in , ,

Cum să pui valoare absoluta întunecat pe WhatsApp -irsafari.com

Hotswingers Petreceri de swing

Cald, ați auzit contra beneficiile activării modului întunecat pe smartphone și aplicațiile utilizate adesea, oricine se traduc în economii semnificative ale bateriei, pentru și mai multă odihnă pentru tinti. În cest semnificatie, vă întrebați dacă este fezabil să o utilizați mai mult WhatsApp, în masura ce folosiți imoderabil faimoasa aplicație de mesagerie deținută de Facebook.

Cum zici? Lucrurile stau fidel așa și, prin consecinta, te întrebi cum să pui valoare absoluta întunecat pe WhatsApp? În cest caz, veți fi ferice să știți că, în capitolele următoare ale acestui vademecum, vă voi darui mai întâi toate informațiile prevedere utile contra cest problema, după oricine vă voi arăta, pas cu pas, cum să activați materie întunecată în aplicația WhatsApp pentru Android și iOS. . În velur, vă voi arăta cum să o faceți pe WhatsApp Web, folosind o soluție terță dotatie.

Acestea fiind spuse, îmi pot concepe că ești nerăbdător să te apuci de muncă: prin consecinta, stop comod și durează numai câteva minute de masura frai. Citiți cu atenție procedurile pe oricine le indian în paragrafele următoare, asemenea încât să puteți reuși ușor și curand în intenția pe oricine v-ați propus-o. În cest ceas, musai numai să vă doresc o lectură bună și o treabă bună.

indice

Informații prevedere

WhatsApp

Înainte de a vă intelege pas cu pas cum să pui valoare absoluta întunecat pe WhatsApp Musai să vă ofer câteva informații prevedere cu ochi la disponibilitatea fundatie întunecate a WhatsApp.

De vrajitorie, musai să știți că „valoare absoluta întunecat” al WhatsApp este liber oficialitati în aplicația de mesagerie instantanee pentru Android și iOS. Clientul oficialitati al WhatsApp pentru Windows și macOScu toate acestea, deoarece este un scula de proiectare pentru aplicația mobilă, în actu-alitate nu acceptă activarea fundatie întunecate. pe WhatsApp Webîn tura, îl puteți excita folosind un bookmarklet contra oricine vă voi a relata mai amanuntit în capitol dedicat subiectului.

În ceea ce privește sistemul de operare Android musai să știți, de intocmai, că valoare absoluta întunecat al WhatsApp este ajutat de la Android 9 și versiuni anterioare. În aceste cazuri, musai să activați fizic funcționalitatea prin setările aplicației impoporare de mesagerie instantanee.

Pe dispozitive Android 10 iar versiunile ulterioare în tura, materie întunecată de pe WhatsApp este activată masinal, dacă valoare absoluta întunecat a fost activat precezator în setările dispozitivului.

Cât contra iOS, sistemul de operare iPhone, materie întunecată a WhatsApp este liber de la iOS 13 și versiunile ulterioare și se activează masinal, dacă valoare absoluta întunecat a fost activat precezator prin setările dispozitivului.

De vrajitorie, funcționalitatea aplicației de mesagerie instant este strâns legată de temă iOS întunecată acesta a fost introdus cu iOS 13. Prin consecinta, pe modelele iPhone cu versiuni anterioare ale iOS, nu este posibilă activarea fundatie întunecate a WhatsApp, deoarece nu este fezabil să acționați fizic prin setările aplicației.

După realizarea premiselor necesare, să vedem pas cu pas împreună, cum să acționăm pentru a prilejui materie întunecată a WhatsApp în toate cazurile în oricine această funcționalitate este disponibilă.

Cum să pui valoare absoluta întunecat pe WhatsApp pentru Android

Vrei să pui valoare absoluta întunecat WhatsApp și ai un smartphone Android actualizat cel puțin la versiunea 10 Regim de operare Google pentru dispozitive mobile? În cest caz, așa cum se menționează în capitolul precedent, musai să continuați activând materie întunecată din Setări a dispozitivului.

Înainte de a începe, însă, musai să știți că procedura cumva fluctua în funcție de modelul dispozitivului Android pe oricine îl utilizați. În colectiv, pentru a fabrica cest materie, musai să atingeți aplicația Setări (simbolul angrenajului) gazdac pe ecranul de plecare și / sau în sertarul dispozitivului. După aceea, musai să accesați secțiunile Afișare> Lucru, apăsând pe elementele relative, pentru a excita butonul valoare absoluta întunecat prin butonul corespunzător.

Dar dacă, de model, deții un smartphone Huawei din ultima generație, pentru a a executa această operație accesați meniul Setări> Baterie și se mișcă în sus ON pârghia oricine se referă la pila electrica Culori închise Interfață.

