in , ,

Cum să faceți note pe computer

Hotswingers Petreceri de swing

Ați dori să faceți o notă pentru a „atașa” unui cadou pe care l-ați dat unei persoane dragi? Doriți să reînnoiți grafica cărților de vizită, pentru a putea impresiona potențialii dvs. clienți, dar nu doriți să investiți sume mari de bani în această operațiune? Dacă ați răspuns da la oricare dintre aceste întrebări și doriți să știți cum să faceți note pe computer, ești la locul potrivit!

În paragrafele următoare, de fapt, vă voi povesti despre unele programe pentru Windows și macOS, precum și unele servicii online care pot fi utilizate direct din browser, care ar putea fi utile pentru completarea operațiunii în cauză. Spre deosebire de ceea ce ai putea crede în acest moment, nu trebuie să fii un grafician profesionist pentru a reuși în afacere: cu o mică doză de bunăvoință și angajament, oricine o poate face, inclusiv tu!

Așadar, puteți ști ce mai faceți acolo impele? Forța și curajul: faceți-vă confortabil, luați tot timpul necesar pentru a vă concentra în citirea paragrafelor următoare și, mai important, încercați să implementați „sfaturile” pe care urmează să vi le ofer. Nu-mi mai rămâne nimic de făcut, cu excepția faptului că îți doresc lectură fericită și ai un mare noroc pentru toate!

index

Cum se fac cărți cu Word

Carte de vizită

Dacă vrei faceți note pe computer, prima soluție pe care vă invit să o încercați este cuvânt. De fapt, celebrul program de procesare de texte Microsoft oferă numeroase modele gata de utilizare pentru a realiza atât cărți cadou, cât și cărți de vizită.

Pentru a profita de un șablon de bilet în Word, începeți mai întâi programul pe computer și, în fereastra principală, faceți clic pe element Alte modele (dreapta sus), apoi faceți clic pe formulare Bilete.

În acest moment, faceți mai întâi clic pe tipul de bilet pe care intenționați să-l faceți (de ex. Mulțumesc card. Carte de invitație de nuntă. Carte de vizită cu capsule moderne, etc.) și apoi pe buton crea. Acum trebuie doar să înlocuiți textul-eșantion cu informațiile pe care intenționați să le includeți în cadoul, felicitarea sau cartea de vizită pe care ați decis să le faceți și ați terminat.

Dacă, totuși, doriți să adăugați câmpuri de text noi, faceți clic pe poziția interesului dvs. și continuați cu inserarea scrisului pe care doriți să îl includeți în notă; apoi alegeți dimensiunea, culoarea, fontul și efectele care trebuie aplicate textului, folosind butoanele vizibile făcând clic pe fila acasă. Pentru a adăuga o nouă imagine, totuși, selectați fila introduce situat în stânga sus și faceți clic pe buton Fotografii, pentru a insera imaginile de interes.

După efectuarea biletelor, salvați-vă munca făcând clic pe buton fișier plasat în partea stângă sus și selectarea elementului Salvați As din meniul care s-a deschis. Ușor, nu?

Dacă aveți nevoie de clarificări suplimentare cum să folosești Microsoft Word și mai departe cum să faci bilete pe Word, Te refer la citirea perspectivelor pe care le-am dedicat celebrului program al Colosului din Redmond.

Cum se fac carduri cu Publisher

editor

Dacă vrei faceți cărți cu Editor, aplicația grafică publicitară Microsoft disponibilă doar pe Windows, știți că o puteți face urmând mai mult sau mai puțin aceiași pași pe care i-am indicat în capitolul despre Cuvânt, deoarece Publisher funcționează într-un mod similar cu programul despre care v-am spus mai devreme. Chiar și în acest caz, de fapt, puteți utiliza șabloane de bilete gata de utilizare, pentru a fi personalizate așa cum doriți.

Pentru a continua, după început editor, prin urmare, faceți clic pe element Alte modele situat în dreapta sus și apoi faceți clic pe formulare Bilete. Apoi selectați tipul de bilet care va fi creat (de ex. Mulțumesc card. Cărți de vizită verzi, etc.) și faceți clic pe buton crea, să continuăm.

Acum, utilizați instrumentele din filele din partea de sus pentru a format textul, a insera elemente suplimentare și așa mai departe. În filă acasăde exemplu, există instrumentele prin care puteți adăuga și forma textul; în card introduceîn schimb, este posibil să găsiți instrumente care oferă posibilitatea de a adăuga imagini, forme, decorațiuni etc. la modelul ales.

Când terminați, faceți clic pe buton fișier situat în stânga sus, selectați elementul Salvați As din meniul care a deschis și selectați formatul și locația în care puteți salva documentul final.

