in , , ,

Cum să eliminați sunetul notificărilor

Hotswingers Petreceri de swing

Pentru a vă maximiza nivelul de productivitate, v-ați gândit cel mai bine să reduceți notificările smartphone-urilor, pentru a evita ca aplicațiile de mesagerie și rețelele sociale să vă deranjeze în timp ce lucrați. Ce pot spune? Bravissimo! Cu siguranță ai avut o idee grozavă!

Dacă ați venit aici, am înțeles că încă nu sunteți clar cum să eliminați sunetul notificărilor și doriți clarificări în acest sens. Am dreptate? Ei bine, atunci nu trebuie să vă faceți griji: dacă doriți, vă pot explica cum să procedați. Contrar a ceea ce ați putea crede, a fi capabil să finalizați această operațiune este o dezarmare simplitate: trebuie doar să știți unde să „puneți mâna”.

Deci, sunteți dornici să aprofundați subiectul? Da? Așa că haideți: faceți-vă confortabil, ocupați tot timpul necesar pentru a vă concentra pe citirea alineatelor următoare și, mai important, încercați să implementați „sfaturile” pe care vi le voi oferi. Rezultatul este garantat. Lectură fericită!

index

Cum să eliminați sunetul notificărilor pe Android

Notificări silențioase pe Android

vrea elimina sunetul notificărilor de pe Android? Ei bine, în acest caz, puteți tăcea dispozitivul în posesia dvs. (dacă doriți să primiți notificările, dar nu doriți să fie reprodus sunetul) sau, din nou, puteți bloca notificările anumitor aplicații pe care le considerați cele mai deranjante. Permiteți-mi să vă arăt cum să procedați în ambele cazuri.

Pentru a reduce sunetul notificărilor, apelați perdea de notificareprin glisare de sus în jos, începând din partea de sus a ecranului; apoi localizați butonul care reprezintă butonul megafon sau sună clopot și apăsați pe el până când vedeți că simbolul apare megafon cu bară sau cea a clopotul încrucișat. În acest fel, în timp ce continuați să primiți notificări de la diferitele aplicații, nu veți auzi sunetul.

În cazul a doua gânduri, îl puteți restabili scăzând perdea de notificare apoi apăsând pe simbol megafon cu bară sau din clopotul încrucișat.

Pentru a elimina definitiv notificările din anumite aplicații, deschideți-le în loc Setări, atingeți formularea notificări sau Audio și notificări și, în ecranul care se deschide, selectați elementul Aplicații sau apăsați pe articole Notificări> Notificări pentru aplicații.

Apoi derulați în jos pe ecranul care conține lista de aplicații instalate, atingeți numele aplicației ale cărui notificări doriți să le eliminați definitiv, mutați-vă sus ON maneta de comutare situată lângă formulare Lock sau Înghețați totul și asta este. Cu toate acestea, pe alte dispozitive, poate fi necesar să vă deplasați la OFF comutatorul situat lângă formulare Vizualizați notificările sau Permiteți notificări.

În cazul a doua gânduri, puteți reactiva notificările revenind la ecranul în cauză și mergând mai departe OFF comutator Blochează / blochează toate sau mai departe ON comutator Vizualizare notificări / Permite notificări.

Rețineți că procedurile descrise mai sus pot varia ușor în funcție de marca și modelul dispozitivului în posesia dvs. și, mai ales, în funcție de versiunea de Android instalată pe acesta.

Cum să eliminați sunetul de notificare de pe iPhone

Mute notificări pe iPhone

Dacă vrei elimina sunetul notificărilor de pe iPhone, puteți acționa într-un mod similar cu ceea ce am văzut pe Android: mută sunetul notificărilor sau blochează recepția acestora din setările sistemului de operare.

Dacă doriți doar să emiteți sunetul notificărilor (dar continuați să le primiți), trebuie doar să continuați OFF Tastă sonerie / silențioasă care, după cum probabil știți deja, este situat în partea stângă a „melafonino-ului” dvs., ceva mai mare decât brațele basculante de volum. În acest fel, puteți vedeacomutator portocaliu ceea ce, de fapt, indică activarea modului silențios. Pentru ao elimina, trebuie doar să-l mutați din nou ON comutatorul în cauză.

