cu al tău ID Apple, faceți clic pe pictogramă Contacte și selectați numele care trebuie șterse cu ajutorul combinației Ctrl + clic (sau Cmd + clic pe Mac). Apoi faceți clic pe pictogramaangrenaj situat în partea stângă jos, selectați elementul Șterge din meniul care apare și apasă butonul Șterge, pentru a finaliza operația.

Contactați Google

Contactați Google

Dacă te-ai hotărât sincronizați contactele iPhone cu Gmail, de asemenea, vă puteți „curăța” agenda de adrese prin panoul web de contact Google. Nu trebuie decât să porniți computerul și să vă conectați la serviciu Contactați Google, conectându-vă cu contul pe care l-ați configurat și pe iPhone.

În ecranul care se deschide, apoi puneți bifați lângă nume care trebuie șterse din agenda de adrese și faceți clic mai întâi pe butonul ⋮ situat în partea de sus, apoi pe element Șterge prezent în meniul care se deschide și, în final, pe buton Șterge.

Cum să ștergeți contactele iPhone duplicate

Una dintre cele mai frecvente probleme pe care le puteți avea la telefon este aceea contacte duplicate. Dacă îl aveți și pe iPhone și nu știți cum să faceți față cu el, iată câteva soluții care pot fi utile.

Curățați Contacte

Curățați Contacte

Dacă vrei ștergeți contactele duplicate de pe iPhone, trebuie să acordați o atenție deosebită aplicațiilor pe care le descărcați. De fapt, există multe soluții adecvate scopului în App Store, dar majoritatea nu protejează confidențialitatea utilizatorilor, deoarece procesează agenda de adrese a dispozitivului, încărcându-l pe serverele la distanță.

Prin urmare, sfatul meu este să recompensezi munca dezvoltatorilor mai conștienți de confidențialitate și să plătești ceva bani pentru a avea o aplicație care curăță contactele duplicate fără a le încărca pe propriile lor servere sau servere de publicitate.

Deci iată Curățați Contacte: o aplicație care vă permite să ștergeți mai multe contacte în același timp, să găsiți duplicate bazate pe diverse criterii (nume, număr de telefon sau adresă de e-mail) și să ștergeți contacte potențial inutile, deoarece nu au detalii de contact sau alte informații importante. De asemenea, are o funcție de rezervă integrată utilă care vă permite să exportați contactele către VCF. CSV sau XLS.

Aplicația poate fi descărcată gratuit; cu toate acestea, pentru a vă bucura de funcții nelimitate de curățare și backup, trebuie să cumpărați versiunea Pro la prețul de 3,49 euro (prin cumpărare în aplicație) Repet, pentru mine este un preț mai mult decât corect de plătit: mult mai bine decât să oferiți contactelor dvs. „în masă” cine știe ce companie în scop publicitar. În plus, vă reamintesc că, în cazul în care nu sunteți mulțumit de aplicație, o puteți anula și solicita rambursare către Apple.

Acestea fiind spuse, să trecem la afaceri. După descărcarea Clean Contacts din App Store, porniți aplicația în cauză, închideți mesajul cu privire la respectarea confidențialității practicat de aplicație și acordați-i permisiunea de a accesa Contacte. Apoi continuați să faceți o copie de rezervă a contactelor: pentru a face acest lucru, apăsați pe element Copie de rezervă, prin urmare, în formatul în care doriți să exportați (de ex. vCard (vcf)) și mai departe ulterior; apoi bifează caseta Toate contactele, apăsați din nou în sus ulterior și începeți să creați backup apăsând butonul format dulap cu sertare prezent în partea de jos.

Vi se va cere să cumpărați Versiunea Pro din aplicație: acceptați. Dacă refuzați (dar totuși nu puteți șterge contactele duplicate), oricum vi se poate oferi opțiunea de a face backup la contactul dvs. urmărind o reclamă. În orice caz, la sfârșitul procedurii, alegeți cum să partajați fișierul obținut: prin e-mail. Wi-Fi sau dropbox.

Când backup-ul este complet, reveniți la ecranul principal al aplicației, selectați elementul Combinați contactele duplicate și alegeți dacă să afișați duplicate pe baza numele de contact. telefoane de contact sau contact de e-mail. Apoi, atingeți elementul selecta (dreapta jos) pentru a alege ce contacte trebuie să păstrați după unire și apăsați pe element Îmbinare! (dreapta sus), pentru a continua cu unificarea tuturor contactelor din listă.

