in , ,

Cum să joci online cu Nintendo Switch

Hotswingers Petreceri de swing

Mori pentru a juca un joc multiplayer online bun pe Nintendo Switch dar nu știți cum să procedați? Ați auzit că trebuie să activați un abonament plătit, dar nu ați înțeles despre ce este vorba? Nu vă faceți griji, dacă doriți, sunt aici pentru a vă ajuta.

De fapt, în timpul acestui tutorial, vă voi explica cum să joci online cu Nintendo Switch vă ghidează în procedura de accesare a modului multiplayer online de titluri pentru consola hibridă a Nintendo și activează abonamentul la platforma Nintendo Switch Online, adesea necesară pentru atingerea acestui scop, dar nu întotdeauna esențială.

După cum voi putea explica, de fapt, există titluri în care poți juca gratuit online fără abonament! Cum zici? Vrei să afli mai multe? Deci, să interzicem imediat discuția și să luăm măsuri imediat. Îți doresc o lectură bună și, mai ales, distrează-te!

index

Informații preliminare

Pregătirile înainte de a juca online cu Switch!

Cu al tău Nintendo Switch în mâinile și prietenii care te așteaptă online, poate pentru o luptă royale a Fortnite sau o explorare în Minecraft, cu siguranță abia așteptați să începeți procedura pentru a juca online. Cu toate acestea, cred că este mai bine să faci anumite premise înainte de a te arunca cu capul în acțiune.

Poate părea banal, dar primul lucru pe care îl recomand este să vă asigurați că jocul are un mod online și dacă acest lucru este accesibil printr-un abonament la Nintendo Switch Online. În practică, este posibil ca un joc să nu aibă deloc un mod online sau să îl aibă, dar fără să fie în multiplayer (ca în cazul jocului gratuit sau al celor în care online este dedicat doar descărcării de conținut sau provocări unice).

În alte cazuri, cum ar fi Fortnite, jocul este aproape în întregime online, dar nu necesită abonament. Cu toate acestea, în alte altele, abonamentul la serviciul online Nintendo este obligatoriu. Cum zici? Încă nu sunteți sigur ce vreți să spuneți prin Nintendo Switch Online? Nu vă faceți griji, vă voi explica imediat.

Cum să căutați un joc de pe site-ul Nintendo

Pur și simplu, abonându-vă la serviciul online Nintendo Switch, veți avea acces garantat la modul online al oricărui joc care îl oferă. În plus, veți putea accesa conținut suplimentar, cum ar fi jocurile NES.

Acum că știți care este abonamentul, trebuie doar să verificați dacă jocul pe care intenționați să îl porniți online include acest mod și îl cere. Acest tip de informații este ușor disponibil citind spatele carcasei (în cazul unui joc fizic în format cartuș) sau verificând direct de pe pagina produsului online de pe site oficial din Nintendo. Acest site conține de fapt toate informațiile despre metodele acceptate de jocuri și despre solicitarea sau nu a abonamentului.

Descoperiți caracteristicile multiplayer ale jocurilor Switch

De exemplu, dacă doriți să verificați dacă online este acceptat de Mario Kart 8 Deluxe, din pagina principală a site-ului căutați jocul, introducând titlul în bara de căutare situat în partea de sus, care se distinge prin sigla unei lupi, apoi apăsați butonul prezenta.

În noua pagină, răsfoiți rezultatele căutării și localizați jocul, apoi faceți clic pe butonul lui titlu, pentru a deschide pagina produsului. Acum trebuie doar să faceți clic pe element Detalii, pentru a deschide un rezumat al cerințelor și modurilor acceptate, cum ar fi numărul de jucători suportați, funcționalitatea cu periferice și tipul de multiplayer preconizat.

Cum să joci online pe Nintendo Switch

Pentru a juca online la Fortnite nu este nevoie de abonament

Sunt sigur că veți găsi foarte ușor să verificați ce am spus în document capitolul precedent. După aceste verificări simple, veți putea înțelege când un joc include multiplayer online și necesită abonament.

Acum nu mai ai ce să-ți faci griji. Sunteți gata să aflați în detaliu cum să joci online cu Nintendo Switch. Rămâneți confortabil cu Nintendo Switch în mâini și în semnalul Wi-Fi pentru a începe procesul de abonare și a începe un joc online.

Abonați-vă la Nintendo Switch Online

Procedura de membru online a Nintendo Switch

Așa cum am spus, lăsând câteva excepții, inclusiv cazul free-to-play, jocul online pe Nintendo Switch necesită abonare la acest serviciu Nintendo Switch Online.

Câteva exemple de jocuri Nintendo cu mod online care necesită abonament sunt, Super Smash Bros. Ultimate. Splatoon 2. FIFA 20. Pokemon cu sabie și Shield Pokémon, dar nu numai.

