in , ,

Cum să restaurați iPhone | irsafari.com


O să-l vinzi pe al tău iPhone și doriți să știți cum să-l restaurați pentru a-l restabili la condițiile de fabrică? Liniștit, este un dezacord. Tot ce trebuie să faceți este să accesați setările iOS, să selectați elementul pentru a restabili dispozitivul și ați terminat. În cel mai scurt timp, toate aplicațiile și datele de pe smartphone vor fi șterse, iar sistemul de operare va fi restabilit la starea din fabrică.

În mod alternativ, puteți conecta iPhone la computer și restaura telefonul prin iTunes sau, dacă utilizați un Mac recent, prin intermediul MacOS Finder. Principala diferență între cele două proceduri este că, în prima, sistemul de operare iOS este pur și simplu resetat, în timp ce în a doua cea mai recentă versiune este descărcată de pe Internet și este instalată pe iPhone (deci trebuie să aștepți mult mai mult).

În plus, prin conectarea iPhone la computer este posibilă activarea modului DFU, ceea ce vă permite să ocoliți încărcătorul de telefon al telefonului și, prin urmare, să restaurați dispozitivul chiar și în cazul blocajelor sau a altor erori. Poate fi util și pentru eliminarea completă a jailbreak. După ce am clarificat și acest aspect, aș spune să nu vă pierdeți mai departe în chat și să acționați imediat: aici cum să restaurați iPhone pas cu pas. Vă asigur că este mult mai simplu decât vă imaginați.

Index

Restaurați iPhone fără iTunes

Cum să restaurați iPhone

Să începem cu cea mai simplă procedură, cea pentru restaurare iPhone direct de la iOS, fără a trece prin iTunes sau computer. Așa cum am menționat mai sus, datorită acestei funcții puteți restabili „melafonino” în starea de fabrică fără a actualiza versiunea iOS instalată pe ea și, prin urmare, fără a aștepta descărcări îndelungate.

Cu toate acestea, înainte de a merge la serviciu, vă recomand să accesați setările pentru iPhone și să faceți un backup al tuturor datelor dvs. pe iCloud. Pentru a fi sigur, funcțiile de rezervă ar trebui să fie deja active în mod implicit, dar mai bine să verificați.

Prin urmare, Pigia, pe icoana din Setări situat pe ecranul de pornire (angrenajul), atingeți Numele dumneavoastră, Alegeți pictograma icloud din meniul care se deschide și trece la secțiunea dedicată Copie de rezervă ICloud.

În acest moment, asigurați-vă că opțiunea Copie de rezervă ICloud este activ (altfel activează-l) și apasă butonul Înapoi acum, pentru a începe backup-ul iPhone-ului dvs. pe iCloud. Operația ar putea dura câteva minute, așa că vă recomand să conectați iPhone-ul la o sursă de alimentare și să vă conectați la internet prin rețea Wi-Fi, în acest fel veți evita risipa de baterii și traficul de date.

În ceea ce privește elementele multimedia, cum ar fi fotografii și muzică, le puteți salva pe iCloud și le puteți sincroniza pe toate dispozitivele dvs. iDevices folosind servicii precum iCloud Photo Library este Biblioteca muzicală ICloud (chiar mai bine dacă este asociat cu Apple Music): acestea sunt două servicii plătite sau, mai bine zis, Biblioteca Foto iCloud este gratuită, dar necesită un plan plătit pentru iCloud. Evaluați dacă este potrivit să vă abonați sau dacă preferați să transferați conținutul multimedia al iPhone-ului dvs. pe computer, în modul „vechi”.

Dacă doriți să aflați mai multe despre iCloud Photo Library, citiți tutorialul meu pe cum să stochezi fotografii pe iCloud. Dacă vrei o mână în schimb transferați fotografii de la iPhone la PC, consultați ghidul pe care l-am dedicat subiectului. Cât despre muzică, vă recomand să citiți postările mele pe cum funcționează Apple Music este cum să descărcați muzică de pe iPhone unde v-am povestit despre Apple Music și alte servicii care vă permit să descărcați și să sincronizați muzica prin intermediul smartphone-ului Apple.

După ce toate operațiunile de rezervă sunt terminate, puteți continua la restaurarea iPhone-ului. Deci mergeți la setări din iOS (apăsând pepictograma roții pe ecranul de start) și selectați articolele General> Resetare de pe ecranul care se deschide.

În acest moment, selectați opțiunea Inițializați conținutul și setările, tastați în cod de deblocare a iPhone-ului dvs. și începeți recuperarea telefonului apăsând butonul Inițializează iPhone care apare mai jos.

Cum să restaurați iPhone

Dacă există fișiere care nu au fost încă încărcate pe iCloud, vi se va cere dacă doriți să așteptați finalizarea încărcării sau dacă vrei inițializează acum dispozitivul: vă sfătuiesc să alegeți prima opțiune, dacă nu doriți să pierdeți date.

