in , ,

Cum să îmbunătățești Clash Royale

Hotswingers Petreceri de swing

Clash Royale a devenit rapid unul dintre jocurile tale preferate pentru smartphone-uri și tablete: distrugerea turnurilor opuse prin cărți, într-un vârtej de răsuciri și contra-răspunsuri, te distrezi mult. Și nu ești singurul, din moment ce vorbim despre unul dintre cele mai faimoase titluri mobile din lume. Pe scurt, lumea „pictată” de Supercell a cucerit mulți oameni din întreaga lume; cu toate acestea, contrar a ceea ce s-ar putea crede, are nevoie de o anumită atenție la detalii, deoarece pentru a învinge adversarii cei mai dificili, trebuie pusă la punct o strategie bine definită.

Tocmai de aceea căutați sfaturi despre cum să vă procesați următoarele jocuri, nu? Atunci nu vă faceți griji: dacă doriți, vă pot ajuta. În acest tutorial, de fapt, voi explica cum să îmbunătățești Clash Royale. În cazul în care vă întrebați, voi analiza jocul pornind de la mecanica de bază și voi ajunge și la câteva tehnici folosite de cei mai puternici jucători „ascunși” în labirintul titlului Supercell.

Nu voi omite să vă ilustrez bine cum funcționează jocul și să vă dau sfaturi despre ce cărți puteți utiliza pentru a facilita viața chiar și în cele mai avansate arene. Curaj: tot ce trebuie să faci este să te simți confortabil și să urmezi instrucțiunile rapide pe care le voi ilustra. Acestea fiind spuse, nu mi-a mai rămas nimic de făcut, decât să vă doresc o citire bună și să vă ofer un noroc mare pentru arenele mai avansate!

index

Informații preliminare

Îmbunătățește Clash Royale

Înainte de a intra în detalii despre procedură cum să îmbunătățești Clash Royale, este important să vă întrerupeți o clipă mecanica de bază din titlul de Supercell.

Încep de la început: Clash Royale este un joc strategic pentru dispozitivele mobile care a avut un succes incredibil de la lansarea sa în 2016. Este dezvoltat de supercell, aceeași casă software a fenomenului mondial Clash of Clans, publicat inițial în 2012 și considerat de mulți drept unul dintre cele mai faimoase titluri pentru smartphone-uri și tablete din toate timpurile.

Revenind la Clash Royale, jocul Supercell este adesea descris ca un amestec de a apărarea turnului (de fapt este necesar să vă apărați turnurile și să le atacați pe cele ale altora) și a joc de cărți de tranzacționare (personajele sunt „chemate” prin acestea din urmă, care pot fi obținute prin intermediul trunchiurilor). Pe scurt, Clash Royale reunește două dintre cele mai îndrăgite genuri de către jucătorii de pe dispozitive mobile pentru a crea un titlu deosebit de distractiv.

Intrând în mai multe detalii despre mecanica de bază, jocurile au loc 1v1 și fiecare utilizator are 3 turnuri de apărat și 4 cărți de utilizat (puntea are un număr de 8 cărți, dar sunt 4 pe ecran și sunt alternate după utilizare). Fiecare card este asociat cu o caracter sau la unii obiecte / acțiuni să fie așezat pe teren pentru a pune bețele în roți adversarului.

Nu poate fi controlat atacurile dintre personaje: acestea sunt de fapt interpretate în automat, dar este posibil alege unde să le „cheme”. Unele cărți pot fi plasate doar în propria „jumătate de curte”, în timp ce altele pot fi utilizate pentru surprinde-ți adversarul, întrucât „se catapulează” direct către turnuri inamice.

Cu toate acestea, utilizarea cărților consumă elixir (marcată cu pictograma picătură violet): utilizatorul are de obicei disponibile până la 10 unități de elixirse reincarca automat în timp (de obicei, o unitate este generată în 2,8 secunde). Aceasta înseamnă că, odată ce un personaj este „chemat”, jucătorul poate trebuie să aștepte ceva timp înainte să pot folosi o altă carte.

Victorie Clash Royale

Evident, personajele sunt diferite unele de altele și necesită unul cantitate diferită de elixir a fi „chemat”. Există, de asemenea, carduri concepute special pentru a contracara alte persoane, de aceea este foarte important să cunoaștem atuurile și punctele slabe a personajelor individuale.

la câștiga jocul, este necesar distruge mai multe turnuri decât adversarul. Victoria este automată atunci când toate cele trei turnuri sunt doborâte sau chiar doar una turnul central, în timp ce a fost decretat pe baza de care a distrus mai multe turnuri în cazul în care expiră timp (de obicei 3 minute).

