in , ,

Cum să obțineți vouchere Amazon | irsafari.com

Hotswingers Petreceri de swing

Amazon este unul dintre cele mai bune magazine online din lume. Vă permite să cumpărați totul: de la articole de uz casnic la produse de îngrijire personală, trecere prin îmbrăcăminte, cărți, produse tehnologice, mașini și chiar produse alimentare. Cu siguranță că ați auzit despre asta și, într-adevăr, dacă sunteți aici, este pentru că ați auzit Certificate de cadouri Amazon iar acum ai vrea să afli mai multe. Am ghicit? Ei bine, atunci mă voi aranja imediat.

Tichetele cadou Amazon nu sunt altceva decât carduri cadou asociate codurilor, care, odată răscumpărate, vă permit să încărcați credit în cont; credit care poate fi apoi folosit pentru a face cumpărături de orice fel din celebrul magazin fondat de Jeff Bezos. Cupoanele pot fi achiziționate atât online, cât și din magazinele participante, atât digitale cât și fizice, dar există și alte modalități de a le obține, în unele cazuri chiar gratuite!

Da, ai citit așa! Există modalități de a obține cupoane Amazon gratuit sau în schimbul unor „locuri de muncă” mici, cum ar fi răspunsul la sondaje și cercetări de piață. Ești interesat și ai vrea să afli mai multe? Nicio problemă. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a economisi bani profitând de bonurile Amazon, tot ce trebuie să faceți este să luați câteva minute de timp liber și să vă concentrați în citirea acestui ghid în care vă voi explica cum să obțineți vouchere Amazon. Vă asigur că este într-adevăr un neîncrezător. Citind fericit și bucurați-vă!

index

Cumpărați tichete Amazon

Cumpărați tichete Amazon

Cel mai rapid mod de a obțineți un voucher Amazon este să îl cumpărați prin secțiune Certificate de cadou prezent pe cunoscutul site de cumpărături online. Dacă vă întrebați care este sensul de a cumpăra pentru dvs. un voucher cadou pe Amazon pentru a cheltui pe Amazon însuși, răspunsul este simplu: gigantul lui Jeff Bezos oferă câteva oferte de nerespectat, cum ar fi, de exemplu, cumpărați pentru prima dată un voucher cadou de 50 de euro și obțineți un voucher de 4 euro.

Acestea fiind spuse, dacă intenția dvs. este să cumpărați un certificat cadou, conectați-vă la Site-ul oficial al Amazon, întrerupeți-vă cu indicatorul mouse-ului din opțiune Conturi și liste (dreapta sus) și faceți clic pe buton Autentificare. Apoi introduceți datele asociate cu contul dvs. în câmpuri Adresa de e-mail sau numărul mobil și parolă și apăsați butonul Autentificare, pentru a vă autentifica. Dacă, totuși, nu aveți încă un cont Amazon, puteți crea unul urmând instrucțiunile cuprinse în tutorialul meu din cum să vă înregistrați pe Amazon.

Acum, conectați-vă la Secțiunea Certificate de cadou a site-ului Amazon, alegeți voucherul din care să cumpărați digital și A fi tipărit, dacă intenția dvs. este să primiți codul prin e-mail sau alegeți Într-o felicitare și Într-un sicriu și alte opțiuni, pentru a primi voucherul Amazon, respectiv, cu o felicitare de hârtie și într-o cutie cadou.

În același mod, puteți proceda și de pe smartphone-uri și tablete, folosind aplicația Amazon pentru dispozitive Android și iPhone / iPad. După pornirea aplicației în cauză și conectarea în contul dvs., apăsați pe element Certificate de cadou, alegeți formatul care vă interesează digital. A fi tipărit. Într-o felicitare și Într-un sicriu și alte opțiuni.

