in , ,

Cum să setați Google ca pagină de pornire

Hotswingers Petreceri de swing

Ați folosit întotdeauna Google ca pagină de pornire din browserul dvs., dar după ce ați cumpărat un computer nou și ați pornit browserul preferat în locul celebrului motor de căutare, v-ați găsit în fața unei pagini sponsorizate de care ați dori să scăpați cât mai curând posibil. În aceste condiții, te-ai grăbit pe web căutând informații despre cum faceți din Google pagina dvs. de pornire și ai terminat aici, în tutorialul meu dedicat subiectului.

Cum zici? Lucrurile stau exact așa și ai vrea să știi dacă de fapt te pot ajuta sau nu? Sigur că da, ne-ar lipsi mai mult! Cu ghidul de astăzi, de fapt, voi merge să vă arăt, prin fir și semn, tot ce trebuie să faceți pentru a reuși în afaceri, acționând pe cele care sunt cele mai populare browsere: Chrome Firefox, Edge, Internet Explorer și Safari, ambele pe computerele de pe smartphone-uri și tablete. Îți voi spune imediat că trebuie doar să pui mâna pe setările navigatorului și ai terminat.

Atunci? Pot să știu ce mai faci acolo impalat? Ia apoi cinci minute sau cam asa ceva de timp liber doar pentru tine și concentrat la lectura așa cum este prezentat mai jos. Sunt sigur că până la urmă puteți spune că sunteți mulțumit și că veți fi, de asemenea, gata să spuneți că, în realitate, a fost un adevărat fără creier. Ce zici să pariem?

index

Cum să setați Google ca pagină de pornire pe Chrome

Ai navigat pe Net cu browserul „G mare” și ai vrea să știi cum să faci asta faceți din Google pagina dvs. de pornire pe Chrome? O să mă stabilesc imediat. Mai jos, de fapt, veți afla cum să procedați, ambele acționând din calculator că din smartphone-uri și tablete.

De la computer

Faceți din Google pagina dvs. de pornire pe Chrome

Dacă este intenția ta faceți din Google pagina dvs. de pornire de fiecare dată când pornești Chrome pe al tău calculator, primul pas fundamental pe care trebuie să îl faceți este să deschideți navigatorul și să faceți clic pe butonul cu i trei puncte verticale situat în dreapta sus. Din meniul care se deschide, apoi selectați elementul Setări.

În noua filă care vi se arată acum, selectați elementul la pornire găsiți în meniul din stânga și alegeți opțiunea Deschideți o pagină sau un set de pagini care este pe dreapta. Apoi atingeți formularea Adăugați o nouă pagină, introduceți adresa URL https://www.google.it/ în câmpul de text afișat și apăsați butonul adăuga.

Dacă doriți, puteți face pagina de start Google vizibilă chiar și atunci când apăsați butonul acasă (cel cu căsuță), vizibil pe bara de instrumente a navigatorului. Pentru aceasta, localizați secțiunea apariție în setările Chrome, găsiți opțiunea Afișați butonul Acasă, adu-l ON comutatorul relativ, selectați opțiunea Introdu adresa ta web personalizată și introduceți URL-ul Google în câmpul corespunzător. Et voila!

În ceea ce privește posibilitatea de a interveni pe ecranul vizibil atunci când este deschisă o nouă filă, vă informez că Google este deja setat ca pagina de pornire (și nici nu poate fi înlocuit), motiv pentru care nu trebuie să faceți nimic deloc.

De pe smartphone-uri și tablete

Setați Google ca pagină de pornire pe Chrome Android

Dacă, pe de altă parte, doriți să setați Google ca pagină de pornire pe Chrome pentru Android, continuați după cum urmează: porniți aplicația browser pe dispozitivul dvs., apăsați butonul cu i trei puncte verticale plasat în dreapta sus și selectați elementul Setări din meniul care apare.

În noul ecran pe care îl vedeți în acest moment, atingeți elementul Pagina principală găsiți în secțiune Setări de bază, atingeți formularea Deschideți această pagină, introduceți adresa URL https://www.google.it/ în câmpul text corespunzător și apăsați butonul Salvați situat în partea de jos.

Opțional, puteți decide să activați butonul pentru a apela la pagina de pornire (cea în formă de căsuță), vizibil în partea de sus a ecranului, pe bara de instrumente Chrome. Pentru a reuși, portul ON comutatorul vizibil după atingerea elementului Pagina principală în setările Chrome și ai terminat.