Pe scurt, titlul de Supercell nu este foarte greu de jucat pe „suprafață”, având în vedere că mecanica sa de bază este simplă și intuitivă. Totuși, așa cum am menționat mai devreme, mergând mai adânc îl puteți găsi un joc mai stratificat decât ar putea părea, așa cum veți vedea și în capitolele următoare ale tutorialului.

Cum să îmbunătățești Clash Royale

O componentă cheie a titlului Supercell este aceea strategic, deoarece este necesar să studiați cu atenție posibilitățile oferite de joc, de către punte la mecanică avansată, trecând prin unele caracteristici care sunt adesea „înțepenite” de utilizatori, dar în realitate sunt importante pentru a duce acasă victoria. Aici veți găsi toate sfaturile necesare pentru a vă îmbogăți cunoștințele despre Clash Royale.

Alegeți puntea corectă

Gigant Clash Royale

Primul aspect pe care vă recomand cu tărie să-l luați în considerare este acela alegerea punții. De fapt, utilizarea combinației corecte de cărți, adică cea care se potrivește cel mai bine stilului tău de joc și a arenei în care te lupți, este de o importanță fundamentală pentru a putea învinge pe cei mai duri adversari.

După cum vă puteți imagina, îmi este foarte dificil să vă dau indicații precise, întrucât numai voi știți cu care stil de joc te simți mai bine și care este tipul de adversar cu care te găsești mai în dificultate. Cu toate acestea, vă pot oferi câteva informații de bază despre unele punți foarte interesante, sau una destinată stadiile timpurii de joc și o fațăArena 12, cel dinainte de legendar: un punct în care mulți jucători „se blochează”, întrucât întâlnesc adversari foarte puternici.

Dacă tocmai ați început să jucați Clash Royale, probabil că ați fost deja fermecați de figura Gigante, care este de obicei văzut ca una dintre cele mai puternice cărți de către jucătorii începători.

Tocmai din acest motiv, puntea pe care urmează să o ilustrez se învârte în jurul acestei cărți. În special, puntea este următoarea: Gigante (Rare, câmp de testare, 5 elixiruri), Săgeți (Municipalitate, câmp de testare, 3 elixiruri), Arcașii (Municipalitatea, Arena 0, 3 elixiruri), Bombarolo (Municipalitate, Arena 2, 3 elixiruri), Lancere Goblin (Municipalitatea, Arena 1, 2 elixiruri), Mingea de foc (Rare, Arena 0, 4 elixir), prinț (Epica, Arena 0, 5 elixir) e mușchetar (Rare, Arena 0, 4 elixir).

În ceea ce privește Arena 12, aș recomanda aceste 8 cărți: Hoard de schelete (Epic, Trial Field, 3 elixiruri), Balon cu aer cald (Epic, Arena 6, 5 elixir), Pui de dragon (Epic, Trial Field, 4 elixiruri), vrăjitor (Rare, Arena 5, 5 elixiruri), Hoard de minioni (Municipalitatea, Arena 4, 5 elixiruri), Marele Cavaler (Legendary, Arena 7, 7 elixir), Butoi Goblin (Epic, Arena 1, 3 elixir) e Săgeți (Municipalitate, câmp de testare, 3 elixire).

Dragon Cub Clash Royale

Dacă vă întrebați de ce am ales această punte, motivul principal este al lui versatilitate, care se adaptează puțin la toate stilurile de joc: sunt acolo personaje defensive și de susținere (Hoard de schelete, Hoard de minioni), hărți aeriene (Dragon cub, balon cu aer cald), soluții pentru atacuri rapide (Butoi Goblin, săgeți) e un „ruptor” (Marele Cavaler). În plus, majoritatea cărților inserate nu depășesc 5 elixir, astfel încât să poți să-ți prinzi prin surprindere adversarul.

Pentru toate informațiile relevante pe punțile pe care le-am ilustrat și pentru numeroase alte exemple practice, vă invit cu căldură să aruncați o privire la tutorialele mele despre cele mai bune punți ale Clash Royale si sui cele mai bune punți pentru Arena 12 (Am inclus și câteva sfaturi pentruArena 13, pentru a vă ghida spre „sfârșitul” jocului). Urmând indicațiile mele, nu ar trebui să aveți prea multe probleme pentru a găsi puntea potrivită pentru dvs., deși va trebui să faceți câteva teste și să încercați să aflați care cărți sunt cele mai potrivite stilului dvs. de joc.

