in , ,

Cum să partajați ecranul pe echipe

Hotswingers Petreceri de swing

Trebuie să organizați o întâlnire importantă de afaceri la distanță și ați decis să vă bazați echipeInstrumentul gratuit Microsoft care vă permite să creați grupuri de lucru, să trimiteți mesaje, să partajați fișiere cu alți membri ai echipei și să organizați apeluri și conferințe video. Printre funcțiile care te-au convins să folosești această soluție, există și una care îți permite să o împărtășești ecran al computerului. În acest sens, având o nevoie specifică pentru funcționalitatea în cauză, dar încă nu este foarte expert în modul în care funcționează echipele, ați dori să știți dacă vă pot ajuta.

Ei bine, dacă acesta este cazul, permiteți-mi să spun că astăzi este ziua voastră norocoasă! În paragrafele următoare, de fapt, voi explica cum să împărtășiți ecranul pe echipe arătându-vă procedura detaliată pentru a selecta una dintre sursele disponibile de partajare și pentru a începe transmisia acesteia, atât de la computere, cât și de la smartphone-uri și tablete. Cum spui? Exact asta ai vrut să știi? Apoi, nu amânați mai departe și aprofundați imediat subiectul.

Curaj: faceți-vă confortabil, luați tot timpul pe care îl considerați adecvat și dedicați-vă lecturii alineatelor următoare. Vă asigur că, urmând cu atenție instrucțiunile pe care urmează să vi le ofer și încercând să le pun în practică, organizarea unei întâlniri pe echipe și activarea partajării ecranului dispozitivului dvs. va fi o briză. Acestea fiind spuse, tot ce trebuie să fac este să-ți doresc o citire bună și să faci un noroc mare pentru tot!

Index

Cum să partajați ecranul pe echipe de la computer

Să începem din zonă PC. Tot ce trebuie să faci partajează ecranul pe echipe înseamnă organizarea unei întâlniri și activarea funcției Acțiune, disponibil atât în ​​versiunea Web a echipelor, cât și folosind clientul de serviciu oficial pentru Windows și macOS. Găsiți totul explicat în detaliu chiar mai jos!

Cum să partajați ecranul dvs. pe echipele web

Cum să partajați ecranul dvs. pe echipele web

Dacă intenția ta este împărtășiți ecranul dvs. pe echipele web, începe unul dintre browser- sprijinit de serviciu (Crom sau Microsoft Edge) și conectat la Pagina principală a echipelor. Apoi faceți clic pe buton Autentificare și, pe ecran Selectați un cont, alegecont Microsoft intenționați să îl utilizați cu echipele. Alternativ, apăsați pe opțiune Folosiți un alt cont, pentru a vă conecta cu un cont Microsoft, altele decât cele enumerate.

În acest moment, introduceți tasta parola din contul dvs. în câmpul corespunzător și faceți clic pe buton Autentificare, pentru a vă autentifica și accesa Echipe. Dacă, pe de altă parte, nu aveți cont Microsoft, puteți arunca o privire la ghidul meu aprofundat pentru a crea unul.

Acum sunteți gata să începeți o nouă întâlnire și să porniți partajarea ecranului pe computer. Pentru a continua, selectați opțiunea reuniuni în bara laterală din stânga, faceți clic pe element Întâlnire imediată și apăsați butonul Alătură-te acum.

În ecranul nou care apare, faceți clic pe opțiune Acțiune (pictograma săgeată în interiorul unui ecran), apăsați pe element Partajarea ecranului în meniul care se deschide și selectați opțiunea de interes din dvs. Întregul ecran să partajați tot ce este prezent pe ecranul computerului; Fereastra aplicației pentru a partaja o singură fereastră de aplicație sau Fila Chrome / Microsoft Edge pentru a afișa o singură filă browser.

Activați partajarea ecranului pe Web Echipe

Ați făcut alegerea, faceți clic pe buton Acțiune, pentru a începe difuzarea sursei de partajare selectate. Puteți apoi să apăsați butonul Nu mai partajați pentru a încheia partajarea ecranului.

În cele din urmă, subliniez că Echipe nu vă permite doar să partajați ecranul computerului, dar și să prezentați un fișier Power Point cu care utilizatorii pot interacționa, alegând dintre fișierele încărcate într-un grup de lucru pe echipe sau pe OneDrive, Serviciul de stocare în cloud a Microsoft.

În plus, puteți activa funcția Tabla de scris, care vă permite să aveți o tablă virtuală reală pentru a desena, scrie și adăuga note, alegând serviciul între care să utilizați Whiteboard Microsoft este Handhand de InVision. Confortabil, nu?

Cum să partajați ecranul pe echipe de pe PC și Mac

Cum să partajați ecranul pe echipe de pe PC și Mac

Daca ai descărcarea echipelor Microsoft pe computerul dvs. și doriți să știți cum să activați partajarea ecranului în timpul unei întâlniri, veți fi fericit să știți că procedura de urmat la client este aproape identică cu cea indicată în liniile dedicate versiunii Web a echipelor.

Pentru a continua, începeți clientul oficial al serviciului și, dacă nu ați făcut-o deja, conectați-vă cu contul Microsoft. Apoi introduceți datele cerute în câmpuri Adresa de autentificare este Parola și faceți clic pe buton Autentificare, pentru a vă autentifica.

Acum, selectați opțiunea Întâlnire în bara laterală din stânga, apăsați pe element Întâlnire imediată și faceți clic pe buton Alătură-te acum, pentru a începe întâlnirea. După aceea, alegeți opțiunea Acțiune (pictograma săgeată în interiorul unui ecran) și selectați sursa de partajare de la care sunteți interesat Spațiul de lucru să arate tot ceea ce este prezent pe ecranul computerului; Fereastră pentru a partaja o fereastră specifică a aplicației (trebuie să fie deja deschis) sau Power Point pentru a partaja un fișier PowerPoint.

