in , ,

Cum să reinstalați Instagram | irsafari.com


De câteva zile, aplicația Instagram a început să facă tentative pe dispozitivul dvs.: nu mai primiți notificări, nu puteți vedea corect postările și apar alte „defecte” similare. Având în vedere circumstanțele, aș spune că cea mai bună soluție pentru a încerca să rezolvați este să descărcați și să instalați din nou aplicația.

Cum spui? Te-ai gândit deja la asta, dar, nefiind încă foarte experimentat în tehnologia informației și noile tehnologii, ai vrea să-ți explic cum să reinstalați Instagram? Făcut repede și foarte bine! De fapt, dacă îmi dedicați câteva momente din timpul tău prețios, pot să ilustrez personal modul de efectuare a operațiunii în cauză care, în avans, nu este deloc complexă.

Poziționați-vă, așadar, frumos și confortabil, chiar acordați-vă câteva minute de libertate doar pentru dvs. și dedicați-vă să citiți instrucțiunile despre ce să faceți pe care le găsiți chiar mai jos. Împreună, vom descoperi cum să reușești compania pe Android, pe iOS și, de asemenea, pe Windows 10 sau toate sistemele de operare, pentru dispozitive mobile și computere, pentru care aplicația celebrei rețele sociale este disponibilă oficial. Sunteți gata?

Index

Cum să reinstalați aplicația Instagram

Dacă vă pasă să înțelegeți cum să reinstalați Instagram pe smartphone Android sau mai departe iPhone, indicațiile pe care trebuie să le urmați sunt cele pe care le găsiți mai jos. Așa cum am spus la începutul ghidului, nu aveți absolut nimic de care să vă faceți griji, deoarece este o procedură extrem de simplă de efectuat, chiar și pentru cei mai puțin experimentați în domeniul tehnologic.

Dezinstalați și reinstalați Instagram pe Android

Reinstalarea Instagram pe Android

Pentru început, să aflăm cum să reinstalați Instagram pe un smartphone Android. Primul lucru de făcut, în acest caz, este să dezinstalați aplicația de pe dispozitivul utilizat. Pentru a face acest lucru, apucați telefonul mobil, deblocați-l, accesați ecranul de start sau sertarul, localizați-lPictograma aplicației Instagram (cea cu camera în stil retro) apăsați pe ea și, continuând să o țineți, trageți-o pe simbolul coș de gunoi barat care între timp a apărut în partea de sus a ecranului, apoi faceți clic pe buton O.K ca răspuns la anunțul afișat, pentru a vă confirma intențiile.

Rețineți că operațiunile pe care tocmai le-am descris în legătură cu eliminarea aplicațiilor de pe Android pot diferi ușor în funcție de marca exactă și modelul smartphone-ului în posesia dvs., precum și de versiunea sistemului de operare pe care îl utilizați. Pentru mai multe detalii, vă puteți referi la tutorialul meu axat în mod special pe cum să dezinstalați aplicația Android.

În acest moment, continuați să instalați din nou aplicația Instagram pe telefonul dvs. mobil, făcând clic pe pictogramă Play Store (cel cu triunghi multicolor) pe care îl găsiți pe ecranul de start sau în sertar, atingând butonul câmpul de căutare prezentați în partea de sus a ecranului care vă este arătat, tastând Instagram în interior, prin selectarea prima sugestie prezent în listă și apăsând pe numele aplicației. Dacă acționați direct de pe smartphone-ul dvs., puteți accelera pașii în cauză apăsând pe acest link, pentru a merge direct la secțiunea magazinului dedicat Instagram.

După ce ajungeți în secțiunea Play Store dedicată Instagram, apăsați butonul Instalare și așteptați începerea și finalizarea procesului de descărcare și instalare. De asemenea, luați măsuri pentru realizareaautentificare din contul dvs. (dacă este necesar).

După aceea, porniți Instagram atingând butonul Tu deschizi a apărut pe ecranul Play Store sau selectând-o pe cea relevantă icoană care a fost adăugat înapoi la ecranul de start sau în sertar. Apoi, efectuațiacces la contul dvs., tastând datele solicitate, așa cum am explicat în detaliu în ghidul meu specific de cum să accesați Instagramși, de asemenea, începeți să utilizați din nou aplicația. Et voila!

Nu puteți pune în practică procedura descrisă în acest pas, deoarece nu puteți găsi Play Store pe dispozitivul dvs.? În mod evident, producătorul de referință a adus smartphone-urile fără aplicația „G mare” în magazine. De obicei, acest lucru este atribuit calendarului și costurilor aferente certificărilor Google. Pentru a depăși problema, puteți activa asistența pentru aplicații din surse necunoscute și puteți descărca fișierul APK Instagram din magazine alternative, așa cum am explicat în detaliu în ghidul meu din cum să instalați aplicații pe huawei (în detrimentul titlului, este valabil și pentru celelalte mărci de telefoane Android).