Dacă, pe de altă parte, doriți să blocați primirea notificărilor din anumite aplicații, trebuie să continuați din setările sistemului. Așa că porniți aplicația Setăriatingând pictograma gri cu unelte situat pe ecranul de start și du-te la notificări> [nome app]. În cele din urmă, mișcă-te în sus OFF maneta de comutare situată în apropierea articolului Permiteți notificări: începând din acest moment, toate notificările legate de aplicația care vă interesează vor fi blocate.

Pentru a dezactiva sunetele de notificare ale unei aplicații specifice, trebuie să continuați din setările sistemului. Așa că porniți aplicația Setăriatingând pictograma gri cu unelte situat pe ecranul de start și a mers la notificări> [nome app]. În cele din urmă, mișcă-te în sus OFF maneta de comutare situată în apropierea articolului sunete.

Dacă, pe de altă parte, doriți să blocați primirea notificărilor din anumite aplicații, după ce ați trecut Setări> Notificări> [nome app], mișcă-te în sus OFF maneta de comutare situată în apropierea articolului Permiteți notificări: începând din acest moment, toate notificările legate de aplicația care vă interesează vor fi blocate (și nu numai sunetele aceleiași).

În cazul a doua gânduri, puteți restabili afișarea notificărilor revenind la Setări> Notificări> [nome app] și mișcându-se ON comutatorul situat în apropierea obiectelor sunete sau Permiteți notificări.

Cum să eliminați sunetul notificărilor Facebook

Dezactivează notificările Facebook

Ai de gând elimina sunetul notificărilor Facebook? Pe lângă reușita în modul indicat în capitolele anterioare, profitând astfel de procedurile „generice” furnizate pe Android și iOS, puteți proceda și din aplicația oficială a rețelei sociale.

Furnizați, așadar, conectați-vă pe Facebook din aplicația sa pentru Android sau iOS / iPadOS, atingeți butonul (≡) și du-te la Setări și confidențialitate> Setări> Setări notificare. Apoi mutați în sus ON maneta de comutare situată lângă formulare Dezactivați notificările push și decideți cât timp puteți dezactiva notificările (de ex. 15 minute. 4 oreetc.).

Dacă, pe de altă parte, doriți să dezactivați notificări specifice, accesați secțiunea aplicației care vă interesează (de ex. Comentarii. etichetă. Mementouri. Solicitări de prietenie. Zile de naștere, etc.) și indică tipul de notificări de dezactivat prin mutarea la OFF comutatoarele situate lângă tipul de notificări disponibile pentru categoria aleasă (de ex. SMS-uri. E-mail. împingeetc.).

Desigur, dacă aveți gânduri secundare, puteți să vă întoarceți la secțiunea aplicației Facebook despre notificări și să vă mutați înapoi la ON switch-uri.

Cum să eliminați sunetul notificărilor Messenger

Dezactivați notificările Messenger

la elimina sunetul notificărilor Messenger, pe lângă acționarea din setările Android și iOS / iPadOS, așa cum se explică la începutul ghidului, puteți continua direct de la celebra aplicație de mesagerie.

Dacă preferați să continuați cu această a doua metodă, conectați-vă la Messenger din aplicația sa pentru Android sau iOS / iPadOS, apasă pe al tău fotografie situat în stânga sus și apoi apăsați pe formulare Notificări și sunete.

Mai târziu, dacă utilizați versiunea pentru Android din aplicație, deplasați-vă sus OFF comutatorul situat lângă formulare da și selectați cât timp eliminați toate notificările (de ex. Timp de 15 minute. Timp de 1 orăetc.). De pe ecran Notificări și sunete, dacă doriți, puteți dezactiva, de asemenea, notificările privind previzualizările mesajelor primite, trecând la OFF comutatorul situat lângă formulare Previzualizarea notificărilor.

Dacă utilizați versiunea pentru iOS / iPadOS în loc de aplicație, mutați în sus ON comutatorul situat lângă formulare Nu deranjați și, de asemenea, în acest caz, alegeți cât timp puteți dezactiva notificările (de ex. Timp de 15 minute. Timp de 1 orăetc.). Treceți mai departe OFF comutatorul situat lângă formulare Afișați previzualizări, puteți dezactiva notificările despre previzualizările mesajelor.

În ceea ce privește dezactivarea notificărilor referitoare la un singur chat, atât pe Android că pe iOS / iPadOS, puteți continua în felul următor: accesați chat-ul de interesul dvs., apăsați pe numele persoanei ai discutat cu (sus), atingeți elementul Dezactivați sunetele și selectați opțiunea pe care doriți să o setați (de ex. Timp de 15 minute. Timp de 1 oră. Până când le reactivetc.). Mai simplu decât atât ?!

