in , ,

Cum să reducem Facebook-ul | irsafari.com

Hotswingers Petreceri de swing

De câteva zile acum, când folosești Facebook pe dispozitivele dvs., aveți impresia că toate ecranele rețelei sociale sunt mărite? Cel mai probabil ați modificat în mod greșit setările referitoare la nivelul de zoom al smartphone-ului sau tabletei sau, dacă acționați ca un computer, browserul folosit pentru navigarea pe rețea, dar nu vă faceți griji … puteți pune cu ușurință totul la loc!

Dacă doriți, așadar, vă pot explica cum să abordați problema în cauză, cu acest tutorial al meu, axat în mod special pe cum să faci Facebook mai mic. Anticipez deja că, spre deosebire de ceea ce ai putea crede, nu va trebui să faci nimic deosebit de complicat sau care îți va fi la îndemână.

Apoi? Pot să știu ce mai faci acolo impalat? Poziționează-te într-o poziție confortabilă, ia-ți câteva minute libere doar pentru tine și începe imediat să te concentrezi pe citirea următoarelor. Sunt sigur că vei putea rezolva într-o clipă. Lasa-l sa parieze?

Index

Cum să faceți Facebook mai mic de pe telefonul dvs. mobil

Dacă vrei să afli cum să faci Facebook mai mic de pe telefonul tău mobil (sau cum să faci Facebook mai mic pe tablete, absolut nimic nu se schimbă), indicațiile pe care trebuie să le urmați sunt cele enumerate mai jos.

Procedura poate fi implementată fie pe Android că pe iOS / iPadOS. În ambele cazuri, rețineți că este necesar să interveniți pe setările sistemului de operare, reducând astfel dimensiunea nu numai a rețelei sociale, ci și a oricărui alt lucru afișat pe ecran, deoarece aplicația Facebook pentru dispozitive mobile nu acceptă o funcție dedicată a face zoom.

Pe Android

Setări pentru zoom pe ecranul Android

Daca esti interesat face Facebook mai mic de pe smartphone (sau tabletă) Android, luați dispozitivul, deblocați-l, accesați ecranul de start sau sertarul și selectați pictograma Setări (cea în formă roată dințată). Pe ecranul următor, selectați elementul Ecran, apoi aia Ecran și caracter de zoom și mutați cursorul pe bara de sub formularea spre stânga Ecran cu zoom, pentru a reduce dimensiunea zoomului pe ecranul dispozitivului.

După finalizarea etapelor de mai sus, în partea de sus a afișajului va fi afișată o previzualizare a rezultatului final. Dacă sunteți mulțumit de modificări, pentru a le aplica atingeți vocea aplica situat în dreapta sus.

În acest moment, nu mai rămâne nimic de făcut decât să vă întoarceți la ecranul de start sau în sertar, deschidețiAplicația Facebook apăsând pe ea icoană (cel cu albul „f” și fundalul albastru) și începeți să utilizați rețeaua socială cu nivelul de zoom potrivit. A fost ușor, nu-i așa?

Notă: indicațiile referitoare la elementele care urmează să fie selectate în setările Android pe care vi le-am indicat în acest pas pot diferi ușor de ceea ce vedeți pe ecran, în funcție de marca și modelul de smartphone pe care îl utilizați, precum și de versiunea Android instalată pe dispozitiv. Pentru cunoștințele dvs., am folosit a Samsung Galaxy S6 actualizat la Android 7.0.

Pe iOS / iPadOS

Setări pentru zoom de ecran IOS

Dețineți un iPhone (sau un iPad) și, prin urmare, ați dori să înțelegeți cum să faceți Facebook mai mic iOS / iPadOS? Deci, luați-vă dispozitivul, deblocați-l, accesați ecranul de start și selectați pictograma Setări (cea în formă roată dințată). În ecranul pe care îl vedeți în acest moment, selectați elementul Accesibilitate și apoi asta Zoomdupă care dacă comutatorul de lângă formulare Zoom este activat, aduceți-l OFF, pentru a dezactiva funcția de mărire a ecranului.

Dacă nu puteți dezactiva zoom-ul, deoarece ecranul este mărit excesiv, atingeți de două ori pe ecran cu trei degete, pentru a reduce temporar mărirea, apoi continuați cum am indicat acum câteva momente.

În cele din urmă, puteți lua în considerare nu oprirea completă a zoom-ului, ci doar reducerea nivelului de mărire, mutând cursorul pe care îl găsiți la elementul din stânga Nivelul maxim de zoom prezent în partea de jos a ecranului curent.

După efectuarea pașilor descriși mai sus, mergeți din nou pe ecranul de start, pornițiAplicația Facebook apăsând pe rudă icoană (cel cu albul „f” și fundalul albastru) și utilizați, de asemenea, rețeaua socială cu nivelul de zoom potrivit.

Cum să faci ecranul Facebook mai mic

Dacă de obicei vă conectați la rețeaua socială a Mark Zuckerberg de pe computer, pentru a face acest lucru faceți ecranul de Facebook mai mic trebuie să urmați instrucțiunile de mai jos. Anticipez deja că va trebui să mergi pentru a acționa asupra setărilor din browser- in folosinta.

Pe Chrome

Setări pentru zoom Chrome

Dacă utilizați Crom, pentru a face mai mic Facebook, faceți următoarele: porniți browserul și mergeți la Pagina de start Facebook. Apoi, faceți clic pe butonul cu i trei puncte verticale situat în dreapta sus și apăsați butonul (-) plasat lângă intrare Zoom, până când reduci zoom-ul paginii, în funcție de nevoile și preferințele tale. Alternativ, utilizați combinația de taste Ctrl + (-) (pe Windows) sau cmd + (-) (pe macOS).