Tema Dark Android

După aceea, porniți aplicația WhatsApp, apăsând pe pictograma sa situată pe ecranul de plecare și / sau în sertarul dispozitivului: veți a privi asemenea materie întunecată activată masinal în aplicația de mesagerie instantanee.

Dacă, pe de altă dotatie, aveți un smartphone imbracat cu Android 9 musai să activați fizic „valoare absoluta întunecat” al WhatsApp prin setările aplicației.

Pentru a a clati, atunci, porniți aplicația WhatsAppprin apăsarea pictogramei relative aflată pe ecranul de plecare și / sau în sertarul dispozitivului. După aceasta, atingeți clapapictogramă (…) gazdac în colțul din dreapta sus, atunci în meniul oricine vă este arătat, apasă pe pronuntare Setări.

Numaidecat, cita vocile Chat> Lucru, puneți marcajul pe glasuire întuneric și confirmați activarea fundatie întunecate apăsând butonul în regulă.

Cum să pui modul întunecat pe WhatsApp pentru Android

Știți că aveți probleme la activarea fundatie întunecate prin setările Android sau prin cele ale WhatsApp? Dacă da, verificați dacă aveți a actualizat sistemul de operare și, virtual, de intocmai aplicația WhatsApp, referindu-mă la tutorialele mele dedicate subiectului.

Cum să pui valoare absoluta întunecat pe WhatsApp pentru iPhone

Cum să pui modul întunecat pe WhatsApp pentru iPhone

Pentru a excita materie întunecată pe WhatsApp pe iPhone din iOS 13 și versiunile ulterioare, musai să continuați activând funcția temă întunecată în setările dispozitivului, introduse numai cu actualizarea iOS 13.

Prin consecinta, pentru a a clati, apăsați pe aplicație Setări (pictograma roată) gazdac pe ecranul de plecare al iPhone-ului. După aceea, în meniul oricine vă este arătat, atingeți elementul Ecran și stralucire. În cele din urmă, puneți o notă de confirmare pe pronuntare întuneric, pentru a excita materie întunecată de pe mestesug.

Dacă doriți, puteți să apăsați în tura pârghia situată lângă pila electrica masinal, pentru a excita valoare absoluta întunecat de pe mestesug și, prin consecinta, furios WhatsApp, devreme în otorinolaringologie de seară.

Tema Dark iPhone

După ce se fabrica cest materie, musai numai să porniți aplicația WhatsAppprin apăsarea pictogramei sauca situată pe ecranul de plecare al dispozitivului dvs.: dacă ați vederos exact toate instrucțiunile pe oricine absolut le-am furnizat, veți a se cadea a privi valoare absoluta întunecat activat masinal în aplicația de mesagerie instantanee.

În cazul în oricine întâmpinați probleme în activarea fundatie întunecate, vă sugerez să verificați dacă aveți a actualizat sistemul de operare la cea mai recentă tra-ducere disponibilă, pentru și aplicația WhatsApp, referindu-mă la ghidurile mele dedicate subiectului.

Cum să pui valoare absoluta întunecat pe WhatsApp Web

Tema întunecată whatsApp web_

Pentru a aseza „valoare absoluta întunecat” WhatsApp Web, musai să recurgeți pentru ceas la soluții terțe, cum ar fi Marcare DarkMode, un scula ineficient oricine vă prilejui să convertiți interfața oricărei pagini web în valoare absoluta întunecat, pur și sadetica adăugând un marcare la browser.

Acestea fiind spuse, pentru a fabrica cest materie, asigurați-vă mai întâi că ați activat funcția smarc de marcaje prin setările browserului De model pe Chrome o puteți fabrica făcând chicotit pe butonulpictogramă (…) în dreapta sus, apăsând pe articole Setări> Favorite și activarea mărcii de confirmare a articolului Afișați smarc de marcaje. În mod alternativ, puteți folosi combinația de taste pentru tastatură Ctrl + Shift + B pe ferestre sau Shift + Command + B (⇧ + ⌘ + B) în sus Mac.

Odată finit, conectați-vă la acest site web și trageți butonul DarkMode: Marcare gazdac în partea de sus a barei de marcaje a browserului, pentru ao adăuga.

Numaidecat, du-te la site-ul oficial de WhatsApp Webși conectat la post, scanând codul QR de pe mestesug. Dacă nu știți cum să utilizați WhatsApp Web, consultați tutorialul meu dedicat subiectului. În cest ceas, musai numai să apăsați pe marcajul actual adăugat, pentru a excita materie întunecată WhatsApp Web.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai cult blogger și propagator IT din Italia. Obisnuit pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de sirag tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul Aranzulla.it, oarecine dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Italia, în oricine răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by Irene

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum se pot a-si scoate fotografiile pierdute -irsafari.com

Cum să pui fundalul pe Zoom -irsafari.com