Tichetele cadou digitale sunt disponibile în diverse denominații, de la minimum 0,15 euro la maxim 5.000 euro. Pentru a cumpăra, pur și simplu selectați voucherul ales, alegeți-l stilul preferat, introduceți tastasumă și indicați dacă să-l livrați e-mail sau prin mesagerie: în primul caz, continuați introducând adresa de e-mail pentru a trimite codul, numele și mesajul dvs. În cele din urmă, alegeți dacă îl trimiteți imediat sau la o anumită dată și oră.

În mod alternativ, dacă preferați livrarea prin mesagerie, imediat după cumpărare veți primi un link pe care îl puteți partaja cu oricine doriți prin intermediul rețelelor de socializare sau al unuia dintre serviciile de mesagerie disponibile (de ex. WhatsApp).

Obțineți tichete Amazon ca cadouri

Certificat cadou Amazon în cutie

Dacă se apropie o aniversare importantă, cum ar fi ziua de naștere, puteți cere rudelor și prietenilor un certificat cadou Amazon ca cadou. Există toate tipurile: de la felicitari digitale a fi primit prin e-mail a bilete personalizate pentru imprimare, până la casetele fizice care poate fi trimis prin poștă direct pe adresa destinatarului cadoului.

În plus față de metodele descrise în capitolul precedent, puteți cumpăra și un voucher Amazon într-unul dintre magazinele participante împrăștiate în toată Romania, cum ar fi Puncte de desfacere SisalPay sau Casele de bilete Lottomatica. Pentru a afla mai multe, vă las în ghidul meu cum să dai un voucher Amazon.

Cum să obțineți vouchere gratuite Amazon

Pe lângă faptul că profitați de promoțiile Amazon și obțineți un voucher cadou de la prieteni și rude, veți fi fericiți să știți că există și alte soluții pentru obțineți cupoane Amazon gratuit. Ce sunt? O să-i explic imediat!

Cum puteți obține vouchere Amazon jucând

Testul viu

Una dintre soluțiile disponibile vă este obțineți vouchere Amazon jucând folosind aplicații cum ar fi, de exemplu, Testul viu. Dacă nu ați auzit niciodată, este o aplicație gratuită pentru Android și iPhone / iPad care oferă provocări zilnice la care participă mii de jucători.

Scopul este să răspunzi corect și, în cel mai scurt timp, la întrebările puse, să încerci să câștigi premiul meciului 200 de euro acela de a obține puncte pentru a se clasifica printre cei mai buni jucători ai săptămânii, cu 500 de euro premiați bani pentru apucături. Ambele premii sunt trimise câștigătorilor sub forma unui certificat cadou Amazon.

Dacă considerați că aceasta este o soluție validă pentru a obține cupoane Amazon gratuit, porniți Live Quiz pe dispozitivul dvs., apăsați butonul înregistrare și alegeți opțiunea de la care vă interesează OK, mă conectez cu Facebook, să vă înregistrați folosind al vostru Cont Facebook, și Nu am Facebook, pentru a vă înregistra folosind adresa dvs. de e-mail.

După ce faceți acest lucru, tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul continuare, pentru a activa notificările Live Quiz și a fi notificat atunci când un nou joc urmează să înceapă (două runde sunt jucate zilnic, una la 13.30 și unul la Ora 9.00). Pentru a afla mai multe, vă las în ghidul meu cum să câștigi la Live Quiz.

Obțineți vouchere Amazon prin sondaje

Opinie înaltă

Printre cele mai bune soluții pentru a obține vouchere Amazon, există i panoul de sondaj care vă permit să câștigați puncte răspunzând la întrebări simple, care pot fi apoi convertite în diverse certificate de cadou, inclusiv cele ale Amazonului.

Deși există multe site-uri de acest fel, nu sunt foarte multe care trimit sondaje în mod constant pentru a fi completate și, prin urmare, vă permit să câștigați rapid. Printre acestea, ar trebui menționat cu siguranță Opinie înaltă care oferă deseori sondaje cuprinse între 0,50 și 3 € pe chestionar și care vă permite să răscumpărați Tichete Amazon de 15 euro (se poate obține cu 16 euro).