În orice caz, vă reamintesc că cărțile de caractere pot fi găsite în interiorul trunchiuri. Acestea din urmă sunt obținute jucând jocurile Clash Royale. De asemenea, nu uitați că se pot crea personaje nivelați-vă, pentru a-și îmbunătăți statisticile (de exemplu, daune și puncte lovite). Dacă doriți să aprofundați subiectul, puteți găsi nenumărate alte informații în ghidurile mele din cum să vezi trunchiurile de pe Clash Royale și mai departe cum să găsești legendarul pe Clash Royale.

Găsiți-vă propria strategie

Strategia Clash Royale

După ce v-am oferit toate informațiile necesare referitoare la pachetele de carduri, aș spune că a venit momentul să trecem la strategie. În special, mă voi concentra asupra unor aspecte care sunt adesea subestimate de utilizatori, întrucât nu sunt tocmai „imediate”, în special pentru cei care au început să joace Clash Royale.

Găsirea unei strategii este complexă: există numeroase combinații diferite; Cu toate acestea, este posibil să adopți unele precauții care, în opinia mea, pot inversa complet rezultatul unor jocuri.

În primul rând, una dintre cele mai frecvente greșeli dintre jucătorii novici este grabă. Într-adevăr, Clash Royale vă poate împinge atașați imediat turnul central, deoarece distrugerea acesteia duce direct la victorie. Ei bine, aceasta nu este aproape niciodată o idee bună, deoarece pentru a o pune în practică inițial trebuie să o utilizați obiecte și personaje specifice, cum ar fi Butonul de foc sau Barilul Goblin.

Acestea din urmă sunt, în realitate, personaje care sunt folosite în principal cazuri „de urgență”adică atunci când turnul inamic are viață mică sau adversarul își pune turnurile în pericol și nu aveți elixirurile pentru a „convoca” alte cărți. Mai mult, atacând turnul central, veți activa imediat apărările sale, care vă vor scoate cărțile chiar și atunci când atacați turnurile secundare.

Într-adevăr, turnul central nu vă va ataca personajele până nu îl atacați sau nu distrugeți cel puțin unul turn secundar. „Eliminarea” unuia dintre aceștia din urmă este, așadar, o idee înțeleaptă, întrucât îți poți poziționa ulterior personajele direct în „jumătatea instanței” opuse. Pe scurt, sfatul meu este să vizăm în primul rând cel puțin unul dintre turnurile secundare.

Un alt lucru: încearcă să-l lași să fie al tău adversar pentru a face prima mișcare la începutul jocului. Știu că doriți să ajungeți la inimă imediat, dar vă pot asigura că, uneori, este posibil să „direcționați” un joc în favoarea dvs., doar așteptând un moment și „Studierea” mișcărilor celorlalți.

Pe lângă aceasta, un aspect de importanță fundamentală pentru a avea adversarul în mână este cunoașterea diferenței dintre personaje zburătoare și de pământ. De fapt, primul poate „Depășește” ușor „faleza” mijlocul hărții, în timp ce acestea din urmă trebuie să treacă în mod evident pentru poduri și drumuri, care sunt situate la dreapta și la stânga. Pe scurt, dacă trebuie să acționați rapid în „jumătatea terenului” adversarului, utilizați butonul trupe zburătoare la momentul potrivit poate avea o importanță fundamentală.

De asemenea, sunt foarte subestimate cărți de acțiune, sau cele care pot fi folosite rapid, de la bala de foc la „ploaia săgeților”. Mulți jucători tind să le excludă, deoarece de multe ori nu fac pagube mari, dar, în realitate, pot fi foarte utile pentru performanță acțiuni rapide. De exemplu, dacă unul Turnul inamic are puține puncte de viață, folosiți unul Mingea de foc pe ea poate „rezolva” jocul. De asemenea, dacă adversarul te atacă cu unHoard de schelete, s-ar putea să te gândești să le distrugi pe toate cu o singură „Ploaia de săgeți”. Pe scurt, așa cum spuneam mai devreme, strategia este importantă și aceste cărți pot fi foarte utile.

