in , ,

Cum să nu vezi poveștile pe Instagram

Hotswingers Petreceri de swing

În ultima vreme, unii utilizatori pe care îi urmați Instagram ele publică povești „izbucnite” și asta te enervează un pic, deoarece de cele mai multe ori conținutul pe care îl creează este departe de a fi interesant sau distractiv. De aceea căutați o modalitate de a „tăcea” câteva povești pe celebra rețea de fotografii sociale și nu v-ar deranja deloc dacă v-aș da o mână pentru a atinge acest obiectiv.

Am ghicit? Ei bine, atunci știu că voi fi fericit să-ți explic cum să nu vezi poveștile pe Instagram folosind abordări diferite, unele „mai moi” și altele în mod hotărât mai drastice. La ce mă refer pentru a fi exact? De exemplu, capacitatea de a tăcea poveștile și de a nu mai urma utilizatorii care le publică. Acum, însă, să nu vorbim prea mult.

Dacă până acum totul vă este clar și doriți mai multe detalii despre ce trebuie să faceți, știți deja ce trebuie să faceți: concentrați-vă pe citirea alineatelor următoare și, mai important, încercați să implementați „sfaturile” pe care vi le voi oferi. Sunt sigur că, urmând instrucțiunile mele pas cu pas, nu vei avea nici cea mai mică problemă în tăcerea poveștilor celorlalți de pe Instagram. Bucurați-vă de lectură!

Index

Cum să nu vezi poveștile Instagram ale unei persoane

Mai întâi, să vedem cum să nu vezi poveștile Instagram ale unei persoane tăcerea lor și eliminarea oricăror notificări activate pentru acestea.

Android

Cum să taci poveștile Instagram

Pentru a dezactiva poveștile Instagram ale altor persoane Android, trebuie să vă conectați la contul dvs., să mergeți la ecranul care grupează cele mai recente povești publicate și să apelați la funcția care vă permite să blocați afișarea celor care nu vă interesează.

Prin urmare, conectați-vă la Instagram prin ale lui aplicație oficială, atingeți simbolul căsuță plasat în partea stângă jos și faceți o apăsare lungă pe miniatura poveștii creat de utilizator ale cărui povești nu doriți să le vedeți (localizate în partea de sus), apoi apasă pe formulare Surdine. În acest moment, atingeți vocea Opriți povestea, Pentru a dezactiva numai afișarea de povești publicate de utilizator sau apăsați pe element Dezactivați povestea și postările, Dacă doriți, de asemenea, să dezactivați postările (pe lângă povești).

Dacă doriți, puteți continua și în acest alt mod: mergeți la profil a utilizatorului ale cărui povești nu doriți să le vizualizați (doar apăsați pe simbolul lupă situat în partea stângă jos, căutați-l prin intermediul câmpul de căutare situat în partea de sus și apoi apăsați pe rezultatul corespunzător), apăsați butonul (∨) plasat la intrare Urmăriți deja, atingeți vocea Surdine în meniul care s-a deschis și a muta în sus OFF comutatorul situat lângă formulare povestiri.

În caz de a doua gânduri, pentru a reactiva poveștile utilizatorilor pe care ați decis să le tăceați, reveniți la ecranul de start al aplicației Instagram, derulați lista cu miniaturi de poveste vizualizați și găsiți cea pe care doriți să o reactivați. Apoi țineți degetul apăsat pe el și atingeți vocea Reactivați povestea. În caz contrar, mergeți la profil a utilizatorului în cauză, atingeți simbolul (∨) situat lângă formulare Urmăriți deja, selectați elementul Surdine în meniul deschis și mutați în sus ON comutatorul situat lângă formulare povestiri.

Dacă doriți să dezactivați notificările despre poveștile Instagram pe care le-ați activat anterior, accesați profil de interesul dvs., atinge simbolul (∨) plasat la formulare Urmăriți deja și, în caseta care se deschide, atingeți elementul notificări. Apoi, deplasați-vă în sus OFF comutatorul situat lângă formulare povestiri Si asta e. Simplu, nu?

Începând din acest moment, când utilizatorul realizează o nouă poveste pe Instagram, nu veți primi nicio notificare (decât dacă decideți să reactivați notificările, revenind la ON comutatorul modificat mai devreme).

iPhone

Povestirile de la Mute Instagram

Pentru a dezactiva poveștile Instagram ale altor persoane iPhone, trebuie să urmați practic aceiași pași pe care vi i-am oferit-o capitolul pe Android. A proceda, așadar, conectați-vă la Instagram de la ea aplicație oficială, apăsați pictograma butonului căsuță situat în partea stângă jos și faceți o apăsare lungă pe miniatura poveștii creat de către utilizatorul pe care doriți să îl tăceți, apoi apăsați pe formulare Dezactivați în meniul care apare.

Apoi, selectați elementul vocal Opriți povestea, Pentru a dezactiva numai afișarea următoarelor povești publicate de utilizator sau voce Dezactivați povestea și postările, Pentru a dezactiva atât povestea, cât și postările persoanei în cauză.

Alternativ, accesați secțiunea profil a utilizatorului pe care doriți să îl tăceți (doar apăsați simbolul lupă situat în partea stângă jos, căutați-l folosind butonul bara de căutare plasat în partea de sus și apoi atinge rezultatul corespunzător), apăsați butonul (∨) situat lângă intrare Urmăriți deja, selectați formularea Surdine în meniul deschis, deplasați-vă în sus OFF comutatorul situat în apropierea articolului povestiri Si asta e.

