in , ,

Cum să elimini Instagram negru | irsafari.com

Hotswingers Petreceri de swing

După ce a luat o pauză lungă de la Instagram, ați decis să vă retrașiți pașii și să vă reactivați contul. Din acest motiv, ați descărcat din nou aplicația celebrei rețele de socializare foto pe smartphone-ul dvs., descoperind că, în absența dvs., au apărut schimbări majore în aspectul său grafic. De fapt, ați observat imediat că toate ecranele aplicației în cauză sunt colorate negru: nefiind foarte înclinat la știri, ai încercat să activezi culoarea „originală” a Instagram, dar toate încercările tale de a o face din setările aplicației nu au dat rezultatul dorit.

Așa este, nu-i așa? Atunci lasă-mă să te subliniez cum să eliminați instagramul negru oferindu-vă toate informațiile relevante. Pe lângă faptul că vă arată procedura detaliată pentru a avea din nou aspectul clar al interfeței de rețea socială, atât pe dispozitivele Android, cât și pe iPhone, vă voi explica în detaliu ce presupune dezactivarea modului întunecat și ce opțiuni vă sunt disponibile.

Dacă sunteți de acord și nu așteptați să aflați mai multe, să nu pierdeți mai mult timp la chat și să treceți la acțiune imediat. Curaj: faceți-vă confortabil, luați tot timpul pe care îl considerați adecvat și, un smartphone în mână, dedicat lecturii următoarelor paragrafe. Urmărind cu atenție instrucțiunile pe care urmează să vi le dau și încercând să le pun în practică pe dispozitivul dvs., vă asigur că veți putea dezactiva modul întunecat de pe smartphone și, în consecință, și pe Instagram. Acestea fiind spuse, tot ce trebuie să fac este să-ți doresc o citire bună și să-ți faci un mare noroc pentru toate!

index

Informații preliminare

Logo-ul Instagram

Mai întâi să ajungi la miezul acestui tutorial și să te explici cum să eliminați instagramul negru, este necesar să se facă o premisă necesară cu privire la modul întunecat al celebrei rețele sociale fotografice. De fapt, în momentul în care scriu acest ghid, Instagram nu oferă încă propria funcție care vă permite să aveți toate ecranele de rețea socială cu culori închise.

Ceea ce au făcut dezvoltatorii Instagram este să elibereze o actualizare a aplicației pentru ca interfața aplicației să se coloreze automat negru atunci când este activat modul întunecat pe un dispozitiv cu Android 9 și pe iPhone (și iPad) actualizate la iOS 13 / iPadOS.

Dacă, prin urmare, afișați Instagram în negru, înseamnă că ați activat modul întunecat din setările dispozitivului dvs., care permite, cu exactitate, să întunecă interfața sistemului și aplicațiile compatibile, pentru a reduce efortul a ochilor și protejarea vederii în timp ce utilizați smartphone-ul, care va prelungi durata de viață a bateriei pe dispozitivele cu ecran OLED (care opresc pixelii pentru a reproduce culoarea neagră).

Acestea fiind spuse, dacă tot vă întrebați cum să elimini Instagram fundal negrutot ce trebuie să faceți este să accesați setările smartphone-ului sau tabletei și să dezactivați așa-numitul „mod întunecat”. Făcând acest lucru, însă, veți dezactiva modul întunecat pentru toate aplicațiile și pentru întreaga interfață a sistemului: nu este posibil să îl dezactivați doar pentru Instagram. După ce am clarificat acest lucru, să vedem cum se procedează.

Cum să eliminați Instagram negru Android

Android tema temă

După cum am menționat în rândurile anterioare, tot ceea ce trebuie să faci elimina Instagram negru pe Android este să accesați setările dispozitivului dvs. și să dezactivați modul întunecat.

Pentru a continua, apoi luați telefonul smartphone, atingeți pictograma roata de transmisie pe ecranul de start sau în sertar, pentru a accesa Setări din Android, apăsați pe opțiune afișa (sau ecran) și, în noul ecran afișat, atingeți elementul temă, pentru a dezactiva modul întunecat.

