in , ,

Cum să joci Pokemon pe iPhone

Hotswingers Petreceri de swing

Ești un mare fan Pokémon și, după ce ați jucat titlurile seriei „tradiționale”, ați decis să abordați capitolele concepute pentru dispozitivele mobile. În special, aveți un iPhone și ai dori să o folosești pentru a experimenta alte aventuri puse în univers concepute inițial în 1996 de Game Freak. Cu toate acestea, nu aveți idee despre ce titluri sunt disponibile pentru această platformă. Așa este, nu-i așa? Ei bine, atunci aș spune că ai venit la locul potrivit!

De fapt, în acest tutorial vă voi explica în detaliu cum să joci Pokemon pe iPhone. În cazul în care vă întrebați, voi merge să analizez mai multe titluri, astfel încât să îl puteți găsi pe cel potrivit. În plus, vă voi explica cum să le descărcați gratuit pe smartphone și vă voi ghida în primele etape ale jocului, oferindu-vă toate informațiile necesare, ceea ce vă va permite să vă începeți în mod corespunzător aventura. Pe scurt, considerați acest post un fel de „ghid de bază” pentru posibilitățile oferite de lumea magică a Pokemonului pe iPhone.

Curaj: de ce rămâi nemișcat în fața ecranului? Tot ce trebuie să faceți este să vă luați câteva minute pentru dvs. și să urmați instrucțiunile rapide de mai jos pentru a începe să jucați Pokemon pe iPhone. Acestea fiind spuse, nu îmi mai rămâne nimic de făcut, decât să vă doresc lectură fericită și distracție!

index

Informații preliminare

Pokemon iPhone

Înainte de a intra în detalii despre procedură cum să joci Pokemon pe iPhone, Cred că s-ar putea să vă intereseze să aflați mai multe despre această posibilitate.

Ei bine, principalele jocuri Pokemon disponibile pe iPhone sunt două: Pokemon GO și Maeștri Pokémon. Primul este un titlu, acum deosebit de celebru, în care jucătorii trebuie să meargă să cucerească săli de sport și să caute Pokémon în lumea reală, exploatând potențialul realitate augmentată.

Al doilea, pe de altă parte, este un titlu ceva mai „clasic”, care poate fi redat confortabil culcând pe canapea (la fel ca în seria principală Game Freak pentru console portabile). Nu vă așteptați la o experiență la egalitate cu cea a jocurilor „tradiționale”, dar este un pasionat excelent, care oferă un conținut ridicat și gameplay care „amestecă” mecanica tradițională cu alte inovatoare, care vă permit să faceți mai mult ” utilizabil ”jocul prin controale tactile.

Pe scurt, posibilitățile oferite jucătorilor de pe iPhone sunt numeroase și probabil cel puțin unul dintre cele două jocuri menționate vă va intriga, dacă sunteți un pasionat de Pokemon. De fapt, pentru exhaustivitatea informațiilor, există și alte două titluri disponibile pentru iPhone: Pokémon Rumble Rush și Pokémon Quest. Primul este un RPG ușor și fără griji unde te duci să prinzi Pokemon între mări și insule. Pe scurt, povestea de aici nu contează și, de fapt, este considerată un titlu oarecum „repetitiv” de către mulți. Al doilea este însă un titlu cu grafică „cubed” stil Minecraft, care impune jucătorului să captureze toate Pokemon-urile de pe hartă.

În general, aceste două ultime capitole sunt considerate cele mai puțin reușite spin-off-uri, deoarece sunt considerate de comunitate drept titluri pentru a petrece ceva timp în bucurie și puțin mai mult. Prin urmare, în acest tutorial, mă voi concentra pe Pokemon GO și Maeștri Pokémon, titlurile pe care vi le recomand să încercați mai întâi. Totuși, am vrut să vă anunț despre existența Pokémon Rumble Rush și Pokémon Quest în cazul în care ați terminat deja toate jocurile disponibile și căutați cât mai multe experiențe.

Cum se instalează Pokemon pe iPhone

Jocuri Pokemon iPhone

Cele două titluri pe care vi le-am ilustrat pe scurt capitolul precedentPokémon GO și Pokémon Masters pot fi descărcate ambele gratuit (există achiziții în aplicație) din App Store, care este magazinul oficial de unde puteți instala toate aplicațiile compatibile cu iPhone. Evident, indicațiile pe care vi le dau în acest post sunt valabile și pentru învățare cum să joci Pokemon GO pe iPad.

Procedura pentru instalarea unui joc Pokémon pe smartphone-ul dvs. nu se schimbă în comparație cu ceea ce utilizați de obicei pentru a descărca celelalte aplicații. Deci, deschidețiApp Store (pictograma albastră cu litera „A”, situată pe ecranul principal al iPhone), căutați titlul care vă interesează prin intermediul bara de căutare, accesibil prin intermediulpictograma lupa situat în dreapta jos și selectați butonulpictograma jocului vă interesează rezultatele căutării. Alternativ, puteți utiliza această legătură directă pentru Pokémon GO sau conectați-vă la pagina oficială a Pokémon Masters.

Apoi atingeți butonul obține și verificați identitatea prin Face ID, Touch ID sau parola Apple ID. Perfect, acum trebuie doar să aștepți ca iPhone să descarce și să instaleze jocul. După finalizarea procedurii, trebuie să atingeți butonul deschis, sau pepictograma aplicației prezent pe ecranul de start, pentru a începe jocul.

Dacă într-adevăr nu puteți înțelege cum să descărcați jocul, este posibil să nu fi creat încă un ID Apple. În acest caz, vă sfătuiesc să acordați consultanța mea ghid dedicat.