În cazul a doua gânduri, pentru a reactiva povestea, reveniți la ecranul de pornire al aplicației Instagram, derulați prin lista de miniaturi de poveste (de mai sus), găsiți cea pe care doriți să o reactivați, țineți degetul apăsat pe ea și atingeți elementul Reactiva. Alternativ, accesați secțiunea profil a utilizatorului pe care l-ați dezactivat, apasă butonul (∨) plasat la intrare Urmăriți deja, atingeți vocea Surdine în meniul deschis și mutați în sus ON comutatorul situat lângă intrare povestiri.

În ceea ce privește dezactivarea notificărilor poveștilor Instagram pe care le-ați activat pentru un anumit profil, acționați după cum urmează: accesați secțiunea profil de interesul dvs., apăsați simbolul (∨) situat la intrare Urmăriți deja, Atingeți vocea notificări prezent în caseta deschisă și se ridică în sus OFF comutatorul situat în apropierea articolului povestiri.

Începând din acest moment, când utilizatorul realizează o nouă poveste pe Instagram, nu veți primi nicio notificare (decât dacă decideți să reactivați din nou notificările, trecând la ON comutatorul modificat înainte).

PC

Dezactivează poveștile Instagram de pe PC

dorinţe nu vezi poveștile Instagram de pe PC? Îmi pare rău, dar, în momentul în care scriu, nici eu Instagram Web nici Instagram pentru Windows 10 acestea îți permit să taci poveștile sau să dezactivezi orice notificare activată pentru ele.

Totuși, pornind de la mobil, setările vor fi aplicate contului dvs. și, prin urmare, vor afecta și versiunea desktop a rețelei foto foto.

Cum să nu mai vezi povești pe Instagram

Dacă este intenția ta nu mai vezi povești pe Instagram despre o anumită persoană, să știți că puteți reuși în intenția dvs. într-un mod destul de simplu: nu mai rămâne decât să o urmați și ați terminat. Mai jos veți afla cum să procedați atât de pe mobil, cât și de pe computer.

Android

Nu mai urmați o persoană pe Instagram Android

Pentru a continua Android, pur și simplu accesați profilul persoanei de care sunteți interesat și apăsați butonul care vă permite să nu vă mai urmați pe Instagram.

Mai întâi, apoi, conectați-vă la Instagram de la ea aplicație oficială, apăsați pictograma butonului lupă situat în stânga jos, căutați profil de interesul dvs. prin bara de căutare plasat în partea de sus și atingeți nume de utilizator corespunzător.

Apoi, atingeți butonul Urmăriți deja apoi apăsați pe element Nu mai urmări. Dacă profilul în cauză este privat, vi se va spune că dacă încetați să urmați persoana în cauză, în caz de a doua gânduri, va trebui să solicitați din nou acesteia să accepte cererea dvs. de a-l urma. Dacă sunteți dispus să încetați să urmați utilizatorul pe Instagram, confirmați operația apăsând butonul Nu mai urmări, Si asta e.

Dacă vreun pasaj nu vă este clar, vă refer la citirea ghidului cum să nu mai urmezi o persoană pe Instagram, care cu siguranță vă va fi util pentru a vă rezolva îndoielile.

iPhone

Nu mai urmăriți o persoană pe Instagram iPhone

Pentru a continua iPhone, trebuie să procedați într-un mod similar cu cele spuse în capitolul precedent legat de Android: accesați profilul persoanei pe care nu mai doriți să o urmați pe Instagram și apăsați butonul corespunzător.

Mai întâi, apoi, conectați-vă la Instagram de la ea aplicație oficială, apăsați pictograma butonului lupă situat în stânga jos, căutați profil de interesul dvs. folosind câmpul de căutare care este plasat în partea de sus a ecranului și atingeți nume de utilizator corespunzător.

Acum, atingeți butonul Urmăriți deja și apăsați pe element Nu mai urmări. Dacă profilul în cauză este privat, veți fi informat despre acesta și vi se va spune că dacă încetați să-l urmați, în caz de a doua gânduri, va trebui să trimiteți o nouă solicitare pentru a deveni adeptul utilizatorului respectiv. Dacă de fapt sunteți dispus să încetați să urmați profilul pe Instagram, confirmați-vă intențiile apăsând butonul Nu mai urmări.

Dacă aveți nevoie de clarificări suplimentare cum să nu mai urmezi o persoană pe Instagram, Recomand să citiți analiza aprofundată pe care am dedicat-o subiectului.

PC

Nu mai urmați pe Instagram PC

Dacă momentan nu aveți smartphone-ul la îndemână și doriți să acționați ca un PC, dați-i drumul. Procedura de urmat este similară cu cea pe care v-am arătat-o ​​în rândurile anterioare, deci nu ar trebui să aveți probleme în completarea acesteia.

Pentru inceput, conectați-vă la Instagram de la ea Versiune web sau de la al lui aplicație pentru Windows 10, tastați în nume de utilizator vrei să nu mai urmezi câmpul de căutare plasat în partea de sus și apoi faceți clic pe numele său pentru a merge la profilul său.

Acum, faceți clic pe pictogramăomuleț cu simbolul căpușei lângă el, situat în partea dreaptă sus și faceți clic pe element Nu mai urmări prezent în caseta care a apărut pe ecran. Mai ușor decât atât ?!

Pentru mai multe informații despre cum să nu mai urmezi o persoană pe Instagram, Vă sugerez să aruncați o privire la analiza aprofundată pe care am dedicat-o subiectului.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să dublezi ecranul iPhone pe Mac

Cum se schimbă numele de utilizator pe Spotify