Rețineți că pașii pentru dezactivarea modului întunecat pe Android pot varia ușor de la dispozitiv la dispozitiv. De exemplu, dacă intenția dvs. este scoate Instagram-ul negru pe Huawei, pentru a dezactiva tema întunecată de Android pe care trebuie să o accesați Setări a smartphone-ului dvs. (apăsând pe pictograma de pe roata de transmisie) și selectați opțiunea acumulator. După aceea, localizați elementul Interfață culori închise și mișcați pârghia ON la OFF.

Dacă preferați să aveți Instagram negru în anumite intervale de timp și aveți un dispozitiv echipat Android 10, puteți programa activarea / dezactivarea modului Android întunecat după cum considerați de cuviință. Pentru a face acest lucru, conectați-vă din nou la Setări pe dispozitiv, atingeți elementul afișa (sau ecran), atingeți opțiunea Tema întunecată, alegeți elementul planificare și selectați opțiunea Activ de la apus până la răsărit, pentru a activa modul întuneric seara și noaptea.

Subliniez că, chiar și în acest caz, procedura poate diferi în funcție de smartphone-ul deținut. În plus, trebuie să știți că pe unele dispozitive este posibilă și programarea timpului exact de activare / dezactivare a modului întunecat.

Încercând să-mi pun instrucțiunile în practică pentru a dezactiva modul întunecat pe Android, ați observat că acesta este deja dezactivat, dar, în ciuda acestui lucru, atât Instagram, cât și interfața dispozitivului dvs. sunt încă negre? Apoi, este posibil să fi activat o caracteristică de accesibilitate care inversează toate culorile ecranului, numită Inversarea culorilor.

Pentru a-l verifica și a-l dezactiva, luați telefonul smartphone, atingeți pictograma roata de transmisie, pentru a accesa Setări pe Android, selectați opțiunea Asistență inteligentă și atingeți vocea accesibilitate.

Acum, apăsați pe opțiune Inversarea culorilor și dacă levierul este setat pe ON, înseamnă că această funcționalitate este activă. Apoi deplasați pârghia în cauză ON la OFF, pentru a restabili culorile „originale” ale interfeței Android și a reveni la modul Instagram clar.

Cum să eliminați iPhone-ul iPhone negru

Cum să eliminați iPhone-ul iPhone negru

la scoate Instagram-ul negru pe iPhone, agățați „melafonino”, apăsați pictograma din roata de transmisie, pentru a accesa Setări iOS și atingeți elementul Ecran și luminozitate. În noul ecran care apare, puneți marcajul de lângă opțiune clar, pentru a dezactiva modul întunecat și a face din nou interfața Instagram clarificată.

În ceea ce privește Android, chiar și pe iPhone este posibilă activarea / dezactivarea modului întunecat automat, specificând intervalele orare de interes. Dacă sunteți interesat de această funcționalitate, accesați din nou secțiunea Ecran și luminozitate și deplasați pârghia lângă opțiune automat din OFF la ON.

În acest moment, atingeți vocea Opțiuni și alegeți opțiunea de la care vă interesează De la apus până la răsărit, pentru a activa modul întunecat de la apusul soarelui până la zor, sau Programare personalizată, pentru a specifica timpul de activare și dezactivare. În ultimul caz, apăsați pe articole Aspect – Clar și Aspect – Întunecat și specifică momentul în care cele două moduri trebuie activate automat.

Dacă modul întuneric este deja dezactivat sau utilizați un iPhone care nu are modul întunecat, atunci înseamnă că ați activat Invertește culorile, o funcție de accesibilitate care vă permite să inversați toate culorile interfeței iPhone, inclusiv cele ale aplicațiilor.

Dacă acesta este cazul dvs., apăsați pictograma roata de transmisie, pentru a accesa Setări iOS, atingeți elementul accesibilitate și, în noul ecran afișat, selectați opțiunea Dimensiunea ecranului și a textului.

În acest moment, mutați pârghia lângă funcționalitatea pe care ați activat-o inversare (care inversează toate culorile ecranului) și Inversare inteligentă (care inversează toate culorile, dar nu schimbă stilul imaginilor, fișierelor multimedia și aplicațiilor care utilizează modul întunecat) din ON la OFF și ar trebui să vedeți atât interfața iPhone „normală”, cât și aspectul original al Instagram.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să restaurați Windows 10 | irsafari.com

Cum să schimbi fonturile pe Instagram