in , ,

Cum să gestionați o pagină pe Facebook

Hotswingers Petreceri de swing

Așa cum v-am sugerat de mai multe ori în trecut, creați o pagină Facebook este o modalitate excelentă de a face publicitate blogului, site-ului dvs. web sau a oricărui alt tip de afaceri online. Totuși, după ce ați creat o pagină, nu trebuie să o abandonați, uitând să o urmați.

Iată motivul pentru care astăzi vreau să mă concentrez asupra acestui aspect și să vă explic cum să gestionați o pagină pe Facebook. În acest fel, veți descoperi toate comenzile esențiale pentru a gestiona rolurile aceluiași (în cazul în care ați decis să apelați la ajutorul altor oameni pentru a-l vindeca) și adăugați noi butoane. Indiferent dacă doriți să acționați ca desktop sau mobil, nu contează: vă voi explica cum să procedați în ambele cazuri.

Deci, sunteți gata să începeți? Da? Bine! Faceți-vă confortabil, ocupați-vă tot timpul necesar pentru a vă concentra pe citirea alineatelor următoare și, mai important, încercați să implementați „sfaturile” pe care vi le voi oferi, astfel încât să vă puteți gestiona pagina de Facebook fără cea mai mică dificultate. . Lectură fericită!

index

Cum să gestionați o pagină Facebook de pe un computer

Dacă vi se pare mai convenabil să vă gestionați pagina de Facebook de pe computer (deoarece este destul de evident), aceasta este partea din articol care vă interesează cel mai mult. În următoarele rânduri, de fapt, voi avea ocazia să vă explic în detaliu cum să gestionați o pagină Facebook de pe un computer.

Gestionați rolurile paginii

Gestionați rolurile paginii Facebook

Dacă vrei gestionați o pagină Facebook în două sau mai multe persoane, este de o importanță fundamentală definirea rolurilor diferitelor persoane care pot avea un anumit control asupra paginii în sine. De aceea, ar trebui să înveți gestionați rolurile paginii (lucru pe care îl puteți face doar pentru paginile pe care vă aflați administrator).

În primul rând, prin urmare, conectați-vă pe Facebook de la al lui pagina principală, faceți clic pe element Pagini situat în bara laterală din stânga și apoi faceți clic pe numele paginii de interesul dvs. (conform formulării Pagini pe care le gestionați). Acum, faceți clic pe link Setări de pagină situat în partea stângă jos și, în pagina care se deschide, selectați elementul Roluri de pagină din meniul din stânga.

Acum, pentru a adăuga oameni noi la managementul paginii de Facebook în cauză, tastați-i nume sau a lor adresa de e-mail în câmpul de text situat sub formulare Atribuie un nou rol pe Pagina apoi selectați unul dintre rolurile disponibile (editor. moderator. agent de publicitate. analist sau administrator), având grijă să citiți informațiile care apar mai jos, astfel încât să selectați cel mai potrivit rol pentru persoana în cauză.

Apoi, faceți clic pe butonul albastru adăuga situat pe dreapta și, dacă este necesar, furnizați parolă din contul de Facebook, pentru a salva modificările aduse setărilor paginii. Persoana căreia v-ați hotărât să atribuiți un rol pentru pagina dvs. va primi o invitație, care trebuie acceptată pentru a începe să funcționeze pe pagină, pe baza rolului pe care ați decis să îl atribuiți.

Pentru a schimba un rol pe care l-ați configurat deja anterior, în schimb, derulați la pagina la care ați parcurs anterior, localizați secțiunea Rolurile paginii existente și faceți clic pe buton edita plasat la numele persoanei al cărui rol vrei să îl schimbi. Ulterior, utilizați meniul derulant corespunzător pentru a selecta rol nou doriți să atribuiți utilizatorului și faceți clic pe buton Salvați, situat în partea de jos dreapta pentru a salva modificările făcute.

Dacă, totuși, doriți să eliminați persoana din managementul paginii, faceți clic pe link Eliminați plasat în partea stângă jos și apoi faceți clic pe buton confirmare prezent în caseta deschisă (dacă este necesar, furnizați parolă din contul dvs. pentru a continua). Ușor, nu?

Adăugați butoane noi

Adaugă un buton pe Facebook

În caz că vrei adăugați butoane noi pe pagina de Facebook pe care o gestionați, însă, știți că o puteți face într-un mod destul de simplu și imediat. Voi explica totul mai jos.

În primul rând, conectați-vă pe Facebook de la al lui pagina principală, faceți clic pe formulare Pagini situat în stânga și faceți clic pe numele paginii de interesul tău. După ce ajungeți la pagina pe care doriți să o acționați, faceți clic pe butonul albastru (+) Adaugă un buton situat în dreapta și, în casetă Schimbă butonul de pagină apărut în centrul ecranului, selectați butonul de activat (de ex. Cumpără certificat cadou. Rezervați acum. Sună acumetc.).

În funcție de tipul de buton ales, furnizați informațiile necesare pentru ca acesta să funcționeze (de ex. site-ul web. Număr de telefon. Adresa de e-mailetc.) e Salvați modificările efectuate făcând clic pe butonul corespunzător.

Vă sfătuiesc, apoi, să verificați funcționarea corectă a butonului: faceți clic pe el și selectați elementul Încercați butonul. Dacă, pe de altă parte, doriți să modificați butonul adăugat sau să îl ștergeți, după ce faceți clic pe acesta, selectați elementul Schimbați butonul sau Ștergeți butonul, pe baza operației pe care doriți să o finalizați.

Cum să gestionați o pagină Facebook de pe smartphone-uri și tablete

Dacă vrei să știi cum să gestionați o pagină Facebook de pe smartphone-uri și tablete, folosind aplicația celebrei rețele sociale, citiți mai departe. Găsești totul pliat mai jos.