Pentru a începe să câștigați cu High Opinion, conectați-vă la site-ul oficial al serviciului, faceți clic pe buton Înregistrează-te acum, în dreapta sus și introduceți datele dvs. în câmpuri nume. nume de familie. sex. Data nașterii. PAC. locație. Adresa de e-mail și parolă.

Apoi, aplicați marcajele de verificare necesare pentru a vă verifica identitatea și acceptați termenii serviciului și politica de confidențialitate și faceți clic pe buton Pasul următor. În cele din urmă, introduceți unul întrebare de securitate, unul raspuns de securitate și faceți clic pe buton capăt, pentru a completa înregistrarea.

În acest moment, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe opțiune Completați profilul și răspundeți la diferitele întrebări disponibile în secțiuni organizație. Viața personală și acasă. reviste. Aprovizionare. investiţii. Dispozitive mobile. Mașini etc. Cu cât va fi mai complet și actualizat profilul dvs., cu atât veți avea șanse mai mari de a primi sondaje prin e-mail și, prin urmare, de a vă atinge obiectivul mai rapid.

Actualizați profilul pentru Opiniile înalte

Ca o alternativă (sau în plus) la opinia înaltă, puteți lua în considerare și Toluna: un alt panou bun de sondaje, disponibil și ca aplicație pentru dispozitive Android și iPhone, care vă permite să obțineți un Tichet Amazon de la 25 de euro în schimbul a 100.000 de puncte. Punctele pot fi obținute răspunzând la sondaje (care durează 15 până la 20 de minute) și completând chestionarele tematice scurte.

Pentru a începe să utilizați Toluna, conectați-vă la site-ul oficial al serviciului, faceți clic pe buton înregistrare și completați formularul de înregistrare cu datele solicitate. Apoi introduceți datele dvs. personale în câmpuri nume. nume de familie. Data nașterii. sex. Adresa de e-mail. țară. PAC și parolă și apăsați butonul prezenta, pentru a vă crea contul. Conectați-vă la căsuța dvs. de e-mail, localizați e-mailul trimis de Toluna și faceți clic pe buton Verificați-vă e-mailul conținut în cadrul acesteia, pentru a vă verifica identitatea și a activa contul nou creat.

În acest moment, apăsați butonul Începe acum și răspundeți la toate întrebările propuse, pentru a vă personaliza profilul și a crește șansele de a primi sondaje și, prin urmare, de a câștiga puncte mai repede. Pentru a afla mai multe, vă las în ghidul meu cum să câștigi bani cu sondaje.

Cum să obțineți vouchere Amazon cu HYPE

Aveți vouchere Amazon gratuite cu HYPE

HYPE este o altă soluție valabilă pentru a obține vouchere Amazon fără a vă pune portofelul în mână. De fapt, celebra aplicație gratuită pentru dispozitive Android și iPhone care vă permite să deschideți un cont online combinat cu un card preplătit pentru a fi utilizat atât pentru achiziții online, cât și în magazine fizice, vă permite să obțineți vouchere Amazon prin inițiativă Invitați prieteni.

Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la contul dvs. și să invitați alți utilizatori să folosească HYPE. Procedând astfel, puteți acumula 1 punct pentru fiecare prieten care, prin codul dvs. de invitație, vă deschide un cont HYPE Start, 2 puncte pentru activare HYPE Plus și 3 puncte pentru deschiderea unui cont HYPE Premium. Pentru fiecare 5 puncte pe care le acumulați, puteți solicita unul Tichet Amazon de la 50 de euro. După ce ajungeți la 100 de înregistrări prin intermediul codului dumneavoastră de invitație, veți primi una suplimentară Voucher Amazon de 250 de euro.

Mai multe informații despre HYPEAflați mai multe despre HYPE PlusMai multe informații despre HYPE Premium

Pentru a invita persoanele de contact să deschidă un cont pe HYPE, deschideți aplicația în cauză, conectați-vă la contul dvs. și selectați elementul meniu. În ecranul nou care apare, atingeți opțiunea Invitați prieteni (de două ori la rând) și alegeți dacă vă trimiteți invitațiile prin SMS, e-mail sau utilizând una dintre aplicațiile de mesagerie disponibile (de ex. mesager. WhatsApp. telegramă etc).