„Melafonino” dvs. va reporni și, în câteva minute, va fi restabilit la starea fabricii. Când începe din nou, vi se va oferi Procedura de configurare inițială iOS, prin intermediul căruia puteți decide dacă configurați smartphone-ul ca un nou iPhone sau pentru a restabili o copie de rezervă anterioară de pe iCloud.

Restaurați iPhone-ul de la computer

căutător

Acum să trecem la procedura pentru restaurați iPhone-ul de pe computer, apoi prin iTunes sus ferestre sau prin aplicația implicită căutător sus macOS 10.15 Catalina sau mai târziu (pentru versiunile mai noi de macOS, iTunes a fost eliminat).

Dacă utilizați un computer echipat cu ferestre și încă nu ați instalat iTunes, remediați imediat descărcând software-ul din Magazin Microsoft Windows 10. În mod alternativ, dacă utilizați o versiune mai veche a sistemului de operare Microsoft, puteți obține pachetul de instalare clasic iTunes de la Site-ul Apple. Pentru mai multe informații, citiți ghidul meu pe cum să instalați iTunes gratuit.

Acum, restaurare iPhone, trebuie să conectați telefonul la computer prin intermediul cablu USB și efectuați o copie de rezervă completă de date, aplicații și setări pe dispozitiv. Dacă este prima dată când conectați computerul și iPhone-ul, autorizați comunicarea dintre cele două dispozitive apăsând butoanele corespunzătoare care apar pe cele două dispozitive și introduceți butonul cod de deblocare pe „melafonino”.

Mai târziu, dacă utilizați iTunes, faceți clic pe pictogramăiPhone care apare în stânga sus și face o copie de rezervă a datelor pe „melafonino”. Pentru a copia toate melodiile, aplicațiile și alte conținuturi multimedia achiziționate pe iPhone pe computer, selectați opțiunea Transferați achizițiile de pe iPhone din meniu Fișier> Dispozitive site în partea de sus.

Pentru a începe o copie de rezervă a altor date și setări, faceți clic pe buton Înapoi acum situat în partea dreaptă jos și așteptați finalizarea operației (poate dura câteva minute). Pentru a salva, de asemenea, date referitoare la sănătate și automatizare, puneți bifați lângă element Codare de rezervă pentru iPhone și setați o protecție pentru parolă pentru backup. Dacă vi se solicită confirmare pentru a copia aplicațiile pe computer, răspundeți afirmativ.

Dacă, pe de altă parte, utilizați căutător de macOS, puteți efectua aceleași operațiuni prin deschiderea acesteia din urmă (pictograma feței zâmbitoare din bara doc), selectând numele dvs. iPhone din bara laterală din stânga și apoi din fila General plasat în vârf.

După finalizarea operațiunilor de rezervă, trebuie să dezactivați funcția anti-furt Unde este iPhone. Deci mergeți la setări iOS, mai întâi selectați Numele dumneavoastră, apoi vocile Unde este> Găsește-mi iPhone-ul din meniul care se deschide, deplasați-vă în sus OFF pârghia opțiunii Găsește-mi iphone-ul și introduceți parola de identificare Apple.

Odată ce acest pas este finalizat, continuați cu resetarea „melafonino”, făcând clic pe buton Resetați iPhone situat în partea dreaptă sus în iTunes sau în Finder și acceptă condițiile de utilizare a iOS, apăsând mai întâi Restaurare / Restaurare și Actualizare și apoi mai departe Ca urmare a este accept.

Cum să restaurați iPhone

După câteva minute (durata procesului depinde de viteza conexiunii dvs., deoarece cea mai recentă versiune de iOS este descărcată de pe Internet), va apărea un mesaj care vă avertizează că iPhone a fost restabilit în starea din fabrică.

În acest moment, trebuie să decideți dacă configurați dispozitivul ca iPhone nou sau daca restaurați iPhone-ul de la backup recuperarea datelor, aplicațiilor și setărilor pe care le-ați avut anterior. Dacă nu doriți să vindeți telefonul, alegeți a doua opțiune și așteptați cu răbdare ca toate informațiile să fie restaurate.

La sfârșitul copiei datelor de pe dispozitiv, se va efectua un altul Sincronizare iPhone cu computerul și vei avea smartphone-ul în sfârșit funcționând în mâinile tale. Prin urmare, puteți să-l deconectați și să începeți să o utilizați în mod normal, fără a fi nevoie să reinstalați nicio aplicație și să găsiți toate datele pe care le-ați avut pe telefon înainte de recuperare.