Pentru mai multe informații despre cum să faceți bilete cu Publisher, consultați analiza aprofundată pe care am dedicat-o subiectului: cred că va veni la îndemână.

Cum se fac cărți cu LibreOffice

Bilete de tragere la LibreOffice

Dacă doriți să faceți note pe computer, vă recomand să evaluați și utilizarea LibreOffice, faimoasa suită de productivitate open source, disponibilă pentru Windows, macOS și Linux, care reprezintă o alternativă gratuită la faimoasa suită Microsoft Office. LibreOffice integrează aplicații de genul scriitor și desena care, în mod similar cu cuvânt și editor, Vă permite să creați materiale grafice, cum ar fi felicitări, cărți de vizită și așa mai departe. Permiteți-mi să vă explic cum să utilizați LibreOffice în acest scop.

Mai întâi, descărcați suita pe computerul dvs. conectându-vă la website LibreOffice și faceți clic pe butoane Descărcați acum și Descărcați versiunea [x.x.x]. Dacă utilizați un Mac, de asemenea, faceți clic pe buton Interfață de utilizator tradusă, precum și pachetul lingvistic pentru a traduce interfața LibreOffice în italiană (funcționare inutilă pe Windows).

Acum, dacă folosești ferestre, deschideți pachet .msi obținut, faceți clic pe buton următor, puneți marcajul de validitate lângă element tipic (de fapt ar trebui să fie deja selectat) și apoi faceți clic pe butoane următor. instala. da și capăt, pentru a finaliza configurația.

Dacă folosești Macîn schimb, deschideți pachet .dmg din LibreOffice, tragețipictograma suitei în folder Aplicații macOS și, după accesarea poziției în cauză, faceți clic dreapta pe pictograma programului și selectați elementul deschis de două ori la rând (operație care trebuie făcută doar la prima pornire a LibreOffice pentru a „ocoli” restricțiile impuse de Apple pe software-ul necertificat).

Acum continuați să instalați pachetul de limbă descărcat anterior. Așadar, închideți LibreOffice apăsând butoanele cmd + q tastatura și faceți dublu clic pe fișier LibreOffice_[versione]_langpack_it.dmg. Apoi, faceți clic dreapta pe fișier LibreOffice Language și selectați elementul deschis din meniul care apare și faceți clic pe butoane deschis și instala, selectați elementul /Applications/LibreOffice.app și faceți clic pe buton instala. Dacă apare o notificare de permis, faceți clic pe buton Da, identifică-mă, asigurați parolă Administrator Mac și faceți clic pe buton în regulă de două ori la rând.

Ei bine, acum sunteți gata să creați carduri cu LibreOffice. Apoi porniți din urmă și selectați elementul modele plasat în bara laterală situată în stânga, pentru a selecta unul dintre șabloanele predefinite care vor fi utilizate pentru crearea biletului dvs. (de ex. Carte de vizită cu logo. Pădure verde. inspirațieetc.). Apoi faceți dublu clic pe modelul pe care doriți să îl deschideți și, dacă este necesar, faceți clic pe buton da.

Faceți toate modificările necesare modelului pe care tocmai l-ați ales și ați terminat. Pentru a acționa asupra elementelor prezente în modelul ales, faceți dublu clic pe ele, evidențiați-le și tastați scrierea care va fi introdusă în locul textului de probă. Apoi, schimbați fontul, culoarea de fundal folosită în notă etc., selectând elementul de interes și utilizând instrumentele și meniurile prezente în partea superioară a ferestrei programului, pentru a acționa asupra notei.

Când terminați, faceți clic pe element fișier situat în partea stângă sus, selectați opțiunea Export în format PDF și faceți clic pe buton export, pentru a salva biletul în formatul de ieșire dorit (de ex. PDF).

Cum se fac cărți cu Pagini

Bilete create cu Pagini

Ai un Mac? În acest caz, puteți conta pe un alt program foarte valid: Pagini. Aceasta este aplicația de procesare de texte Apple inclusă în suită iWork, care vă permite să creați cărți de vizită, felicitări etc. pornind de la șabloane gata de utilizare. Pagini este prezent „standard” în macOS, dar dacă ați dezinstalat programul, îl puteți descărca din nou Magazin de aplicații Mac.

Pentru a-l folosi, lansați Pagini făcând clic pe pictograma pix portocaliu cu frunza asezat pe bara doc sau în Launchpad, faceți clic pe buton Document nou situat în stânga ferestrei deschise, derulați lista diferitelor modele disponibile și localizați secțiunea Bilete sau Cărți de vizită (în funcție de tipul de muncă pe care doriți să o faceți). Apoi selectați unul dintre modelele disponibile (de ex. Bilet foto vertical. Cărți de vizită clasice, etc.) și faceți clic pe buton crea.

