in , ,

Cum să ridicați restricțiile la Apple Music

Hotswingers Petreceri de swing

În încercarea de a cânta o melodie a cântăreței tale preferate Apple Music, ai întâmpinat unele probleme care te împiedică să asculți. Făcând unele cercetări pe Web, ați descoperit că aceasta nu este o problemă a celebrului serviciu de streaming de muzică Apple, ci o restricție care împiedică reproducerea oricărui conținut etichetat ca explicit și pe care, acum, doriți să îl eliminați. Niciodată nu ați făcut acest lucru până acum, nu aveți nici cea mai mică idee despre cum să procedați și, din acest motiv, ați dori ajutorul meu să reușească în intenția dvs.

Dacă lucrurile stau exact așa cum tocmai le-am descris, să știți că astăzi este ziua voastră norocoasă. În paragrafele următoare, de fapt, voi explica cum să ridicați restricțiile la Apple Music de pe toate dispozitivele pe care utilizați serviciul în cauză. Rețineți că modificările legate de restricțiile Apple Music nu sunt sincronizate cu diferitele dispozitive asociate cu ID-ul Apple și, prin urmare, va trebui să repetați procedura pe fiecare dispozitiv de interes.

După ce am clarificat acest lucru, dacă abia așteptați să aflați mai multe și să reluați să ascultați melodiile preferate de pe Apple Music, nu vom pierde timpul vorbind și vom lua imediat măsuri. Faceți-vă confortabil, decupați cinci minute de timp liber și citiți alineatele următoare. Urmărind cu atenție instrucțiunile pe care urmează să vi le dau și încercând să le pun în practică, veți putea dezactiva toate restricțiile Apple Music și puteți utiliza serviciul fără nicio limitare. Citire fericită și, mai ales, ascultare fericită!

index

Cum să ridicați restricțiile la Apple Music iPhone

Cum să ridicați restricțiile la Apple Music iPhone

Dacă vă întrebați cum să ridicați restricțiile la Apple Music de pe iPhone, trebuie să știți că îl puteți face din setările „iPhone”. De fapt, accesând secțiunea Timp de utilizare puteți activa atât ascultarea melodiilor și albumelor etichetate drept conținut explicit și să gestionați orice alte restricții legate de Apple Music.

Pentru a continua, apoi luați-vă iPhone-ul, atingeți pictograma din roata de transmisie, pentru a accesa Setări iOS și apăsați pe element Timp de utilizare. În ecranul nou care apare, selectați opțiunea Restricții de conținut și confidențialitate, atingeți vocea Restricție de conținut și apăsați pe opțiune Muzică, podcast-uri, știri. Pentru a activa redarea conținutului explicit, așezați o marcă de validitate lângă element explicit și asta este.

Trebuie să știți asta din secțiune Restricții de conținut și confidențialitateapăsând pe opțiune Biblioteca și Apple Music vizibil în cutie intimitate, de asemenea, puteți gestiona accesul celorlalte aplicații instalate pe iPhone (de ex. Shazam sau Google Maps) către Apple Music și biblioteca dvs. de muzică.

În acest caz, alegeți opțiunea Permite modificări, pentru a permite accesul la toate aplicațiile enumerate sau pentru a muta maneta aferentă aplicațiilor de interes OFF la ON, pentru a elimina restricțiile de acces ale aplicațiilor individuale.

În mod alternativ, puteți dezactiva total restricțiile privind conținutul și confidențialitatea. Pentru a face acest lucru, conectați-vă din nou la Setări iOS, selectați opțiunile Timp de utilizare și Restricții de conținut și confidențialitate și mișcați pârghia lângă element Restricții de conținut și confidențialitate din ON la OFF.

Dezactivați restricția Apple Music

Cum zici? Apple Music se închide automat după atingerea timpului de utilizare permis? Cel mai probabil ați stabilit o limitare a utilizării aplicației în cauză.

Pentru a preveni acest lucru în viitor și, de asemenea, să eliminați această restricție, accesați secțiunea Timp de utilizare, apăsați pe element Restricții ale aplicației, selectați opțiunea muzică și atingeți butonul Eliminați limitarea (de două ori la rând).

Cum să ridicați restricțiile la Apple Music Android

Cum să ridicați restricțiile la Apple Music Android

Dacă folosești Apple Music pe Android și vă întrebați cum puteți elimina restricțiile de conținut explicit pentru a reda și asculta toate melodiile dorite fără nicio limitare, tot ce trebuie să faceți este să porniți aplicația în cauză, să accesați setările contului dvs. și să dezactivați blocarea melodiei etichetat explicit.

Pentru a face acest lucru, porniți Apple Music apăsând pe pictograma sa (a notă muzicală pe fundal alb) prezent pe ecranul de start sau în sertarul dispozitivului, apăsați pictograma de pe trei puncte, în dreapta sus și alegeți opțiunea Setări din meniul care se deschide.