Cum să eliminați sunetul notificărilor Instagram

Eliminați notificările Instagram

Dacă vrei elimina sunetul notificărilor Instagram acționând din aplicația rețelei sociale foto, permiteți-mi să vă explic cum să o faceți atât pe Android cât și pe iOS.

În primul rând, conectați-vă la Instagram din aplicația sa pentru Android sau iOS, atingeți butonul (≡) și selectați elementul Setări în meniul care se deschide. Apoi, atingeți vocea notificări și apăsați pe element Notificări push (este nevoie doar pe Android). Pe ecranul deschis, deplasați-vă în sus ON comutatorul situat la formulare Dezactivați notificările push și apoi indică cât timp trebuie să dezactivați notificările selectând una dintre opțiunile disponibile (de ex. 15 minute. 1 oră. 2 oreetc.).

Pentru a dezactiva notificările privind anumite funcții Instagram, după accesarea ecranului în cauză, localizați secțiunea care vă interesează (de ex. Imi place. Comentarii, etc), pigiaci de mai sus (necesar doar pe iOS) și selectați opțiunea nu pentru a dezactiva tipul de notificare selectat.

Pentru mai multe informații despre cum să dezactivezi notificările Instagram, Mă refer la citirea analizei aprofundate pe care am dedicat-o în totalitate subiectului.

Cum să eliminați sunetul notificărilor WhatsApp

Eliminați notificările WhatsApp

Încheiez acest ghid explicându-vă în detaliu cum să eliminați sunetul notificărilor WhatsApp, acționând direct din celebra aplicație de mesagerie disponibilă pentru Android și iOS.

pe Android, după pornire WhatsApp, apăsați butonul (⋮), situat în dreapta sus și a mers la Setări> Notificări> Ton notificare și, în ecranul care se deschide, selectați elementul nimeni sau Nu setați tonuri de apel, astfel încât să puteți continua să primiți notificări despre mesaje noi, dar nu auziți sunetul.

Dacă, pe de altă parte, doriți să dezactivați definitiv primirea notificărilor, după ce mergeți la Setări> Notificări> Ton notificare, mișcă-te în sus OFF comutatorul situat în apropierea articolului Tonuri de conversație, astfel încât să tace notificările privind noile mesaje primite.

Prin secțiuni Mesaje și Grupuri din ecranul în care vă aflați, puteți acționa și asupra opțiunilor Notificări pop-up și Utilizați notificări cu prioritate ridicată, pentru a elimina notificările privind recepția de mesaje, atât pentru conversații individuale, cât și pentru grup.

Pentru a dezactiva notificările referitoare la o conversație specifică, accesați secțiunea Chat din WhatsApp, deschideți conversație de interesul tău, apasă nume contactați sau grupați (sus) și deplasați-vă în sus ON comutatorul situat lângă formulare Dezactivați notificările. Apoi alege una dintre opțiunile disponibile (de ex. 8 ore. 1 săptămână sau 1 an), pentru a decide cât timp să taci chatul în cauză și apăsați pe element în regulă.

pe iOSîn schimb, după pornire WhatsApp, apasă butonul Setări, situat în partea de jos dreapta și atingeți elementele Notificări> Sunete și selectați elementul nimeni pentru a opri sunetul de notificare. Pentru a dezactiva recepția notificărilor, însă, după ce mergeți pe ecranul în cauză, mutați-vă în sus OFF întrerupătoarele situate lângă etichete Afișați notificările prezent în secțiuni Notificări de mesaje și Notificări de grup.

Pentru a tăcea notificările unui chat specific, fie că este vorba de un singur grup sau de grup, în schimb, accesați secțiunea Chat din aplicație, deschideți conversație de interesul dvs., atingeți nume din chat-ul în cauză (de mai sus) și apăsați pe element tăcut prezent în noul ecran deschis. Apoi selectați una dintre opțiunile disponibile (de ex. 8 ore. 1 săptămână sau 1 an), pentru a decide cât timp să taci chatul în cauză. Ușor, nu?

Pentru mai multe informații despre cum să taci un contact pe WhatsApp și mai departe cum să taci un grup WhatsApp, Te refer la citirea perspectivelor pe care tocmai le-am legat.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum se face piatra lustruită pe Minecraft

Cum să ștergeți contactele iPhone | irsafari.com