in , ,

Cum să partajați muzică MP3 pe Skype

Hotswingers Petreceri de swing

Ați intrat în posesia unui fișier MP3 care conține o melodie minunată și, plin de entuziasm, ați dori să o faceți să ascultați anumite contacte Skype care împărtășesc cu voi pasiunea pentru muzică. Problema este însă că nu ați făcut niciodată așa ceva și, prin urmare, nu știți cum să procedați. Așa este, nu-i așa? Atunci știți că acesta este locul potrivit pentru a începe!

De fapt, mai jos vă voi explica prin fir și prin semn cum să partajați muzică MP3 pe Skype într-un mod simplu și rapid, prin aplicația oficială Skype pentru smartphone-uri și tablete, clientul clasic Skype pentru computere și versiunea Web a Skype, accesibilă de la toate browserele principale.

Așa că, fără a mai aștepta, faceți-vă confortabil și citiți cu atenție tot ce am de explicat pe această temă: sunt sigur că, la sfârșitul lecturii acestui ghid, veți fi dobândit abilitățile necesare pentru a atinge în mod genial obiectivul pe care vi l-ați propus. Acestea fiind spuse, nu am altceva de făcut, decât să vă doresc lectură fericită și distracție!

index

Informații preliminare

Cum să partajați muzică MP3 pe Skype

Înainte de a ajunge în inima acestui ghid și de a explica, în mod concret, cum să partajați muzică MP3 pe Skype, permiteți-mi să vă ofer câteva informații suplimentare despre condițiile în care se poate întâmpla acest lucru.

Pentru început, dacă citiți acest ghid cu intenția de a-l face pe interlocutorul dvs. să asculte o melodie în format MP3, în timpul unui apel sau apel video (pentru muzică de fundal, ca să zic așa), știți că Skype nu se integrează, la starea actuală, nicio funcție care să o facă.

Cu toate acestea, puteți obține cu ușurință un astfel de rezultat prin redarea piesei MP3 de pe alt dispozitiv aproape de tine, la un volum suficient de mare pentru a fi auzit de microfon și, în consecință, și de persoana cu care vorbești.

În mod alternativ, dacă utilizați Skype de la un computer, puteți combina sistemul audio și microfonul vocal într-o singură linie virtuală, cu programe precum Voicemeeter sau Hijack audio și setați acesta din urmă ca microfon principal în setările Skype. Cu toate acestea, o astfel de soluție poate da rezultate neașteptate, nu funcționează corect sau poate genera un ecou enervant: sfatul meu personal este să optezi pentru această alternativă numai dacă ești destul de practic pe această temă și, mai ales, dacă nu ai alte modalități viabile.

Dacă, pe de altă parte, intenționați să trimiteți o melodie în format MP3 pe Skype, știți că este posibilă într-un mod extrem de simplu. Tema acestui ghid va fi, de fapt, să explic cum să trimiteți un fișier MP3 pe Skype pentru smartphone-uri, tablete și computere, printr-o simplă procedură la îndemâna tuturor.

Amintiți-vă, în orice caz, că împărtășirea melodiilor protejate prin drepturi de autor reprezintă o încălcare a dreptului de autor și este pedepsită legal. Nu este absolut intenția mea de a încuraja pirateria în niciun fel, de aceea nu voi fi responsabil pentru utilizarea incorectă pe care ați putea-o face din informațiile din acest tutorial. V-am avertizat!

Cum să trimiteți fișiere MP3 pe Skype

Cu toate clarificările necesare ale cazului, a sosit momentul să ajungem în centrul acestui ghid și să explicăm, într-un mod concret, cum să trimiteți un fișier MP3 pe Skype pentru smartphone-uri, tablete și computere.

Smartphone și tabletă

Cum să trimiteți fișiere MP3 pe Skype

Trimiterea unui fișier MP3 pe Skype pentru smartphone-uri și tablete este foarte simplă! Dacă dețineți un dispozitiv Android, trebuie să oferiți Skype permisiuni de acces la fișierele stocate pe dispozitiv, dacă nu ați făcut-o deja: pentru a face acest lucru, accesați meniul Setări> Aplicații și notificări> Avansat> Permisii pentru aplicații a sistemului de operare (poziția acestui meniu poate diferi ușor în funcție de versiunea de Android utilizată), atingeți elementul arhivarea și activă pârghia corespunzătoare Skype.

Acum, porniți aplicația menționată mai sus, accesați cardul Chat și deschideți conversația despre persoana cu care doriți să partajați melodia. Dacă încă nu ați deschis un chat cu acesta din urmă, atingeți butonul format creion care se află în partea dreaptă jos și își selectează ale sale nume din lista propusă.

Odată ajuns în conversația de interes, atingeți butonul (+) cine se află în partea dreaptă jos și selectează elementul fișier din meniul de pe ecran. Apoi folosiți panoul care apare pentru a alege Fișiere MP3 pentru a partaja: pentru a o trimite, pur și simplu atingeți pictograma acesteia.

În mod alternativ, puteți trimite fișierul la mai multe contacte în același timp, folosind meniul de partajare a sistemului: pentru a putea face acest lucru, accesați aplicația care conține fișierul în cauză (de ex. Fișiere Google), apăsați lung pe pictograma acesteia, selectați elementul acțiune din panoul afișat și atingeți pictograma din Skype, care se află în caseta următoare.

În cele din urmă, găsiți contactele care vă interesează dintre cele afișate și apăsați butonul prezenta, pentru a împărtăși melodia „din zbor”. Dacă este necesar, utilizați bara căutare de persoane și grupuri pentru a localiza rapid persoanele care vă interesează.

pe iPhone și iPadîn schimb, lucrurile sunt ușor diferite: aplicația Skype, de fapt, nu este capabilă să acceseze „direct” memoria dispozitivului, cu excepția trimiterii de fotografii și videoclipuri. Cu toate acestea, puteți trimite melodii MP3 folosind partajarea sistemului.

Pentru a putea face acest lucru, apoi deschideți Fișiere MP3 în aplicația care o găzduiește (de ex. fișier Apple), atingeți butonul partajarea (The pătrat cu săgeata orientată în sus) și atinge pictograma din Skype atașat la caseta care apare mai târziu. Pentru a trimite melodia la unul sau mai multe contacte, apoi atingeți butonul prezenta corespunzătoare numelor lor.

Computere / Web

Cum să partajați muzică MP3 pe Skype

Partajează muzică MP3 pe Skype pentru Windows, macOS și web este si mai simplu! Pentru început, începeți programul apelând-l din meniul Start Windows sau de la macOS Launchpad sau conectat la Site-ul Skype prin browserul la alegere și, după efectuareaacces la contul dvs., faceți clic pe buton Chat care se află în stânga sus (pictograma din benzi desenate). Apoi selectați, din bara laterală din stânga, tasta conversație cu contactul la care doriți să trimiteți fișierul.

Dacă nu ați deschis încă o fereastră de conversație cu interlocutorul de interes, faceți clic pe bara de căutare din partea de sus, tastați nume (sau numele de utilizator Skype) și faceți clic pe primul rezultat relevant pentru a începe imediat un nou chat.

Acum, pentru a trimite fișierul, trebuie doar să faceți clic pe pictogramă fotografie cu foaie (situat lângă bara de tastare) și selectați-l folosind fereastra dinExplorator de fișiere/căutător care apare pe ecran. Fericit?

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum se face e-mail certificat

Cum pot recupera chaturile WhatsApp