Dacă, pe de altă parte, doriți să îmbinați doar unele dintre duplicatele găsite, apăsați pe edita (stânga jos) și continuați la ștergerea manuală a contactelor inutile apăsând butonul (-) apoi pe buton Șterge corespunzător celor din urmă.

Dacă într-adevăr nu doriți să vă apucați de portofel, puteți încerca Curățare Contacte duplicate: o aplicație care vă permite să ștergeți mai multe nume în serie, să eliminați duplicarea și filtrele de contact pe baza unor criterii diferite: lipsa numelui, lipsa numărului de telefon, lipsa adresei de e-mail și așa mai departe.

Aplicația este complet gratuită, însă pentru a activa funcția de rezervă a contactului (foarte recomandat, dacă doriți să evitați ștergerea accidentală a unor nume), trebuie să faceți o înregistrare mică folosind adresa dvs. de e-mail. Mai mult, trebuie spus căaplicația colectează o parte din datele la care are acces și, prin urmare, nu reprezintă cel mai bun din punct de vedere al confidențialității: dacă doriți să aflați mai multe, consultați notele de confidențialitate disponibile pe această pagină web.

Persoane de contact MacOS

Cum să ștergeți contactele iPhone

Dacă utilizați un Mac și ați activat sincronizarea agendei de adrese cu iCloud, puteți șterge contactele și elimina duplicatele și prin intermediul aplicației Contacte de către macOS.

Nu trebuie decât să pornești aplicația, să selectezi numele care trebuie șterse (folosind combinația Cmd + clic), faceți clic dreapta pe una dintre ele și selectați elementul Ștergeți carduri din meniul care apare.

Pentru a găsi și elimina contactele duplicate din agenda de adrese, faceți clic pe meniu foaie situat în partea stângă sus și selectați elementul Căutați duplicate din meniul care apare. Așteptați câteva secunde pentru finalizarea scanării cărții de adrese și apăsați butonul Îmbinare, pentru a îmbina toate contactele duplicate.

Contactați Google

Contactați Google

Dacă ați activat funcția sincronizarea contactelor iPhone cu Gmail, puteți, de asemenea, să ștergeți contacte duplicate prin panoul web Contactați Google, bineînțeles, vă autentificați cu contul pe care l-ați configurat și pe „melafonino”.

Dacă doriți să căutați și să îmbinați, toate contactele duplicate, selectați intrarea Unire și corectare din bara laterală din stânga și apasă butonul Merge totul situat în partea dreaptă sus a paginii care se deschide.

Dacă doriți să unificați doar unele contacte, lăsându-le pe cele intacte, localizați contactele individuale pentru a le uni și faceți clic pe buton Îmbinare care este situat lângă acesta din urmă.

Cum să ștergeți toate contactele iPhone împreună

Curățați Contacte

Cum zici? Îți dorești pentru a șterge contactele iPhone împreună? Ei bine, este o practică pe care o sfătuiesc cu fermitate. Cu toate acestea, dacă doriți cu adevărat, puteți continua folosind diverse soluții pe care vi le-am recomandat deja în timpul acestui tutorial.

  • Curățați Contacte – a cărei aplicare Am vorbit cu tine înainte, vă permite, de asemenea, să ștergeți mai multe contacte din serie. Alege doar elementul Toate contactele pe pagina sa principală, apoi intrarea selecta pe ecranul următor și selectați toate contactele care trebuie șterse (există și opțiunea Selectați toate, pentru a le selecta pe toate). În cele din urmă, trebuie să apăsați vocea Șterge (pentru a confirma apoi).
  • Persoane de contact MacOS – dacă ați sincronizat agenda de adrese iPhone cu iCloud, puteți utiliza aplicația Contacte macOS pentru a șterge toate contactele, selectându-le folosind combinația de taste cmd + unși apoi continuați după cum am explicat anterior.
  • Persoane de contact ICloud și Google – același discurs rostit mai sus (selectați contacte prin Ctrl + A sau cmd + un și apoi comandați anularea) se aplică și la Persoane de contact ICloud și de Google.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să eliminați sunetul notificărilor

Cum să începeți o afacere online