in , ,

Cum să pui Memoji pe Instagram

Hotswingers Petreceri de swing

Aruncând o privire la povești Instagram dintre prietenii tăi, ai observat că unii dintre ei sunt caracterizați de Memoji, emoji-urile personalizate care pot fi create pe dispozitivele mobile Apple și care pot fi partajate, sub formă de stickere, nu numai pe celebra rețea socială fotografică, ci și pe alte platforme sociale, precum și pe servicii de mesagerie instantanee.

De asemenea, ți-ai plăcea să o replici și să inserezi aceste „zâmbete” în poveștile pe care le creezi pe profilul tău, dar pur și simplu nu știi cum să procedezi. Am dreptate? Atunci veți fi fericiți să știți că astăzi sunt aici pentru a vă ajuta și a vă explica cum să pui Memoji pe Instagram, nu numai pe iPhone, ci și pe Android, unde există alternative foarte similare cu emojis-urile personalizate ale Apple.

Dacă sunteți gata să începeți, atunci aș spune să lăsați deoparte chatul și să mergeți imediat în inima acestui ghid. Forță și curaj: faceți-vă confortabil, ocupați-vă tot timpul necesar pentru a vă concentra pe citirea alineatelor următoare și, mai important, încercați să implementați „sfaturile” pe care vi le voi oferi. Va doresc o citire buna si multa distractie!

index

Ce sunt Memoji

Instagram Memoji

Înainte de a intra în tutorial și de a vedea în detaliu cum să pui Memoji pe Instagram, Aș spune că este necesar să explicăm un pic mai detaliat ce sunt Memoji.

Așa cum am menționat și la începutul postării, cel legat de Memoji este o funcție iOS / iPadOS care vă permite să creați emoji personalizate pe dispozitivele portabile Apple, iPhone și iPad. Puteți utiliza aceste „zâmbete” în aplicațiile Mesaje și FaceTime predefinite, pe rețelele de socializare și în aplicațiile de mesagerie instantanee, făcându-le vizibile chiar și pe platformele non-Apple.

După cum probabil ați ghicit deja, dacă aveți un dispozitiv Android în loc de un dispozitiv „mușcat măr”, nu puteți utiliza funcția în cauză. Cu toate acestea, puteți utiliza aplicații terțe care vă permit să creați stickere destul de asemănătoare cu Memoji de la Apple, pentru a fi partajate pe aplicațiile de mesagerie și rețelele sociale, inclusiv pe Instagram (sau, eventual, să trimiteți Memoji creat pe un dispozitiv Apple în posesia dvs. Dispozitiv Android de pe care să acționezi și să le împărtășești pe Instagram).

Dacă până acum totul îți este clar, aș spune că putem proceda de fapt și vom vedea în detaliu ce trebuie făcut pentru a putea pune Memoji pe Instagram și, mai exact, în poveștile partajate pe această rețea de socializare.

Cum să pui Memoji pe Instagram Android

Pune Memoji pe Instagram Android

Așa cum am spus în rândurile anterioare, pe Android funcția Memoji nu este disponibilă, deoarece este o tehnologie Apple, disponibilă doar pe dispozitivele mobile ale gigantului Cupertino. Cu toate acestea, puteți crea autocolante personalizate folosind unele aplicații terțe adecvate scopului, cum ar fi Bitmoji, care vă permite să creați rapid și ușor avatare pentru a partaja sub formă de stickere pe rețelele sociale și în aplicațiile de mesagerie.

După instalare și pornire pe dispozitivul dvs., apăsați butonul Înregistrați-vă prin e-mail, asigura data nașterii. e-mail și parolă apoi urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza crearea contului.

După înregistrare, apăsați pe simbol băiat sau din fată, pentru a indica sexul dvs., atingeți butoanele continuare și permite și ia un Selfie, pentru a vă asigura că aplicația este capabilă să recunoască automat forma și tenul feței.

Apoi, îmbunătățiți autocolantul creat automat pe baza fotografiei feței dvs., utilizând ecranul următor, pentru a corecta detaliile referitoare la dvs. ten, al tău păr, ochi, sprâncene și așa mai departe. Când ați obținut rezultatul dorit, Salvați pachetul de autocolant creat cu butonul corespunzător.