Partea opusă Clash Royale

Despre card Hoard de schelete, acest personaj îmi permite să dau un exemplu foarte bun pentru a vă face să înțelegeți cât de util este să studiați i atuurile și punctele slabe a cărților individuale. Într-adevăr, hoard de schelete, din costul 4 elixir, este foarte util împotriva cardurilor concepute pentru a „sparge”. Încercați să-l utilizați, de exemplu, împotriva a Gigante, a Mini P.E.K.K.A sau unul Schelet gigant: veți vedea că micile scheleturi o vor „dezlega” în cel mai scurt timp

Pe scurt, un card aparent „slab” este capabil să performeze o apărare perfectă împotriva cărților care costă multe alte elixire. Acest lucru vă va economisi ceva timp și puteți implementa unul contraofensivă potențial „mortal”. Vă sfătuiesc, așadar, să studiați cu atenție aceste aspecte. Doar pentru a vă oferi un alt exemplu concret: „dezintegrarea” a Pui de dragon, încercați să puneți unele Sgherri imediat în urmă din el în timp ce atacă unul dintre turnurile tale.

Cât despre elixir, unul dintre cele mai importante elemente ale jocului, ar trebui să arunci o privire cât mai curând posibil Elixir extractor, care este deblocat înAtelier al producătorului (Arena 6) și vă permite să reîncărcați bara mai repede elixir. În acest fel, puteți învinge rapid adversarul, plasând cărțile înaintea lui și obținând un rezultat excelent avantaj competitiv.

Vorbind de sfaturi generale, nu trebuie niciodată să pierzi prea multe elixire, încercând întotdeauna să păstreze un pic de „rezervă” pentru a răspunde adversarului, dacă este necesar. Cu toate acestea, există utilizatori care sunt foarte confortabili cu o abordare mai „agresivă”, așa că totul depinde de stilul tău de joc.

În cele din urmă, un sfat pe care îl consider important în faza de „contraatac” este poziționarea o carte de atac rapid în partea opusă a hărții în timp ce atacul adversarului se „epuizează”. De fapt, al tău turnurile sunt capabile să se apere până la un anumit punct, deci nu poate merita să plasezi o carte defensivă în timp ce există, de exemplu, un singur personaj nu prea puternic asta îți atacă turnul.

Antrenează-te constant

Antrenament Clash Royale

Antrenează-te constant cu siguranță este unul dintre cele mai banale sfaturi pe care vi le-am oferit în acest ghid, dar în realitate este și cel mai important. De fapt, mulți jucători găsesc adesea pregătirea împotriva inteligenței artificiale „plictisitoare” și imediat „se lansează” în jocuri împotriva altor utilizatori, continuând să piardă și ridicând „frustrarea”. În aceste cazuri, însă, este bine să vă opriți și să vă perfecționați strategiile împotriva AI, fără „presiunea” pe care o aveți în jocurile online.

Pentru a începe un joc de antrenament, trebuie să apăsați pepictograma hamburger în partea dreaptă sus, apăsați butonul Câmp de testare și selectați butonul da. Perfect, acum poți face toate test vrei să ai legătură cu puntea ta și strategiile tale. O poți face cu toată calma lumii și fără niciun fel de problemă. evident nu vei primi trunchiuri, dar cu siguranță vei fi mult mai concentrat pe îmbunătățirea performanței tale.

Știu ce gândești: ești convins că AI-ul este prea „scăzut” în comparație cu tine. Ei bine, îți sugerez să încerci 10 jocuri sau mai multe în câmpul de testare, atunci putem vorbi din nou despre asta. De fapt, trebuie să știți că dezvoltatorii au făcut această caracteristică încercând să o realizeze cât mai aproape de jocurile onlinePrin urmare, câștigarea împotriva inteligenței artificiale nu este deloc evidentă.

Căutați un clan

Clan Clash Royale

Dacă sunteți un anumit tip de jucător, veți ști că multe titluri online oferă beneficii diverse celor care se alătură cu alte persoane în unele clan. Ei bine, Clash Royale este doar unul dintre aceste jocuri.

De fapt, dacă reușiți să vă alăturați unui clan, puteți nivelați-vă mult mai repede și primește cărți pentru puntea ta într-un mod mai simplu. În plus, unul dintre cele mai importante aspecte este posibilitatea să fie „ghidat” de alți oameni care joacă titlul Supercell de mult mai mult decât tine, lăsându-te să înveți toate „trucurile ascunse” pe care le cunosc doar cei mai puternici utilizatori. Pe scurt, dacă continuarea jocului tău solo este distractivă, adesea să te alături unui clan și să-ți atingi obiectivele este mai distractiv.

În special, recomand, cel puțin inițial căutați un clan „renumit”, pentru a afla de la utilizatorii care cunosc mecanica jocului. Pentru a debloca această caracteristică, trebuie să ajungeți la nivel 2, atingeți pictograma social (situat în partea dreaptă jos a ecranului principal al jocului) și apăsați pe clan asta vi se pare mai puternic.

