in , ,

Cum să eliminați sunetul tastaturii

Hotswingers Petreceri de swing

Ori de câte ori utilizați tastatura smartphone-ului, tabletei sau PC-ului, se emite un sunet continuu când apăsați tastele și, deși această caracteristică poate fi utilă pentru unii oameni, în cazul dvs. este foarte enervant. Din acest motiv, căutați o soluție pe web pentru a afla cum să amuți sunetul tastaturii, este posibil să fie simplu și imediat de aplicat.

Cum spui? Exact asta te gândești? Dacă lucrurile stau așa, atunci știi că ai ajuns la locul potrivit la momentul potrivit! În ghidul de astăzi, de fapt, vă voi arăta o serie de proceduri pe care le puteți efectua pe dispozitivele dvs., cum ar fi un smartphone Android, un iPhone, o tabletă sau un computer, pentru a putea dezactiva sunetele de la tastatură.

Nu iti face griji! Nu va fi nimic dificil, ci, dimpotrivă, totul va fi atât de simplu și la îndemâna ta, încât vei putea explica prietenilor sau colegilor tăi cum să reușești cu ușurință acest proiect. Acestea fiind spuse, tot ce trebuie să faceți este să vă luați câteva minute din timpul liber pentru a citi toate sfaturile pe care vi le voi oferi în capitolele următoare. Trebuie doar să vă doresc o lectură bună!

Index

Cum să scoți sunetul tastaturii Android

Dezactivați sunetele tastaturii Android

Daca vrei elimina sunetul de pe tastatura Android, puteți acționa în moduri diferite, dar cel mai simplu este cu siguranță cel care constă în dezactivarea sunetelor sistemului de pe smartphone / tabletă.

Prin urmare, nu trebuie decât să glisați de sus în jos, lângă marginea superioară a ecranului, astfel încât să vi se afișeze Centrul de notificări Android. Utilizând pictogramele de acces la diversele funcții ale dispozitivului, identificațipictograma clopotului, adică cel referitor la sunet și atingeți-l, pentru a activa modul vibrație sau tăcut.

Dacă ați respectat instrucțiunile pe care tocmai vi le-am dat, nu veți dezactiva doar sunetele tastaturii, dar, din păcate, și cele referitoare la tonul de apel și notificările primite. Cu siguranță nu este soluția ideală, dar este cu siguranță o metodă excelentă pentru a dezactiva temporar sunetele tastaturii, care este funcțional pentru orice dispozitiv Android, cum ar fi cele Samsung. Xiaomi. Huawei. LG și multe altele.

Dacă, totuși, doriți să acționați doar pe sunetele tastaturii, lăsându-le pe cele neschimbate ale sistemului, atunci va trebui să acționați direct de la tastatura sau panoul de setări Android. Din păcate, procedura poate fi ușor diferită în funcție de modelul de dispozitiv Android pe care îl ai, având în vedere că în alineatele următoare vă voi explica cum să eliminați sunetul tastaturii Huawei, puteți considera pașii descriși ca exemplu pentru a încerca să le dezactivați și pe dispozitiv (pașii care trebuie făcuți nu ar trebui să varieze la fel de mult).

Mai întâi, apoi începe aplicația Setări, a cărui icoană, în formă Angrenaj, este localizat pe ecranul de start sau în sertar. După aceea, selectați elementele Sistem> Limbă și introducere> Tastatură SwiftKey (sau în orice caz numele tastaturii utilizate), pentru a accesa panoul de configurare al tastaturii.

Acum, accesați secțiunea Sunete și vibrații și se mișcă în sus OFF maneta de lângă formulare Taste de sunet. Dacă vibrațiile sunt active, deplasați-vă în sus OFF pârghia de lângă voci Utilizați vibrațiile implicite pentru Android sau Vibrația cheie. Ușor, nu?

Cum să eliminați sunetul tastaturii iPhone / iPad

Dezactivați sunetele tastaturii iPad

Dețineți un iPhone sau a iPad? În acest caz, așa cum am ilustrat în capitolul precedent referitor la Android, puteți gestiona sunetele tastaturii prin volumul sistemului sau din setările iOS / iPadOS.

În primul rând, știu că iPhone au unul tulpina fizica în partea stângă a dispozitivului care, odată mutat în jos, vă permite să dezactivați orice sunet de sistem. Cu toate acestea, această metodă poate fi utilizată pe iPhone, deoarece iPad-urile nu au unul.

pe iPadîn schimb, puteți acționa din panoul de setări pentru a dezactiva sunetele: tot ce trebuie să faceți este să porniți aplicația Setări (pictogramaAngrenaj situat pe ecranul de start), selectați elementul Sunete din meniul propus și deplasați maneta în apropierea formulării Ton de apel și alerte stânga, până când sunetul se stinge.