Acum, tot ce trebuie să faceți este să personalizați biletul prin înlocuirea textului de eșantion cu mesajul personalizat sau informațiile dvs. personale (în funcție de tipul de bilet pe care ați decis să îl faceți): trebuie doar să selectați elementele deja prezente în el și efectuați modificări folosind funcțiile din bara laterală situată în dreapta.

Pentru a introduce alte elemente în bilet, utilizați butoanele din partea de sus: text pentru a insera text setând dimensiunea, culoarea, fontul și alinierea; multimedia pentru a adăuga imagini și elemente multimedia de diferite tipuri; Formulare pentru a adăuga forme și modele la bilet și așa mai departe.

Când terminați, salvați modificările făcute accesând meniul File> Save sau exportând documentul în PDF, accesând meniul Fișier> Export ca> PDF.

Cum se fac cărți cu Canva

Canva

O altă soluție pe care vă invit să o încercați este Canva, un serviciu online semi-gratuit prin care este posibil să se creeze datorită căruia este posibil să se creeze felicitări, cărți de vizită și multe alte lucrări grafice. Definesc această soluție semi-gratuită, deoarece unele elemente grafice și șabloane sunt plătite.

Pentru a profita de Canva, mergeți la a lui pagina principală și utilizați butoanele care sunt afișate pe ecran pentru înscrieți-vă cu Google. înscrie-te cu Facebook sau înscrieți-vă cu adresa de e-mail. Dacă optați pentru înregistrarea cu contul Google sau contul Facebook, va trebui să vă autentificați folosind datele de acreditare ale serviciului ales, altfel va trebui să completați formularul afișat pe ecran prin furnizarea dvs. nume, al tău adresa de e-mail și a ta parolă.

Odată înregistrat, tastați „Bilet“ în domeniu de cercetare situat în partea de sus și faceți clic pe tipul de proiect pe care doriți să îl începeți (de ex. Bilete de publicitate. bilet. Carte de vizită. Bilet pliatetc.). Prin urmare, selectați unul dintre numeroasele modele disponibile, făcând clic pe previzualizarea celui de interes și modificați biletul ales.

În acest moment, înlocuiți textul de exemplu cu informațiile pe care doriți să le includeți, introduceți câmpuri de text suplimentare din secțiune text, Personalizați fundalul prin secțiune fundal, adăugați elemente suplimentare (de exemplu, forme, pictograme etc.) în secțiune element și, eventual, încarcă alte elemente prin secțiune încărcările.

După ce ați terminat, faceți clic pe pictograma săgeată îndreptată în jos (dreapta sus) și, în meniul care se deschide, selectați unul dintre formatele pentru descărcare dintre cele disponibile (de ex. PNG. Tipărire PDFetc.).

Alte soluții utile

Cărți de vizită

Încheiez acest ghid prin enumerarea altor soluții utile pentru a crea cărți de vizită personalizate și felicitări. Dacă programele enumerate în rândurile anterioare nu v-au ajutat, aruncați o privire la aceste soluții alternative.

  • Adobe Illustrator (Pentru Windows / MacOS) – acesta este software-ul grafic grafic vectorial, prin excelență, utilizat și apreciat de profesioniști din întreaga lume. Este potrivit pentru confecționarea cărților și a oricărui alt tip de material publicitar. Poate fi utilizat gratuit timp de 7 zile, apoi necesită abonament la anunț Adobe Creative Cloud, care începe de la 24,39 € / lună.
  • CardWorks Carte de vizită gratuită (Pentru Windows / MacOS) – este un program gratuit, atât timp cât nu este utilizat în scopuri comerciale, ceea ce vă permite să creați în mod specific cărți de vizită personalizabile.
  • SpringPublisher (ferestre) – alt software conceput pentru producerea de cărți de vizită, disponibil numai pentru Windows, care poate fi utilizat gratuit în scopuri necomerciale; altfel, trebuie să cumperi versiunea plătită, care costă 29,95 USD (în perioadele promoționale costă și mai puțin).
  • Insulele de salut (online) – este un serviciu online gratuit care oferă posibilitatea de a crea felicitări începând de la șabloane complet personalizabile. Având în vedere ușurința de utilizare a acestui serviciu, datorită interfeței sale „curate” și minime, recomand cu mare drag utilizarea acestuia.

Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora și a altora programe de cărți de vizită și programe pentru felicitari, Vă sfătuiesc să citiți ideile pe care le-am legat de dvs.: cred că acestea vor fi de mare ajutor.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cele mai bune tarife mobile | irsafari.com

Cum funcționează Pinterest | irsafari.com