În acest moment, atingeți butonul alătura și în scurt timp veți fi în interiorul chat clan, pentru care puteți utiliza cerere sau schimb de carduri. joacă un prietenos împotriva unui membru al clanului, publică Emote sau scrie un mesaj. Utilizarea acestei funcții este foarte simplă: în partea de jos există unele butoane prin care puteți efectua toate acțiunile pe care vi le-am descris. Desigur, puteți profita și de chat ia o mână de ajutor: de obicei, în cele mai avansate clanuri, există întotdeauna cineva care are „rolul” de a învăța „trucurile comerțului” noilor jucători.

Dacă, pe de altă parte, te simți deosebit de încrezător în tine sau nu vrei să ai de-a face cu străini, s-ar putea să te gândești creați un clan. Pentru a continua, apăsați pictograma social situat în partea dreaptă jos a ecranului principal Clash Royale, treceți la filă crea și completați secțiunea formă care apare pe ecran.

Creați un clan Clash Royale

În esență, trebuie să tastați numele clanului, alege una decorare, selectați tasta tipul de grup (Deschis, numai cu invitație sau închis), i trofee necesare pentru a putea alătura clanului (0, 300, 600, 1.000, 1.300, 1.600, 2.000, 2.300, 2.600, 3.000 și așa mai departe, până la 7.000) și alegeți dacă este un grup internațional sau dacă toți participanții sunt într-o țară particulară. După terminarea modificărilor, atingeți butonul crea.

De obicei, costul pentru crearea unui clan este egal cu 1.000 de monede de aur. În caz că nu știi, acesta din urmă ele pot fi obținute și gratuit și, dacă ai jucat Clash Royale chiar și pentru o perioadă scurtă de timp, ar trebui să le ai deja disponibile (atât timp cât nu le-ai cheltuit deja).

Nu vă lăsați intimidați de arenele mai avansate

Arena 12 Clash Royale

Ajunsi la un anumit punct din Clash Royale, poate laArena 12 sau 13, mulți utilizatori încep să se descurajeze. De fapt, acestea sunt arenele „finale” ale titlului Supercell, adică cele în care există practic doar jucător pro.

Prin urmare, învingerea acestuia din urmă poate fi foarte dificil și găsiți unul strategie general este destul de dificil, așa cum probabil și ceilalți jucători vor ști foarte bine cum să-l contracareze. Cu toate acestea, vă pot asigura asta cu un pic de efort veți putea să depășiți adversitatea și să vă întoarceți pe o „cale” mai puternică decât înainte.

Nu te lăsa lăsat de o înfrângere: Chiar și jucătorii profesioniști pe care îi vezi participând la turneele mondiale au pierdut jocuri în această fază. Nu trebuie decât să faci vă abilități abilitățile și continua antrenamentul. Sunt sigur că, cu puțină tenacitate, veți putea intra în olimpiada celor mai puternici utilizatori!

Urmăriți meciurile profesioniștilor

Meciuri profesionale Clash Royale

Cum zici? Ați dori să urmăriți conținut multimedia Clash Royale realizat de jucători profesioniști, dar nu știi unde să arăți? Nicio problemă, vă voi arăta câteva canale interesante care v-ar putea ajuta să îmbunătățiți în titlul Supercell.

Ei bine, unul dintre canalele pe care ar trebui să le iei în considerare este cu siguranță Clash Royale Esports (YouTube), în cazul în care meciurile din turnee legate de jocul Supercell. După cum vă puteți imagina, vorbim cei mai buni jucători profesioniști din lume, atunci ai putea „găsi” unele tactică foarte interesant urmărindu-și jocurile.

Dacă preferați, în schimb, transmisie în direct, unde poți interacționează cu chatul de fani și direct cu el flamură, Vă sfătuiesc să consultați Pagina Twitch dedicată lui Clash Royale, unde puteți găsi toate transmisiile live în prezent active (inclusiv cele italiană). Dacă nu știți cum să folosiți platforma de streaming a Amazon, vă invit să aruncați o privire la tutorialul meu de pe cum funcționează Twitch.

De asemenea, v-aș sfătui să aruncați o privire asupra pagina site-ului meu dedicat Clash Royale, unde puteți găsi nenumărate tutoriale legate de titlul Supercell, în principal cel generic de pe cum să joci Clash Royale. Distreaza-te!

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum se plătește două fotografii cu iPhone

Cum să pui Memoji pe Instagram