Spre deosebire de versiunea Web a echipelor, în acest caz puteți alege, de asemenea, să activați sunetul computerului, punând o bifă lângă opțiune Includeți sistemul audio, sau nu.

Porniți partajarea ecranului pe echipe

Pentru a încheia partajarea ecranului pe echipe, selectați opțiunea Opriți partajarea / Opriți prezentarea Si asta e. Subliniez că, chiar și în acest caz, funcția Acțiune Echipe vă permite să activați instrumentul Tabla de scris și să aveți o tablă virtuală în timpul întâlnirii (alegând serviciul de la care doriți să utilizați Whiteboard Microsoft este Handhand de InVision).

Cum spui? Ai vrea? împărtășiți ecranul dvs. pe echipe de pe Mac dar nu puteți activa funcția în cauză? În acest caz, se datorează faptului că echipele trebuie să fie mai întâi activate pentru înregistrarea pe ecran Setări de către macOS. Dacă vedeți o solicitare pentru această opțiune pe ecranul Echipe, trebuie doar să faceți clic pe ea și, în fereastra Preferințe de sistem care se deschide, deblocați schimbări (făcând clic pe butonul lacăt în stânga jos și tastați tasta Parola de administrare Mac) puneți un marcaj de lângă Echipe Microsoft.

Alternativ, începeți-le manual Preferințe de sistem (prin apăsarea pictogramei cu tasta roată dințată prezent în bar doc), faceți clic pe element Securitate și confidențialitate, selectați opțiunea Înregistrare pe ecran în bara laterală din stânga, deblocați schimbări (făcând clic pe butonul lacăt în stânga jos și tastați tasta Parola de administrare Mac) și puneți marcajul de validitate lângă element Echipe Microsoft. În cele din urmă, reporniți echipele și ar trebui să poți partaja ecranul în timpul unei întâlniri.

Cum să partajați ecranul pe echipe de la telefon

Dacă vă întrebați dacă este posibil partajează ecranul pe echipe prin telefon sau de pe tabletă, veți fi fericit să știți că răspunsul este pozitiv. De fapt, aplicarea echipelor Microsoft pentru dispozitive Android este iPhone / iPad, prin funcție Acțiune, vă permite să partajați fotografii, videoclipuri, prezentări PowerPoint și, mai exact, ecranul smartphone-ului / tabletei. Cum se face? O să vă explic imediat!

Cum să partajați ecranul pe echipe de pe Android

Cum să partajați ecranul pe echipe de pe Android

Dacă aveți un dispozitiv Android și doriți să partajați ecranul pe echipe, porniți aplicația oficială a serviciului, introduceți adresa de e-mail și parola asociate contului dvs. Microsoft în câmpurile Introduceți adresa dvs. de e-mail, numărul de telefon sau numele Skype este Parola și apăsați butonul Autentificare, pentru a accesa echipele.

Acum, selectați elementul reuniuni în meniul de jos, atingeți butonul +, pentru a crea o nouă întâlnire și introduceți datele sale în câmpurile vizibile pe ecran Eveniment nou. Apoi apăsați butonul , pentru a organiza întâlnirea și atingeți elementele Participa este Alătură-te acum, pentru a începe.

Odată cu întâlnirea începută, apăsați pe pictogramă trei puncte, selectați opțiunea Acțiune și alegeți elementul Distribuie ecran din meniul care se deschide. Vă rugăm să rețineți că puteți partaja fotografii (Distribuie fotografii), video (Distribuie videoclipuri) și PowerPoint (Partajează PowerPoint) disponibil pe dispozitivul dvs.

În acest moment, mutați pârghia lângă opțiune Permiteți poziționarea în fața altor aplicații din OFF la PE (autorizarea este necesară doar pentru prima dată) și apăsați pe element Începe acum, pentru a începe să partajați ecranul dispozitivului. Cu toate acestea, pentru a opri transmisia, deschideți din nou echipe și atingeți butonul Opriți prezentarea. Simplu, nu?

Cum să partajați ecranul pe echipe de pe iPad

Cum să partajați ecranul pe echipe de pe iPad

Pentru partajează ecranul pe Echipe de pe iPad sau iPhone, porniți aplicația de service și, dacă nu ați făcut-o deja, conectați-vă cu contul Microsoft. După aceea, selectați opțiunea reuniuni în meniul de jos, atingeți butonul Creați o întâlnire situat în bara laterală din stânga și, în noul ecran care apare, specificați detaliile și durata întâlnirii în cauză în câmpurile corespunzătoare.

Apoi apăsați pe element Salvați, pentru a programa reuniunea. De îndată ce sunteți gata să începeți conferința, apoi atingeți butoanele Participa este Alătură-te acum. În cele din urmă, apăsați pe pictogramă trei puncte, selectați opțiunea Acțiune din meniul care se deschide și alege elementul Distribuie ecran.

În ecran Transmiterea conținutului ecranului, asigurați-vă că opțiunea este selectată Echipe Microsoft și apăsați butonul Începeți difuzarea, pentru a începe să transmiteți tot ce este prezent pe ecranul iPad / iPhone.

Pentru a opri partajarea ecranului, apăsați pe bara roșie, în partea dreaptă sus și atingeți butonul Stop. Alternativ, porniți aplicația Echipe și selectați opțiunea Opriți prezentarea, pentru a încheia partajarea ecranului și a continua întâlnirea sau atingeți pictograma cornet pe un fond roșu, pentru a încheia întâlnirea și, în consecință, și pentru transmiterea ecranului dispozitivului dumneavoastră.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

9790 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Come farsi notare da una persona famosa su Instagram

Come elevare a potenza sulla tastiera