in , ,

Cum să-mi urmăresc comenzile pe eBay

Hotswingers Petreceri de swing

După ce am citit ghidul meu pe cum să cumperi pe eBay, ați făcut cu succes prima achiziție pe faimosul site de cumpărături online, completând și plata. În încercarea de a vizualiza starea comenzii și de a scrie codul de expediere pentru a monitoriza livrarea acesteia, totuși, nu ați putut găsi secțiunea cu rezumatul dvs. ordinele și, acum, nu știți cum să obțineți informațiile pe care le căutați.

Dacă acesta este de fapt cazul și vă tot întrebați „Cum să-mi urmăresc comenzile pe eBay”, permiteți-mi să vă explic cum să o faceți. Dacă îmi dedicați câteva minute din timpul liber pentru mine, vă pot arăta procedura detaliată atât pentru a găsi cele mai recente comenzi și a vizualiza datele acestora, cât și pentru a urmări lista completă a achizițiilor făcute pe eBay în ultimii ani.

Cum zici? Exact asta ai vrut să știi? Deci, să nu pierdem mai mult timp de chat și să mergem direct la acțiune. Faceți-vă confortabil, luați-vă tot timpul pe care îl considerați adecvat și dedicați-vă lecturii următoarelor paragrafe. Urmărind cu atenție instrucțiunile pe care urmează să vi le ofer și încercând să le pun în practică, sunt sigur că veți putea găsi toate informațiile referitoare la comenzile dvs. pe eBay. Noi pariu?

index

Cum să urmăriți comenzile eBay de la calculatoare

Cum să urmăriți comenzile pe eBay

Dacă vă întrebați „Cum să-mi urmăresc comenzile pe eBay”nu trebuie decât să mergi la secțiune Istoricul achizițiilor din contul dvs., unde puteți vizualiza rapid atât starea celor mai recente comenzi, cât și lista completă a achizițiilor efectuate pe eBay în ultimii doi ani.

Pentru a găsi o comandă pe eBay, deci conectat la pagina principală a celebrului site de cumpărături online și, dacă nu ați făcut-o deja, conectați-vă la contul dvs. pentru a face acest lucru, faceți clic pe element Autentificare, în partea stângă sus, introduceți datele de acces în câmpuri E-mail sau nume de utilizator și parolă și faceți clic pe buton Autentificare.

După aceea, apăsați pe opțiune EBay-ul meu, în dreapta sus și alegeți elementul Istoricul achizițiilor din meniul care se deschide. Alternativ, puteți face clic pe opțiune Alo [nome], în stânga sus, selectați elementul Setări cont și, în pagina recent deschisă, alegeți fila activităţi.

Noul ecran care apare listează achizițiile pe care le-ați făcut pe eBay în ultimele 60 de zile, împărțit în mai multe secțiuni: Articole neplătite cu comenzi plasate, dar încă neplătite; ordinele cu lista ultimelor achiziții deja plătite; Comenzile au fost anulate cu comenzile pentru care ați solicitat și ați obținut anularea e Returnări și comenzi anulate cu elementele pentru care ați solicitat returnarea.

Dacă ordinea interesului dvs. este vizibilă în casetă Articole neplătite, puteți face clic pe buton Plătește acum, alegeți metoda de plată pe care o preferați și apăsați pe articol Confirmați și plătiți, pentru a finaliza plata. În acest sens, ghidul meu despre cum să plătiți pe eBay.

Alternativ, selectând opțiunea Alte acțiuni, puteți cere vânzătorului anulați achiziția, indicați că ați efectuat deja plata sau contactați vânzătorul pentru mai multe informații.

Dacă totuși, ați finalizat deja plata comenzii de dobândă, aceasta din urmă vă va fi arătată în secțiune ordinele cu detaliile aferente, cum ar fi data achiziției (Data comenzii), numărul comenzii (Număr de comandă), numele vânzătorului (Vândut de), costul total al comenzii (Comandă totală) și costul articolelor individuale incluse în comanda în cauză (Prețul obiectului).

În plus, puteți verifica, de asemenea, dacă articolul a fost expediat (inscripția este vizibilăarticol a fost expediat) și, dacă da, monitorizați starea expedierii. Pentru a face acest lucru, însă, vânzătorul trebuie să fi introdus codul de expediere: dacă este disponibil, articolul va apărea Cod expediere: [numero spedizione] și făcând clic pe ea, puteți urmări expedierea și afla data livrării. Pentru a afla mai multe, vă las în ghidul meu cum să urmăriți un colet pe eBay.

Urmăriți transportul pe eBay

Cum zici? Doriți să știți dacă vânzătorul v-a lăsat feedback-ul pentru tranzacția dvs.? În acest caz, întotdeauna în secțiune ordinele, localizați pictograma plic cu o stea: dacă este bifat, înseamnă că vânzătorul și-a lăsat deja feedback-ul. Dumneavoastră, făcând clic pe element Lasă feedback, vă puteți evalua experiența cu vânzătorul în cauză.