Odată făcut acest lucru, accesați din nou secțiunea meniu, apăsați pe opțiune Invitați prieteni și atingeți butonul Verificați-vă invitațiile, pentru a vizualiza starea invitațiilor și a punctelor acumulate.

Cum zici? Încă nu ați deschis un cont pe HYPE? În acest caz, puteți face acest lucru fie descărcând aplicația de serviciu, fie conectându-vă la Site-ul oficial HYPE. În acest sens, ghidurile mele cum funcționează HYPE și cum să vă înregistrați pe HYPE.

Aplicație pentru a obține vouchere Amazon

Aplicație pentru a obține vouchere Amazon

Pe lângă site-urile și serviciile menționate în alineatele anterioare, trebuie să știți că există și aplicații care vă permit să primiți vouchere Amazon prin desfășurarea de diverse activități. Dacă această soluție intrigă, iată o listă cu aplicație pentru a obține bonuri Amazon pe care le poți lua în considerare.

  • CheckBonus (Android/iOS): este o aplicație gratuită care vă permite să acumulați puncte și să primiți recompense prin desfășurarea unor activități la magazinele afiliate, precum scanarea codului de bare a anumitor produse sau achiziționarea de articole sugerate în aplicație.
  • Winwalk (Android): cu această aplicație puteți obține certificate cadou de diferite tipuri, inclusiv cele ale Amazonului, pur și simplu mergând pe jos. La fiecare sută de pași făcuți, puteți câștiga o monedă virtuală pentru până la 100 de monede pe zi.
  • Friendz (Android/iOS / iPadOS): este o aplicație gratuită dedicată tuturor celor cărora le place să facă fotografii și să le publice pe rețelele de socializare. Prin participarea la diferitele campanii disponibile, este posibil să obțineți credite virtuale pentru fiecare fotografie care este considerată adecvată pentru ca campania în cauză să fie convertită, apoi, în diverse certificate cadou, inclusiv cele ale Amazonului.

Cum să adăugați un cupon pe Amazon

Cum să adăugați un cupon pe Amazon

Dacă ați reușit să obțineți un voucher Amazon cu metodele menționate mai sus și, acum, vă întrebați cum să îl adăugați în cont, tot ce trebuie să faceți este să accesați secțiunea Certificate de cadou și reîncărcare din Amazon și alegeți opțiunea de a adăuga un nou voucher.

Pentru a face acest lucru, conectați-vă la Pagina principală Amazon, conectați-vă la contul dvs., apăsați pe element Conturi și liste și, pe pagina recent deschisă, faceți clic pe opțiune Certificate de cadou și reîncărcare. Acum, apăsați butonul Adăugați în contul meu, introduceți codul voucherului cadou pe care îl aveți în câmp Introduceți codul voucherului cadou, apăsați butonul Adăugați în contul meu și asta este. Pentru procedura detaliată, vă las ghidul meu pe cum să convertiți vouchere Amazon.

Dacă preferați procedurile care utilizează aplicația Amazon, porniți ultima, apăsați butonul ☰, alegeți opțiunea Contul meu din meniul care se deschide și apăsați pe element Gestionează soldul voucherului cadou.

În ecranul nou care apare, selectați opțiunea Adăugați un alt certificat cadou, introduceți codul în câmp Introduceți codul voucherului cadou (sau atingeți butonul Scanează-ți certificatul de cadou, pentru a-l încadra cu camera aparatului dvs.) și apăsați butonul Adăugați în contul meu, pentru a răscumpăra suma și a adăuga-o în cont.

Vă reamintesc că voucherul Amazon are valabil 10 ani de la data emiterii și, odată adăugat în cont, nu poate fi transferat în alte conturi sau utilizat pentru achiziționarea altor certificate cadou.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum pot recupera chaturile WhatsApp

Cum se extrag fișierele 7z | irsafari.com