Pe lângă ceea ce tocmai am indicat, puteți mări toate paginile web făcând clic pe butonul i trei puncte verticale, în partea dreaptă sus a ferestrei browserului, selectând elementul Setări din meniul care se deschide, făcând clic pe formulare Aspect în meniul lateral din noua filă afișată și alegerea opțiunii pe care o preferi din meniu Măriți paginile.

Pe Firefox

Setări pentru zoom Firefox

Acum să vedem cum să facem Facebook mai mic Firefox. Pentru început, porniți browserul și mergeți la pagina principală a rețelei sociale, apoi faceți clic pe butonul cu butonul trei linii pe orizontală situat în partea dreaptă sus a ferestrei care apare, localizați elementul Zoom în meniul care s-a deschis și apăsați butonul (-), pentru a reduce dimensiunea paginii, până când veți ajunge la rezultatul final care vi se potrivește cel mai bine. Alternativ, utilizați combinația de taste Ctrl + (-) (pe Windows) sau cmd + (-) (pe macOS).

Pe lângă ceea ce tocmai am indicat, puteți reduce nivelul de zoom al tuturor paginilor web pe care le vizitați, făcând clic pe butonul cu trei linii pe orizontală situat în partea dreaptă sus a ferestrei browserului, selectând elementul Opțiuni din meniul care se deschide, făcând clic pe opțiune General găsiți în meniul lateral al noii file, identificând secțiunea Zoom în dreapta și selectând valoarea pe care o preferați din meniul derulant Mărire implicită.

Pe muchie

Setări pentru zoomul de pe margine

Dacă, pe de altă parte, sunteți interesat să înțelegeți cum să mergeți pentru a reduce dimensiunea Facebook pe Margine, browserul de acasă Microsoft, pașii pe care trebuie să îi faceți sunt următorii: porniți browserul și mergeți la pagina principală a rețelei sociale, apoi faceți clic pe buton (…) situat în partea dreaptă sus a ferestrei care apare și apăsați butonul (-) site de lângă intrare Zoom, până când atingeți nivelul de zoom care vă interesează. Alternativ, puteți utiliza combinația de taste Ctrl + (-) (pe Windows) sau cmd + (-) (pe macOS).

În afară de cum v-am arătat, puteți reduce paginile web pe care le deschideți pe Edge, urmând acești pași: faceți clic pe buton (…) situat în partea dreaptă sus a ferestrei browserului, selectați elementul Setări din meniul care se deschide, selectați opțiunea Aspect din meniul lateral și alegeți valoarea de zoom care vă place cel mai bine din meniul derulant Zoom prezent pe dreapta.

Pe Internet Explorer

Setări zoom Internet Explorer

Dacă vă întrebați cum puteți reduce dimensiunea Facebook Internet Explorer, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să porniți browserul pe computer și să mergeți la pagina principală a rețelei de socializare. Apoi, faceți clic pe pictograma în formă de roată dințată prezent în partea dreaptă sus, selectați elementul Zoom din meniul care se deschide și faceți clic pe formulare A micsorapână când mărești așa cum vrei.

Alternativ, puteți selecta din meniu Zoom o valoare exactă dintre cele propuse sau puteți da clic pe element Personalizează și definiți un procent de zoom personalizat din caseta care apare. Același lucru se poate face și folosind combinația de chei Ctrl + (-).

Pe Safari

Setări pentru zoom Safari

Folosește o Mac și ar dori să înțeleagă cum să facem Facebook mai mic, acționând mai departe Safari, browserul implicit pentru computere marca Apple? Îți voi explica imediat cum se procedează.

Pentru început, porniți navigatorul și mergeți la pagina principală a rețelei socialeapoi faceți clic pe meniu Vedere situat în partea stângă sus a ecranului și faceți clic pe element Reduce atașat la acesta, până când se obține reducerea de zoom dorită. Alternativ, puteți utiliza combinația de taste cmd + (-).

Un alt sistem pe care îl puteți adopta pentru a reduce dimensiunea Facebook pe Safari este următorul: faceți clic pe meniu Safari iar apoi pe voce Setările site-ului web atașat de acesta pe care îl găsiți în partea stângă sus a ecranului, apoi setați nivelul de zoom pe care îl preferați prin meniul derulant Mărimea paginii prezent în caseta pe care o vedeți apărând în centrul de sus în fereastra navigatorului.

Cum se reduc fonturile Facebook

Font

Problema dvs. nu este nivelul de zoom al ecranelor Facebook în general, ci numai și exclusiv cel al scrierii? Dacă da, puteți lua măsuri accesând faceți fonturile Facebook mai mici.

Pentru a face acest lucru, trebuie să schimbați dimensiunea fontului pe smartphone, tabletă sau computer, acționând pe setările sistemului de operare sau, în cazul specific al site-ului rețelei sociale, al browserului.

Pentru toate detaliile cazului, vă puteți referi la ghidurile mele special concentrate pe modul de modificare a dimensiunii fontului este cum să micșorăm caracterele mesajelor.

Cum să faci fotografii pe Facebook mai mici

polaroid

Aveți nevoie să reduceți dimensiunea imaginilor pe care le postați pe rețeaua de socializare a lui Mark Zuckerberg sau în fotografia de profil a acesteia? Nici o problema.

Pentru a efectua operațiunea în cauză, trebuie să editați fotografiile de interes înainte de a le distribui pe Facebook, cu excepția fotografiei de profil, care poate fi editată direct de pe rețeaua de socializare. Pentru a afla mai multe, vă refer la citirea tutorialelor mele cum să tai o fotografie pentru Facebook este cum să editați miniatura fotografiei de profil Facebook.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să accelereze un videoclip pe iPhone

Cum se configurează Face ID | irsafari.com