Se poate spune în siguranță că aproape toate cele mai bune jocuri pentru Switch ei o cer. Acestea fiind spuse, trebuie remarcat faptul că există diferite „reduceri” ale abonamentului atât în ​​modul single cât și în cel familial: aici sunt în detaliu.

  • Înregistrare individuală – disponibil în format de o lună (30 de zile) pentru 3,99 euro, 3 luni (90 zile) pentru 7,99 euro și 12 luni (365 zile) pentru 19,99 euro.
  • Calitatea de membru al familiei – este un abonament valabil pentru opt conturi care fac parte dintr-un grup familial. Acest abonament este disponibil exclusiv în format de 12 luni la prețul de listă de 34,99 euro.

În orice caz, există o perioadă de Proces gratuit de 7 zile pentru noi membri.

Cumpărarea unui abonament este posibilă de la Nintendo eShop Nintendo Switch, de atunci site dedicat și retaileri terți, atât fizici cât și online, precum Amazon (unde există deseori reduceri atractive).

Membrii comutatorului online de 90 de zile (individual) | Nintendo Switch – Cod …

Vezi oferta pe Amazon


365 de zile comutați membri online (familie) Nintendo Switch – Cod …

Vezi oferta pe Amazon


Membrii comutatorului online de 90 de zile (individual) | Nintendo Switch – Cod …

Vezi oferta pe Amazon

Mai întâi, permiteți-mi să vă explic cum pot face cumpărături Nintendo eShop. Porniți comutatorul, deschideți butonuleShop (pictograma geantă de cumpărături), porniți cu contul (dacă nu aveți încă unul, îl puteți crea accesând Setări sistem> Utilizator> [tuo nome] > Conectați un cont Nintendo> Creați un cont nou) și selectați Nintendo Switch Online din bara laterală din stânga.

Dacă vedeți un avertisment înainte de a intra, vă spune să actualizați consola, mergeți mai departe cu un robinet la alegere reîmprospăta, apoi faceți altul pe buton cu aceeași scriere. În cele din urmă, începeți procedura de actualizare automată, cu o apăsare pe buton în regulă, și așteptați termenul său. Rețineți că în timpul actualizării, consola poate reporni și opri toate jocurile rămase în așteptare, așa că nu uitați să salvați jocul!

După ce ați intrat în secțiunea Nintendo Switch Online a eShop, apăsați pe Opțiuni de abonament și alegeți planul pe care îl preferați (poate fi disponibil și proces gratuit, dacă este prima dată când vă înregistrați), alegeți-mă modalitate de plată pe care preferi să le folosești (cele disponibile sunt, Card de credit. PayPal, sau Doar fonduri în cazul în care anterior ați încărcat bani în portofelul virtual al Contului Nintendo) și finalizați tranzacția urmând instrucțiunile de pe ecran.

comutator

Acum să trecem la procedura de pe site-ul Nintendo: odată ce deschideți Pagina site-ului Nintendo în browserul dvs., puteți face clic direct pe element Opțiuni de abonament și, după ce ați luat decizia cu privire la tipul de abonament care urmează să fie abonat, apăsați butonul roșu Alegeți o înscriere.

Apoi faceți clic pe buton Continuați să cumpărați corespunzător abonamentului preferat (sau pe butonul pentru încercați gratuit, dacă este disponibil) și conectați-vă la contul dvs. Nintendo Online, introducând Adresa de e-mail / ID de conectare și parolă în casetele lor respective.

Dacă nu aveți încă un cont Nintendo, faceți clic pe butonul alb de mai jos Creați un cont Nintendo sau conectați-vă prin contul dvs. Facebook. Google. stare de nervozitate sau măr. Nu vă faceți griji pentru procedura de înregistrare, mă voi ocupa să vă ajut acest ghid pe care l-am făcut pentru a vă facilita în operație.

Odată conectat, pagina este actualizată cu alegerea modalitate de plată. Așa că alegeți metoda preferată și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza plata, după care veți fi abonat oficial la Nintendo Switch Online!

Există mai multe opțiuni de abonament Nintendo

Există o metodă suplimentară de cumpărare a abonamentului sau prin răscumpărarea unui cod; aceasta este o metodă utilă, în special dacă ați cumpărat codul într-un magazin terț sau dacă ați primit unul ca cadou.

Codurile Nintendo pot corespunde, de asemenea, creditului pentru creșterea fondurilor contului, care pot fi cheltuite practic în întregul catalog online. Ei bine, pentru a răscumpăra un cod, mergeți întotdeauna la Magazin Nintendo cu procedura descrisă anterior pentru abonamentul de la Switch. Apoi, din meniul din stânga, căutați elementul Înregistrați un cod apoi atingeți spațiul punctat gol și continuați să introduceți codul prin intermediul ecranului tactil.