După crearea stickerelor „în stil Memoji”, conectați-vă la Instagram de la al lui aplicație oficială, atingeți pictograma din căsuță situat în partea stângă jos și apasă pictograma din aparat foto situat în stânga sus. Apoi faceți fotografia sau înregistrați videoclipul pentru a partaja în poveste, folosind butonul buton circular alb situat în centrul ecranului sau încărcarea conținutului deja salvat local, atingând pătrat care se află în partea din stânga jos și selectează din Galerie conținutul interesului dvs.

Apoi, atingeți butonul aa situat în partea dreaptă sus, pentru a reaminti claviatură, apasă pe pictogramăemoji zâmbitoare, situată în partea stângă jos a ecranului și atingeți tastaPictograma Bitmoji. Acum trebuie doar să localizațiadeziv de interesul dvs. și atingeți-l. Apoi, trageți autocolantul în punctul dorit și, dacă doriți, redimensionați-l (deschideți sau închideți două degete pe el). În cele din urmă, apăsați butonul Povestea ta, Situat în partea stângă jos, pentru a publica conținutul.

Vă reamintesc, de asemenea, că dacă aveți un dispozitiv Apple (deci un iPhone sau un iPad), puteți crea Memoji pe acesta din urmă, să le trimiteți pe dispozitivul Android în posesia dvs. și apoi să le partajați de acesta din urmă pe Instagram, urmând procedura care Tocmai v-am punctat. Mai multe informații aici.

Cum să pui Memoji pe Instagram iPhone

Pune Memoji Instagram pe iPhone

Dacă vrei pune Memoji pe Instagram de pe iPhone lucrurile sunt mult mai simple, deoarece nu va trebui să recurgi la utilizarea vreunei aplicații terțe pentru a continua crearea și distribuirea ulterioară a acestora pe Instagram.

Așadar, dacă nu ați făcut-o deja, porniți aplicația Mesaje, apăsați pictograma din foaie cu creion situat în dreapta sus și apăsați butonul Abțibilduri (icoana din trei zâmbete personalizate, localizată după pictograma App Store). Așa că apăsați butonul (+) situat pe stânga și creați-vă autocolantul personalizat urmând instrucțiunile pe care le vedeți pe ecran.

Apoi folosiți meniurile și butoanele corespunzătoare pentru a alege ten, tăierea părului, sprâncene, ochi, cap, nas, gură, urechi, barbă, ochelari și așa mai departe. La sfârșit, când sunteți mulțumit de autocolantul creat, atingeți butonul capăt situat în dreapta sus. Dacă vreunul dintre pași nu vă este clar, vă recomand să citiți mai multe cum să creați Memoji pe iPhone, unde am ilustrat procedura descrisă mai detaliat.

Ei bine, acum după ce ați făcut Memoji, sunteți gata să-l împărtășiți în poveștile dvs. de pe Instagram. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să porniți aplicația Instagram și, după amintirea ecranului care vă permite să creați o nouă poveste, introduceți autocolantul personalizat în punctul dorit.

A proceda, așadar, conectați-vă la Instagram de la al lui aplicație oficială, atingeți pictograma din căsuță situat în partea stângă jos și apăsați pictograma din aparat foto situat în stânga sus. În acest moment, faceți fotografia sau înregistrați videoclipul pentru a partaja în poveste, folosind butonul buton circular plasat în centrul ecranului; în caz contrar, încărcați conținut deja salvat local, atingând pătrat plasat în partea stângă jos și apoi selectați-l din rola.

Apoi, atingeți butonul aa situat în partea dreaptă sus, pentru a reaminti claviaturăși apăsați pe pictogramăemoji zâmbitoare care se află în colțul din stânga jos al ecranului. Apoi, glisați degetul de la stânga la dreapta, până vedeți că apare secțiunea Folosit frecvent, apăsați butonul (…) plasat în partea de jos și atingeți Memoji de interesul tău.

Pentru a încheia operația, trageți autocolantul în punctul dorit și eventual redimensionați-l (lărgind sau îngustând două degete pe el). Când sunteți gata să o faceți, apoi publicați povestea apăsând butonul Povestea ta situat în partea stângă jos. Ușor, nu?

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să îmbunătățești Clash Royale

Cum editați fotografii în galerie