Gestionați rolurile paginii

Schimbă rolul paginii

la gestionați rolurile paginii acționând ca smartphone și tabletă, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să-l faci conectați-vă pe Facebook din aplicația sa pentru Android sau iOS / iPadOS, accesați setările paginii de interes și atribuiți rolurile persoanelor pe care doriți să le participați la managementul acesteia.

După conectare, apoi atingeți butonul (≡), apăsați pe numele paginii de interesul tău. Apoi apăsați pe buton (…) Altele situat în dreapta sus (dacă nu îl vedeți, derulați butoanele până îl găsiți pe cel care vă interesează), selectați elementul Editează pagina în ecranul deschis (situat în secțiune Controale de pagină) apoi atingeți vocile Setări> Role de pagină.

În ecranul care se deschide, apoi atingeți butonul Adăugați o persoană la pagină situat în partea de sus, scrieți parolă din contul dvs. de Facebook în câmpul de text care apare pe ecran (dacă vi se solicită acest lucru) e tastați numele unui utilizator Facebook doriți să permiteți gestionarea paginii, în câmpul text specific.

După alegerea utilizatorului de interesul dvs., selectați rolul care să-i fie atribuit (administrator. editor. moderator. agent de publicitate sau analist) și apăsați butonul adăuga, pentru a confirma operația. Pentru a afla informații detaliate despre diversele roluri disponibile, apăsați butonul (S) situat la formularea Roluri de pagină, pentru a avea toate detaliile de care aveți nevoie pentru a proceda în cel mai bun mod.

Pentru a schimba rolul unei persoane pe care le-ați adăugat deja la gestionarea paginii, însă, după ce ați accesat ecranul în cauză, atingeți simbolul creion plasat în corespondență cu numele ei, selectați noul rol pe care intenționați să-l atribui și Salvați modificările făcute prin apăsarea butonului corespunzător.

În cazul în care doriți să eliminați o persoană din managementul paginii, în schimb, apăsați butonul Eliminați și, după ce a furnizat parolă din contul dvs. în câmpul text corespunzător, confirmați operația apăsând butonul Eliminați. Simplu, nu?

Adăugați butoane noi

Adaugă butonul pe o pagină de Facebook

Este posibil și de pe mobil adăugați butoane noi pe pagina lor de Facebook. Pentru a continua în acest caz, porniți aplicația Facebook pe dispozitivul dvs. Android sau iOS / iPadOS. conectați-vă la contul dvs. (dacă este necesar), apăsați butonul (≡) și atingeți numele paginii de interesul tău.

În acest moment, apăsați butonul Adăugați un buton situat sub numele paginii și, în ecranul deschis, atingeți butonul pe care doriți să îl introduceți (de ex. Rezervați acum. Cumpără-l acum. contactetc.). Dacă este necesar, atunci furnizați informațiile necesare pentru ca acesta să funcționeze corect (de ex. numărul de telefon. link către site-ul dvs.etc.) și, în sfârșit, Salvați modificările făcute prin apăsarea formulării corespunzătoare din partea dreaptă sus.

Pentru a testa butonul sau pentru al elimina, atingeți simbolul în loc (…) situat la același lucru și apoi selectați elementul Încercați butonul sau vocea Ștergeți butonul din meniul care se deschide, pe baza a ceea ce vrei să faci.

Sfaturi despre cum să gestionați o pagină de Facebook de succes

Logo-ul Facebook

Voi încheia această discuție oferindu-vă câteva sfaturi despre cum să gestionați o pagină de Facebook de succes. Mai jos, așadar, nu vă voi oferi sfaturi tehnice (am făcut-o deja în rândurile anterioare), ci sugestii practice – sperăm utile – despre cum să organizați cel mai bine activitățile care vor fi desfășurate cu pagina dvs. de Facebook.

  • Publicați periodic postări de calitate – menținerea „vie” a paginii dvs. de Facebook, prin publicarea periodică a conținutului actual, de impact și de impact, este foarte importantă pentru a crește probabilitatea succesului paginii în sine. În plus față de regularitate, acordați atenție și calității acelorași și relevanța pe care o au pentru ținta pe care doriți să o adresați.
  • Nu „spam” – a fi obișnuit în publicarea de conținut nou pe pagina de Facebook nu înseamnă că trebuie să devii un „spammer”. Există deja prea multe în jur, deci evitați să publicați un număr infinit de postări în fiecare zi: mai bine puține conținuturi interesante decât multe conținuturi inutile.
  • Fii disponibil – pe măsură ce pagina devine mai populară, este probabil să crească comentariile, mesajele și interacțiunile pe care utilizatorii le au cu pagina ta. Încercați să fiți disponibili răspunzând cât mai multor persoane. Procedând astfel, veți putea reține utilizatorii care urmăresc pagina sau să îi încurajați să le placă, dacă nu au făcut-o deja.
  • Fiți la curent și / sau apelați la profesioniști din sector – după cum probabil știți deja, algoritmul Facebook este în continuă evoluție și de aceea, menținerea la zi a celor mai bune tehnici de utilizat în domeniul social este esențială pentru a evita adoptarea strategiilor de pierdere. Cum poți să fii la curent? Practic în două moduri: prin participarea la cursuri de instruire privind utilizarea profesională a Facebook și cu ajutorul profesioniștilor din sector, ca un bun manager de social media.

Pentru mai multe informații despre cum ar fi să ai o pagină de Facebook de succes și mai departe cum să răspândiți o pagină de Facebook, aruncați o privire asupra ideilor pe care le-am legat de dvs.: cu siguranță le veți găsi utile.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să devii un nomad digital | irsafari.com

Cele mai bune tarife de energie electrică irsafari.com