Cum să faceți primii pași pe Pokémon GO

Pokemon GO Primii pași

Pokemon GO este titlul pentru dispozitivele mobile care a vorbit mai mult despre sine printre cele pe care le-am menționat capitol introductiv. Este, de fapt, un joc care folosește realitatea augmentată și necesită utilizatorului să aventură-te în lumea reală, unde s-ar putea să întâlnească alți oameni care intenționează să facă același lucru.

Pe scurt, Pokémon GO este mai mult decât un joc, deoarece te aduce la explorați locuri din apropiere unde te afli, căruia poate că nu ai acordat niciodată o atenție deosebită, cum ar fi, de exemplu, un monument de importanță istorică. Odată ce jocul a început și a acordat totul permisiuni adecvat, din notificări o aparat foto, trecând prin geolocalizare, titlul vă va solicita să îl tastați data nașterii și să efectueze autentificare. Există mai multe posibilități: de laCont Google la profil Clubul de antrenori Pokémon.

Dacă nu îl aveți disponibil pe acesta din urmă, îl puteți crea apăsând pe Înregistrare și completarea formă care apare pe ecran cu datele solicitate. Dacă aveți probleme în această situație, vă sugerez să aruncați o privire la tutorialul meu despre cum să accesați Pokemon GO, unde am ilustrat toate posibilitățile cazului.

Odată intrat în joc și acceptat condițiile de utilizare, Pokémon GO vă va ghida spre mecanica de bază printr-o tutorial introductiv rapid. Prin urmare, vei veni să-ți creezi al tău avatar și umblă în lumea reală. În această etapă, veți întâlni i Pokemon timpuriu, văzându-le să apară pe ecran. Evident, vi se va asigura Poké Ball cu care îi poți prinde. Toate acestea realitate augmentatăsau folosind camera iPhone-ului. Odată terminată faza inițială, va trebui să o alegeți pe a voastră poreclă, care va fi vizualizat și de alți utilizatori.

Pe scurt, să faci primii pași pe Pokémon GO este foarte simplu, iar jocul „te ia de mână”, deci nu vei avea nicio problemă în a putea continua aventura. Mă opresc și aici pentru că nu vreau să vă fac prea mulți spoileri: din punctul meu de vedere, titlul de Niantic trebuie „experimentat” la prima persoană pentru a fi savurat cum trebuie.

În orice caz, dacă aveți nevoie de mai multe informații, puteți găsi în ghidul meu din cum funcționează Pokémon GO și în pagina site-ului meu dedicată titlului Niantic , unde puteți găsi nenumărate indicații care pot fi potrivite pentru dvs.

Cum să începeți să jucați Pokémon Masters

Primii pași Pokemon Masters

În ceea ce privește, cu toate acestea, Maeștri Pokémon, acesta este un titlu ușor diferit, având în vedere că se bazează pe trei-pe-trei bătălii.

Odată ce jocul începe, oferă totul permise corespunzător, apăsați pe element Atingeți pentru a începe și alegeți limbajul vocilor personajelor (la momentul scrierii, italiană, din păcate, nu este disponibilă). După aceea, introduceți tasta data nașterii, acceptațiEULA, sunteți de acord cuutilizarea datelor, alegeți dacă faceți transfer de date (în cazul în care ați jucat anterior Pokémon Masters) e activați notificările.

În această etapă, vi se va cere dacă doriți descărcați date suplimentare. Dacă refuzați, puteți urma tutorialul oricum, dar vă sfătuiesc să le descărcați, eventual, imediat, pentru a nu avea „surprize” ulterior.

După ce configurarea este completă, personajul albastru vă va întâmpina la Pokémon Masters și vă va cere să introduceți al vostru poreclă și să aleagăaspectul personajului. După ce vă faceți cunoștință, Blu va ilustra existența WPM, a campionat unde cei mai buni antrenori din întreaga lume se confruntă bătălii cu echipe din trei în trei. Orice antrenor poate avea doar un Pokemon pe teren, deci este un titlu unde munca în echipă este esențială.

După discuția cu Blu, vei fi întâmpinat de unul recepționer, care vă va oferi un Porygofono, un instrument necesar pentru „Recrutează-i” pe ceilalți traineri cine va face parte din echipa ta. În această fază de tutorial, jocul va găsi automat doi antrenori „speciali” pentru dvs. și veți avea unul Pikachu ca Pokémon.

Alături de acesta din urmă, vi se va cere să alegeți unul starter, între Bulbasaur. Charmander și Squirtle. Starterul vă va fi furnizat în funcție de ou, deci vei avea timp să te antrenezi puțin, urmând povestea, înainte ca povestea să se desfășoare.

Prima luptă Poker Maeștri

După alegerea starter-ului și câteva „decupaje”, va fi timpul să faceți acest lucru prima luptă. mecanica de luptă ele sunt foarte simple: în centrul inferior ai mutări ale Pokemonului tău, în timp ce prin i geamuri la stânga și la dreapta puteți selecta alți membri ai echipei tale și folosiți mișcările Pokemonului lor.

Pentru a câștiga, poți treceți de la un membru la altul a echipei e combina miscari Pokemon în cel mai bun mod posibil. Pe scurt, să începi să joci Pokémon Masters este foarte simplu și vei vedea că tutorialele propuse de titlu vor explica tot ceea ce trebuie să știi. M-am limitat la mecanica de bază și pentru a nu obține prea multe progrese.

Perfect, acum știi tot ce trebuie să știi despre posibilitățile oferite de lumea Pokemon pe iPhone. Tot ce am de făcut este să vă doresc multă distracție și să aveți un noroc mare pentru cariera dvs. de antrenor Pokemon!

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să ridicați restricțiile la Apple Music

Antivirus Android irsafari.com