Restaurați iPhone blocat

Cum să restaurați iPhone

Tu ai iPhone blocat, pe care nu le puteți restabili prin procedurile standard descrise mai sus? Ai condus jailbreak pe „melafonino”, te-ai răzgândit acum și cauți o modalitate de a scăpa de el în mod eficient? Apoi, trebuie să încercați activarea Modul DFU pe dispozitivul dvs. și pentru a profita de acesta din urmă pentru a restabili telefonul corect.

Dacă nu ați auzit niciodată despre aceasta, modul DFU este un mod special de pornire al dispozitivelor iOS, care vă permite să ștergeți complet datele de pe acesta din urmă și să ocoliți bootloader-ul, pentru a depăși orice blocuri sau erori și ștergeți toate fișierele din jailbreak. Dacă restabiliți un iPhone închis fără a utiliza modul DFU, toate datele Cydia, de fapt, vor rămâne inutile în memoria dispozitivului.

Pentru a activa modul DFU al iPhone, trebuie să procedați într-un mod diferit, în funcție de modelul „melafonino” din posesia dvs. Daca ai iPhone X. iPhone 8/8 Plus sau iPhone SE 2020 iar mai târziu, cu telefonul pornit, trebuie să apăsați tastele în succesiune Volumul +. Volumul – si butonul din dreapta; atunci trebuie să țineți apăsat butonul butonul din dreapta și așteptați ca ecranul să devină negru. În acest moment, eliberați toate tastele, mențineți apăsat butonul din dreapta este + Volum – timp de 5 secunde, eliberați butonul din dreapta, tine in continuare Volumul – încă 5 secunde și așteptați ca mesajul referitor la prezența unui dispozitiv în modul de recuperare să apară pe computer.

Dacă aveți un model mai vechi de iPhone, pentru a activa modul DFU trebuie opriți telefonul, după care trebuie să țineți apăsat butonul Putere, așteptați aproximativ 3 secunde și, de asemenea, începe să țineți butonul Acasă. Așteptați, apoi, încă 10 secunde, eliberați butonul Putere și țineți apăsat butonul Acasă încă 8 secunde. Dacă aveți un iPhone 7 sau a iPhone 7 Plus, în loc de butonul Acasă, trebuie să apăsați butonul Volumul –.

În modul DFU, ecranul telefonului rămâne oprit. Dacă acest lucru nu se întâmplă, înseamnă că iPhone-ul a intrat în modul de recuperare și nu în DFU, deci trebuie să repetați întreaga procedură.

Odată în modul DFU, puteți începe restaurarea iPhone în mod normal, așa cum s-a văzut mai sus. Pentru mai multe detalii despre întreaga procedură, consultați ghidul meu cum să pui iPhone în DFU.

Configurarea inițială a iOS

Cum să restaurați iPhone

După resetarea iPhone-ului, după cum am menționat deja, procedura va începe configurarea inițială a iOS: aceasta este o procedură destul de simplă de completat, chiar dacă în timp s-a prelungit dramatic. Toate etapele din care este compus sunt enumerate mai jos.

 • Alegerea limbii.
 • Alegerea țării de reședință.
 • Posibilitatea de a „începe imediat” prin importul de date de pe un dispozitiv iOS / iPadOS, pentru a fi mai aproape de iPhone.
 • Link către un Rețea WIFI.
 • Acceptarea datelor și a condițiilor de confidențialitate.
 • Configurarea ID-ul feței sau senzorul Touch ID.
 • Setați codul de deblocare a telefonului.
 • Alegerea dintre restaurarea datelor dintr-o copie de rezervă anterioară,importarea datelor de pe un terminal Android sau configurați-vă telefonul ca un nou iPhone.
 • Accesarea sau crearea unui ID-ul Apple.
 • Acceptarea condițiilor de utilizare a iOS.
 • Configurarea Actualizări automate pentru iOS.
 • Configurarea iMessage este FaceTime.
 • Activarea sau dezactivarea servicii de localizare.
 • Configurarea Siri.
 • Configurația timpului de utilizare.
 • Acceptarea sau refuzul de a trimite date de diagnostic către Apple.
 • Acceptarea sau refuzul de a trimite date de diagnostic dezvoltatorilor de aplicații.
 • Configurația ecranului True Tone (pe modelele acceptate)
 • Alegerea aspectului luminos sau întunecat pentru interfața iOS.
 • Reglarea gradului de zoom al ecranului.
 • Tutorial gestual sau ajustare vibrații pentru butonul Acasă.

După ce parcurgeți toți acești pași, glisați ecranul în sus, vă puteți bucura de „noul” dvs. iPhone. Dacă ați ales să restaurați o copie de rezervă de pe iCloud sau de pe computer, aplicațiile vor fi instalate automat treptat, între timp puteți începe să utilizați smartphone-ul.

Pentru ca procedura de configurare să fie completată corect, trebuie să existe o SIM instalată în telefon.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

13168 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum formatați iPhone | irsafari.com

Cum să conectați mouse-ul și tastatura la telefon