În ceea ce privește posibilitatea de a interveni pe ecranul afișat la deschiderea de noi file, nu trebuie să se facă absolut nimic, deoarece Google este deja setat ca pagina de pornire și în orice caz nu poate fi înlocuit.

Cât despre Chrome pentru iOS / iPadOSDin păcate, nu există nicio opțiune care să vă permită să personalizați pagina de pornire a browserului. Pe de altă parte, totuși, ecranul este vizibil atunci când este deschisă o nouă filă este deja setat pe Google (și chiar în acest caz nu este posibil să se facă modificări).

Cum să setați Google ca pagină de pornire pe Firefox

Să vedem acum cum să ne descurcăm setați Google ca pagină de pornire pe Firefox. Mai jos veți afla cum să procedați, atât acționând ca calculator că din smartphone-uri și tablete. Este foarte ușor, nu vă faceți griji.

De la computer

Setați Google ca pagină de pornire pe Firefox

Dacă utilizați Firefox pe dvs. calculator, pentru a putea seta Google ca pagină de pornire, trebuie mai întâi să porniți browserul, apoi să faceți clic pe butonul cu butonul trei linii pe orizontală situat în partea dreaptă sus a ecranului afișat și faceți clic pe element Opțiuni (pe Windows) sau Preferințe (pe macOS) atașat la meniul care apare.

În noua filă care se va deschide în acest moment, selectați elementul Pagina principală din meniul din stânga, localizați secțiunea Ferestre și file noi prezentați în dreapta și selectați opțiunea Adrese personalizate din meniul derulant Pagina principală și ferestre noi. Apoi tastați adresa URL https://www.google.it/ în câmpul text care vă este arătat și finalizat.

În ceea ce privește posibilitatea de a interveni pe ecranul pe care îl vedeți când deschideți filele noi, vă informez că nu trebuie să faceți nimic, deoarece Google este deja setat ca pagina de pornire. Dacă nu, puteți activa afișarea căsuței de căutare relevante accesând secțiunea Pagina principală Setări Firefox și plasarea unui marcaj de lângă acesta Căutare pe web atașat la secțiune Pagina de start Firefox.

Dacă vedeți un motor de căutare diferit pe pagină la deschiderea noilor file în loc de Google, pentru a remedia aceasta faceți acest lucru: accesați setările Firefox, faceți clic pe element Căutare prezentați în meniul din partea stângă și alegeți Google din meniul derulant Motor implicit de căutare site-ul din dreapta. Dacă Google nu este listat, faceți clic mai întâi pe buton Restaurați motoarele de căutare implicite găsiți în secțiune Motoarele de căutare cu un singur clic.

De pe smartphone-uri și tablete

Setați Google ca pagină de pornire pe Firefox Android

Dacă utilizați Firefox pe smartphone sau tabletă Android, pentru a putea seta Google ca pagina principală, trebuie să porniți aplicația pe dispozitivul dvs., trebuie să apăsați butonul cu i trei puncte verticale situat în dreapta sus și trebuie să alegeți elementul Setări din meniul care se deschide.

În noul ecran care vă este afișat acum, atingeți formularea general, atunci asta acasă și atingeți vocea Setați o pagină de început, apoi alegeți opțiunea obicei din caseta care se deschide, introduceți adresa URL în câmpul text corespunzător https://www.google.it/ și apăsați pe element în regulă pentru a confirma totul.

Dacă doriți, puteți seta Google ca pagină de pornire chiar și atunci când deschideți noile file. Pentru a face acest lucru, aduceți-vă ON comutatorul situat lângă intrare De asemenea, utilizați pentru filele noi pe care le găsești întotdeauna în secțiune acasă Setări Firefox.

Utilizați iOS / iPadOS? În acest caz, lansați aplicația browser-ul de pe iPhone sau iPad, pur și simplu atingeți butonul cu trei linii pe orizontală situat în dreapta jos și selectați opțiunea Setări din meniul care apare. Pe ecranul următor, atinge cuvântul Pagina principală, apăsați pe câmp Adresa personalizată și introduceți adresa URL https://www.google.it/.

Dacă doriți să accesați Google chiar și atunci când deschideți file noi, faceți acest lucru: selectați elementul Fila nouă în setările Firefox, alegeți opțiunea Adresa personalizată și introduceți adresa URL https://www.google.it/ în câmpul corespunzător.