Răscumpărați un cod de la Nintendo eShop

Odată introdus codul, apăsați tasta A Joy-Con dreapta sau apăsați pe aceeași tastă de pe ecran. Trebuie doar să confirmați intenția de a răscumpăra produsul / codul și să vă bucurați de achiziție!

Cum zici? Ați primit un cadou Nintendo Credit, dar ați dorit să aveți un membru Nintendo Switch Online? Nicio problemă, puteți răscumpăra codul așa cum v-am spus doar și apoi urmați procedura de abonare descrisă mai sus. Nu uitați să selectați ca metodă de plată Doar fonduri.

ATENȚIE: abonamentul Switch Online prevede reînnoirea automată. pentru a o dezactiva, mergeți la Nintendo eShop, selectați elementul Nintendo Switch Online din bara laterală din stânga și apăsați pe buton pentru a anula reînnoirea automată a abonamentului. Alternativ, puteți continua Site-ul Nintendo, conectându-vă la contul dvs. și apăsând butonul aferent abonamente.

Începeți un joc online

Începeți un joc online cu Nintendo Switch

După ce devii membru al Nintendo Switch Online, poți începe imediat să joci online în timp ce te distrezi cu prietenii vechi și noi. Deși abonamentul este destinat în principal jocului online multiplayer, acesta include și alte avantaje, cum ar fi posibilitatea de a descărca o selecție de jocuri din catalogul Nintendo (NES) și de a obține un spațiu rezervat în norul Nintendo dedicat progresului jocurilor. .

Ei bine, dar acum cred că vă întrebați cum să jucați online cu un titlu Nintendo Switch, nu? Ei bine, nimic mai simplu, sunt aici pentru a vă oferi câteva exemple concrete.

În majoritatea jocurilor, puteți accesa multiplayerul online identificând elementul din meniul principal multiplayer. multiplayer sau on-line. De exemplu, atunci când jucați un Mario Kart 8 Deluxe, puteți găsi acest mod în meniul principal cu numele Joc online. Când vă aflați în meniul online, va trebui pur și simplu să alegeți modul de joc și să așteptați ca jocul să înceapă.

În alte jocuri, ca și în cele pe care le poți descărcați gratuit, (printre care vă reamintesc există și cel mai jucat Fortnite) puteți juca online chiar și fără abonament. În orice caz, procedura este la fel de simplă și chiar mai liniară.

De exemplu, după descărcare și instalare Fortnite pe Nintendo Switch, porniți-l prin apăsarea pictogramei sale din meniul principal și atingeți meniul de sus Redare (sau apăsați butonul L din meniul principal), apoi apăsați butonul X Joy-Con pentru a intra în joc cu modul în care vrei să joci. Imediat după așteptarea încărcării, sunteți proiectat în autobuzul care zboară pentru a parașuta în luptă. Te rog, fii drăguț și nu uita multumesc soferului pentru trecerea!

Joacă online Fortnite cu Nintendo Switch

O caracteristică drăguță integrată jocului online este de a putea interacționa microfon în timp real cu alți jucători din grupă. Aceasta este o caracteristică pe care cu greu o puteți face fără, mai ales dacă jucați Fortnite online, de aceea am crezut că vă voi oferi unele sfaturi în acest sens.

Aș dori să subliniez că, spre deosebire de jocurile offline, unde performanța depinde exclusiv de hardware-ul consolei, atunci când joci online, calitatea conexiunii tale la Internet intră în joc. Problemele tipice care apar în joc din cauza unei conexiuni proaste sunt deconectările bruște și decalarea (încetinirile și clicurile grafice) sau incapacitatea de a găsi servere de joc sau alți jucători.

Dacă aveți astfel de probleme, ar fi mai bine să faceți una test de viteză. Faceți mai multe și în diferite momente ale zilei, dacă rezultatele au fost în mod constant nesatisfăcătoare, puteți încerca deschide NAT sau încercați să coborâți ping-ul. În alte cazuri, schimbarea DNSCu toate acestea, dacă problemele persistă sau sunt prea evidente, vă recomand să contactați direct furnizorul de conexiuni.

Acum că ai aflat cum să joci online cu Nintendo Switch și știi să rezolvi orice problemă de conectare, ai ședințe lungi de joc în fața ta cu jucători din întreaga lume. Posibilitățile multiplayer oferite de consola hibridă Nintendo cu siguranță nu se termină aici, dacă atât de multă internaționalitate a jocului online nu este suficientă, consultați ghidul meu cu toate modalitățile de joacă în două sau într-un grup cu această consolă.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum dezactivați serviciile plătite TIM

Cum să vă conectați la Internet irsafari.com