În mod alternativ, puteți dezactiva pur și simplu doar sunetele tastaturii atât pe iPhone, cât și pe iPad. Cum? Pur și simplu pornind panoul Setări iOS / iPadOS. După aceea, selectați elementul Sunete și apoi mișcă-te în sus OFF maneta de lângă formulare Faceți clic pe tastatură.

Cum să eliminați sunetul tastaturii PC-ului

Dacă utilizați un Windows PC sau a Mac, să știți că puteți dezactiva sunetele tastaturii virtuale și puteți tăcea unele sunete emise și de tastatele fizice (desigur nu puteți acționa asupra zgomotului tastelor fizice, decât dacă utilizați tastaturi mecanice cu tastele interschimbabile). Aici, în orice caz, cum să procedăm.

ferestre

Dezactivați sunetele Windows

Cea mai ușoară soluție pe care o puteți pune în practică dezactiva sunetele tastaturii pe Windows este acela al dezactivează sunetele acustice ale sistemului. În realitate, aceasta nu este o soluție adecvată, deoarece nu numai că vă va permite să dezactivați sunetele tastaturii, ci și orice alt sunet emis de sistemul de operare.

Puteți înțelege foarte bine că aceasta poate fi o soluție temporară în cazul în care doriți să mențineți sunetele tastaturii active, dar doriți să le dezactivați temporar fără a fi nevoie să acționați din panoul de setări al sistemului de operare.

Pentru a dezactiva temporar sunetele sistemului, trebuie doar să faceți clic cu butonul dreapta al mouse-ului de pe butonulpictograma volumului, lângă ceasul de pe bara de activități, apoi selectați elementul Deschideți volumul mixerului din meniul contextual.

În acest moment, faceți clic pe butonulpictograma volumului pe care o găsești sub coloană Sistem de semnale acustice, pentru a opri sunetele din acel canal. Evident, interacțiunea din nou cu acea pictogramă vă va permite să reactivați sunetele sistemului și, prin urmare, cele ale tastaturii.

Dezactivați sunetele tastaturii Windows

Dacă doriți o metodă eficientă pentru a elimina complet sunetele de pe tastatură, apăsați butonul start (pictograma steagului situată în colțul din stânga jos al ecranului) tastați textul în caseta de căutare „panou de control” și faceți clic pe rezultatul căutării corespunzător.

În fereastra care se deschide, apoi selectați elementele Accesibilitate> Schimbare funcționare tastatură și asigurați-vă că funcționalitatea este dezactivată Activați filtrul de chei. În cele din urmă, apăsați butonul aplica și apoi mai departe O.K, pentru a finaliza procedura.

Dacă aveți nevoie de funcționalitate, totuși Chei de filtrare (care vă permite să reglați viteza de apăsare a tastelor) este activ pe computer, în loc să-l dezactivați, apăsați pe formulare Setați filtrul cu cheie apoi scoateți marcajul de pe casetă Semnal acustic la apăsarea tastelor. Apoi confirmați totul folosind tastele aplica este O.K.

În cele din urmă, dacă obiectivul tău este să amute sunetele tastatură virtuală pentru Windows, adică cel care apare pe ecran, tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul Opțiuni pe ea, scoateți marcajul de selectare din casetă Utilizați sunetul clic și în cele din urmă apăsați butonul O.K, a confirma.

Mac

Dezactivați sunetele Mac

Dacă utilizați un Mac, aveți câteva soluții pe care le puteți pune în practică pentru a dezactiva sunetul tastaturii. În primul rând, trebuie să știți că sunetul este generat în cazul în care ați activat funcția Butoane pentru lentile, care vă permite să reglați viteza de apăsare a tastelor.

Dacă această funcționalitate este esențială pentru dvs., puteți decide să dezactivați sunetele conectate la aceasta sau să dezactivați complet sunetele generate de sistem. În ceea ce privește ultima metodă, tot ce trebuie să faceți este să lansați Preferințe de sistem, pe care îl puteți deschide făcând clic pe butonulpictograma roții prezent în doc.

După aceea, apăsați pe element Sunet și scoateți marcajul de selectare din casetă Redă efecte sonore UI. De acum încolo, nu numai că nu veți mai auzi sunete de la tastatură, dar nici măcar unele sunete ale sistemului macOS.

Dezactivați sunetele tastaturii Mac

Dacă, pe de altă parte, doriți să eliminați complet sunetele tastaturii, trebuie să le dezactivați din funcționalitate Butoane pentru lentile. Prin urmare, lansați Preferințe de sistem și selectați elementul Accesibilitate. Apoi apăsați pe card Tastatură în bara laterală și faceți clic pe buton Opțiuni, în secțiune Butoane pentru lentile.

În acest moment, tot ce trebuie să faceți este să eliminați marcajul de selectare din casetă Folosiți sunete când tastați apoi apăsați butonul O.K a confirma. De acum înainte, deși funcția Taste lente este activă, nu se va genera niciun sunet atunci când tastați pe tastatură.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să actualizați Internet Explorer | irsafari.com

Cum să dublezi ecranul iPhone pe Mac