În noul ecran care apare, localizați secțiunea restricţii și atingeți opțiunea Restricție de conținut. În acest moment, dacă accesați pentru prima dată secțiunea de restricții Apple Music, trebuie să creați un Cod de 4 cifre util pentru a împiedica alți utilizatori să schimbe setările în cauză fără aprobarea dvs. Apoi tastați codul pe care va trebui să îl utilizați de fiecare dată când doriți să accesați această secțiune în câmpuri Introduceți un cod pentru restricții și Introduceți din nou codul pentru restricții.

Odată terminat, pe ecran Restricție de conținut, mișcați mai întâi stickul vocal Activați restricția de conținut din OFF la ON apoi repetați operațiunea și pentru voce muzică, pentru a permite reproducerea melodiilor și albumelor indicate ca explicite.

Cum să eliminați restricțiile pe computerul Apple Music Windows

Cum să eliminați restricțiile pe computerul Apple Music Windows

Dacă utilizați Apple Music pe un Windows PC, pentru a elimina restricțiile privind conținutul explicit, începeți iTunes (faimosul software multimedia dezvoltat de Apple prin care serviciul Apple Music este furnizat pe computer), faceți clic pe element edita, în partea de sus și alegeți opțiunea Preferințe din meniul care se deschide.

În ecranul nou care apare, selectați cardul restricţii și, dacă este necesar, faceți clic pe pictograma lacăt, în partea stângă jos și introduceți parola contului de utilizator pe Windows, pentru a aplica modificări. În acest moment, localizați intrarea limită și ștergeți căsuța de lângă opțiune Muzică cu conținut explicit, pentru a elimina restricțiile la melodiile și albumele etichetate explicit.

Cum zici? Începând cu iTunes nu vedeți secțiunea Apple Music? Dacă da, înseamnă că ai făcut serviciul de streaming de muzică Apple „invizibil”. Pentru a putea asculta din nou melodiile și albumele artiștilor preferați, apăsați pe opțiune edita, localizat în meniul de sus, selectați elementul Preferințe, faceți clic pe filă restricţii și, în ecranul nou afișat, eliminați marcajul de lângă element Apple Music, vizibil lângă opțiune Dezactivați.

Cum să eliminați restricțiile de pe Apple Music Mac

Cum să eliminați restricțiile de pe Apple Music Mac

Dacă intenția dvs. este să le eliminați restricții la Apple Music pe Mac cu macOS 10.14 Mojave sau versiuni anterioare, trebuie să știți că chiar și în acest caz este necesar să folosiți iTunes și procedura este identică cu cea Am subliniat mai devreme pentru a permite conținut explicit Apple Music pe Windows.

Dacă totuși, utilizați macOS 10.15 Catalina sau mai târziu, porniți aplicația muzică, faceți clic pe element muzică vizibil în bara de meniu și selectați opțiunea Preferințe din meniul care se deschide. Acum, alege cardul restricţii și, dacă este necesar, activați modificările făcând clic pe pictograma lacăt, în stânga jos și intrând în parolă utilizatorul dvs. pe macOS.

După aceea, localizați elementul limită și eliminați marcajul de validare de lângă intrare Muzică cu conținut explicit. Dacă, însă, există o restricție completă care împiedică accesul la Apple Music, eliminați semnul de lângă opțiune Apple Music, vizibil lângă intrare Dezactivați. În cele din urmă, apăsați butonul în regulă, pentru a salva modificările.

Cum să eliminați restricțiile pentru Apple din browsere

Eliminați restricțiile Apple Music din browsere

După cum știți bine, Apple Music este accesibil și prin oricare browser- și, din nou, restricțiile privind conținutul explicit pot fi eliminate.

Pentru a face acest lucru, conectați-vă la site-ul oficial al serviciului, faceți clic pe buton Autentificare, în partea dreaptă sus, introduceți datele asociate cu ID-ul dvs. Apple în câmpuri ID Apple și parolă și apăsați pe pictograma din săgeată, pentru a vă autentifica.

După aceea, faceți clic pe pictogramăom mic, în dreapta sus, alegeți opțiunea Setări din meniul care se deschide, localizați secțiunea Restricțiile conținute și selectați opțiunea Versiune explicită prin meniul derulant muzică. În mod alternativ, puteți dezactiva toate restricțiile (inclusiv cele legate de alte servicii Apple, cum ar fi Apple TV +) mutând pârghia lângă opțiune Restricțiile conținute din Activate la dezactivare.

Indiferent de alegerea făcută, pentru a salva modificările, este necesară crearea unui cod de acces necesar pentru modificarea setărilor referitoare la restricții. Apoi introduceți codul în cauză în câmpuri Setați un cod de acces și Introduceți din nou codul de acces și faceți clic pe buton continuare, pentru a crea codul și a salva modificările.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum se instalează Python | irsafari.com

Cum să joci Pokemon pe iPhone