in , ,

Cum să ia miere pe Minecraft

Hotswingers Petreceri de swing

Dacă un fan al Minecraft, cunoscutul titlu al cutiei de nisip dezvoltat de Mojang și proiectat inițial de Markus „Notch” Persson, și de obicei urmați toate actualizările jocului. În special, vă place foarte mult ediția Java pentru PC și ați auzit că a fost introdusă posibilitatea colectării miere în cea din urmă. Ați văzut ceva pe subiect, dar nu ați înțeles cum să utilizați elementele inserate în joc. Ați căutat online și în cele din urmă ați venit aici pe blogul meu.

Așa este, nu-i așa? Atunci vei fi fericit să știi că ai ajuns la locul potrivit! În acest tutorial, de fapt, voi explica cum să ia miere pe minecraft explicând procedura de desfășurare a acestei operații în modul Supraviețuire. Nu voi eșua, așadar, să vă ofer informații despre diferitele actualizări ale titlului Mojang și obiectele introduse de acesta din urmă.

Ce spui? Exact asta ai vrut să știi? Vino atunci: tot ce trebuie să faci este să îți iei câteva minute pentru tine și să urmezi indicațiile rapide de mai jos. Acestea fiind spuse, nu îmi mai rămâne nimic de făcut, decât să vă doresc lectură fericită și distracție!

index

Informații preliminare

Miere Minecraft

Înainte de a intra în detalii despre procedură cum să ia miere pe minecraft, Cred că s-ar putea să vă intereseze să aflați mai multe despre această posibilitate.

Ei bine, funcționalitatea a fost introdusă în joc cu ajutorulActualizare Buzzy Bees, lansat în 2019 prin intermediul site-ului versiunea 1.15 a ediției Java de Minecraft pentru computer. Această actualizare a adăugat albine, obiectele Fiolă de miere și fagure de miere iar blocurile stup. Arnia. Bloc de faguri și Bloc de miere.

Pe scurt, actualizarea a adus cu sine tot ce ai nevoie pentru a gestiona mierea. Dacă vă întrebați ce articole să utilizați, doar găsiți unul stup și au unfiolă. De fapt,Fiolă de miere ea este creată tocmai prin aceste două obiecte. Pentru mai multe detalii despre actualizarea Buzzy Bees, vă recomand să consultați site-ul oficial Minecraft.

Cât despre Modul de supraviețuire, trebuie să știți că comunul fiolă se poate construi prin alăturare 3 unități de sticlă într-o banc de lucru. Acesta din urmă este realizat prin 4 ași de toate tipurile: doar apăsați butonul și și utilizați cele corespunzătoare „Masă” de construcție.

Fiolă de miere Minecraft

sticlă se obține prin utilizarea unuia cuptor: trebuie folosit 1 unitate din orice combustibil împreună cu della della nisip sau din Nisip roșu, pe care îl puteți realiza prin simpla „rupere” a blocurilor relevante. Pentru mai multe detalii, vă sfătuiesc să consultați tutorialul meu pe cum să faci un cuptor.

Pentru restul, stupi poate fi găsit in jurul hartii. Cu toate acestea, există și Arniesau „stupi” care pot fi create direct de jucător. Acestea din urmă sunt obținute prin unire 6 axe de orice tip la 3 unități de fagure. Fagurii pot fi colectați din stupii folosind unele foarfece.

Odată obținutFiolă de miere, acesta din urmă poate fi folosit pentru recupera 3 unități întregi de foame ceea ce, pur și simplu spus, este un alimente ceea ce poate fi foarte util pentru a nu avea prea multe probleme cu personajul tău.

În orice caz, dacă aveți îndoieli despre cum să obțineți un anumit articol, vă recomand să utilizați Instrumentul MineSearch: un portal care vă permite să căutați un element și află toate materiale necesare ca să se întâmple. Pentru a utiliza acest serviciu, pur și simplu conectați-vă la el site oficial, tastați bara de căutare (prezent în colțul din dreapta sus) il numele elementului aveți nevoie și selectați rezultat mai relevante.

Căutare de mine de albine

În acest fel, va apărea pe ecran combinație de obiecte necesare pentru a crea acel element. Pe scurt, „aplecați-vă” pe acest instrument (mereu actualizat) și urmând instrucțiunile pe care vi le-am dat anterior, nu trebuie să aveți nicio problemă în obținerea elementelor necesare în modul Supraviețuire.

Cum să aduni mierea pe Minecraft

Folosiți Miele Minecraft

După ce am explicat în detaliu cum este gestionat acest element, aș spune că sunteți gata să luați măsuri și să învățați cum să ia miere pe Minecraft. Pentru acest capitol, am folosit versiunea 1.15.2 a ediției Java a Minecraft pentru PC fără a profita de nicio modificare.

Ei bine, odată ce ai primitfiolă, trebuie să cauți un stup în cadrul jocului. Cel mai bun mod de a-l găsi este urmează o albină în drum spre casă. Poate dura ceva timp, dar de obicei albinele revin întotdeauna în stup pentru a aduce polen. În general, puteți găsi albine în zone împădurite.

Urmează Bee Minecraft

Dupa ce ajungi in stup, ocoleste-l si gaseste-l punctul în care are „fisuri”: dacă sunt maro, înseamnă că nu puteți lua încă miere, dacă sunt galben înseamnă că o poți face. Prin urmare, trebuie să așteptați ca albinele să vă aducă în stup suficient polen pentru a colecta mierea.

Găsirea stupului

Când stupul s-a „umplut” (de obicei albinele trebuie să intre de 5 ori), utilizați butonulfiolă cu butonul dreapta al mouse-uluiapăsând pe stup. În acest fel, veți obțineFiolă de miere, chock plin cu acesta din urmă.

Râpă gata

Perfect, acum ai învățat corect să colectezi miere pe Minecraft. Pentru a te hrăni cu acesta din urmă, este suficient pentru tine țineți apăsat butonul dreapta al mouse-ului. Evident căfiolă va rămâne în mână și îl puteți folosi pentru a colecta mai multă miere.

Cum să ții albinele la îndemână

Cum să păstrezi albinele Minecraft

Acum, dacă știți cum să luați miere în titlul de Mojang, este bine să vă avertizați asupra pericolului legat de albine. De fapt, acesta din urmă poate nu este foarte fericit cu mierea furată decide să te atace.

Din acest motiv, recomand să plasați un foc de tabără sub stup, pentru ca albinele să rămână înăuntru și să nu vă deranjeze. Evident, acest lucru trebuie făcut atunci când albinele au adus deja tot polenul, altfel nu veți putea colecta miere.

Îți amintesc că, pentru a crea foc de tabără, ești suficient 3 bețe. o unitate de cărbune și 3 unități din orice lemn. Pentru mai multe detalii, vă recomand să folosiți instrumentul descris în document capitol introductiv.

Excelent, acum știi și tu cum ține albinele la distanță din personajul tău. Deoarece sunteți fan al titlului Mojang, v-aș sfătui să aruncați o privire asupra pagina site-ului meu dedicat Minecraft, unde puteți găsi nenumărate tutoriale care ar putea fi potrivite pentru dvs.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Italia. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul Aranzulla.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Italia, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by Andrea Zanettin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum se descarcă Powtoon gratuit

Cum să ștergeți codul PIN de acces din Windows 10