În cele din urmă, subliniez că prin selectarea anului de cumpărare a interesului dvs. prin meniul derulant Vezi comenzile de la, de asemenea, puteți urmări o comandă mai veche. Dacă nu găsiți o anumită comandă, este posibil să o fiți ascunsă selectând opțiunea relevantă Ascunde obiecte. În acest caz, puneți o marcă de validitate lângă element Afișează obiecte ascunse, pentru a vizualiza, de asemenea, elementele pe care le-ai ascuns anterior.

Cum să urmăriți comenzile pe eBay de pe smartphone-uri și tablete

Cum să urmăriți comenzile pe eBay de pe smartphone-uri și tablete

Dacă intenția ta este găsi o comandă pe eBay folosind aplicația oficială a serviciului pentru dispozitive Android și iPhone / iPad, porniți din urmă, selectați elementul EBa meay și atinge butonul Autentificare. Apoi apăsați pe element Utilizați adresa dvs. de e-mail sau numele de utilizator, introduceți detaliile contului în câmpuri Nume utilizator sau e-mail și parolă și atinge butonul Autentificare, pentru a vă autentifica.

În acest moment, apăsați din nou pe opțiune EBay-ul meu și selectați elementul Aprovizionare, pentru a vizualiza lista completă de comenzi plasate pe eBay în ultimii ani. Apăsând pe opțiune Căutare, în stânga sus, puteți căuta un anumit articol achiziționat, introducând numele în câmp Căutați obiectele cumpărateîn timp ce atingeți elementul filtru, puteți alege ce comenzi să afișați selectând opțiunile care vă interesează Interval de date (toate. Ultimele 60 de zile etc.) e Stare Odine (toate. Articole neplătite. Comenzi plătite. Anunțurile anulate etc).

După identificarea ordinii de interes, atingeți-l pentru a vizualiza datele sale, cum ar fi data vânzării, serviciu de transport maritim ales, cod de expediere (dacă este furnizat de vânzător) și data livrării (dacă a fost deja făcut).

În plus, puteți urmări expedierea apăsând butonul Fii atent la pachet, repetați achiziția, alegând opțiunea Cumpără altulsau scrieți o recenzie a produsului și a vânzătorului, atingând butoanele Scrieți o recenzie și Lasă feedback. Dacă totuși doriți să contactați vânzătorul, alegeți opțiunea Contactați vânzătorul, în timp ce apăsați pe element Alte opțiuni puteți anula comanda, începe procedura de returnare și raporta o problemă cu comanda în cauză.

În caz de probleme

Contactați eBay în caz de probleme

Dacă ați respectat indicațiile pe care vi le-am arătat în alineatele anterioare, prin fir și semn, dar, în ciuda acestui fapt, nu puteți urmări un articol pe care l-ați cumpărat sau aveți probleme cu o anumită comandă, vă sugerez să accesați secțiunea Serviciu clienți EBay, atât pentru a încerca să vă rezolvați problemele într-o autonomie completă, cât și pentru a obține asistență de la eBay.

Pentru a face acest lucru de la un computer, conectați-vă la pagina principală a celebrului site de cumpărături online, conectați-vă la contul dvs. (dacă nu l-ați făcut deja) și faceți clic pe opțiune Ajutor și contacte, situat în meniul de sus. În noua pagină deschisă, puteți vizualiza toate cele mai recente comenzi (inclusiv cele pe care le-ați ascuns): făcând clic pe ordinea interesului dvs., puteți vedea apoi o serie de opțiuni (Verificați starea expedierii obiectului. Anulați o comandă. Obțineți ajutor pentru un articol care nu a sosit. Returnați un articol în schimbul unei rambursări și Contactați un vânzător) ceea ce vă va permite să vă rezolvați problemele în mod independent.

Dacă, pe de altă parte, preferați să contactați direct eBay, derulați în jos până când găsiți secțiunea Ai nevoie de mai mult ajutor? și faceți clic pe buton contact. Apoi alege opțiunea de la care te interesează Cumpara. Transport și urmărire și Returnare și rambursare și urmați instrucțiunile afișate pe ecran pentru a raporta problema dvs. și pentru a obține asistență.

Dacă preferați să mergeți de pe smartphone-uri și tablete folosind aplicația eBay, porniți din urmă, selectați opțiunea EBay-ul meu, în meniul de mai jos și atingeți elementul Ajutor. În acest moment, procedura este identică cu cea pe care tocmai v-am spus să primiți asistență de la computer. Pentru a afla mai multe, vă las în ghidul meu cum să contactați eBay.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Italia. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul Aranzulla.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Italia, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by Andrea Izzo

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Programe de supraveghere video

Cum se vede numărul de telefon pe Instagram