Cum să setați Google ca pagină de pornire pe Edge

Să vedem acum cum să reușim setați Google ca pagină de pornire pe Edge. Chiar și în acest caz, operația este posibilă atât acționând pe un computer cât și pe smartphone-uri și tablete.

De la computer

Setați Google ca pagină de pornire pe Edge

Dacă doriți setați Google ca pagină de pornire pe Windows 10, pe care Edge este browserul implicit sau în orice alt computer, inclusiv Mac, pe care ați instalat browserul de acasă Microsoft, porniți mai întâi ultimul, apoi faceți clic pe buton (…) situat în dreapta sus și selectați elementul Setări din meniul care se deschide.

În ecranul nou care vi se arată acum, selectați elementul la pornire în meniul din partea stângă, alegeți opțiunea Deschideți o anumită pagină sau pagini în dreapta, faceți clic pe buton Adăugați o nouă pagină, introduceți adresa URL https://www.google.it/ în câmpul de text care apare și apăsați butonul adăuga.

Dacă, pe de altă parte, vă întrebați cum să folosiți Google ca pagină de început pentru noile carduri, îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar, din păcate, nu este posibil.

De pe smartphone-uri și tablete

Setați Google ca pagină de pornire pe Edge Android

Doriți să faceți Google pagina de pornire atunci când utilizați aplicația browser activată Android sau mai departe iOS / iPadOS? Apoi porniți ultimul pe dispozitiv, atingeți butonul (…) situat în centrul de jos și apăsați butonul Setări atașat la meniul care se deschide.

Pe ecranul următor, atinge cuvântul Pagina principală, selectați opțiunea O pagină specifică, introduceți adresa URL https://www.google.it/ în câmpul text corespunzător și apăsați pe element Salvați. Asta e!

Cum să setați Google ca pagină de pornire pe Internet Explorer

Faceți din Google pagina dvs. de pornire pe Internet Explorer

Ați dori să înțelegeți cum să procedați pentru a putea faceți din Google pagina dvs. de pornire pe Internet Explorer? Dacă răspunsul este da, porniți, porniți browserul și selectați pictograma în forma de roata de transmisie găsiți în partea dreaptă sus a ferestrei afișate, apoi alegeți elementul Opțiuni de internet din meniul care apare.

În noua fereastră care vă este afișată acum, asigurați-vă că fila este selectată general (altfel vă oferă), apoi introduceți adresa URL https://www.google.it/ în caseta de sub intrare Pagina principală situat în partea de sus și apăsați butoanele aplica și în regulă pentru a confirma modificările făcute.

Dacă pe lângă setarea Google ca pagină de pornire la deschiderea Internet Explorer, doriți să faceți la fel când deschideți o nouă filă, puteți face acest lucru apăsând butonul Foi de calcul găsiți în secțiune Foi de calcul în fereastra cu setările browserului de mai sus.

Ulterior, în fereastra suplimentară care apare, identificați meniul derulant situat sub titlu Când se deschide o nouă filă, deschideți, apăsați pe ea și alegeți opțiunea Prima pagină. Pentru a confirma modificările făcute, faceți clic pe buton în regulă, despre asta aplica și încă o dată pe buton în regulă.

Cum să setați Google ca pagină de pornire pe Safari

Setați Google ca pagină de pornire pe Safari

Dacă dețineți un computer marca Apple și vă întrebați cum să faceți acest lucru setați Google ca pagină de pornire pe Safari, browserul implicit al dispozitivelor „mușcat măr”, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să porniți browserul, faceți clic pe meniu Safari în partea stângă sus și selectați elementul Preferințe de la acesta din urmă.

În noua fereastră care vă va fi afișată în acest moment, selectați fila general și completați câmpul de text situat lângă intrare Pagina principalătastând adresa URL https://www.google.it/.

Dacă vrei faceți Google pagina dvs. de pornire pe Mac chiar și atunci când deschideți noile ferestre, continuați să extindeți meniul derulant Deschideți ferestre noi cu și pentru a selecta opțiunea dintre acestea din urmă Pagina principală.

De asemenea, puteți face ca pagina de pornire a Google să apară de fiecare dată când deschideți un nou panou. Pentru a face acest lucru, pur și simplu selectați opțiunea acasă din meniul derulant situat lângă element Deschideți panouri noi cu.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum se face videoconferință | irsafari.com

Come creare GIF iPhone | irsafari.com