Dezinstalați și reinstalați Instagram pe iPhone

Reinstalarea Instagram pe Android

Dacă, pe de altă parte, sunteți interesat să înțelegeți cum să reinstalați Instagram pe iPhone, primul pas pe care trebuie să îl faceți este să eliminați aplicația de pe dispozitiv (dacă nu ați făcut-o deja, în mod clar). Pentru a face acest lucru, apucați smartphone-ul Apple, deblocați-l, accesați ecranul de start, localizați-lPictograma aplicației Instagram (cel cu camera în stil retro), apăsați-l și țineți-l apăsat pentru câteva momente, apoi selectați opțiunea Schimbați ecranul de pornire din meniul care se deschide.

Când vedeți că toate pictogramele de pe ecran încep să „sară”, atingeți „X” care apare în colțul din stânga sus al aplicației Instagram și apăsați butonul Șterge ca răspuns la notificarea care vă este arătată, pentru a vă confirma intenția de a elimina cererea. Când operațiunea este finalizată, atingeți elementul Sfârșit în partea dreaptă sus a afișajului. Pentru mai multe informații despre cum să eliminați aplicațiile din iOS, puteți consulta ghidul meu specific de pe cum să dezinstalați aplicația pentru iPhone.

Acum că ați eliminat Instagram de pe iPhone, puteți continua să instalați aplicația pe dispozitiv. Pentru a face acest lucru, atingeți pictogramaMagazin de aplicații (cel cu „A” pe relief și fundalul albastru) pe care îl găsiți întotdeauna pe ecranul de start, atingeți elementul Caută situat în partea dreaptă jos, tastați Instagram în câmpul de căutare din partea de sus a ecranului, atingeți butonul Caută a apărut pe tastatura virtuală și selectați tasta primul rezultat de cercetare. Dacă acționați direct de pe iPhone, puteți accelera totul apăsând pe acest link, pentru a merge direct la secțiunea magazinului dedicat Instagram.

După ce ați accesat ecranul App Store pentru a descărca aplicația, atingeți butonul obține, apoi pe asta Instalare și autorizează procedura de descărcare și instalare prin ID-ul feței. Atingeți ID sau Parola ID Apple.

Când procedura este finalizată, porniți aplicația atingând butonul Tu deschizi a apărut pe ecranul App Store sau selectați tastaicoană a aplicației care a fost adăugată din nou pe ecranul de start, după care execută conecteaza-te la contul tau furnizând datele corespunzătoare solicitate, așa cum am indicat în subiectul meu legat în rândurile anterioare și, de asemenea, începeți să folosiți Instagram așa cum ați făcut până la reinstalare.

Cum să reinstalați Instagram pe PC

Reinstalarea Instagram pe Windows 10

Ați dori să înțelegeți cum să reinstalați Instagram pe computer cu Windows 10 (singurul sistem de operare pentru care este disponibilă aplicația oficială a celebrei rețele sociale)? Apoi continuați să o dezinstalați mai întâi (dacă nu ați făcut-o deja, desigur). Pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul Butonul de start (cel cu Steagul Windows) care se află în partea stângă jos a bara de activități și apăsați pictograma din Setări (cea în formă roată dințată) prezent în meniul care se deschide.

În fereastra care vă este acum afișată pe desktop, faceți clic pe element App, apoi selectați formularea Aplicații și funcții care se află în stânga și identifică Instagram în lista de aplicații instalate pe computer. Dacă nu găsiți Instagram printre aplicațiile instalate, vă puteți ajuta cu funcția câmpul de căutare situat în partea de sus sau cu opțiunile atașate la meniuri Filtrează după este Filtreaza dupa că găsești mereu în vârf.

După ce găsiți aplicația, faceți clic pe butonul Nume, apasa butonul Dezinstalați care apare și confirmă care sunt intențiile dvs. prin apăsarea din nou a butonului Dezinstalați, în caseta pe care o vedeți apărând pe ecran. Pentru mai multe detalii despre procedura de urmat pentru a elimina aplicațiile de pe computer, puteți citi ghidul meu specific pe cum să dezinstalați programele Windows 10.

După parcurgerea pașilor de mai sus, puteți continua reinstalând Instagram din nou pe computer. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe pictogramă Magazin Microsoft (cel cu geanta de cumpărături și sigla Microsoft) pe care îl găsiți pe bara de activități, apoi faceți clic pe buton Cercetare situat în dreapta sus, tastați Instagram în câmpul de text care vă este arătat și selectați prima sugestie din lista care a apărut. Dacă acționați direct de pe computer cu Windows 10 instalat, puteți grăbi totul dând clic pe acest link, pentru a merge direct la secțiunea magazinului dedicat Instagram.

În noul ecran al magazinului Microsoft pe care îl vedeți în acest moment, apăsați butonul Instalare, asigurați metoda de autentificare asociate cu contul de utilizator (dacă este necesar) și așteptați începerea și finalizarea procedurii de descărcare și instalare.

În continuare, porniți Instagram făcând clic pe buton Începe a apărut în fereastra Magazin Microsoft sau selectând-o pe cea relevantă legătură la care tocmai s-a adăugat Meniu Start. Apoi facețiacces la contul dvs. prin furnizarea datelor care vi se solicită, așa cum v-am explicat în ghidul meu despre subiectul pe care v-am indicat-o în rândurile anterioare și puteți începe în sfârșit să folosiți aplicația celebrei rețele sociale așa cum ați făcut întotdeauna.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

14241 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să formatați un stick USB cu Mac

Cum să devii polițist în GTA